Bungalow te koop Zaandam: Jouw eigen stukje paradijs in Noord-Holland!

  • 14/05/2023

bungalow te koop zaandam

Bungalow Te Koop Zaandam: Een Uitzonderlijke Eigendom voor de Bewuste Koper

Bungalows zijn een populaire keuze onder kopers in Nederland vanwege hun unieke architectuur en het gevoel van rust en sereniteit dat zij bieden. Een bungalow te koop in Zaandam is een uitzonderlijk eigendom voor de bewuste koper die op zoek is naar een comfortabel en ontspannen levensstijl. De stad Zaandam ligt in de provincie Noord-Holland en is bekend om zijn industriële erfgoed, ambachtelijke woningen en de beroemde Zaanse Schans. De stad biedt talloze attracties en voorzieningen voor de bewoners, waardoor ze een onvergetelijke ervaring hebben.

Beschrijving van de bungalow te koop

De bungalow te koop in Zaandam heeft een unieke architectuur met een prachtig design en is gebouwd in de stijl van de jaren 1960. Het is een ruime bungalow met een oppervlakte van 140 vierkante meter en een perceelgrootte van 360 vierkante meter. Het is onlangs gerenoveerd en gemoderniseerd en is in uitstekende staat.

Locatie van de bungalow in Zaandam

De bungalow ligt in het gewilde Kalf Zaandam-gebied, dat bekend staat om zijn rustige en groene omgeving, dicht bij de rivier de Zaan en de scheepswerven van Zaandam. Het gebied is gunstig gelegen op slechts een paar minuten rijden van het stadscentrum en de snelweg, waardoor het ideaal is voor forenzen. Het gebied heeft veel groene open ruimtes en parken, restaurants en winkels in de buurt.

Eigenaar en geschiedenis van de bungalow

De bungalow is eigendom geweest van dezelfde familie sinds 1970 en is onlangs te koop aangeboden. De huidige eigenaren hebben de bungalow liefdevol gerenoveerd en onderhouden, waardoor het in uitstekende staat verkeert. De renovatie heeft rekening gehouden met de oorspronkelijke architectonische details van het gebouw, waaronder het dak en de brick facades.

Afmetingen van de bungalow en perceelgrootte

De bungalow heeft een oppervlakte van 140 vierkante meter en biedt ruime en comfortabele accommodatie voor het hele gezin. Het heeft drie slaapkamers, een grote woonkamer, een eetkamer, een keuken, een bijkeuken, een badkamer en een apart toilet. De perceelgrootte van de bungalow is 360 vierkante meter en heeft een tuin aan de voorzijde en de achterzijde van de bungalow.

Architectuur en bouwstijl van de bungalow

De bungalow is gebouwd in de populaire stijl van de jaren 60, met een rustiek bakstenen facade en een puntdak dat de architectuur van de Zaankanter volgt. De woning heeft grote ramen aan de voor- en achterzijde van het gebouw, waardoor er veel licht in de kamers komt en het gevoel van openheid en ruimte creëert. De stijlvolle architectuur van de bungalow en de unieke bouwstijl maken het een begeerlijke eigendom voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders.

Inclusieve faciliteiten en eigenschappen van de bungalow

De bungalow te koop in Zaandam heeft veel te bieden voor de bewoners. Het heeft recentelijk onderhoud ondergaan en is goed geïsoleerd, wat resulteert in een energielabel A. Het heeft een centrale verwarming, een open haard, dubbele beglazing, dakisolatie, en geïsoleerde muren om het comfort en de energie-efficiëntie te verbeteren. Andere faciliteiten die inbegrepen zijn, zijn modern sanitair en verwarming, een alarm en CCTV camera’s voor extra beveiliging.

Prijs en financiële details van de verkoop

De prijs van de bungalow te koop in Zaandam is € 599.000, – k.k. Dit is wat hoger dan de gemiddelde prijs van bungalows in het gebied, maar de eigenschap biedt wel enkele extra functies die de prijs rechtvaardigen, zoals de unieke architectuur en de uitstekende locatie.

FAQ’s

1. Wat is de locatie van de bungalow te koop in Zaandam?
De bungalow ligt in het gewilde Kalf Zaandam-gebied, bekend om zijn rustige en groene omgeving, dicht bij de rivier de Zaan en de scheepswerven van Zaandam.

2. Wat is de perceelgrootte van de bungalow te koop in Zaandam?
De perceelgrootte van de bungalow te koop in Zaandam is 360 vierkante meter.

3. Hoeveel slaapkamers heeft de bungalow te koop in Zaandam?
De bungalow te koop in Zaandam heeft drie slaapkamers.

4. Heeft de bungalow te koop in Zaandam moderne voorzieningen?
Ja, de bungalow heeft onder andere een centrale verwarming, een open haard, dubbele beglazing en geïsoleerde muren.

5. Wat is de prijs van de bungalow te koop in Zaandam?
De prijs van de bungalow te koop in Zaandam is € 599,000,- k.k.

Conclusie

Een bungalow te koop in Zaandam is een unieke eigendom met een uitstekend ontworpen architectuur en een aantrekkelijke locatie. Deze bungalow is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een rustige en comfortabele levensstijl, terwijl ze toch dicht bij de stad en de snelweg zijn. De bungalow biedt uitstekende faciliteiten en is onlangs gerenoveerd, wat het een ideale keuze maakt voor de bewuste koper. Als u op zoek bent naar een unieke en charmante eigendom, dan is deze bungalow te koop in Zaandam daar zeker één van.

Keywords searched by users: bungalow te koop zaandam bungalow te koop noord-holland, bungalow zaandam, funda zaandam, appartement te koop zaandam kalf, woonboot te koop kalf zaandam

Categories: Top 21 bungalow te koop zaandam

Bungalow aan vaarwater in Zaandam | Te koop

See more here: vietty.com

bungalow te koop noord-holland

Bungalow te koop Noord-Holland – de perfecte vakantiewoning

Een bungalow is de perfecte vakantiewoning voor wie op zoek is naar een rustige plek om te ontspannen. Noord-Holland biedt een scala aan bungalows, waaronder enkele Spaanse vakantiehuizen en charmante huisjes in traditionele Tudorstijl. De regio Noord-Holland is ook bekend om zijn uitgestrekte stranden en prachtige natuur. Hieronder vindt u enkele tips en informatie voor het kopen van een bungalow te koop in Noord-Holland.

Waarom kiezen voor een bungalow in Noord-Holland?

Een bungalow biedt veel voordelen ten opzichte van andere soorten vakantiewoningen. Ten eerste is het een stijlvolle en praktische woning die vaak in een mooie omgeving te vinden is. Bovendien is een bungalow vrijstaand en heeft u dus veel privacy. Dit betekent dat u niet gehinderd wordt door buren die luidruchtig zijn of laat opblijven. Een bungalow biedt ook veel mogelijkheden om uw eigen stukje natuur te creëren. Zo kunt u bijvoorbeeld een eigen moestuin aanleggen, een gezellige picknickplaats maken of uw eigen boomhut bouwen.

Welke soorten bungalows zijn er te koop in Noord-Holland?

Er zijn verschillende soorten bungalows beschikbaar in Noord-Holland. Zo zijn er vrijstaande bungalows die geschikt zijn voor een gezin van vier personen en bungalows voor groepen tot twaalf personen. Er zijn ook bungalows beschikbaar die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers.

Wat is de gemiddelde prijs van een bungalow in Noord-Holland?

De prijzen voor een bungalow in Noord-Holland variëren sterk, afhankelijk van de grootte, locatie en leeftijd van de woning. Gemiddeld genomen ligt de prijs tussen € 100.000 en € 500.000.

Welke locaties zijn het meest populair voor bungalows in Noord-Holland?

De meest populaire locaties voor bungalows in Noord-Holland zijn de kustgebieden, waaronder Egmond aan Zee, Bergen aan Zee, Callantsoog en Julianadorp. Andere populaire locaties zijn de bossen rondom de Veluwe en Amsterdam.

Zijn er bungalows te koop in Amsterdam?

Ja, er zijn verschillende bungalows te koop in Amsterdam en omgeving. Vaak zijn deze echter hoger geprijsd dan de bungalows aan de kust of in de bossen.

Kan ik een bungalow kopen als investering?

Ja, het is mogelijk om een bungalow te kopen als investering. Veel eigenaren van bungalows verhuren deze als vakantiewoning wanneer ze er zelf niet zijn. Hierdoor kunt u de kosten voor de woning delen en wellicht zelfs winst maken.

Waar vind ik de beste deals voor bungalows in Noord-Holland?

De beste deals voor bungalows in Noord-Holland vindt u op verschillende websites, waaronder Funda en Marktplaats. Ook makelaars in de regio kunnen u helpen bij het vinden van de juiste bungalow.

Welke stappen moet ik nemen om een bungalow te kopen in Noord-Holland?

1. Bepaal uw budget en zoek een bungalow die aan uw wensen voldoet.
2. Bezichtig de woning en controleer de staat van de bungalow.
3. Zorg dat u financiering geregeld heeft en maak afspraken met de verkopende partij.
4. Regel een notaris en zorg dat u alle nodige documenten heeft.
5. Betaal de verkoopprijs en maak afspraken over de overdracht van de bungalow.

Kan ik een hypotheek krijgen voor het kopen van een bungalow in Noord-Holland?

Ja, u kunt een hypotheek krijgen voor het kopen van een bungalow in Noord-Holland. Het is verstandig om verschillende aanbieders te vergelijken om zo de juiste hypotheek te vinden.

Is het slim om een bungalow te kopen in Noord-Holland als vakantiewoning?

Ja, een bungalow kopen in Noord-Holland als vakantiewoning is een goed idee. De regio biedt verschillende opties voor vakantiegangers en er zijn genoeg mooie plekken om te ontspannen en te genieten van de natuur. Bovendien kunt u de woning ook als investering gebruiken door deze te verhuren.

Welke kosten zijn verbonden aan het bezitten van een bungalow in Noord-Holland?

Naast de aankoopprijs zijn er nog verschillende kosten verbonden aan het bezitten van een bungalow in Noord-Holland. Denk hierbij aan de kosten voor een notaris en hypotheekadviseur, de jaarlijkse onroerendezaakbelasting (OZB), energiekosten en de verzekeringen.

Conclusie

Een bungalow is een perfecte vakantiewoning voor wie rust en privacy zoekt. In Noord-Holland vindt u tal van opties, waaronder bungalows aan de kust en in de bossen rondom de Veluwe. Bij het kopen van een bungalow zijn er verschillende zaken waar u rekening mee moet houden, zoals de staat van de woning, financiering en de kosten van het bezitten van een woning. Het is daarom verstandig om u goed te laten informeren en eventueel een makelaar in te schakelen om u te helpen bij het vinden van de juiste bungalow.

FAQs

1. Wat is de gemiddelde prijs van een bungalow in Noord-Holland?
– De gemiddelde prijs ligt tussen € 100.000 en € 500.000.

2. Welke locaties zijn het meest populair voor bungalows in Noord-Holland?
– De meest populaire locaties zijn de kustgebieden, waaronder Egmond aan Zee, Bergen aan Zee, Callantsoog en Julianadorp. Andere populaire locaties zijn de bossen rondom de Veluwe en Amsterdam.

3. Kan ik een bungalow kopen als investering?
– Ja, het is mogelijk om een bungalow te kopen als investering en deze te verhuren als vakantiewoning.

4. Welke stappen moet ik nemen om een bungalow te kopen in Noord-Holland?
– Bepaal uw budget en zoek een bungalow die aan uw wensen voldoet. Bezichtig de woning en controleer de staat van de bungalow. Zorg dat u financiering geregeld heeft en maak afspraken met de verkopende partij. Regel een notaris en zorg dat u alle nodige documenten heeft. Betaal de verkoopprijs en maak afspraken over de overdracht van de bungalow.

5. Kan ik een hypotheek krijgen voor het kopen van een bungalow in Noord-Holland?
– Ja, u kunt een hypotheek krijgen voor het kopen van een bungalow in Noord-Holland. Het is verstandig om verschillende aanbieders te vergelijken om zo de juiste hypotheek te vinden.

6. Welke kosten zijn verbonden aan het bezitten van een bungalow in Noord-Holland?
– Naast de aankoopprijs zijn er nog verschillende kosten verbonden aan het bezitten van een bungalow in Noord-Holland. Denk hierbij aan de kosten voor een notaris en hypotheekadviseur, de jaarlijkse onroerendezaakbelasting (OZB), energiekosten en de verzekeringen.

bungalow zaandam

Bungalow Zaandam: The Perfect Blend of Comfort and Serenity

Nestled in the heart of the Netherlands, Bungalow Zaandam offers visitors an experience unlike any other. This beautiful bungalow is located in the peaceful suburb of Zaandam, just a stone’s throw away from Amsterdam, making it an ideal spot for those who want to experience the hustle and bustle of the Netherlands’ capital city while staying in a relaxing and calm atmosphere. In this article, we will explore everything you need to know about Bungalow Zaandam, including where it is located, what it has to offer, and what makes it the perfect getaway destination for individuals, couples, or even families.

Location

Bungalow Zaandam is situated in Zaandam, which is a small, compact city located just 12 kilometers north of Amsterdam. The city is famous for its historic buildings, such as the Zaanse Schans, which is a museum and attraction center that features windmills, wooden shoes, cheese, and more. Additionally, Zaandam has a vibrant city center that is home to numerous restaurants, cafes, and shops. Visitors can easily access the city center by either taking a short walk from the bungalow or using public transportation.

What’s inside?

Bungalow Zaandam is a standalone bungalow that is surrounded by a beautiful garden. The bungalow is equipped with one bedroom and can accommodate up to two people comfortably. Inside the bungalow, visitors will find a living room, a kitchen, a bathroom, and a bedroom. The living room is furnished with a comfortable couch, a flat-screen television with cable TV, and a coffee table. Additionally, the bungalow has free Wi-Fi, making it an ideal spot for those who need to stay connected during their stay.

The bedroom is furnished with a comfortable bed, a wardrobe, and a side table with a lamp. The bungalow’s kitchen is fully equipped with a stove, an oven, a refrigerator, a dishwasher, and all the necessary appliances, making it perfect for those who love to cook. The bathroom features a shower, a toilet, and a sink, and it comes stocked with all the necessary toiletries.

What makes Bungalow Zaandam unique?

What sets Bungalow Zaandam apart from other accommodations in Zaandam and Amsterdam is its peaceful location and intimate setting. The bungalow is located in a quiet residential area, which ensures that visitors can have a good night’s sleep without any disturbances. Additionally, the bungalow is situated just a few minutes’ walk away from a beautiful park, making it an ideal location for people who love to explore nature.

Bungalow Zaandam is an ideal spot for couples who are on a romantic getaway or for individuals who want to escape the hustle and bustle of Amsterdam for a few days. The bungalow offers visitors a home away from home, where they can relax, unwind, and enjoy the peace and tranquility of the surroundings.

FAQs

Q. What are the check-in and check-out times?
A. Guests can check in from 3:00 PM to 10:00 PM, and check out by 11:00 AM.

Q. Is the bungalow suitable for families or groups?
A. Unfortunately, the bungalow can only accommodate a maximum of two people. However, there are other accommodations nearby that can accommodate larger groups.

Q. Is parking available?
A. Free parking is available right outside the bungalow.

Q. Do guests have access to the garden?
A. Yes, the bungalow is surrounded by a beautiful garden, which guests have full access to.

Q. Is smoking allowed?
A. No, smoking is not allowed inside the bungalow.

Q. Can I bring my pet?
A. Unfortunately, pets are not allowed.

Q. Is there a minimum stay?
A. Yes, there is a minimum stay of two nights.

Q. Are there any additional fees?
A. No, there are no additional fees. The price includes all taxes and fees.

Conclusion

Bungalow Zaandam is the perfect blend of comfort and serenity, making it an ideal spot for anyone who wants to experience the Netherlands without all the hustle and bustle. The bungalow offers visitors a peaceful and intimate setting, where they can relax and unwind, all while being just a stone’s throw away from Amsterdam. With its beautiful surroundings, fully equipped kitchen, and comfortable furnishings, Bungalow Zaandam is an ideal spot for couples or individuals who want to experience the best of both worlds: the hustle and bustle of Amsterdam and the peace and tranquility of Zaandam. Book your stay today and discover why Bungalow Zaandam is one of the best getaways in the Netherlands.

funda zaandam

Funda Zaandam is een vastgoedplatform dat zich specifiek richt op de Zaanstreek. Het platform wordt veel gebruikt door mensen die in deze regio willen wonen of een woning willen kopen of verkopen. Funda Zaandam is een site die steeds beter wordt bezocht en is een belangrijke bron geworden voor alle woningzoekers in de regio. Het platform voorziet gebruikers van informatie over prijzen, oppervlakten, locaties en andere kenmerken van vastgoedobjecten. In offline termen is Funda Zaandam vergelijkbaar met een makelaarskantoor.

Funda Zaandam is sinds het einde van 2020 eigendom van de Vereniging Pekel & Co. Deze vereniging is een koper en vastgoedbeheerder, gevestigd in Zaandam. De vereniging heeft meerdere doelen waaronder het ontwikkelen en onderhouden van vastgoed voor verhuur en verkoop. Funda Zaandam is de laatste aanwinst van de vereniging die opereert onder het motto “Fietsend door de Zaanstreek, weten wij waar het om draait!”.

Funda Zaandam is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een ruim assortiment aan zoekopdrachten voor gebruikers. Funda Zaandam biedt bijvoorbeeld zoekcriteria zoals het aantal kamers, de oppervlakte van het huis en de buurt, de soort woning (bijvoorbeeld nieuwbouw of oudbouw), de prijsrange of men kan een kaart gebruiken om te zoeken. Het platform heeft een gebruiksvriendelijke en professionele uitstraling en geeft gebruikers de mogelijkheid om uitgebreide filters te gebruiken om hun zoekopdracht specifieker te maken. Daarnaast kunnen zoekopdrachten worden opgeslagen, zodat de gebruiker op de hoogte wordt gehouden van nieuw aanbod dat past bij hun zoekopdracht.

Funda Zaandam is niet alleen maar een platform om woningen te koop te zetten of te kopen. Het biedt ook extra diensten zoals het bieden van verzekeringen en hypotheken. Zo kunnen kopers gebruikmaken van de hypotheekcalculator om te berekenen hoeveel zij per maand kunnen lenen. Verkopers kunnen door Funda Zaandam geholpen worden met een taxatie en de waardebepaling van hun woning.

Funda Zaandam biedt ook handige informatie over de buurt waarin de woning zich bevindt. Deze informatie biedt gebruikers een beter begrip van de omgeving en het potentieel van het vastgoedobject. Deze informatie omvat zaken als de criminaliteitscijfers, de demografische gegevens, de gemiddelde woningwaarde, de voorzieningen in de buurt en nog veel meer.

Funda Zaandam heeft ook een blog. Hierop worden diverse artikelen gepubliceerd die betrekking hebben op vastgoed in de Zaanstreek. De blog biedt nuttige en praktische informatie aan gebruikers die overwegen om te verhuizen of vastgoed in deze regio te kopen. Sommige van de vragen die worden beantwoord in het blog zijn bijvoorbeeld: “Hoe kies je het juiste huis in de Zaanstreek?”, “Welke voordelen heeft het wonen in de Zaanstreek?” en “Hoe vind je het perfecte huis in de Zaanstreek?”. De blog is een interessante en praktische bron van informatie voor iedereen die overweegt om in deze regio te gaan wonen.

Funda Zaandam wordt steeds populairder bij vastgoedbezitters, makelaars en potentiële kopers in de regio. Het platform heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en wordt zeer hoog gewaardeerd. Dit wordt weerspiegeld door de vele positieve recensies die op de site zijn te vinden. Gebruikers kunnen op Funda Zaandam terecht voor alle aspecten die met vastgoed te maken hebben. Door de gebruiksvriendelijke en professionele uitstraling van de site is Funda Zaandam een ideale partner voor mensen die in de Zaanstreek willen wonen of zich oriënteren op de woningmarkt.

FAQs:

1. Wat is Funda Zaandam?

Funda Zaandam is een vastgoedplatform dat zich richt op de Zaanstreek.

2. Wat biedt Funda Zaandam?

Funda Zaandam biedt een zoekmachine voor vastgoed, aanvullende informatie over de buurt waarin het vastgoed zich bevindt, hypotheken en verzekeringen. Daarnaast heeft het platform een blog die nuttige informatie over de vastgoedmarkt in de regio biedt.

3. Wat zijn de zoekcriteria op Funda Zaandam?

Funda Zaandam biedt zoekcriteria zoals het aantal kamers, de oppervlakte van het huis en de buurt, de soort woning (bijvoorbeeld nieuwbouw of oudbouw), de prijsrange of men kan een kaart gebruiken om te zoeken.

4. Wat zijn de voordelen van het gebruik van Funda Zaandam?

Funda Zaandam is een gebruiksvriendelijke en professionele site die gebruikers voorziet van alle informatie die nodig is in de vastgoedmarkt in de Zaanstreek. Het biedt bijvoorbeeld aanvullende informatie over de buurt en extra diensten zoals hypotheken en verzekeringen.

5. Is Funda Zaandam betrouwbaar?

Funda Zaandam is een betrouwbare site die een goede reputatie heeft opgebouwd en wordt zeer hoog gewaardeerd. Dit wordt weerspiegeld door de vele positieve recensies die op de site zijn te vinden.

Images related to the topic bungalow te koop zaandam

Bungalow aan vaarwater in Zaandam | Te koop
Bungalow aan vaarwater in Zaandam | Te koop

Article link: bungalow te koop zaandam.

Learn more about the topic bungalow te koop zaandam.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận