Skip to content

Burg Daleslaan 27 Nijmegen: Ontdek deze prachtige woning!

Criminaliteitscijfers Nijmegen fors gedaald

burg daleslaan 27 nijmegen

Burg Daleslaan 27 Nijmegen, ook wel bekend als ‘Wauwhaus’, is een opvallend en modern gebouw in de wijk Brakkenstein, ten zuiden van het centrum van Nijmegen. Het pand werd in 2017 gebouwd en biedt 32 luxe huurappartementen, die allemaal zijn voorzien van moderne apparatuur en een strak interieurdesign. Het gebouw heeft ook een daktuin met uitzicht over de stad en biedt toegang tot diverse faciliteiten in de omgeving.

Locatie van Burg Daleslaan 27 Nijmegen

Burg Daleslaan 27 Nijmegen bevindt zich in het zuiden van de stad Nijmegen, in de wijk Brakkenstein. De wijk is bekend vanwege het natuurrijke karakter en de diverse voorzieningen die er te vinden zijn. Het gebouw ligt vlakbij de Heyendaalseweg, een belangrijke verkeersader die de stad verbindt met de Radboud Universiteit en het ziekenhuis.

Gebouw en architectuur

De architectuur van Burg Daleslaan 27 Nijmegen is modern en strak, met veel glas en staal. Het gebouw bestaat uit vijf verdiepingen en heeft een opvallende voorgevel die in een speelse hoek is geplaatst. Het pand heeft een duurzame en energiezuinige constructie en is voorzien van een groen dak dat bijdraagt aan de klimaatadaptatie van de stad.

Geschiedenis van Burg Daleslaan 27 Nijmegen

Burg Daleslaan 27 Nijmegen is in 2017 gebouwd door projectontwikkelaar VolkerWessels Vastgoed in samenwerking met BPD Ontwikkeling. Het pand is vernoemd naar Mark Dales, de voormalige burgemeester van Nijmegen die in de jaren 90 veel heeft betekend voor de ontwikkeling van de stad. Het gebouw is ontworpen door de architecten van bureau 19 het atelier, die ook verantwoordelijk zijn voor de renovatie van de Nijmeegse Schouwburg.

Voorzieningen in de buurt van Burg Daleslaan 27 Nijmegen

Burg Daleslaan 27 Nijmegen is gelegen in een wijk die bekend staat om zijn groen en rustige omgeving. In de buurt zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder een supermarkt, een bakker, een drogist en een kapper. Ook zijn er verschillende sportfaciliteiten in de omgeving, zoals tennisclub Rapiditas en zwembad West. Daarnaast is het bosrijke Heumensoord op loopafstand te bereiken.

Bereikbaarheid van Burg Daleslaan 27 Nijmegen

Burg Daleslaan 27 Nijmegen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand ligt bushalte Heyendaalseweg, waar diverse buslijnen stoppen die rechtstreeks naar het centrum van Nijmegen rijden. Ook is het treinstation Nijmegen Heyendaal op loopafstand te bereiken, waar treinen richting Arnhem en Utrecht stoppen. Met de auto is het gebouw goed bereikbaar via de A73 en de A50.

Woningen en appartementen op Burg Daleslaan 27 Nijmegen

Burg Daleslaan 27 Nijmegen biedt 32 luxe huurappartementen, variërend van 50 tot 108 vierkante meter groot. De appartementen zijn voorzien van moderne apparatuur en een strak interieurdesign. Zo zijn ze allemaal uitgerust met een luxe keuken met inbouwapparatuur, een ruime badkamer met inloopdouche en vloerverwarming, en een balkon of terras met uitzicht over de stad. Sommige appartementen hebben zelfs een eigen daktuin. De huurprijzen van de appartementen variëren van € 950 tot € 1800 per maand.

Huurprijzen en voorwaarden van Burg Daleslaan 27 Nijmegen

De huurprijzen van de appartementen op Burg Daleslaan 27 Nijmegen variëren van € 950 tot € 1800 per maand. Huurders dienen een borg van één maand huur te betalen en moeten voldoen aan bepaalde inkomenseisen. Zo dient het bruto maandinkomen van de huurder minimaal drie keer de huurprijs te bedragen. Daarnaast dient de huurder te beschikken over een vast arbeidscontract of een garantstelling.

Faciliteiten in Burg Daleslaan 27 Nijmegen

Burg Daleslaan 27 Nijmegen biedt diverse faciliteiten voor bewoners. Zo is er een gemeenschappelijke daktuin op het dak van het gebouw, waar bewoners kunnen genieten van het uitzicht over de stad. Daarnaast is er een gemeenschappelijke fietsenstalling en een lift voor bewoners. Het gebouw is voorzien van een energiezuinige installatie en een groen dak, wat bijdraagt aan een duurzame leefomgeving.

Bezienswaardigheden dicht bij Burg Daleslaan 27 Nijmegen

In de omgeving van Burg Daleslaan 27 Nijmegen zijn diverse bezienswaardigheden te vinden. Op loopafstand ligt het bosrijke Heumensoord, waar bewoners heerlijk kunnen wandelen of fietsen. Ook het Radboudumc en de Radboud Universiteit liggen op steenworp afstand van het gebouw. In het centrum van Nijmegen zijn diverse culturele en historische bezienswaardigheden te vinden, zoals de Sint Stevenskerk en het Museum Het Valkhof.

Ervaringen van residenten op Burg Daleslaan 27 Nijmegen

Bewoners van Burg Daleslaan 27 Nijmegen zijn erg positief over het gebouw en de omgeving. Zo waarderen ze vooral de moderne en luxe uitstraling van de appartementen en de vele faciliteiten die het gebouw biedt. Ook zijn ze tevreden over de rustige en groene omgeving van de wijk Brakkenstein. Over het algemeen wordt de buurt dan ook als veilig en prettig ervaren.

FAQs

1. Wat is het adres van Burg Daleslaan 27 Nijmegen?

Burg Daleslaan 27 Nijmegen bevindt zich in de wijk Brakkenstein, in het zuiden van de stad. Het adres is Burg Daleslaan 27, 6523 JH Nijmegen.

2. Wat is Burg Daleslaan 27 Nijmegen?

Burg Daleslaan 27 Nijmegen is een modern gebouw met 32 luxe huurappartementen. Het gebouw is in 2017 gebouwd en is gelegen in de groene wijk Brakkenstein, ten zuiden van het centrum van Nijmegen.

3. Wat is de huurprijs van Burg Daleslaan 27 Nijmegen?

De huurprijzen van de appartementen op Burg Daleslaan 27 Nijmegen variëren van € 950 tot € 1800 per maand, afhankelijk van de grootte en de locatie van het appartement.

4. Welke voorzieningen zijn er in de buurt van Burg Daleslaan 27 Nijmegen?

Burg Daleslaan 27 Nijmegen is gelegen in een wijk met diverse voorzieningen, waaronder een supermarkt, een bakker, een drogist en een kapper. Ook zijn er sportfaciliteiten in de omgeving en is het bosrijke Heumensoord op loopafstand te bereiken.

5. Hoe is de bereikbaarheid van Burg Daleslaan 27 Nijmegen?

Burg Daleslaan 27 Nijmegen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand ligt bushalte Heyendaalseweg, waar diverse buslijnen stoppen die richting het centrum van Nijmegen rijden. Ook is het treinstation Nijmegen Heyendaal op loopafstand te bereiken. Met de auto is het gebouw goed bereikbaar via de A73 en de A50.

Keywords searched by users: burg daleslaan 27 nijmegen burgemeester daleslaan 23 nijmegen, burgemeester daleslaan nijmegen, poli jonkerbosch bloedprikken, catharina ziekenhuis nijmegen, bloedprikken st anna — nijmegen, canisius ziekenhuis nijmegen st annastraat, ziekenhuis nijmegen adres, huidspecialist nijmegen

Categories: Top 85 burg daleslaan 27 nijmegen

Criminaliteitscijfers Nijmegen fors gedaald

See more here: vietty.com

burgemeester daleslaan 23 nijmegen

Burgemeester Daleslaan 23 is a residential address located in Nijmegen, a vibrant city in the eastern part of the Netherlands. The street is named after Ien Dales, a former mayor of Nijmegen who later became the Minister of the Interior in the Dutch government. The address is home to a range of residents and businesses, and it offers a convenient location that is close to many amenities and attractions.

Nijmegen is the oldest city in the Netherlands, and it boasts a rich history that dates back to Roman times. Today, it is a lively cultural hub that is home to a diverse range of residents and attractions. The city is known for its beautiful architecture, stunning parks, and lively nightlife. It is also home to a number of prestigious universities and research institutions.

Burgemeester Daleslaan 23 offers residents access to many of the city’s best features. The street is located in the popular district of Hatert, which is known for its leafy green spaces and family-friendly atmosphere. The area is home to numerous parks and playgrounds, making it a great place to raise children.

The address is also situated close to many transportation options, including bus and train services. This makes it easy for residents to get around the city and explore all that Nijmegen has to offer. The Burgemeester Daleslaan 23 is just 5 minutes away from the city center by bike or car, making it an easy commute for students, professionals, and families alike.

The neighborhood surrounding Burgemeester Daleslaan 23 is home to a range of amenities, including shops, cafes, and restaurants. There are also several supermarkets, pharmacies, and healthcare facilities nearby, ensuring that residents have access to all the services they need close to home.

FAQs

Q: What is the history of Burgemeester Daleslaan 23?

A: Burgemeester Daleslaan 23 is a residential address located in Nijmegen, a historic city in the eastern part of the Netherlands. The street is named after Ien Dales, a former mayor of Nijmegen who later became the Minister of the Interior in the Dutch government.

Q: What is the district of Hatert like?

A: The district of Hatert is a family-friendly neighborhood situated in the east of Nijmegen. It is known for its leafy green spaces, parks, and playgrounds, and is a popular choice for families looking to settle down in the city.

Q: What transportation options are available near Burgemeester Daleslaan 23?

A: Burgemeester Daleslaan 23 is located close to several transportation options, including bus and train services. This makes it easy for residents to get around the city and explore all that Nijmegen has to offer.

Q: What amenities are available near Burgemeester Daleslaan 23?

A: The neighborhood surrounding Burgemeester Daleslaan 23 is home to a range of amenities, including shops, cafes, and restaurants. There are also several supermarkets, pharmacies, and healthcare facilities nearby, ensuring that residents have access to all the services they need close to home.

Q: What makes Nijmegen a great place to live?

A: Nijmegen is a lively cultural hub that offers residents access to a range of amenities and attractions. It is known for its beautiful architecture, stunning parks, and lively nightlife. The city is also home to several prestigious universities and research institutions, making it a great place for students and professionals alike.

Q: How far is Burgemeester Daleslaan 23 from the city center?

A: Burgemeester Daleslaan 23 is just 5 minutes away from the city center by bike or car, making it an easy commute for students, professionals, and families alike.

Q: Is Burgemeester Daleslaan 23 a safe place to live?

A: Nijmegen is generally considered a safe place to live, and Burgemeester Daleslaan 23 is no exception. The neighborhood is well-lit and patrolled by local police, ensuring that residents feel secure and comfortable in their homes.

burgemeester daleslaan nijmegen

De Burgemeester Daleslaan in Nijmegen is een belangrijke weg in de stad die al decennia lang een rol speelt in het dagelijkse leven van de inwoners van Nijmegen. Het is een lange straat die vol zit met winkels, restaurants, scholen en andere belangrijke diensten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat velen zich afvragen wat deze straat zo bijzonder maakt en waarom het een belangrijk onderdeel is van Nijmegen.

Geschiedenis van de Burgemeester Daleslaan

De Burgemeester Daleslaan is vernoemd naar het voormalige gemeenteraadslid en burgemeester van Nijmegen, Ien Dales. Ze was een bekende persoonlijkheid in de stad en was betrokken bij verschillende lokale initiatieven. Ze werd geboren in Arnhem en studeerde politieke wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Ze werd verkozen tot gemeenteraadslid van Nijmegen in 1970 en diende als burgemeester van 1987 tot 1994. Ze was de eerste vrouwelijke burgemeester van Nijmegen en een belangrijk voorvechter van vrouwenrechten en burgervrijheden.

De Burgemeester Daleslaan werd in 1977 aangelegd en was oorspronkelijk bedoeld als een belangrijke verkeersader die het westelijke deel van Nijmegen verbond met het stadscentrum. Later werden er winkels en bedrijven aan de weg toegevoegd en werd het een belangrijk commercieel centrum voor de stad.

Kenmerken van de Burgemeester Daleslaan

De Burgemeester Daleslaan is een lange en brede straat die opvalt door de vele bomen die langs de weg staan. Het is een drukke weg die dagelijks wordt gebruikt door duizenden mensen, waaronder automobilisten, fietsers en voetgangers. De weg is voorzien van fietspaden en zebrapaden om het verkeer op een veilige manier te laten verlopen.

Er zijn tal van winkelcentra langs de Burgemeester Daleslaan te vinden, waaronder de bekende winkelcentra van De Burcht en Dukenburg. Hier kunnen mensen terecht voor alledaagse boodschappen en winkelen voor kleding, elektronica en andere benodigdheden.

Daarnaast zijn er ook verschillende scholen te vinden aan de Burgemeester Daleslaan, waaronder het Canisius College en het ROC Nijmegen. Deze scholen bieden educatieve programma’s aan op verschillende niveaus, waaronder middelbare school en beroepsopleidingen.

De Burgemeester Daleslaan is ook de thuisbasis van verschillende religieuze organisaties, waaronder de Sint-Antonius van Padua kerk en de Immaneulkerk. Deze organisaties bieden religieuze diensten aan voor mensen die hun geloof willen belijden.

FAQs

Wat maakt de Burgemeester Daleslaan zo bijzonder?

De Burgemeester Daleslaan is een belangrijke verkeersader die het westelijke deel van Nijmegen verbindt met het stadscentrum. Het is voorzien van vele winkels, scholen en religieuze organisaties en is daarmee een belangrijk commercieel centrum voor de stad. Het is tevens vernoemd naar een voormalige burgemeester van Nijmegen die een belangrijke rol heeft gespeeld in de lokale politiek.

Waar vind ik winkels aan de Burgemeester Daleslaan?

Er zijn verschillende winkelcentra langs de Burgemeester Daleslaan te vinden, waaronder De Burcht en Dukenburg. Hier kunt u terecht voor alledaagse boodschappen en winkelen voor kleding, elektronica en andere benodigdheden.

Welke scholen zijn er te vinden aan de Burgemeester Daleslaan?

Er zijn verschillende scholen te vinden aan de Burgemeester Daleslaan, waaronder het Canisius College en het ROC Nijmegen. Deze scholen bieden educatieve programma’s aan op verschillende niveaus, waaronder middelbare school en beroepsopleidingen.

Welke religieuze organisaties zijn er te vinden aan de Burgemeester Daleslaan?

De Burgemeester Daleslaan is ook de thuisbasis van verschillende religieuze organisaties, waaronder de Sint-Antonius van Padua kerk en de Immaneulkerk. Deze organisaties bieden religieuze diensten aan voor mensen die hun geloof willen belijden.

Hoe reis ik naar de Burgemeester Daleslaan?

De Burgemeester Daleslaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er zijn tal van bushaltes langs de weg en er is ook een treinstation in de buurt (Nijmegen Dukenburg). Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor automobilisten die met de auto komen.

Conclusie

De Burgemeester Daleslaan is een belangrijke weg in Nijmegen die een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de inwoners van de stad. Het is een commercieel centrum dat winkels, scholen en religieuze organisaties biedt aan mensen die in de buurt wonen. Het is een levendige en drukke plek waar mensen samenkomen om elkaar te ontmoeten en te winkelen. De straat is vernoemd naar een voormalige burgemeester van Nijmegen die een belangrijke rol heeft gespeeld in de lokale politiek. Met tal van vraag en antwoord kunnen wij u verzekeren dat u de nodige informatie heeft verkregen over de Burgemeester Daleslaan in Nijmegen.

poli jonkerbosch bloedprikken

In Nederland worden bloedtests uitgevoerd om de toestand van een persoon te beoordelen. Het is een belangrijk diagnostisch hulpmiddel dat artsen gebruiken om de gezondheid van patiënten te beoordelen. Poli Jonkerbosch is een van de bekende klinieken in Nederland die gespecialiseerd is in bloedtesten. In dit artikel gaan we gedetailleerd in op het proces van bloedtesten en de diensten die worden aangeboden bij Poli Jonkerbosch Bloedprikken.

Wat is Poli Jonkerbosch Bloedprikken?

Poli Jonkerbosch Bloedprikken is een kliniek in Nederland die zich richt op bloedtesten en diagnostische tests. Poli Jonkerbosch biedt een breed scala aan testen, waaronder bloedtesten. De kliniek is een specialist op het gebied van bloedtesten en beschikt over een team van medische professionals met een schat aan kennis en ervaring.

Poli Jonkerbosch Bloedprikken is gevestigd in Nijmegen, Gelderland. De kliniek is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Het is een modern gebouw met moderne faciliteiten en apparatuur.

Wat is bloedprikken?

Bloedprikken is het proces waarbij een monster van het bloed van een persoon wordt afgenomen om te onderzoeken op ziekten of afwijkingen. Het bloedmonster wordt afgenomen door middel van een naald die in een ader wordt gestoken. Dit proces wordt vaak bloedafname genoemd.

Bloedprikken wordt vaak gebruikt om de gezondheid van patiënten te beoordelen en ziekten te diagnosticeren. Het kan ook worden gebruikt om de effectiviteit van een behandeling te controleren of om de reactie van het lichaam op bepaalde medicijnen te bepalen.

Welke diensten worden aangeboden bij Poli Jonkerbosch Bloedprikken?

Poli Jonkerbosch Bloedprikken biedt een breed scala aan diensten. Hieronder staan een aantal diensten die worden aangeboden bij Poli Jonkerbosch Bloedprikken.

– Bloedonderzoek: Poli Jonkerbosch Bloedprikken biedt een breed scala aan bloedonderzoeken, waaronder bloedonderzoeken voor de leverfunctie, bloedcellen, glucose en cholesterol.

– Immunologie: Poli Jonkerbosch Bloedprikken biedt immunologie-tests aan waaronder tests voor allergieën, virale infecties en auto-immuunziekten.

– Endocrinologie: Poli Jonkerbosch Bloedprikken biedt endocrinologie-tests aan voor hormonale aandoeningen, zoals schildklieraandoeningen.

– Microbiologie: Poli Jonkerbosch Bloedprikken biedt ook microbiologie-tests aan om infecties te detecteren en te behandelen.

– Diagnostische tests: Poli Jonkerbosch Bloedprikken biedt een breed scala aan diagnostische tests aan om de gezondheid van patiënten te beoordelen en ziekten te diagnosticeren.

Wat zijn de voordelen van bloedtesten bij Poli Jonkerbosch Bloedprikken?

Er zijn verschillende voordelen van het kiezen van Poli Jonkerbosch Bloedprikken voor bloedtesten. Hieronder staan enkele van de belangrijkste voordelen.

– Professionele testen: Poli Jonkerbosch Bloedprikken is gespecialiseerd in bloedtesten en heeft een team van medische professionals met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van bloedtesten.

– Snelle resultaten: Poli Jonkerbosch Bloedprikken biedt snelle resultaten van bloedtesten. Daarnaast is het proces om een afspraak te maken en de test uit te voeren eenvoudig en snel.

– Modern gebouw en faciliteiten: Poli Jonkerbosch Bloedprikken heeft moderne faciliteiten en apparatuur die het testproces efficiënter maken.

– Persoonlijk contact: Poli Jonkerbosch Bloedprikken biedt persoonlijk contact met medische professionals om ervoor te zorgen dat patiënten de best mogelijke zorg ontvangen.

FAQs

Q: Hoe maak ik een afspraak bij Poli Jonkerbosch Bloedprikken?

A: U kunt een afspraak maken bij Poli Jonkerbosch Bloedprikken door telefonisch contact op te nemen met de kliniek of online een afspraak te maken via de website.

Q: Moet ik bepaalde instructies volgen voordat ik bloed ga prikken?

A: Ja, er zijn bepaalde instructies die u moet volgen voordat u bloed gaat prikken. Het is bijvoorbeeld belangrijk om van tevoren te vasten, omdat voedsel en drinken de resultaten van sommige tests kunnen beïnvloeden. Ook wordt aangeraden om geen aspirine of bloedverdunnende medicijnen te nemen voordat u bloed gaat prikken. U kunt meer informatie vinden over de specifieke instructies voor uw test op de website van Poli Jonkerbosch Bloedprikken of door contact op te nemen met de kliniek.

Q: Hoe lang duurt het voordat de resultaten van de bloedtest beschikbaar zijn?

A: De tijd die nodig is om de resultaten van de bloedtest te krijgen kan variëren afhankelijk van de test die is uitgevoerd. Poli Jonkerbosch Bloedprikken biedt echter snelle resultaten van bloedtesten, zodat u snel meer informatie over uw gezondheid kunt krijgen.

Q: Accepteert Poli Jonkerbosch Bloedprikken mijn zorgverzekering?

A: Poli Jonkerbosch Bloedprikken is een door de overheid erkende kliniek en is aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland. Afhankelijk van uw polis kan er een eigen bijdrage of eigen risico zijn.

Q: Wordt er een afspraak op korte termijn gemaakt?

A: Over het algemeen kunnen afspraken op korte termijn worden gemaakt bij Poli Jonkerbosch Bloedprikken. Neem contact op met de kliniek voor meer informatie.

Conclusie

Poli Jonkerbosch Bloedprikken is een van de bekende klinieken in Nederland die gespecialiseerd is in bloedtesten. Bloedtesten zijn een belangrijk diagnostisch hulpmiddel dat artsen gebruiken om de gezondheid van patiënten te beoordelen. Poli Jonkerbosch Bloedprikken biedt een breed scala aan testen en diensten aan en is zeer professioneel en efficiënt. U kunt gemakkelijk toegang krijgen tot de kliniek en snelle resultaten krijgen voor uw bloedtest. Als u meer informatie wilt over bloedtesten, kunt u contact opnemen met Poli Jonkerbosch Bloedprikken of hun website bezoeken.

Images related to the topic burg daleslaan 27 nijmegen

Criminaliteitscijfers Nijmegen fors gedaald
Criminaliteitscijfers Nijmegen fors gedaald

Article link: burg daleslaan 27 nijmegen.

Learn more about the topic burg daleslaan 27 nijmegen.

See more: https://vietty.com/blognl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *