Skip to content

Bungalow te koop in Stein: jouw droomwoning wacht op je!

Huis te koop: Stein Lb, Heerstraat Centrum 234, 6171HZ

bungalow te koop stein

Bungalows zijn populair in Nederland vanwege hun comfortabele en eenvoudige levensstijl. Stein is een stad in de provincie Limburg, Nederland, met een overvloed aan bungalows te koop. Als u op zoek bent naar een bungalow te koop in Stein, dan bent u aan het juiste adres. In dit artikel bespreken we beschikbare bungalows in Stein, kenmerken van bungalows in Stein, prijzen van bungalows in Stein, vastgoedmakelaars in Stein en tips bij het kopen van een bungalow in Stein. We eindigen met enkele veelgestelde vragen over bungalow te koop in Stein.

Beschikbare bungalows in Stein

Er zijn meerdere bungalows te koop in Stein. Een van de bungalows is de Heykensbungalow te koop in Stein. Deze bungalow heeft een woonoppervlakte van 64 vierkante meter en beschikt over twee slaapkamers en een tuin. De woning heeft een vraagprijs van €162.500,- k.k. Daarnaast is er een huis te koop in Elsloo. Dit huis is zeer ruim en heeft een totale woonoppervlakte van 291 vierkante meter met vijf slaapkamers. Dit huis is erg geschikt voor grotere families of gezinnen die veel ruimte nodig hebben. De vraagprijs is €385.000,- k.k. Een appartement te koop in Stein is ook beschikbaar. Dit appartement is gelegen op de begane grond en heeft een woonoppervlakte van 112 vierkante meter met twee slaapkamers. Het appartement heeft een vraagprijs van €209.000,- k.k.

Daarnaast zijn er nog andere huizen te koop in Stein, zoals een huis te koop in Urmond. Dit huis is gelegen in een rustige buurt met een woonoppervlakte van 154 vierkante meter, vier slaapkamers en een garage. De vraagprijs is €285.000,- k.k. Verder is er ook een huis te koop in Geulle, met een woonoppervlakte van 150 vierkante meter en drie slaapkamers. Het huis is gelegen in een kindvriendelijke buurt en heeft een vraagprijs van €378.000,- k.k. Funda Elsloo en Funda Oud-Stein hebben andere huizen, bungalows en appartementen te koop in Stein, dus er is een breed scala aan keuzes beschikbaar.

Kenmerken van bungalows in Stein

Bungalows in Stein hebben verschillende kenmerken. Ze zijn vaak gelegen in rustige en groene gebieden, waardoor bewoners zich kunnen ontdoen van drukke en lawaaierige omgevingen. De bungalows variëren in grootte en er zijn verschillende typen bungalows beschikbaar. Sommige bungalows zijn gebouwd in de jaren zestig en hebben nog veel oorspronkelijke kenmerken. Andere bungalows zijn veel nieuwer en voorzien van moderne technologieën en faciliteiten.

Wat betreft de architectuur, hebben bungalows in Stein vaak een afwijkende vorm, vergeleken met andere huizen. Vaak zijn de huizen gebouwd in een L-vorm of in een U-vorm. De huizen hebben brede ramen die voor veel natuurlijk licht zorgen. Dit zorgt voor een aangename binnenomgeving die helpt om energiek en productief te blijven gedurende de dag.

Prijzen van bungalows in Stein

De prijzen van bungalows in Stein variëren afhankelijk van locatie en grootte. Over het algemeen zijn bungalows in Stein relatief betaalbaar. Bungalows kunnen worden gekocht voor prijzen tussen €150.000,- en €500.000,-, afhankelijk van het type, de locatie en de grootte van de bungalow. De Heykensbungalow te koop in Stein heeft bijvoorbeeld een vraagprijs van €162.500,- k.k. , terwijl het huis te koop in Elsloo een vraagprijs heeft van €385.000,- k.k.

Vastgoedmakelaars in Stein

Als u op zoek bent naar een bungalow te koop in Stein, dan is het altijd beter om contact op te nemen met een vastgoedmakelaar. Vastgoedmakelaars hebben uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt van Stein en kunnen u helpen bij het vinden van de juiste bungalow die past bij uw budget en behoeften. Enkele vastgoedmakelaars die u kunt benaderen in Stein zijn Bunde Makelaardij, Smeets Makelaardij en Kreuwel Makelaardij. Deze makelaars hebben veel ervaring in de vastgoedmarkt en kunnen u helpen bij het vinden van de juiste bungalow.

Tips bij het kopen van een bungalow in Stein

Als u van plan bent om een bungalow te kopen in Stein, zijn er een aantal dingen die u moet overwegen. Sommige van deze tips zijn:

– Bekijk de buurt: Het is belangrijk om de buurt waarin de bungalow is gelegen goed te bekijken. Controleer of de buurt veilig is en of er voldoende voorzieningen in de buurt zijn, zoals scholen, winkelcentra en openbaar vervoer.

– Overweeg uw budget: Voordat u een bungalow koopt, moet u een budget vaststellen en uw financiële situatie grondig onderzoeken. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken over hoeveel u bereid bent te betalen voor uw bungalow.

– Controleer of er achterstallig onderhoud is: Als u een bungalow gaat kopen, kijk dan goed of er geen achterstallig onderhoud is. Dit kan uw budget op de lange termijn namelijk fors beïnvloeden.

Veelgestelde vragen over bungalow te koop in Stein

– Is een bungalow een goede investering?
Ja, een bungalow kan een goede investering zijn, vooral als de prijzen van onroerend goed stijgen. U kunt ook passief inkomen genereren door uw bungalow te verhuren.

– Hoeveel kost het om een bungalow te kopen in Stein?
De kosten van een bungalow variëren in Stein, afhankelijk van de grootte, locatie en het type van de bungalow. U kunt bungalows kopen voor prijzen tussen €150.000,- en €500.000,-.

– Kan ik een hypotheek krijgen om een bungalow in Stein te kopen?
Ja, het is mogelijk om een hypotheek te krijgen om een bungalow in Stein te kopen. Het is belangrijk om uw financiële situatie grondig te onderzoeken voordat u een hypotheek aanvraagt.

– Hoe lang duurt het voordat ik een bungalow in Stein kan kopen?
Het kopen van een bungalow kan enige tijd duren, vooral als u een specifieke bungalow in gedachten hebt. Het is beter om een vastgoedmakelaar te raadplegen om u te helpen bij het vinden van de juiste bungalow en het proces te versnellen.

– Kan ik een bungalow kopen zonder makelaar in Stein?
Ja, u kunt een bungalow kopen zonder een makelaar. U moet echter wel over de nodige kennis beschikken om het koopproces soepel te laten verlopen. Het is echter sterk aanbevolen om contact op te nemen met een vastgoedmakelaar om het proces te stroomlijnen.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een bungalow te koop in Stein, dan is er een breed scala aan opties beschikbaar. U vindt er verschillende typen en maten van bungalows in Stein variërend van nieuwer tot ouder gebouwd, waarvan sommige zelfs nog originele kenmerken hebben. Het is belangrijk om uw budget, de buurt en het onderhoud van de bungalow grondig te onderzoeken voordat u een aankoopbeslissing maakt. Raadpleeg ook een vastgoedmakelaar in Stein voor deskundig advies en om het koopproces soepel te laten verlopen.

Keywords searched by users: bungalow te koop stein huis te koop elsloo, huis te koop stein jaap, appartement te koop stein, funda elsloo, huis te koop urmond, funda oud-stein, huis te koop geulle, huis te koop elsloo heykens

Categories: Top 81 bungalow te koop stein

Huis te koop: Stein Lb, Heerstraat Centrum 234, 6171HZ

See more here: vietty.com

huis te koop elsloo

Huis te Koop Elsloo: Een pittoreske plek om te wonen

Elsloo is een klein dorp in de provincie Limburg, gelegen in het zuiden van Nederland. Het dorp staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige landschap en warme gemeenschapssfeer. Voor degenen die op zoek zijn naar een idyllische plek om te wonen, is Huis te Koop Elsloo zeker een bezoek waard.

Huis te Koop Elsloo is een prachtig huis gelegen aan de rand van Elsloo, omringd door groene velden en bossen. Dit huis biedt een perfecte combinatie van moderne faciliteiten en historische elegantie, waardoor het een unieke en aantrekkelijke woning is. Voor degenen die op zoek zijn naar rust, vrede en een gezonde balans tussen het stadsleven en het buitenleven, biedt Huis te Koop Elsloo een ideale woonplek.

Het Huis

Huis te Koop Elsloo heeft een totale oppervlakte van ongeveer 180 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen. Het huis heeft vier slaapkamers: twee ruime kamers en twee kleinere kamers. De ruime kamers hebben elk een eigen badkamer, een inloopkast en een prachtig uitzicht op het omliggende groen.

Het huis heeft ook een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer met open haard en een grote eetkamer met een prachtig uitzicht op de omliggende tuin. Het huis heeft een klassieke uitstraling en is ingericht met antiek meubilair en elegante stoffering, waardoor het een warme en uitnodigende sfeer heeft.

De tuin

De tuin van Huis te Koop Elsloo is zeer goed onderhouden en biedt een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en comfort. De tuin heeft een verscheidenheid aan planten en bloemen en biedt voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de natuur. Er is ook een groot terras waar u kunt genieten van de zon en buiten kunt dineren.

Het perceel waarop het huis en de tuin zich bevinden, is ongeveer 1300 vierkante meter groot, waardoor het groot genoeg is voor gezinnen met kinderen of huisdieren. Het perceel is omheind en biedt veel privacy en rust.

De omgeving

Elsloo ligt in een zeer aantrekkelijk gebied van Limburg, omringd door glooiende heuvels en weelderige bossen. Er zijn veel wandel- en fietsroutes in de omgeving van het dorp, waardoor het een ideale plek is voor actieve mensen die van het buitenleven houden.

Het dorp zelf heeft ook veel te bieden, zoals een historisch kasteel, een middeleeuwse kerk en verschillende gezellige cafés en restaurants. Er zijn ook verschillende scholen, winkels en supermarkten in de buurt, waardoor Huis te Koop Elsloo een praktische en comfortabele plek is om te wonen.

FAQs

Wat is de prijs van Huis te Koop Elsloo?

De prijs van Huis te Koop Elsloo is momenteel beschikbaar op aanvraag. Neem contact op met de makelaar voor meer informatie.

Is er een open huis beschikbaar?

Ja, er zijn open huizen beschikbaar om Huis te Koop Elsloo te bezichtigen. Neem contact op met de makelaar om een afspraak te maken.

Heeft Huis te Koop Elsloo een garage?

Ja, Huis te Koop Elsloo heeft een garage die plaats biedt aan één auto. Er is ook voldoende parkeergelegenheid buiten het huis.

Is er airconditioning beschikbaar in Huis te Koop Elsloo?

Huis te Koop Elsloo heeft geen airconditioning, maar het huis is goed geïsoleerd en heeft ramen die open kunnen om frisse lucht binnen te laten.

Zijn er scholen in de buurt van Huis te Koop Elsloo?

Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt van Huis te Koop Elsloo, waaronder basisscholen en middelbare scholen.

Kan Huis te Koop Elsloo worden gehuurd?

Nee, Huis te Koop Elsloo is momenteel alleen te koop.

Conclusie

Huis te Koop Elsloo biedt een mooie kans om in een van de meest pittoreske dorpen van Nederland te wonen. Het huis is een combinatie van historische charme en moderne faciliteiten en biedt een perfecte balans tussen rust en activiteit. De omgeving van Elsloo is een prachtig gebied om te verkennen en biedt veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Als u op zoek bent naar een nieuwe woning die u een comfortabele en ontspannen levensstijl biedt, is Huis te Koop Elsloo zeker een bezoek waard.

huis te koop stein jaap

+++++++++++++++++++++++ Updating +++++++++++++++++++++++++++++++++

Images related to the topic bungalow te koop stein

Huis te koop: Stein Lb, Heerstraat Centrum 234, 6171HZ
Huis te koop: Stein Lb, Heerstraat Centrum 234, 6171HZ

Article link: bungalow te koop stein.

Learn more about the topic bungalow te koop stein.

See more: https://vietty.com/blognl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *