Bungalow te koop in Simpelveld: Ontdek jouw droomwoning nu!

  • 14/05/2023

bungalow te koop simpelveld

Bungalows are an excellent choice for those looking to enjoy comfortable and spacious living without the hassle of stairs and multi-level homes. Whether you are downsizing, starting a family, or simply seeking a change of pace in your life, bungalows can cater to a wide range of needs. In the quiet yet accessible town of Simpelveld in the Netherlands, a bungalow awaits its new owner. In this article, we will explore the details of this bungalow and its surroundings, so you can decide if it’s the perfect fit for you.

Ligging en omgeving van de bungalow te koop in Simpelveld
Simpelveld is a small town in the Southern province of Limburg, situated on the Dutch-Belgian-German border. The town is surrounded by green areas, making it a peaceful and scenic retreat from the hustle and bustle of the larger cities. It is just a short drive, bike ride, or train ride from the bustling cities of Maastricht, Aachen, and Heerlen, each offering an array of cultural and recreational opportunities.

The bungalow te koop in Simpelveld is situated on Heidehof, a residential area surrounded by forests, hiking trails, and the rolling hills of Limburg. It is located just a few minutes away from the town center where you can get groceries, do some shopping, and have a bite to eat at one of Simpelveld’s local restaurants. The town also has its own train station, making it an easily accessible location for commuters or city-goers. Ruimtelijkheid, privacy, en rust zijn de belangrijkste pluspunten van deze bungalow.

Kenmerken van de bungalow en perceel
De bungalow is gelegen op een perceel van 800 m2, omringd door een mooie, groene tuin. Het huis zelf heeft een oppervlakte van 120 m2. Het is een traditioneel ontworpen bungalow, met een schuin dak en een ruime veranda aan de voorzijde van het huis. Het huis heeft vier kamers, waarvan drie slaapkamers en een woonkamer. Er is ook een aparte keuken en badkamer te vinden in de bungalow.

Indeling en ruimtes van de bungalow
De bungalow heeft een zeer eenvoudige en in traditionele stijl ingerichte ruimte. Via de ingang betreedt u de woonkamer, die zeer ruim en licht is. De woonkamer heeft grote ramen aan de voor- en achterkant van de kamer, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. In het midden van de woonkamer ligt een open haard. De woonkamer is verbonden met een veranda van waar u kunt genieten van de rustige en groene omgeving.

Vanuit de woonkamer bereikt u de keuken en de gang die toegang biedt tot de drie slaapkamers en badkamer. De keuken is uitgerust met alle benodigde voorzieningen zoals een koelkast, oven, vaatwasser, en kookplaat. Via de keuken heeft u ook direct toegang tot de tuin. De drie slaapkamers in de bungalow zijn van vergelijkbare grootte en worden gescheiden door een wand met kasten. Hierdoor bieden deze kamers niet alleen voldoende opbergmogelijkheden, maar ook privacy van elkaar. De kamers zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften. De badkamer is modern en voorzien van een douche, wastafel en toilet. Er is ook een aparte ruimte voor de wasmachine en wasdroger. De bungalow is eenvoudig maar netjes onderhouden en biedt veel potentiële opties voor inrichting en personalisatie.

Technische staat en recente renovaties van de bungalow
De bungalow te koop in Simpelveld is gebouwd in 1995 en is goed onderhouden sindsdien. In 2010 is het dak van de bungalow vernieuwd. De elektrische installatie is ook recentelijk bijgewerkt. Er zijn geen bekende defecten of tekortkomingen in de bungalow en het verkeert in goede conditie. De bungalow is echter vrij eenvoudig, dus als u op zoek bent naar modernere voorzieningen of opties voor renovatie, wilt u misschien overwegen om zelf wat updates aan te brengen.

Voorzieningen en faciliteiten in de directe omgeving van de bungalow
Simpelveld zelf biedt alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven: supermarkten, winkels, restaurants, een apotheek en een postkantoor zijn allemaal te vinden in het centrum van de stad. Er zijn ook scholen, sportvoorzieningen en verenigingen in de omgeving. Verder is Simpelveld een ideale uitvalsbasis voor wie graag wandelt, fietst of hardloopt. Er zijn mooie wandel- en fietspaden in de directe omgeving en ook grotere natuurgebieden zoals het Vijlenerbos en het Heuvelland zijn gemakkelijk te bereiken.

Als u op zoek bent naar culturele of recreatieve activiteiten, zijn de nabijgelegen steden Maastricht, Aken en Heerlen zeker een bezoek waard. Deze steden hebben een breed scala aan musea, theaters, bioscopen en evenementen. Er zijn ook genoeg restaurants en bars waar u kunt genieten van een avondje uit. De bungalow ligt op korte rij-afstand van deze steden, en er is ook een treinstation in Simpelveld waardoor u er gemakkelijk naartoe kunt reizen.

Prijs en contactpersoon voor bezichtiging en verdere informatie
Deze bungalow te koop in Simpelveld wordt aangeboden voor een vraagprijs van €249.000. Als u geïnteresseerd bent in deze bungalow, kunt u contact opnemen met het makelaarskantoor Aelmans Makelaars. Zij kunnen u meer informatie geven over de locatie, het huis zelf en de eventuele bezichtigingsmogelijkheden.

FAQs

1. Is deze bungalow geschikt voor een gezin?
Ja, deze bungalow heeft drie slaapkamers en is geschikt voor een gezin met één of twee kinderen. Het huis zelf is eenvoudig, maar biedt voldoende ruimte en privacy voor een gezin.

2. Zijn er recente renovaties uitgevoerd aan de bungalow?
Het dak van de bungalow is in 2010 vernieuwd, en de elektrische installatie is recent bijgewerkt. Verder is het huis goed onderhouden en mankeert er niets aan.

3. Is Simpelveld een rustige omgeving?
Ja, Simpelveld is een rustig stadje op het platteland van Limburg. Het biedt een rustige en groene omgeving, ideaal voor wie op zoek is naar een ontspannen levensstijl.

4. Zijn er veel voorzieningen in Simpelveld?
Ja, Simpelveld biedt alle voorzieningen die u nodig heeft voor het dagelijks leven: supermarkten, winkels, restaurants en sportfaciliteiten zijn allemaal te vinden in het centrum van de stad.

5. Hoe ver is de bungalow van de stad Maastricht?
De stad Maastricht ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van Simpelveld en is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Keywords searched by users: bungalow te koop simpelveld boerderij te koop simpelveld, verkochte huizen simpelveld, huis te koop simpelveld stampstraat, te koop huls simpelveld, te koop kruinweg simpelveld, te koop rolduckerweg simpelveld, te koop simpelveld aelmans, funda recreatiewoning simpelveld

Categories: Top 94 bungalow te koop simpelveld

Beste Deal van Nederland @ Bungalowpark Simpelveld

See more here: vietty.com

boerderij te koop simpelveld

Boerderij Te Koop Simpelveld: Waarom Het Kopen Van Een Boerderij In Simpelveld Een Geweldige Investering Is

Simpelveld is een pittoresk dorp gelegen in het zuiden van Nederland. Het is een landelijke gemeente, die bekroond is met talloze prijzen vanwege de prachtige omgeving en het behoud van het landschap. Het is ook de thuisbasis van een aantal historische boerderijen die te koop zijn. In deze gedetailleerde artikel gaan we in op het kopen van een boerderij te koop in Simpelveld en de voordelen die zo’n investering kan opleveren.

Waarom Boerderij Te Koop Simpelveld Is Een Geweldige Investering?

Als u op zoek bent naar een landelijk huis met een eindeloos uitzicht op het platteland, dan is een boerderij in Simpelveld precies wat u nodig heeft. Dit historisch dorp biedt een rustige plek om te wonen, ver weg van de drukte en hectiek van de stad. Simpelveld is de thuisbasis van talloze natuurlijke schoonheid, zoals beken, rivieren, heuvels en bossen.

Als u in een boerderij woont, geniet u van enkele van de grootste voordelen van het plattelandsleven. U heeft de vrijheid om uw omgeving aan te passen aan uw levensstijl en hobby’s. U kunt uw tuin verbouwen, uw eigen groenten en fruit kweken en zelfs uw eigen vee grootbrengen. Maar deze voordelen zijn slechts het begin van de talloze voordelen van het kopen van een boerderij in Simpelveld.

In Simpelveld zijn de meeste boerderijen die te koop staan historisch. Deze boerderijen hebben een rijke geschiedenis en zijn prachtig gerestaureerd om echte stukjes Hollandse geschiedenis te bewaren. Het kopen van een historische boerderij in Simpelveld is dan ook een slimme investering, omdat de waarde van het pand in de loop van de tijd alleen maar zal toenemen. Deze eeuwenoude gebouwen zijn ook vaak uniek en onderscheidend, waardoor ze niet alleen aantrekkelijk zijn om in te wonen, maar ook om eventueel te verhuren.

Een ander voordeel van het kopen van een boerderij in Simpelveld is de mogelijkheid om gebruik te maken van landbouwsubsidies. Deze subsidies zijn bedoeld om landbouwbedrijven te ondersteunen en op te zetten. Als eigenaar van een boerderij in Simpelveld, kunt u waarschijnlijk gebruik maken van verschillende subsidies, afhankelijk van uw toekomstige plannen.

Bovendien biedt het kopen van een boerderij in Simpelveld een comfortabele en ruime woonomgeving. Veel boerderijen die te koop staan in Simpelveld beschikken over ruime woningen met tal van kamers en ruimtes voor uitbreiding. Daardoor kunnen ze zowel worden gebruikt als huisvesting voor gezinnen, als tijdelijke vakantiewoningen, als welzijnscentra of zelfs als hotel.

Boerderij te koop Simpelveld: Waar te beginnen?

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een boerderij in Simpelveld, zijn er enkele stappen die u moet nemen om uw aankoop voor te bereiden.

1. Stel Een Budget Samen

Het kopen van een boerderij in Simpelveld kan duur zijn. Begin daarom met het opstellen van een budget. Denk goed na over de hoeveelheid geld die u wilt uitgeven en de hypotheek die u zich kunt veroorloven.

2. Zoek Een Makelaar

Het vinden van de juiste makelaar is cruciaal bij het zoeken naar een geschikte boerderij te koop in Simpelveld. U dient op zoek gaan naar een ervaren professional die u zal helpen bij het vinden van de juiste eigendommen, onderhandelingen en de aankoop van het onroerend goed.

3. Onderzoek De Buurt

De volgende stap is het onderzoeken van de buurten waar u geïnteresseerd bent in het kopen van een boerderij. Bezoek verschillende locaties, praat met mensen die er wonen en zoek reviews online. Beslis wat u prioriteit heeft, zoals een huis dicht bij voorzieningen of een afgelegen locatie.

4. Bezichtig De Eigendommen

Tenslotte wordt u aangeraden om verschillende boerderijen te bezichtigen. Maak meerdere afspraken voor het bekijken van eigendommen, zodat u een idee krijgt van wat er in uw budget past en wat u zoekt.

FAQs:

1. Wat is het gemiddelde kosten voor een boerderij in Simpelveld?

De kosten van boerderijen in Simpelveld kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van de grootte, locatie, voorzieningen en de geschiedenis van de eigendommen. De gemiddelde kosten voor een boerderij in Simpelveld bedragen ongeveer €500.000.

2. Is het mogelijk om landbouwsubsidies te krijgen als eigenaar van een boerderij in Simpelveld?

Ja, eigenaren van boerderijen in Simpelveld kunnen in aanmerking komen voor verschillende landbouwsubsidies, afhankelijk van hun operaties en geplande plannen.

3. Zijn historische boerderijen te koop in Simpelveld?

Ja, Simpelveld is de thuisbasis van verschillende historische boerderijen die te koop zijn. Deze eigendommen hebben rijke geschiedenissen en een bijzondere charme die een boerderij in Simpelveld onderscheidt van andere plaatsen.

4. Waar kan ik hulp krijgen bij het vinden van een boerderij te koop in Simpelveld?

Het vinden van de juiste boerderij kan een uitdaging zijn, daarom raden we aan om een ​​ervaren makelaarskantoor in de omgeving te zoeken. Zij zullen u helpen bij het vinden van de juiste eigendommen, begeleiden u tijdens onderhandelingen en helpen u bij het sluiten van de deal.

verkochte huizen simpelveld

Verkochte huizen Simpelveld: Een bloeiende vastgoedmarkt

Simpelveld is een klein dorp in de provincie Limburg, gelegen nabij Maastricht. Het is een rustig gebied met veel groen en historie. Maar wat maakt Simpelveld zo’n populaire bestemming voor vastgoedinvesteringen?

Simpelveld is een zeer gunstige locatie voor mensen die op zoek zijn naar een rustige omgeving met veel groen en prachtige landschappen. Het is gelegen in de buurt van tal van historische en culturele bezienswaardigheden die iedereen zal bekoren. Daarnaast is het ook beroemd om zijn jaarlijkse carnavalsfestiviteiten, die veel toeristen naar de regio trekken.

Over het algemeen heeft Simpelveld een zeer gezonde vastgoedmarkt, met een grote vraag naar huizen en appartementen. De regio heeft ook een aanzienlijk aantal nieuwbouwprojecten, waardoor het aantal woningen in de regio-infrastructuur stijgt. Deze factoren zorgen voor een gezonde vastgoedmarkt die nog steeds groeit.

Elk jaar worden talrijke huizen in Simpelveld verkocht. Als u op zoek bent naar een woning in Simpelveld, is het nuttig om de markt te begrijpen en te weten wat u kunt verwachten. Hier leest u de belangrijkste statistieken over verkochte huizen in Simpelveld.

Huizen te koop in Simpelveld

De vastgoedmarkt in Simpelveld is zeer actief, met honderden huizen die te koop staan. Het is duidelijk dat een woning vinden in Simpelveld niet al te moeilijk is.

De prijzen variëren aanzienlijk, afhankelijk van de wijk en de staat van de woning. Over het algemeen is de gemiddelde woningprijs in Simpelveld € 300.000,-. Er zijn echter wel verschillen tussen de diverse locaties binnen het dorp, waarvan sommige een hogere gemiddelde prijs kennen dan andere.

Verkochte huizen in Simpelveld: belangrijke statistieken

Als u van plan bent uw huis in Simpelveld te verkopen, is het belangrijk om te weten wat u kunt verwachten. Hier zijn enkele van de belangrijkste statistieken over verkochte huizen in Simpelveld.

1. De gemiddelde verkoopprijs: € 250.000

2. Gemiddeld aantal dagen dat een huis te koop staat: 79

3. Verkoopprijzen zijn gemiddeld 2% onder de vraagprijs

4. Gemiddelde verkoopprijs voor grootste aantal woningverkopen: € 220.000

Deze statistieken kunnen u helpen uw verwachtingen bij te stellen en uw prijs waarschijnlijk realistischer te maken.

Waarom zou iemand een woning in Simpelveld willen kopen?

Simpelveld staat bekend om zijn rustige en serene levensstijl. Er is geen tekort aan groen in de regio en u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de omgeving. Er zijn ook veel historische gebouwen in de buurt, voor mensen met een passie voor geschiedenis.

Ook is het een aantrekkelijke locatie voor mensen die op zoek zijn naar rust en stilte, maar toch dicht bij steden als Maastricht willen zijn. Het is slechts een korte treinreis van Maastricht, waardoor het een populaire bestemming is voor forenzen. Simpelveld is een kleine gemeenschap die loyaal en betrokken is, en je zult je snel thuis voelen in deze idyllische en vredige regio.

FAQs

1. Hoe vind ik mijn droomhuis in Simpelveld?

Er zijn verschillende manieren om uw droomhuis in Simpelveld te vinden. De meest voor de hand liggende is door online listings te bekijken of door met een plaatselijke makelaar te werken die inzicht heeft in het aanbod en de verkochte prijzen. Het is ook handig om een lijst met prioriteiten op te stellen en die prioriteiten te bespreken met uw makelaar zodat hij of zij kan helpen bij de zoektocht.

2. Zijn er veel nieuwbouwprojecten in Simpelveld?

Er zijn veel nieuwe projecten met woningbouw in Simpelveld, wat het bijzonder aantrekkelijk maakt voor mensen die op zoek zijn naar modernere woongebouwen. De nieuwe woningen omvatten alles van bungalows tot villa’s en luxe appartementen.

3. Wat zijn de populairste wijken in Simpelveld?

De meest populaire wijken in Simpelveld zijn onder andere de dorpskern, de gemeentelijke omliggende gebieden en de gebieden nabij het natuurgebied Brunssummerheide. Deze gebieden bieden allemaal een gevarieerd aanbod aan huizen en zijn in trek bij kopers vanwege hun mooie landschappen en culturele bezienswaardigheden.

4. Wat is de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Simpelveld?

De gemiddelde verkoopprijs van een huis in Simpelveld is € 250.000,-, met variaties afhankelijk van de locatie, de grootte van de woning en de staat van de woning.

In conclusie is Simpelveld een aantrekkelijke locatie om te wonen voor mensen die rust en stilte zoeken. Het is ook perfect voor verschillende vastgoedinvesteerders die op zoek zijn naar moderne en historische woningen. Of u nu op zoek bent naar uw eerste woning of een investering wilt doen, er is voor ieder wat wils in Simpelveld.

Images related to the topic bungalow te koop simpelveld

Beste Deal van Nederland @ Bungalowpark Simpelveld
Beste Deal van Nederland @ Bungalowpark Simpelveld

Article link: bungalow te koop simpelveld.

Learn more about the topic bungalow te koop simpelveld.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận