Bungalow te koop in Oss: Vind jouw droomhuis hier!

  • 14/05/2023

bungalow te koop oss

Bungalow te koop in Oss: Een oase van rust in een levendige stad

Oss is een stad in het zuiden van Nederland, die bekend staat om zijn levendige sfeer, rijke geschiedenis en prachtige landschappen. Als je op zoek bent naar een rustige plek om te wonen, dan is een bungalow te koop in Oss mogelijk de perfecte optie. In deze stad zijn er verschillende soorten bungalows te koop, waaronder patiobungalows en senioren bungalows. In dit artikel zullen we ons richten op een specifieke bungalow te koop in Oss, en bespreken wat deze bijzondere woning te bieden heeft.

Locatie

Deze bungalow is gelegen in de gemeente Oss, in de buurt van Berghem. Berghem is een klein dorpje met een gezellige sfeer en een landelijke omgeving. Vanuit deze locatie ben je snel in het centrum van Oss, waar je kunt genieten van het bruisende stadsleven, maar ook kunt ontspannen in de prachtige natuur van de omgeving. In de buurt van de bungalow vind je verschillende voorzieningen, zoals scholen, winkels, restaurants en sportfaciliteiten. Daarnaast zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer en de snelwegen.

Beschrijving van de bungalow

Deze bungalow is in 2010 gebouwd en heeft een oppervlakte van 90 vierkante meter. De woning is gebouwd op een perceel van 154 vierkante meter, waardoor er voldoende ruimte is om buiten te zitten en te genieten van de natuur. De bungalow heeft een ruime woonkamer, een open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en er is een berging aanwezig waar je extra spullen kwijt kunt.

Buitenruimte/eigendomsgrootte

Zoals hierboven vermeld, heeft deze bungalow een perceel van 154 vierkante meter. Het perceel is omheind en biedt privacy. De buitenruimte is aangelegd met een terras waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de zon. Daarnaast is er een tuin en een oprit waar je je auto kunt parkeren.

Indeling

De bungalow heeft een praktische indeling met een ruime woonkamer, die toegang biedt tot het terras. De woonkamer heeft grote ramen die veel licht binnenlaten en een prachtig uitzicht bieden op de groene omgeving. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een oven, een vaatwasser en een koelkast. De twee slaapkamers zijn comfortabel en hebben beide ruime inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel, en er is een apart toilet aanwezig. Tot slot heeft de bungalow een praktische berging waar je extra spullen kunt opbergen.

Afwerkingen en voorzieningen

Deze bungalow is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van diverse moderne voorzieningen. Zo is er vloerverwarming aanwezig, waardoor de bungalow zeer comfortabel is, zelfs tijdens de koudere maanden. Daarnaast zijn er diverse inbouwapparatuur in de keuken, zoals een oven en een koelkast. Er is een moderne badkamer met een douche en een wastafel, en er is een apart toilet aanwezig. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten, waardoor er voldoende opbergruimte is.

Energie-efficiëntie

Deze bungalow is zeer energie-efficiënt en voorzien van duurzame materialen. Zo is er vloerverwarming aanwezig, wat zorgt voor een aangename temperatuur en energiebesparing. De woning heeft een energielabel A, wat betekent dat het zeer energiezuinig is en weinig CO2 uitstoot. Het huis is goed geïsoleerd en voorzien van dubbel glas, waardoor er weinig warmte verloren gaat.

Wijk en omgeving

Deze bungalow is gelegen in een rustige buurt in Oss, in de buurt van Berghem. Het is een mooie en groene omgeving, met verschillende voorzieningen op loopafstand. In de buurt vind je bijvoorbeeld scholen, winkels, sportfaciliteiten en restaurants. Daarnaast zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer en de snelwegen. Oss zelf heeft een bruisend stadsleven met talloze culturele, culinaire en recreatieve activiteiten.

Open huis en bezichtigingen

Als je geïnteresseerd bent in deze bungalow te koop in Oss, dan kun je contact opnemen met de makelaar om een bezichtiging te regelen. Het is ook mogelijk om een open huis bij te wonen, waarbij je de woning op je gemak kunt bekijken en vragen kunt stellen aan de makelaar. De makelaar kan je ook meer informatie geven over de financieringsopties en verkoopvoorwaarden.

Financieringsopties en verkoopvoorwaarden

Als je deze bungalow wilt kopen, dan zijn er verschillende financieringsopties beschikbaar. Zo is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten bij een bank of andere financiële instelling. Daarnaast zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van subsidies en fiscale voordelen. De makelaar kan je hierbij adviseren en helpen om de juiste financieringsopties te vinden.

De verkoopvoorwaarden voor deze bungalow kunnen variëren, afhankelijk van de verkoper en de makelaar. Bij de aankoop van een woning zijn er diverse aspecten waar je op moet letten, zoals de staat van de woning, de buurt, de financiering en eventuele regelingen met betrekking tot de verkoop. De makelaar kan je hierbij adviseren en helpen om de juiste beslissing te nemen.

FAQs

1. Is deze bungalow geschikt voor senioren?

Ja, deze bungalow is zeer geschikt voor senioren. De woning is gelijkvloers en heeft een praktische indeling, wat het zeer comfortabel maakt. Daarnaast is de woning gelegen in een rustige buurt, waardoor het zeer geschikt is voor oudere mensen.

2. Is er parkeergelegenheid bij deze bungalow?

Ja, er is parkeergelegenheid bij deze bungalow. Er is een oprit waar je je auto kunt parkeren.

3. Wat zijn de financiële mogelijkheden om deze bungalow te kopen?

Er zijn verschillende financieringsopties beschikbaar om deze bungalow te kopen, zoals een hypotheek bij een bank of andere financiële instelling, subsidies en fiscale voordelen. De makelaar kan je hierbij adviseren en helpen om de juiste financieringsopties te vinden.

4. Wat zijn de verkoopvoorwaarden voor deze bungalow?

De verkoopvoorwaarden voor deze bungalow kunnen variëren, afhankelijk van de verkoper en de makelaar. Bij de aankoop van een woning zijn er diverse aspecten waar je op moet letten, zoals de staat van de woning, de buurt, de financiering en eventuele regelingen met betrekking tot de verkoop. De makelaar kan je hierbij adviseren en helpen om de juiste beslissing te nemen.

5. Is er een open huis of bezichtiging mogelijk bij deze bungalow?

Ja, het is mogelijk om een open huis bij te wonen of een bezichtiging te regelen. Neem contact op met de makelaar om dit te regelen.

Keywords searched by users: bungalow te koop oss bungalow te koop berghem, patiobungalows jeneverbes oss, patiobungalow te koop, binnenkort in de verkoop oss, senioren bungalow te koop oss, toekomstige nieuwbouw oss, appartement te koop oss, funda oss te koop

Categories: Top 80 bungalow te koop oss

Nhà Bungalow mái vòm 18m2 Chỉ 149 Triệu | Bungalow Homestay House

See more here: vietty.com

bungalow te koop berghem

Bungalow te koop Berghem: Een perfecte investering voor u!

Berghem is een dorp in de gemeente Oss, gelegen in de provincie Noord-Brabant in Nederland. Het heeft enkele van de mooiste landschappen in de regio en staat bekend om de vriendelijke gemeenschap, rustige omgeving en prachtige architectuur. Bent u op zoek naar een nieuwe investering in onroerend goed? De bungalow te koop Berghem is de perfecte keuze voor u!

Deze prachtige bungalow is gelegen op een perceel van 450 vierkante meter en heeft alles wat u nodig heeft om comfortabel te wonen. Het heeft een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een keuken en een badkamer. Bovendien is de woning volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Het beschikt over nieuwe apparatuur, zoals een vaatwasser, koelkast, magnetron en oven. Ook is er in de woning een nieuwe centrale verwarming, zodat u het hele jaar door van een aangename temperatuur kunt genieten.

Over de ligging van deze bungalow, het is perfect gelegen in een groene omgeving met tal van lokale voorzieningen, waaronder supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en restaurants. U kunt ook gemakkelijk de nabijgelegen steden bereiken, zoals Nijmegen en Den Bosch. Berghem heeft uitstekende vervoersverbindingen, waardoor u snel en gemakkelijk kunt reizen.

Bungalow te koop Berghem: Waarom zou u investeren?

Er zijn verschillende voordelen aan het investeren in een bungalow in Berghem. Ten eerste is het een prachtige omgeving om te wonen. Het dorp ligt in de buurt van bossen en meren, waardoor u van een prachtig uitzicht kunt genieten. Bovendien heeft het een ontspannen en rustige levensstijl, wat ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning en rust. Berghem biedt ook tal van activiteiten, waaronder fietsen, wandelen en vissen.

Ten tweede zal het investeren in onroerend goed in Berghem u helpen om een ​​aanzienlijke winst te maken in de toekomst. Door de jaren heen zijn de huizen in Berghem in waarde gestegen en worden ze steeds populairder bij mensen die op zoek zijn naar een prachtige plek om te wonen. Als u in vastgoed investeert, kunt u uw geld veilig beleggen en een aanzienlijk rendement behalen.

Ten derde is het kopen van een bungalow in Berghem een ​​goede investering voor uw pensioen. Het dorp biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannend pensioen, van de mooie omgeving tot de vriendelijke gemeenschap. Bovendien staat Berghem bekend om zijn goede gezondheidszorgvoorzieningen, dus u kunt er zeker van zijn dat u op elk moment passende medische zorg kunt krijgen. Als u van plan bent om te genieten van uw gouden jaren in een ontspannen omgeving, dan is Berghem de perfecte keuze.

FAQs

1. Is de bungalow te koop Berghem geschikt voor gezinnen?

Ja, de bungalow is geschikt voor gezinnen. Het heeft 3 slaapkamers en een ruime woonkamer, waardoor er voldoende ruimte is voor iedereen. Bovendien heeft het een grote tuin, waar kinderen veilig kunnen spelen.

2. Hoe is de veiligheidssituatie in Berghem?

Berghem staat bekend om zijn veilige en vriendelijke gemeenschap. Het dorp heeft een lage criminaliteit en de lokale voorzieningen zijn goed beveiligd.

3. Zijn er winkels in de buurt?

Ja, Berghem heeft tal van lokale voorzieningen, waaronder supermarkten, bakkerijen en diverse winkels. Er zijn ook verschillende winkelcentra in de buurt.

4. Hoe zit het met de transportverbindingen in Berghem?

Berghem heeft uitstekende transportverbindingen. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer en er zijn regelmatig bussen en treinen naar de nabijgelegen steden.

5. Zijn er ziekenhuizen in de buurt?

Ja, Berghem heeft verschillende gezondheidszorgvoorzieningen, waaronder dokterspraktijken en apotheken. Er zijn ook verschillende ziekenhuizen in de buurt.

Kortom, de bungalow te koop Berghem is een perfecte investering voor iedereen die op zoek is naar een nieuw huis in een ontspannende en rustige omgeving. Het biedt alles wat u nodig heeft om comfortabel te wonen, inclusief een ruime woonkamer, slaapkamers, tuin, en moderne apparatuur. Berghem biedt ook tal van lokale voorzieningen, uitstekende transportverbindingen en een vriendelijke gemeenschap. Als u overweegt te investeren in vastgoed, dan is Berghem de perfecte keuze!

patiobungalows jeneverbes oss

Patiobungalows Jeneverbes Oss: Een heerlijk rustig thuis in Nederlands

Patiobungalows Jeneverbes Oss is een stijlvolle woningontwikkeling gelegen in de mooie stad Oss, in de provincie Noord-Brabant in Nederland. Dit is meer dan alleen een gewone ontwikkeling, het is een rustige, stijlvolle, en goed gelegen woonwijk waar men kan genieten van de rust in een prachtige omgeving. De patiobungalows zijn echt een thuis weg van huis, waar men zich kan terugtrekken en comfortabel kan wonen. In deze wijk ligt de focus op het creëren van een evenwichtig en aangenaam woongebied, met aandacht voor levenskwaliteit en een rustige woonomgeving.

Het mooie gebied waarin deze woningen zich bevinden, is een grote attractie waar veel mensen van houden. Het is een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar rust, stilte, en privacy. Vanuit je woning kun je genieten van de prachtige omgeving en het rustgevende uitzicht dat daarbij hoort. Je kunt heerlijk in je eigen tuin zitten en genieten van de rust en stilte van de wijk. Hier kunt u uw eigen plekje creëren en genieten van uw persoonlijke ruimte.

De patiobungalows bevinden zich dicht bij het centrum van Oss, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van alle voorzieningen die de stad heeft te bieden. In de buurt van deze woningen zijn er veel winkels, restaurants, en andere bezienswaardigheden. Met het openbaar vervoer is het ook eenvoudig om naar andere delen van de stad te reizen. Of het nu gaat om winkelen, uit eten gaan, of gewoon ergens een kopje koffie drinken, in Oss zijn er genoeg mogelijkheden om te genieten van uw vrije tijd.

Ligging van de patiobungalows

De patiobungalows zijn gelegen in een rustige omgeving, omringd door bomen en groen. Dit geeft een prachtig uitzicht en een rustige sfeer. De locatie van deze woningen is zeer gunstig, aangezien de A59 in de buurt ligt, wat het eenvoudig maakt om naar andere delen van de stad of het land te reizen. Het nabijgelegen treinstation van Oss maakt het ook gemakkelijk om te reizen naar andere bestemmingen in en buiten Nederland.

Ontwerp van de patiobungalows

De patiobungalows zijn ontworpen om comfort en privacy te bieden. Ze hebben een moderne architectuur en zijn voorzien van geïntegreerde technologie om het dagelijks leven eenvoudiger te maken. De woningen zijn ook voorzien van energiezuinige installaties en domotica, waardoor u uw woning eenvoudig op afstand kunt bedienen. Het ontwerp van deze woningen is gericht op comfortabel wonen, en dat is te merken aan de ruime woningindeling en de lichte en luchtige sfeer.

De patiowoningen zijn gelegen op een ruim perceel, waardoor u geniet van voldoende privacy. Elke woning heeft dan ook een eigen voortuin en een riante privépatio. De patio is goed toegankelijk vanuit de verschillende kamers, zodat u optimaal kunt genieten van het binnen-buiten gevoel. Door het openen van de grote schuifdeuren creëert u als het ware extra leefruimte, waarin u heerlijk kunt ontspannen. Dit maakt het ook mogelijk om met vrienden en familie te genieten van de mooie zomerdagen.

Kenmerken van de patiobungalows

De patiobungalows in Jeneverbes Oss hebben vele opvallende kenmerken die het wonen hier zeer aangenaam maken. De woningen zijn ruim en licht, waardoor men geniet van een prettige woonsfeer. Ook zijn de woningen energiezuinig en beschikken ze over slimme technologie. Hieronder zijn een paar van de opvallende kenmerken van deze woningen:

– Luxe, gelijkvloerse woningen met ruime indelingen.

– Elke woning heeft een privétuin en patio.

– Energiezuinige woningen met domotica voor eenvoudige bediening.

– Moderne architectuur voor een stijlvolle uitstraling.

– Locatie dicht bij het centrum van Oss en gunstig gelegen ten opzichte van de A59 en het treinstation.

Patiobungalows verkooptraject

De patiobungalows zijn momenteel te koop en de bouw is al gestart. Het is belangrijk om te weten dat er maar een beperkt aantal woningen beschikbaar zijn, dus het is raadzaam om snel actie te ondernemen als u deze kans niet wilt missen. U kunt contact opnemen met de verkoopmakelaar van dit project om de beschikbare woningen te bekijken en een bezichtiging te plannen. Tijdens de bezichtiging kunt u zien of de woning voldoet aan uw wensen en eisen. Als u besluit om een woning te kopen, dan zijn er nog andere belangrijke zaken die u moet weten – zoals de koop- en opleveringsdatum.

Patiobungalows Jeneverbes Oss FAQ’s

1. Wat maakt patiobungalows Jeneverbes Oss zo bijzonder?

Patiobungalows Jeneverbes Oss is bijzonder omdat het een stijlvolle en rustige woonwijk is die is ontworpen met comfort en privacy in het achterhoofd. De woningen zijn voorzien van moderne technologie en hebben energiezuinige installaties, waardoor het leven zeer aangenaam wordt. Daarnaast zijn de woningen goed gelegen nabij het centrum van Oss en zijn er veel voorzieningen in de buurt van deze woningen.

2. Wat zijn de kenmerken van de patiobungalows?

De patiobungalows zijn luxe gelijkvloerse woningen met ruime indelingen en een moderne uitstraling. Elke woning heeft een privétuin en patio, energiezuinige installaties, en domotica. Ze zijn ook goed gelegen nabij het centrum van Oss en hebben gemakkelijke toegang tot de A59 en het treinstation van Oss.

3. Zijn de patiobungalows te koop?

Ja, de patiobungalows zijn momenteel te koop en de bouw van deze woningen is al gestart. Het is raadzaam om snel in actie te komen, omdat er maar een beperkt aantal woningen beschikbaar zijn.

4. Hoe kan ik een bezichtiging aanvragen voor de patiobungalows?

U kunt contact opnemen met de verkoopmakelaar van dit project om de beschikbare woningen te bekijken en een bezichtiging te plannen. Tijdens de bezichtiging kunt u zien of de woning voldoet aan uw wensen en eisen.

5. Wanneer worden de patiobungalows opgeleverd?

De opleveringsdatum van deze woningen verschilt per woning. Tijdens het verkooptraject kunt u hierover bepaalde informatie krijgen van de verkoopmakelaar. Houd er rekening mee dat bouwprojecten enigszins vertraging kunnen oplopen, dus de opleverdatum kan veranderen.

6. Kan ik de patiobungalows in Oss financieren?

Ja, u kunt de patiobungalows financieren bij een hypotheekverstrekker. Het is aan te raden om zo snel mogelijk financieringsmogelijkheden te onderzoeken, zodat u weet hoeveel u maximaal kunt lenen en een realistische budget kunt opstellen. Denk daarbij ook aan eventuele bijkomende kosten, zoals makelaarskosten en overdrachtsbelasting.

7. Is het mogelijk om een patiobungalow te huren?

Nee, patiobungalows Jeneverbes Oss zijn niet te huur, de woningen zijn alleen te koop.

Images related to the topic bungalow te koop oss

Nhà Bungalow mái vòm 18m2 Chỉ 149 Triệu | Bungalow Homestay House
Nhà Bungalow mái vòm 18m2 Chỉ 149 Triệu | Bungalow Homestay House

Article link: bungalow te koop oss.

Learn more about the topic bungalow te koop oss.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận