Bungalow te koop in Terneuzen – Ontdek jouw droomhuis vandaag!

  • 14/05/2023

bungalow te koop terneuzen

Bungalow te Koop Terneuzen: Prachtige Woning in Zeeuws-Vlaanderen

Terneuzen is een mooie stad in de provincie Zeeland, gelegen in het zuidwesten van Nederland. Deze stad heeft veel te bieden voor haar inwoners, zoals prachtige stranden, winkels, restaurants en nog veel meer. Een fantastische bungalow te koop in Terneuzen is beschikbaar en biedt een unieke kans voor degenen die willen genieten van alles wat deze stad te bieden heeft.

De locatie van de bungalow in Terneuzen

Deze prachtige bungalow te koop bevindt zich in de buurt van de Zevenaar, nabij de Lange Reksewatering. Het adres van de bungalow is langs de kreek 13, Terneuzen. Deze locatie is rustig en is omgeven door veel natuur. Het is ideaal voor wie op zoek is naar een rustige plek om te wonen, terwijl tegelijkertijd alle voorzieningen in de buurt zijn.

De kenmerken van de bungalow

Deze mooie bungalow beschikt over verschillende kenmerken die het tot een uitstekende woning maken. Ten eerste is de bungalow goed onderhouden en is het gebouwd met hoogwaardige materialen. Dit zorgt ervoor dat het huis gemakkelijk te onderhouden is.

Ten tweede is het huis licht en luchtig, dankzij de grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De bungalow heeft ook een prachtig uitzicht op de omgeving, voor wie van de natuur houden.

Ten derde is het huis voorzien van alle moderne gemakken die men zich kan wensen. Het beschikt over een ruime keuken, drie slaapkamers, een mooie badkamer en een apart toilet.

De grootte en de indeling van de bungalow

Deze bungalow heeft een oppervlakte van 115 vierkante meter en is gebouwd op een perceel van 291 vierkante meter. De bungalow is gelijkvloers en heeft een mooi terras waar men van de buitenlucht kan genieten.

De bungalow heeft een mooie indeling met een ruime woonkamer, moderne keuken, drie slaapkamers, badkamer en apart toilet. De kamers zijn allemaal ruim en licht en bieden veel comfort voor de bewoners.

De staat van onderhoud van de bungalow

De bungalow is goed onderhouden en is gebouwd met hoogwaardige materialen. Het huis heeft een moderne uitstraling en is voorzien van alle modern comfort. Dit zorgt er voor dat de bungalow gemakkelijk te onderhouden is.

De prijs van de bungalow

Deze prachtige bungalow is te koop voor € 289.000. Dit is inclusief alle kosten die bij de aankoop van een woning horen, zoals overdrachtsbelasting en notariskosten.

De financieringsmogelijkheden voor de bungalow

Er zijn verschillende manieren om deze bungalow te financieren. Allereerst is het mogelijk om het huis met eigen middelen te financieren. Dit betekent dat de koper het volledige bedrag zelf betaalt.

Een andere optie is om een hypotheek af te sluiten bij een bank of andere financiële instelling. Hiervoor moeten verschillende documenten worden ingediend, zoals kopieën van loonstrookjes, arbeidscontracten en belastingaangiften.

De makelaar die de bungalow te koop aanbiedt

De bungalow te koop in Terneuzen wordt aangeboden door Reham Makelaars & Taxateurs. Dit is een gerenommeerd makelaarskantoor in de regio Zeeland. Reham is gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en taxeren van huizen en is een betrouwbare partner bij het kopen van een woning.

De stappen die nodig zijn om de bungalow te kopen

Het kopen van een huis is een spannende ervaring, maar het kan ook een ingewikkeld proces zijn. Hier zijn enkele van de stappen die nodig zijn om deze mooie bungalow te kopen:

1. Bekijk de woning en maak een afspraak met de makelaar
2. Bespreek de financieringsmogelijkheden met een bank of hypotheekverstrekker
3. Breng een bod uit op de woning samen met de makelaar
4. Laat de woning taxeren door een onafhankelijke taxateur
5. Laat een bouwkundige keuring uitvoeren om te controleren op eventuele gebreken in het huis
6. Laat de koopakte opstellen door de notaris
7. Teken de koopakte en betaal de borgsom
8. Onderteken de definitieve akte van levering bij de notaris.

FAQs

1. Wat is de prijs van de bungalow te koop in Terneuzen?

Deze prachtige bungalow is te koop voor € 289.000.

2. Wie biedt deze bungalow te koop aan?

Reham Makelaars & Taxateurs biedt deze bungalow te koop aan.

3. Wat zijn de kenmerken van de bungalow?

De bungalow is goed onderhouden, licht en luchtig, beschikt over moderne voorzieningen en heeft drie slaapkamers.

4. Hoe groot is de bungalow?

De bungalow heeft een oppervlakte van 115 vierkante meter en is gebouwd op een perceel van 291 vierkante meter.

5. Hoe kan de bungalow gefinancierd worden?

Er zijn verschillende manieren om de bungalow te financieren, zoals het afsluiten van een hypotheek bij een bank of andere financiële instelling.

Met deze prachtige bungalow te koop langs de kreek in Terneuzen, kunnen kopers genieten van een rustige omgeving en toch genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar een nieuw huis voor uw gezin of op zoek bent naar een investering, deze woning biedt een unieke kans voor iedereen. Bekijk deze prachtige bungalow te koop op Funda Terneuzen en neem contact op met Reham Makelaars & Taxateurs om deze woning te bezichtigen.

Keywords searched by users: bungalow te koop terneuzen huis te koop terneuzen (funda), langs de kreek 13, terneuzen, reham te koop terneuzen, huis te koop terneuzen – vermeulen, appartement te koop terneuzen, funda terneuzen huur, funda terneuzen langs de kreek, funda terneuzen verkocht

Categories: Top 22 bungalow te koop terneuzen

Koopwoning: Amstelstraat 21 Terneuzen – halfvrijstaande bungalow

See more here: vietty.com

huis te koop terneuzen (funda)

Huis te koop Terneuzen (funda) – Alles wat je moet weten

Terneuzen ligt in de provincie Zeeland, een prachtige regio in het zuidwesten van Nederland. Het is een stad met een rijke geschiedenis en een prachtige locatie aan de Westerschelde. Als je op zoek bent naar een woning in Terneuzen, dan is het gebruikelijk om deze te zoeken via Funda.

In dit artikel gaan wij dieper in op alles wat je moet weten over huis te koop Terneuzen (Funda) – van de voordelen van het kopen van een huis in Terneuzen tot aan onze topaanbevelingen voor makelaars in de regio.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een huis in Terneuzen?

Terneuzen is de perfecte stad voor gezinnen, stelletjes en alleenstaanden. Er is voor ieder wat wils in deze levendige en gemakkelijk te navigeren stad.

Een van de belangrijkste voordelen van het kopen van een huis in Terneuzen is de nabijheid van de Westerschelde. Deze prachtige rivier biedt een prachtig uitzicht en mogelijkheden om te varen en te vissen. Voor degenen die van watersport houden, zijn er tal van mogelijkheden voor zeilen, windsurfen en kitesurfen. Bewoners kunnen ook genieten van een ontspannende wandeling langs de promenade bij zonsondergang.

Een ander voordeel van het leven in Terneuzen is de gunstige geografische ligging. De stad is goed verbonden met de rest van het land dankzij de nabijheid van de A58, A1 en A16 snelwegen en biedt directe toegang tot Antwerpen en Gent. Bewoners van Terneuzen hebben ook het voordeel dat ze dicht bij de stranden van Zeeland wonen, die bekend staan om hun prachtige witte zandstranden en helderblauwe water.

Terneuzen biedt ook een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. De stad heeft een uitgebreide selectie van winkels, restaurants en cafés en is de thuisbasis van diverse musea, zoals het Industrieel Museum en het Museum Schooltijd. Er zijn ook tal van sportclubs en recreatievoorzieningen waar bewoners kunnen deelnemen aan activiteiten.

Waar moet je op letten bij het kopen van een woning in Terneuzen?

Als je overweegt om een huis te kopen in Terneuzen via Funda, zijn er enkele belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden voordat je tot aankoop overgaat.

Allereerst is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het huis voldoet aan jouw specifieke behoeften en eisen. Zoek je bijvoorbeeld een grote tuin voor de kinderen om in te spelen? Heeft u een huis nodig met extra slaapkamers voor gasten of een werkkamer voor tijdens het thuiswerken? Neem de tijd om jouw prioriteiten te bepalen en ga op zoek naar een woning die aan deze eisen voldoet.

Ten tweede, houd rekening met de buurt. Elk deel van Terneuzen heeft zijn eigen unieke kenmerken en sfeer. Het is belangrijk om te onderzoeken welke buurt het beste aan jouw lifestyle en persoonlijke behoeften voldoet. Bedenk bijvoorbeeld of je liever in de nabijheid van winkels en restaurants woont, of juist in een rustige, groene omgeving.

Ten slotte, overweeg om een makelaar in te huren. Een ervaren makelaar kan u begeleiden bij elke stap van het koopproces, van het vinden van de juiste woning tot het onderhandelen over de prijs en het afronden van de transactie.

Welke makelaars raden wij aan in Terneuzen?

Er zijn talloze makelaars beschikbaar in Terneuzen via Funda, maar hier zijn enkele van onze topaanbevelingen:

1. Verstraeten Makelaars

Verstraeten Makelaars is een gerenommeerd, lokaal makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in zowel vastgoedtransacties als taxaties. Het team is zeer ervaren en staat bekend om zijn professionele en persoonlijke aanpak.

2. Cauwenbergh Vastgoed

Cauwenbergh Vastgoed is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het adviseren en ondersteunen van kopers en verkopers in de regio Terneuzen en omgeving. Het team is zeer toegewijd en beschikt over een grondige kennis van de lokale vastgoedmarkt.

3. Wooncoach

Wooncoach is een modern en dynamisch makelaarskantoor dat gericht is op het ondersteunen van kopers en verkopers bij het vinden van de perfecte woning. Het bedrijf is bekend om zijn vriendelijke, gepersonaliseerde service en heeft een uitstekende reputatie in de regio.

Wat moet je nog meer weten over het kopen van een huis in Terneuzen?

Als je van plan bent om een huis in Terneuzen te kopen via Funda, zijn er nog enkele andere factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Hieronder staan enkele veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden.

1. Moet ik documenten voorbereiden voordat ik een woning koop?

Ja, er zijn verschillende documenten die je moet voorbereiden voordat je een huis in Terneuzen koopt. Een van de belangrijkste documenten is het koopcontract, dat de voorwaarden van de transactie vastlegt. Je hebt ook een bewijs van financiering nodig, zoals een hypotheekaanvraag of bankafschrift.

2. Wat voor soort verzekeringen moet ik als huiseigenaar afsluiten?

Het is sterk aan te raden om als huiseigenaar verschillende verzekeringen af te sluiten. Dit omvat een opstalverzekering, die de woning en de structuur beschermt, evenals een aansprakelijkheidsverzekering, die u beschermt in geval van ongevallen of schade.

3. Moet ik een makelaar inhuren bij het kopen van een huis in Terneuzen?

Hoewel het niet verplicht is, kan het inhuren van een makelaar u helpen om het koopproces soepeler te laten verlopen en mogelijke problemen op te lossen. Een ervaren makelaar kan u helpen bij het vinden van de juiste woning, het onderhandelen over de prijs en u advies geven over het koopcontract.

Conclusie

Het kopen van een huis in Terneuzen via Funda kan een spannend en lonend proces zijn. De stad biedt tal van voordelen zoals de nabijheid van de Westerschelde, de gunstige ligging en een breed scala aan recreatieactiviteiten.

Als u overweegt om een huis in Terneuzen te kopen, overweeg dan om een ervaren makelaar in te huren om u te begeleiden bij het koopproces. De juiste makelaar kan je helpen bij het vinden van de perfecte woning, het onderhandelen over de prijs en het afsluiten van de deal.

Hopelijk heeft dit artikel jou geholpen om meer te weten te komen over het kopen van een huis in Terneuzen (Funda). Onthoud dat het vinden van de juiste woning een zorgvuldig en doordacht proces is, dus neem de tijd om uw opties zorgvuldig te overwegen voordat je tot aankoop overgaat.

langs de kreek 13, terneuzen

Langs de Kreek 13 is an exceptional property in Terneuzen, located in the province of Zeeland in the Netherlands. This beautiful home is situated along the river Kreek, which gives a peaceful and serene atmosphere to the entire area. In this article, we will review Langs de Kreek 13, Terneuzen in detail.

The property comprises of a modern style house that has been designed to meet the highest standards of living. It has a total of five bedrooms and two luxurious bathrooms that are complete with all necessary amenities. The house is equipped with underfloor heating that adds great comfort to the living space, and the large size windows allow plenty of natural light to flow through the house. The house has a modern open kitchen, which is equipped with high-end appliances and is designed to cater to all the needs of a modern-day family. The living room has a beautiful fireplace that creates a warm and cozy atmosphere and makes it a perfect place to relax and spend quality time with family and friends.

The beautiful garden of Langs de Kreek 13 is a definite showstopper. The garden is well-maintained, and the landscaping has been done with great attention to detail. The garden has a beautiful terrace that is perfect for outdoor entertainment and relaxation. The large-sized hedges and trees provide excellent privacy to the house and create a perfect escape from the hustle and bustle of city life.

The location of Langs de Kreek 13 is another advantage. It is situated in the posh area of Terneuzen, which is known for its exclusive and extravagant houses. The river Kreek is just a few steps away from the property, allowing residents to enjoy boating, fishing, and other water activities. The house is also located in proximity to all necessary amenities, including supermarkets, restaurants, and cafes, making it a perfect place to live for families and individuals.

FAQs

1. What is the price of Langs de Kreek 13, Terneuzen, the Netherlands?

The price of Langs de Kreek 13, Terneuzen, Netherlands, is not mentioned in this article. Please contact the relevant real estate agent or website for more information regarding the price.

2. What is the size of Langs de Kreek 13, Terneuzen?

The size of Langs de Kreek 13, Terneuzen, is not mentioned in this article. Please contact the relevant real estate agent or website for more information regarding the size.

3. Can Langs de Kreek 13, Terneuzen, be used as a vacation home?

Yes, Langs de Kreek 13, Terneuzen, can be used as a vacation home. The house is equipped with all the necessary amenities and is perfect for families or individuals looking for a relaxing vacation in the Netherlands.

4. Is the garden of Langs de Kreek 13, Terneuzen, well-maintained?

Yes, the garden of Langs de Kreek 13, Terneuzen, is well-maintained. The landscaping has been done with great attention to detail, and the garden has a beautiful terrace that is perfect for outdoor entertainment and relaxation.

5. What are the advantages of living in Terneuzen?

Terneuzen is a beautiful city in the province of Zeeland, Netherlands, that offers many advantages to residents. The city has a high standard of living, with excellent healthcare facilities, educational institutions, and recreational activities. The city is also well-connected to major cities in the Netherlands, making it a perfect hub for business and tourism.

Images related to the topic bungalow te koop terneuzen

Koopwoning: Amstelstraat 21 Terneuzen - halfvrijstaande bungalow
Koopwoning: Amstelstraat 21 Terneuzen – halfvrijstaande bungalow

Article link: bungalow te koop terneuzen.

Learn more about the topic bungalow te koop terneuzen.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận