Ontdek de charme van Burg. De Zeeuwstraat Ridderkerk – Een verrassend mooie buurt.

  • 12/05/2023

burg de zeeuwstraat ridderkerk

Burg de Zeeuwstraat is een prachtige straat in de gemeente Ridderkerk in de provincie Zuid-Holland. De straat is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Ridderkerk, J.L. de Zeeuw. Het is een geweldige plek om te wonen en te werken, met veel voorzieningen in de buurt en uitstekende bereikbaarheid.

Historie van Burg de Zeeuwstraat in Ridderkerk

Burg de Zeeuwstraat is een relatief nieuwe straat in Ridderkerk. De straat is gebouwd in de jaren ’90 van de vorige eeuw en is vernoemd naar burgemeester J.L. de Zeeuw. De Zeeuw was van 1967 tot 1981 burgemeester van Ridderkerk en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de gemeente.

Woningbestand in Burg de Zeeuwstraat in Ridderkerk

Burg de Zeeuwstraat is een woonwijk met veel verschillende soorten woningen. Er zijn rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande huizen. De meeste woningen zijn gebouwd in de jaren ’90 van de vorige eeuw en zijn dus relatief nieuw. De woningen zijn ruim opgezet en bieden veel comfort. Er is veel groen in de buurt en de straat is kindvriendelijk.

De Vrienden van Burg de Zeeuwstraat in Ridderkerk

De Vrienden van Burg de Zeeuwstraat is een initiatief van buurtbewoners om de buurt nog mooier en gezelliger te maken. De Vrienden organiseren regelmatig activiteiten voor de buurtbewoners, zoals een bbq, een straatfeest of een Kerstborrel. Daarnaast worden er regelmatig buurtbijeenkomsten georganiseerd om ideeën uit te wisselen en problemen op te lossen. De Vrienden zorgen voor een hechte gemeenschap in de buurt.

Zakelijke mogelijkheden in Burg de Zeeuwstraat in Ridderkerk

In Burg de Zeeuwstraat zijn ook verschillende zakelijke mogelijkheden. Zo zijn er enkele bedrijven gevestigd in de straat, waaronder een bouwbedrijf en een kantoor van een juridisch adviesbureau. Ook zijn er enkele winkels gevestigd, zoals een bloemenwinkel en een supermarkt. De straat biedt dus mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar een goede locatie voor hun bedrijf.

Voorzieningen in de buurt van Burg de Zeeuwstraat in Ridderkerk

Burg de Zeeuwstraat ligt in een buurt met veel voorzieningen. Zo is er een grote supermarkt op loopafstand en zijn er diverse andere winkels in de buurt. Ook zijn er enkele restaurants en cafés in de buurt, waar je gezellig kunt eten en drinken. Verder zijn er diverse sportverenigingen in de buurt en is er een zwembad op fietsafstand. Voor kinderen zijn er diverse speeltuinen en kinderboerderijen in de buurt.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid in Burg de Zeeuwstraat in Ridderkerk

Burg de Zeeuwstraat is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. De straat ligt vlakbij de A15 en de A16, waardoor je snel in Rotterdam of Dordrecht bent. Ook is er een bushalte in de buurt, waar diverse buslijnen stoppen. Parkeren is geen probleem in de buurt, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en parkeren is gratis.

Burgemeester de Zeeuwstraat 9 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 9 is een fraai ontworpen vrijstaande woning. De woning heeft een ruime woonkamer, vier slaapkamers, twee badkamers en een grote garage. De woning is gebouwd in de jaren ’90 van de vorige eeuw en is goed onderhouden. De woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar veel ruimte en comfort. De woning ligt in een rustige buurt, maar toch dichtbij alle voorzieningen.

Burgemeester de Zeeuwstraat 23 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 23 is een twee-onder-een-kapwoning met veel ruimte en comfort. De woning heeft een ruime woonkamer, vijf slaapkamers, twee badkamers en een grote garage. De woning is gebouwd in de jaren ’90 van de vorige eeuw en is goed onderhouden. De woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar veel ruimte en comfort. De woning ligt in een rustige buurt, maar toch dichtbij alle voorzieningen.

Burgemeester de Zeeuwstraat, Numansdorp

Burgemeester de Zeeuwstraat ligt niet alleen in Ridderkerk, maar ook in het nabijgelegen Numansdorp. De straat in Numansdorp is vernoemd naar dezelfde burgemeester de Zeeuw als in Ridderkerk. Ook hier vind je prachtige nieuwbouwwoningen en veel voorzieningen in de buurt. Numansdorp ligt aan het Haringvliet en biedt prachtige natuur en recreatiemogelijkheden.

Burgemeester de Zeeuwstraat 27 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 27 is een fraai ontworpen vrijstaande woning. De woning heeft een ruime woonkamer, vier slaapkamers, twee badkamers en een grote garage. De woning is gebouwd in de jaren ’90 van de vorige eeuw en is goed onderhouden. De woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar veel ruimte en comfort. De woning ligt in een rustige buurt, maar toch dichtbij alle voorzieningen.

Burgemeester de Zeeuwstraat 290 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 290 is een moderne vrijstaande woning die in 2010 is gebouwd. De woning heeft een ruime woonkamer, vier slaapkamers, twee badkamers en een grote garage. De woning is energiezuinig en voorzien van alle moderne gemakken. De woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een moderne en comfortabele woning. De woning ligt in een rustige buurt, maar toch dichtbij alle voorzieningen.

Drierivierenlaan 93 Ridderkerk

Drierivierenlaan 93 is een fraaie hoekwoning met veel ruimte en comfort. De woning heeft een ruime woonkamer, drie slaapkamers en een zolder. De woning is gebouwd in 2001 en is goed onderhouden. De woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar veel ruimte en comfort in een kindvriendelijke buurt. In de buurt zijn diverse scholen en speeltuinen.

Burgemeester de Zeeuwstraat 414 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 414 is een modern appartement. Het appartement heeft een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een balkon. Het appartement is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele woning in een rustige buurt. Het appartementencomplex is goed onderhouden en voorzien van een lift. In de buurt zijn diverse voorzieningen, zoals een supermarkt en diverse winkels.

Burgemeester de Zeeuwstraat 318 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 318 is een fraai ontworpen vrijstaande woning. De woning heeft een ruime woonkamer, vier slaapkamers, twee badkamers en een grote garage. De woning is gebouwd in de jaren ’90 van de vorige eeuw en is goed onderhouden. De woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar veel ruimte en comfort. De woning ligt in een rustige buurt, maar toch dichtbij alle voorzieningen.

FAQs

Wat is de historie van Burg de Zeeuwstraat in Ridderkerk?
Burg de Zeeuwstraat is een relatief nieuwe straat die is gebouwd in de jaren ’90 van de vorige eeuw. De straat is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Ridderkerk, J.L. de Zeeuw.

Wat voor woningen zijn er te vinden in Burg de Zeeuwstraat in Ridderkerk?
Burg de Zeeuwstraat is een woonwijk met veel verschillende soorten woningen. Er zijn rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande huizen. De meeste woningen zijn gebouwd in de jaren ’90 van de vorige eeuw en zijn dus relatief nieuw.

Wat zijn de zakelijke mogelijkheden in Burg de Zeeuwstraat in Ridderkerk?
In Burg de Zeeuwstraat zijn enkele bedrijven gevestigd, waaronder een bouwbedrijf en een kantoor van een juridisch adviesbureau. Ook zijn er enkele winkels gevestigd, zoals een bloemenwinkel en een supermarkt.

Welke voorzieningen zijn er in de buurt van Burg de Zeeuwstraat in Ridderkerk?
In de buurt van Burg de Zeeuwstraat zijn diverse winkels, restaurants, sportverenigingen, speeltuinen en kinderboerderijen te vinden.

Hoe is de bereikbaarheid en parkeergelegenheid in Burg de Zeeuwstraat in Ridderkerk?
Burg de Zeeuwstraat is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. De straat ligt vlakbij de A15 en de A16, waardoor je snel in Rotterdam of Dordrecht bent. Parkeren is geen probleem in de buurt, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en parkeren is gratis.

Welke woningen zijn te vinden op Burgemeester de Zeeuwstraat in Ridderkerk?
Op Burgemeester de Zeeuwstraat zijn diverse soorten woningen te vinden, waaronder vrijstaande huizen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen.

Welke voorzieningen zijn er in de buurt van Burgemeester de Zeeuwstraat 9 in Ridderkerk?
Burgemeester de Zeeuwstraat 9 ligt dichtbij een grote supermarkt en diverse andere winkels. Ook zijn er diverse sportverenigingen en speeltuinen in de buurt.

Wat is de prijsklasse van woningen op Burgemeester de Zeeuwstraat in Ridderkerk?
De prijsklasse van woningen op Burgemeester de Zeeuwstraat varieert sterk, afhankelijk van het type woning en de grootte ervan. De prijzen variëren van enkele tonnen tot boven het miljoen.

Is Burg de Zeeuwstraat een kindvriendelijke buurt?
Ja, Burg de Zeeuwstraat is een kindvriendelijke buurt met diverse speeltuinen en kinderboerderijen in de buurt.

Zijn er ook zakelijke mogelijkheden in Burgemeester de Zeeuwstraat in Numansdorp?
In Burgemeester de Zeeuwstraat in Numansdorp zijn geen zakelijke mogelijkheden, de straat is voornamelijk een woonwijk.

Keywords searched by users: burg de zeeuwstraat ridderkerk burgemeester de zeeuwstraat 9 ridderkerk, burgemeester de zeeuwstraat 23 ridderkerk, burgemeester de zeeuwstraat, numansdorp, burgemeester de zeeuwstraat 27 ridderkerk, burgemeester de zeeuwstraat 290 ridderkerk, drierivierenlaan 93 ridderkerk, burgemeester de zeeuwstraat 414 ridderkerk, burgemeester de zeeuwstraat 318

Categories: Top 64 burg de zeeuwstraat ridderkerk

BURG DE ZEEUWSTRAAT 278, RIDDERKERK

See more here: vietty.com

burgemeester de zeeuwstraat 9 ridderkerk

Burgemeester De Zeeuwstraat 9 in Ridderkerk, gelegen in de provincie Zuid-Holland, is een opvallend pand met een rijke geschiedenis. Het is een uitstekende locatie voor mensen die op zoek zijn naar een ruime, goed onderhouden woning met meerdere slaapkamers, een grote woonkamer en een moderne keuken.

Door de jaren heen heeft dit pand een transformatie ondergaan en is het uitgegroeid tot een eigentijds, comfortabel huis. Van een eenvoudige woning met beperkte faciliteiten tot een prachtige en ruime woning met alle benodigde apparatuur en voorzieningen. Dit maakt het een populaire keuze onder potentiële kopers en huurders.

Het pand kenmerkt zich door een lichte en moderne uitstraling. De witte muren en ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor het huis een warm en gezellig karakter heeft. De verschillende verdiepingen van de woning zijn goed ingedeeld, met ruime kamers op elke verdieping.

Openbaar Vervoer in de buurt

Burgemeester De Zeeuwstraat 9 is goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde treinstation is Rotterdam Lombardijen, dat op tien minuten reizen met de bus ligt. De bussen van Arriva rijden regelmatig naar verschillende bestemmingen, waaronder Amsterdam, Den Haag en Leiden. De bushalte bevindt zich op loopafstand van het huis.

Buurtvoorzieningen

Het huis is gelegen in een rustige woonwijk en er zijn verschillende buurtvoorzieningen in de omgeving. Zo is er een supermarkt op loopafstand, verschillende restaurants en cafés en een bioscoop. Het huis ligt op een gunstige locatie tussen verschillende parken en groene zones, waardoor het een ideale plek is voor mensen die van natuur houden.

Er zijn ook verschillende scholen en sportfaciliteiten in de buurt, waardoor het een perfecte locatie is voor gezinnen met kinderen. Er zijn veel verschillende activiteiten te doen in de buurt, van zwemmen en fietsen tot wandelen en vissen.

Indeling van de woning

De woning bestaat uit drie verdiepingen en biedt veel ruimte voor een groot gezin of meerdere bewoners. Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De woonkamer heeft een moderne uitstraling, met lichte muren en een mooie houten vloer. De moderne keuken is voorzien van alle apparatuur die je nodig hebt, waaronder een oven, koelkast, vaatwasser en magnetron.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, beide met grote ramen en voldoende kastruimte. De badkamer heeft een moderne uitstraling en beschikt over een douche, wastafel en toilet.

Op de tweede verdieping bevindt zich nog een grote slaapkamer, met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een bureau. Er is ook nog een extra kamer die gebruikt kan worden als studeerkamer of extra slaapkamer.

FAQ’s

Q: Is er parkeergelegenheid bij de woning?

A: Ja, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de woning. Er zijn verschillende parkeerplaatsen beschikbaar, op het openbare terrein.

Q: Wat is de vraagprijs van de woning?

A: De vraagprijs van de woning varieert afhankelijk van de marktomstandigheden. Het is dus het beste om contact op te nemen met een makelaar om de huidige vraagprijs te weten te komen.

Q: Is de woning geschikt voor gezinnen met kinderen?

A: Ja, de woning is geschikt voor gezinnen met kinderen. Er zijn verschillende buurtvoorzieningen in de omgeving, zoals scholen en sportfaciliteiten, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen.

Q: Zijn er voldoende winkels en restaurants in de buurt?

A: Ja, er zijn verschillende winkels en restaurants in de buurt van de woning. Er is bijvoorbeeld een supermarkt op loopafstand, en verschillende restaurants en cafés in de omgeving.

Q: Is de woning goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

A: Ja, de woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een bushalte op loopafstand van de woning en het dichtstbijzijnde treinstation ligt op tien minuten reizen met de bus.

Conclusie

Burgemeester De Zeeuwstraat 9 Ridderkerk is een ruim en comfortabel huis met veel moderne faciliteiten en voorzieningen. Het is gelegen in een rustige woonwijk, omringd door groene zones en veel buurtvoorzieningen. Het huis is geschikt voor gezinnen met kinderen en biedt veel ruimte voor meerdere bewoners. Met goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid in de buurt is dit een populaire locatie voor mensen die op zoek zijn naar een woning in de buurt van Rotterdam.

burgemeester de zeeuwstraat 23 ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 23 is a stunning residential property located in the beautiful town of Ridderkerk in the Netherlands. This property is situated in an appealing residential area and offers a superb living experience to its residents. The house comes with multiple bedrooms, spacious living areas, and all the modern amenities required to lead a comfortable life.

The house is surrounded by a breath-taking view of nature, and its location offers immense privacy. It is a perfect place for families who want to live in a peaceful and tranquil environment, away from the hustle and bustle of the city.

House Features

Burgemeester de Zeeuwstraat 23 comes with a host of features that make it one-of-a-kind. The house has an open plan living and dining area, which is perfect for entertaining guests and spending quality time with family. The living area is spacious, so it can easily accommodate a large family. The house has a modern kitchen complete with all necessary appliances, including a dishwasher, oven, stove, and fridge-freezer.

The property boasts four spacious bedrooms, each of which is nicely decorated and has its own window. These bedrooms are ideal for families with children or for those who have guests over frequently. The house also comes with two modern bathrooms complete with a shower and a bathtub, providing ample space for the whole family.

Other features that make this property stand out include the spacious and beautifully designed garden, which offers a perfect space for outdoor entertainment, and the garage that provides ample parking space for cars.

Ridderkerk

Ridderkerk is a picturesque town located in the province of South Holland in the western part of the Netherlands. It is a beautiful town that offers a sense of community, culture and rich history. The town is surrounded by beautiful parks and green areas, which give it a serene and peaceful atmosphere. The town is also home to many museums, galleries, and theatres, which offer plenty of opportunities for cultural enrichment.

The town boasts excellent schools, health care services, and shopping centers, which provide its residents with everything they need. It is also well-connected to other parts of the Netherlands via excellent road and public transport networks.

FAQs

1. Is Burgemeester de Zeeuwstraat 23 located in a safe area?

Yes, Burgemeester de Zeeuwstraat 23 is located in a safe and secure area. The town of Ridderkerk has a low crime rate, and the property is situated in a peaceful and tranquil residential area, making it an ideal place to live.

2. Does the property come with parking facilities?

Yes, the property comes with a garage, providing ample parking space for cars.

3. How many bedrooms does the property have?

Burgemeester de Zeeuwstraat 23 has four spacious bedrooms, offering ample space for the whole family.

4. Is the property pet-friendly?

Yes, the property is pet-friendly, so residents can keep pets of their choice.

5. Is the property well-connected to other parts of the Netherlands?

Yes, Ridderkerk is well-connected to other parts of the Netherlands via excellent road and public transport networks.

6. What amenities does the property have?

Burgemeester de Zeeuwstraat 23 has modern amenities, including a dishwasher, oven, stove, and fridge-freezer. It also has four bedrooms, two bathrooms, a spacious living area, and a garage.

In conclusion, Burgemeester de Zeeuwstraat 23 is a perfect place for families looking for a peaceful and tranquil environment away from the hustle and bustle of the city. The property boasts modern amenities and ample parking space for cars. The town of Ridderkerk offers a sense of community and rich culture, making it an ideal place to live. The property is located in a safe and secure area, providing its residents with a peaceful and secure living experience. So, if you are looking for a beautiful residential property in Ridderkerk, Burgemeester de Zeeuwstraat 23 is the perfect choice.

Images related to the topic burg de zeeuwstraat ridderkerk

BURG  DE ZEEUWSTRAAT 278, RIDDERKERK
BURG DE ZEEUWSTRAAT 278, RIDDERKERK

Article link: burg de zeeuwstraat ridderkerk.

Learn more about the topic burg de zeeuwstraat ridderkerk.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận