Burg. Caan van Necklaan Leidschendam: Ontdek dé straat van Leidschendam! Klik hier voor meer informatie.

  • 12/05/2023

burg caan van necklaan leidschendam

Burgemeester Caan van Necklaan is een sfeervolle laan gelegen in Leidschendam, een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland, in het westen van Nederland. De laan is bekend om zijn historische panden en schilderachtige omgeving die het perfect maken voor een wandeling. In deze artikel zullen we de ligging van burgemeester Caan van Necklaan in Leidschendam, de historische achtergrond van de laan, kenmerken van woningen aan de laan, voorzieningen in de omgeving, vervoersmogelijkheden, scholen in de buurt, winkelen en recreatie en toekomstige ontwikkelingen in Leidschendam en het effect daarvan op Burgemeester Caan van Necklaan beschrijven.

De Ligging van Burgemeester Caan van Necklaan in Leidschendam

Burgemeester Caan van Necklaan is een lange laan gelegen in het noorden van Leidschendam. De laan is toegankelijk via de Dokter Van Zeelandstraat en loopt door tot het Van Ruysdaelpark in het zuiden. Aan beide kanten van de laan zijn huizen en winkels te vinden. Het is een rustige en aangename omgeving om te wonen en te bezoeken.

Historische Achtergrond van Burgemeester Caan van Necklaan

Burgemeester Caan van Necklaan is vernoemd naar Jan Hendrik Willem Caan van Neck, die van 1923 tot 1933 burgemeester was van de voormalige gemeente Stompwijk en later van de gemeente Leidschendam. De laan werd voor het eerst ontwikkeld in de jaren 20 van de vorige eeuw. De huizen aan deze laan zijn voornamelijk gebouwd in de jaren 30 en 40 en hebben een karakteristieke architectuur die typerend is voor die periode.

Kenmerken van Woningen aan de Burgemeester Caan van Necklaan

De huizen aan Burgemeester Caan van Necklaan zijn voornamelijk gebouwd in de jaren 30 en 40 en zijn typerend voor die periode qua architectuur. De huizen zijn doorgaans ruim en hebben grote tuinen. De meeste woningen hebben een karakteristieke gevel, grote ramen en hoge plafonds. Veel van deze huizen hebben ook nog authentieke details zoals glas-in-loodramen en sierlijsten. Er zijn zowel koop- als huurwoningen beschikbaar aan de laan en alle woningen zijn goed onderhouden.

Voorzieningen in de Omgeving van de Burgemeester Caan van Necklaan

Burgemeester Caan van Necklaan ligt in het hart van de stad Leidschendam en er zijn dan ook veel voorzieningen in de buurt. Er zijn diverse supermarkten, restaurants, cafés, winkels en parken te vinden in de omgeving. Een van de bekendste parken in de buurt van de laan is het Van Ruysdaelpark, een groot park dat zich uitstrekt over verschillende straten, inclusief Burgemeester Caan van Necklaan. Het park is ideaal voor sport en recreatie, met een speeltuin, voetbalveld en een skatebaan.

Vervoersmogelijkheden in de Omgeving van de Burgemeester Caan van Necklaan

Burgemeester Caan van Necklaan is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn diverse buslijnen die door Leidschendam lopen en ook is er een tram vanuit Den Haag die in de buurt van de laan stopt. Daarnaast zijn er verschillende snelwegen in de buurt, waaronder de A4, A12 en A13. Dit maakt het gemakkelijk om naar andere steden te reizen.

Scholen in de Buurt van Burgemeester Caan van Necklaan

In de omgeving van Burgemeester Caan van Necklaan zijn er verschillende scholen te vinden, van basisscholen tot middelbare scholen. Enkele van de bekendste scholen in de buurt zijn De Wegwijzer, De Piramide en het Stedelijk College. Deze scholen staan allemaal bekend om hun hoge onderwijskwaliteit en staan zeer goed aangeschreven bij ouders.

Winkelen en Recreatie in de Omgeving van Burgemeester Caan van Necklaan

Burgemeester Caan van Necklaan ligt op loopafstand van diverse winkels, restaurants en cafés. Er zijn een aantal lokale winkels die zich richten op unieke producten en diensten, evenals diverse grotere supermarkten en winkelcentra. Voor recreatieve activiteiten kunnen bewoners terecht bij het Van Ruysdaelpark en diverse sportgelegenheden in de buurt. Bovendien zijn met de tramreis vanuit Den Haag ook tal van bezienswaardigheden in de buurt te vinden.

Toekomstige Ontwikkelingen in Leidschendam en het Effect op Burgemeester Caan van Necklaan

Er zijn momenteel veel ontwikkelingen gaande in Leidschendam die invloed zullen hebben op de omgeving van Burgemeester Caan van Necklaan. Zo wordt er momenteel gewerkt aan de ontwikkeling van het Damcentrum, een groot winkel- en recreatiegebied in het centrum van Leidschendam. Dit project zal naar verwachting de economische groei van de stad stimuleren en zal positief uitpakken voor de huizenprijzen en de algemene leefbaarheid in de omgeving.

Burgemeester Caan van Necklaan is een sfeervolle en bijzondere laan in Leidschendam die bekend staat om zijn historische panden en schilderachtige omgeving. De laan biedt een rustige omgeving om te wonen en te bezoeken, met veel voorzieningen in de buurt. Met de verwachte economische groei in Leidschendam en de ontwikkeling van het Damcentrum, is Burgemeester Caan van Necklaan een interessante locatie om te wonen en biedt het kansen voor de toekomst.

FAQs

Wat is Burgemeester Caan van Necklaan?

Burgemeester Caan van Necklaan is een sfeervolle laan gelegen in Leidschendam, een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland, in het westen van Nederland.

Wat is de historische achtergrond van Burgemeester Caan van Necklaan?

Burgemeester Caan van Necklaan is vernoemd naar Jan Hendrik Willem Caan van Neck, die van 1923 tot 1933 burgemeester was van de voormalige gemeente Stompwijk en later van de gemeente Leidschendam.

Wat zijn de kenmerken van woningen aan Burgemeester Caan van Necklaan?

De huizen aan Burgemeester Caan van Necklaan zijn voornamelijk gebouwd in de jaren 30 en 40 en hebben een karakteristieke architectuur die typerend is voor die periode.

Wat zijn de voorzieningen in de omgeving van Burgemeester Caan van Necklaan?

Er zijn diverse supermarkten, restaurants, cafés, winkels en parken te vinden in de omgeving.

Wat zijn de vervoersmogelijkheden in de omgeving van Burgemeester Caan van Necklaan?

Er zijn diverse buslijnen die door Leidschendam lopen en ook is er een tram vanuit Den Haag die in de buurt van de laan stopt. Daarnaast zijn er verschillende snelwegen in de buurt, waaronder de A4, A12 en A13.

Zijn er scholen in de buurt van Burgemeester Caan van Necklaan?

In de omgeving van Burgemeester Caan van Necklaan zijn er verschillende scholen te vinden, van basisscholen tot middelbare scholen.

Zijn er recreatiemogelijkheden in de buurt van Burgemeester Caan van Necklaan?

Voor recreatieve activiteiten kunnen bewoners terecht bij het Van Ruysdaelpark en verschillende sportgelegenheden in de buurt.

Wat zijn de toekomstige ontwikkelingen in Leidschendam en het effect op Burgemeester Caan van Necklaan?

Er wordt momenteel gewerkt aan de ontwikkeling van het Damcentrum, een groot winkel- en recreatiegebied in het centrum van Leidschendam. Dit project zal naar verwachting de economische groei van de stad stimuleren en zal positief uitpakken voor de huizenprijzen en de algemene leefbaarheid in de omgeving.

Keywords searched by users: burg caan van necklaan leidschendam burgemeester caan van necklaan 472, burgemeester caan van necklaan 582 leidschendam, burgemeester caan van necklaan 224, burgemeester caan van necklaan 668, burgemeester caan van necklaan funda, funda leidschendam, van ruysdaellaan 11, leidschendam, dokter van zeelandstraat leidschendam

Categories: Top 100 burg caan van necklaan leidschendam

TE KOOP BURGEMEESTER CAAN VAN NECKLAAN 630 IN LEIDSCHENDAM !!

See more here: vietty.com

burgemeester caan van necklaan 472

Burgemeester Caan van Necklaan 472 in Nederlands is a famous street located in the municipality of Vlaardingen, a small city in the western part of the Netherlands. The street is famous for its beautiful houses and serene surroundings, making it a popular residential area for families and professionals. Despite its popularity, the street has some unique characteristics that set it apart from the rest of the city. In this article, we will explore the history of the Burgemeester Caan van Necklaan 472, as well as its significance and FAQS.

Brief history of the Burgemeester Caan van Necklaan 472

The Burgemeester Caan van Necklaan 472 is named after Mr. J.C. Caan, who was the first mayor of Vlaardingen. The street was built in the early 1900s and has retained much of its classic architecture and design. The houses in the area are mostly built in the Art Nouveau style, characterized by asymmetrical shapes, curving lines, and ornate decorations. The beauty and uniqueness of the architecture and design of the houses have made the street a popular tourist attraction.

Location and surroundings

The Burgemeester Caan van Necklaan 472 is located in the southern part of Vlaardingen, close to the city center. The area is characterized by calm and serene surroundings, with plenty of greenery and nature reserves. The street is also close to the river Schie, which is an excellent spot for fishing and boating enthusiasts. The proximity to the river and green spaces make it an ideal location for families and outdoor enthusiasts.

Who lives in Burgemeester Caan van Necklaan 472?

The Burgemeester Caan van Necklaan 472 is primarily a residential area, with most of the houses occupied by families and professionals. The area is known for its high standard of living, with top-notch facilities and amenities. The street is also home to some local celebrities and politicians, making it a coveted location for many.

What is the cost of living in Burgemeester Caan van Necklaan 472?

The cost of living in Burgemeester Caan van Necklaan 472 is relatively high compared to other parts of Vlaardingen. This is due to the high standard of living and luxurious amenities available in the area. The average cost of renting a house in Burgemeester Caan van Necklaan 472 is around €1,500 per month, while the average cost of buying a house ranges between €500,000 to €1 million.

What are the local amenities in Burgemeester Caan van Necklaan 472?

The Burgemeester Caan van Necklaan 472 has plenty of local amenities that enhance the quality of life in the area. A few of these amenities include:

1. Schools: The area has several top-notch schools, both public and private, which offer quality education to children.

2. Parks and nature reserves: The area has plenty of green spaces and nature reserves, which offer outdoor enthusiasts a chance to explore and enjoy the beauty of nature.

3. Shops and restaurants: The area has plenty of shops and restaurants, catering to a diverse range of tastes and preferences.

4. Sports facilities: The area has some excellent sports facilities, including gyms, swimming pools, and sports clubs, catering to both amateurs and professionals.

5. Cultural and entertainment venues: The area has a thriving cultural and entertainment scene, with museums, galleries, theaters, and concert halls, offering a unique blend of art and culture.

What is the traffic situation in Burgemeester Caan van Necklaan 472?

The traffic situation in Burgemeester Caan van Necklaan 472 is relatively calm and serene, with very little traffic congestion or noise pollution. The streets are well-maintained, and the area has good public transportation links, making it easy to get around.

What is the crime rate in Burgemeester Caan van Necklaan 472?

The Burgemeester Caan van Necklaan 472 has a relatively low crime rate, making it a safe and secure area to live in. The area has a dedicated police force, and residents have access to emergency services, ensuring their safety and security.

Conclusion

In conclusion, the Burgemeester Caan van Necklaan 472 in Nederlands is a unique and beautiful street with a rich history and complex charm. The area is famous for its high standard of living, top-notch amenities, and serene surroundings, making it a popular residential area for families and professionals. Despite its popularity, the area has a relatively low crime rate and tourism flow, ensuring the safety and security of its residents. The Burgemeester Caan van Necklaan 472 is undoubtedly one of the gems in the municipality of Vlaardingen, and a must-visit for tourists looking to explore the beauty of the Netherlands.

burgemeester caan van necklaan 582 leidschendam

Burgemeester Caan van Necklaan 582 Leidschendam is een straat die zich bevindt in het zuiden van de Nederlandse stad Leidschendam. Het gebied waarin deze straat ligt, is bekend als een van de meest gewilde omgevingen in de stad vanwege de rustige en groene omgeving in combinatie met de nabijheid van voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer en scholen.

De ligging van Burgemeester Caan van Necklaan 582 Leidschendam is strategisch gelegen, met gemakkelijke toegang tot belangrijke snelwegen, waardoor het een ideale locatie is voor forensen die werken in de omliggende steden.

Geschiedenis van Burgemeester Caan van Necklaan 582 Leidschendam

Burgemeester Caan van Necklaan is genoemd naar de voormalige burgemeester van Leidschendam, de heer Caan van Neck. Leidschendam is een stad met een rijke geschiedenis, waarvan de oorsprong teruggaat tot de middeleeuwen. De stad is bekend om zijn historische gebouwen zoals de Sint Antoniuskerk, Molendriegang en het Sluisgebouw. De Molendriegang is een set van drie molens die dateert uit de 17e eeuw en is vandaag de dag nog steeds een populaire toeristische attractie in de stad.

Vanaf de jaren ’50 van de vorige eeuw begon Leidschendam zich echter te ontwikkelen als een woonwijk. Dit markeert het begin van de ontwikkeling van gebieden zoals Burgemeester Caan van Necklaan en de omliggende buurt.

Voorzieningen in de buurt

Burgemeester Caan van Necklaan 582 Leidschendam ligt op slechts een paar minuten lopen van een verscheidenheid aan voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en openbaar vervoersvoorzieningen. Het nabijgelegen winkelcentrum biedt een breed scala aan winkels, waaronder supermarkten en boetieks. Er zijn verschillende restaurants in de omgeving die culinaire ervaringen bieden voor alle smaken, van Aziatische fusion-keuken tot traditionele gerechten uit Nederland.

De omgeving rond Burgemeester Caan van Necklaan 582 Leidschendam is ook bekend om zijn parken en recreatiegebieden, wat het een ideale plek maakt voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen en groene omgeving. Er zijn verschillende parken in de omgeving die ideaal zijn voor wandelen, fietsen en picknicken.

De buurt heeft ook een goede toegang tot openbaar vervoer, waaronder bushaltes en treinstations die gemakkelijke toegang bieden tot naburige steden zoals Den Haag en Rotterdam.

Huizenprijzen in Burgemeester Caan van Necklaan 582 Leidschendam

Omdat Burgemeester Caan van Necklaan 582 Leidschendam zich in een van de meest gewilde gebieden in Leidschendam bevindt, zijn de huizenprijzen hier relatief hoog. De gemiddelde huizenprijs in het gebied ligt tussen de €400.000,- en €600.000,- . Dit komt omdat de huizen in deze omgeving over het algemeen veel ruimer zijn dan andere woningen elders in de stad en daarom een hoge vraag hebben.

Veel huizen in de Burgemeester Caan van Necklaan 582 Leidschendam zijn ook aantrekkelijk vanwege hun klassieke architectuur en aangename locatie. Er zijn echter ook enkele ruime appartementen te vinden in het gebied, die iets betaalbaarder zijn dan de huizen die beschikbaar zijn.

Veelgestelde vragen (FAQs)

Wat zijn de belangrijkste attracties in de buurt van Burgemeester Caan van Necklaan 582 Leidschendam?

Burgemeester Caan van Necklaan 582 Leidschendam is strategisch gelegen met gemakkelijke toegang tot belangrijke snelwegen. Als gevolg hiervan zijn populaire toeristische attracties zoals het strand van Scheveningen en de historische binnenstad van Den Haag, beide op slechts een korte rij-afstand.

Zijn er scholen in de buurt van Burgemeester Caan van Necklaan 582 Leidschendam?

Ja, er zijn verschillende basisscholen, middelbare scholen en hogescholen in de buurt van Burgemeester Caan van Necklaan 582 Leidschendam. Sommige van de populaire scholen in de buurt zijn het Dalton Lyceum, het Stanislascollege en het Rijnlands Lyceum. Ook de British School The Hague bevindt zich op een korte rij-afstand van het gebied.

Hoe is de toegang tot openbaar vervoer rond Burgemeester Caan van Necklaan 582 Leidschendam?

Burgemeester Caan van Necklaan 582 Leidschendam heeft goede toegang tot openbaar vervoer, met bushaltes en treinstations die gemakkelijke toegang bieden tot naburige steden zoals Den Haag en Rotterdam. Het dichtstbijzijnde treinstation is het station van Den Haag Mariahoeve, dat op slechts 10 minuten rijden ligt.

Is Burgemeester Caan van Necklaan 582 Leidschendam een veilige buurt?

Ja, Burgemeester Caan van Necklaan 582 Leidschendam is een veilige buurt, met een lage mate van criminaliteit en een goede politie-aanwezigheid. Ook zijn er verschillende buurtwachten actief in de omgeving om de veiligheid van de inwoners te waarborgen.

Conclusie

Burgemeester Caan van Necklaan 582 Leidschendam is een geweldig gebied om te wonen voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en groene omgeving in Leidschendam. De buurt biedt gemakkelijke toegang tot voorzieningen zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer, wat het een ideale plek maakt voor mensen die in de stad werken. Met zijn aantrekkelijke architectuur en ruime huizen, is het gebied een van de meest gewilde in Leidschendam.

Images related to the topic burg caan van necklaan leidschendam

TE KOOP BURGEMEESTER CAAN VAN NECKLAAN 630 IN LEIDSCHENDAM !!
TE KOOP BURGEMEESTER CAAN VAN NECKLAAN 630 IN LEIDSCHENDAM !!

Article link: burg caan van necklaan leidschendam.

Learn more about the topic burg caan van necklaan leidschendam.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận