Skip to content

Top 34 bunthof bergen op zoom Update

Netherlands Tour: Exploring Bergen op Zoom with a Local (Eduard)

bunthof bergen op zoom

Bunthof Bergen op Zoom: Een Moderne Woongemeenschap

Bunthof Bergen op Zoom is een nieuw en modern woongemeenschap ten zuiden van de stad Bergen op Zoom. Het project is een ontwikkeling van woningcorporatie Stadlander, in samenwerking met Bouwgroep De Nijs-Soffers. Het project is opgezet met het idee om een duurzame, groene en moderne woongemeenschap te creëren die aan de wensen van de moderne samenleving voldoet.

Geschiedenis van Buitenhof Bergen op Zoom

Bunthof Bergen op Zoom begon zijn leven als landgoed van de familie Van den Bosch in de jaren 1800. De familie bouwde daar een kasteelachtige woning, omringd door een groot park, vijvers en tuinen. In 1969 werd het huis verkocht aan de gemeente, die het gebruikte als gemeentehuis en later als politiebureau. Het park werd herontwikkeld tot een nieuw woongebied.

In 2012 werd het terrein aangewezen als een ontwikkelingsgebied voor woningen. In 2014 werd de gedetailleerde structuurvisie voor de woningbouw op het voormalige landgoed gepresenteerd, waarna de bouw van start ging. Het plan omvat ca. 480 woningen, waaronder 22 sociale huurwoningen.

De Architectuur van Buitenhof Bergen op Zoom

De architectuur van Bunthof Bergen op Zoom is een combinatie van traditionele en moderne stijlen die geïnspireerd zijn op de geschiedenis van het landgoed en de omgeving. Er is gebruik gemaakt van lichte kleuren, strakke lijnen en veel glas waardoor er een ruimtelijk en transparant effect ontstaat. De huizen hebben grote tuinen, balkons of dakterrassen en er is veel aandacht besteed aan de duurzaamheid en energiezuinigheid van de woningen.

Voorzieningen en Faciliteiten van Buitenhof Bergen op Zoom

Bunthof Bergen op Zoom biedt verschillende voorzieningen en faciliteiten die het comfort en gemak van de bewoners vergroten. Er is een basisschool gerealiseerd, waardoor er voor kinderen een veilige leer- en speelomgeving is gecreëerd. Daarnaast is er gemeenschappelijke parkeerplaats waar bewoners hun auto’s kunnen parkeren en er zijn speeltuinen en groengebieden waar kinderen en volwassenen veilig kunnen spelen en ontspannen. Ook zijn er verschillende sportfaciliteiten in de buurt van Bunthof Bergen op Zoom, zoals een fitnesscentrum, zwembad, tennisbaan en voetbalveld.

Locatie en Omgeving van Buitenhof Bergen op Zoom

Bunthof Bergen op Zoom ligt in het zuiden van de stad Bergen op Zoom, in de buurt van de A58, waardoor het gemakkelijk te bereiken is met de auto. Het treinstation van Bergen op Zoom ligt op ongeveer 3 kilometer afstand en ook bussen stoppen in de buurt van het woongebied. Bergen op Zoom ligt tussen Rotterdam en Antwerpen, waardoor beide steden in minder dan een uur te bereiken zijn. Bovendien ligt Bunthof Bergen op Zoom op ongeveer 20 minuten fietsen van het gezellige en historische stadscentrum van Bergen op Zoom.

Woningen van Buitenhof Bergen op Zoom

Bunthof Bergen op Zoom biedt verschillende soorten woningen aan, variërend van appartementen tot rijtjeshuizen. Er zijn ook verschillende luxe villa’s beschikbaar met grote tuinen en veel privacy. Alle woningen zijn modern, energiezuinig en voorzien van de nieuwste technologieën. Er is veel aandacht besteed aan het creëren van een veilige en gezonde leefomgeving voor alle bewoners.

Prijs en Verhuur van Woningen in Buitenhof Bergen op Zoom

De prijzen van de woningen in Buitenhof Bergen op Zoom variëren van € 250.000 tot € 750.000, afhankelijk van de grootte, de locatie en het type woning. Sommige woningen worden verhuurd, maar de meeste zijn te koop. De huurprijzen variëren van € 800 tot € 1500 per maand, afhankelijk van het type woning en de grootte.

Ervaringen van Huidige en Voormalige Bewoners van Buitenhof Bergen op Zoom

Huidige en voormalige bewoners van Bunthof Bergen op Zoom zijn erg positief over de woongemeenschap. Ze prijzen de moderne architectuur, de mooie omgeving en de goede voorzieningen. Ook is er veel waardering voor de groene en duurzame leefomgeving die is gecreëerd. De bewoners beschrijven Bunthof Bergen op Zoom als een gezellige en hechte gemeenschap waar iedereen welkom is.

Toekomstplannen voor Buitenhof Bergen op Zoom

Hoewel Bunthof Bergen op Zoom al een modern en duurzaam woongebied is, zijn er nog een aantal toekomstplannen die het gebied nog aantrekkelijker moeten maken. Zo is er een plan om een gezondheidscentrum te bouwen waar mensen terecht kunnen voor medische zorg, en er wordt nagedacht over de ontwikkeling van een kleine jachthaven in de buurt van Bunthof Bergen op Zoom.

FAQs

1. Wat is Bunthof Bergen op Zoom?

Bunthof Bergen op Zoom is een modern en duurzaam woongebied ten zuiden van de stad Bergen op Zoom.

2. Wie heeft Bunthof Bergen op Zoom ontwikkeld?

Bunthof Bergen op Zoom is ontwikkeld door woningcorporatie Stadlander, in samenwerking met Bouwgroep De Nijs-Soffers.

3. Wat zijn de prijzen van de woningen in Bunthof Bergen op Zoom?

De prijzen van de woningen in Bunthof Bergen op Zoom variëren van € 250.000 tot € 750.000, afhankelijk van het type en de grootte van de woning.

4. Welke voorzieningen en faciliteiten zijn er beschikbaar in Bunthof Bergen op Zoom?

Bunthof Bergen op Zoom biedt verschillende voorzieningen en faciliteiten, waaronder een basisschool, een speeltuin, groengebieden, een gemeenschappelijke parkeerplaats en sportfaciliteiten.

5. Wat is de locatie van Bunthof Bergen op Zoom?

Bunthof Bergen op Zoom ligt ten zuiden van de stad Bergen op Zoom, vlakbij de A58.

6. Wat zijn de toekomstplannen voor Bunthof Bergen op Zoom?

Er zijn verschillende toekomstplannen voor Bunthof Bergen op Zoom, waaronder de bouw van een gezondheidscentrum en de ontwikkeling van een kleine jachthaven in de buurt.

Keywords searched by users: bunthof bergen op zoom

Categories: Top 81 bunthof bergen op zoom

Netherlands Tour: Exploring Bergen op Zoom with a Local (Eduard)

See more here: vietty.com

Images related to the topic bunthof bergen op zoom

Netherlands Tour: Exploring Bergen op Zoom with a Local (Eduard)
Netherlands Tour: Exploring Bergen op Zoom with a Local (Eduard)

Article link: bunthof bergen op zoom.

Learn more about the topic bunthof bergen op zoom.

See more: https://vietty.com/blognl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *