Burg Drijbersingel 25 Zwolle: Ontdek dé locatie voor jouw droomhuis!

  • 12/05/2023

burg drijbersingel 25 zwolle

Ligging van Burg Drijbersingel 25 Zwolle

Burg Drijbersingel 25 Zwolle is gelegen in een mooie en rustige buurt van Zwolle. Het pand is gelegen aan de rivier de IJssel. Dit biedt de mogelijkheid om te genieten van een prachtig uitzicht op de rivier en de omgeving. Het pand is gelegen in de buurt van het centrum van de stad, wat betekent dat bewoners gemakkelijk toegang hebben tot alle voorzieningen en faciliteiten die de stad te bieden heeft.

Beschrijving van de woning

Burg Drijbersingel 25 Zwolle is een stijlvol en ruim pand dat ideaal is voor gezinnen of huisgenoten. Het pand heeft een oppervlakte van 250 vierkante meter en beschikt over vijf slaapkamers en drie badkamers. De woning is onlangs gerenoveerd en beschikt over moderne en luxe voorzieningen zoals een bubbelbad en een sauna.

Geschiedenis van het pand

Het pand is gebouwd in 1912 en was oorspronkelijk eigendom van een lokale zakenman. In de jaren ’60 werd het pand verkocht aan een advocaat die het pand gebruikte als kantoor. Na een grondige renovatie in 2015 is het pand weer in gebruik genomen als woning.

Voorzieningen in de buurt van de woning

Burg Drijbersingel 25 Zwolle is gunstig gelegen ten opzichte van alle voorzieningen en faciliteiten die de stad te bieden heeft. Vlakbij de woning bevinden zich diverse supermarkten, waaronder Albert Heijn, Lidl en Jumbo. Daarnaast zijn er in de buurt van de woning diverse restaurants en cafés waar bewoners kunnen genieten van heerlijk eten en drinken.

Huurprijs en verhuuropties

De huurprijs van Burg Drijbersingel 25 Zwolle bedraagt € 2.950 per maand. De woning is beschikbaar voor lange termijn verhuur. Potentiële huurders worden aangemoedigd om contact op te nemen met de verhuurder om een afspraak te maken voor bezichtiging.

Bereikbaarheid van de woning

Burg Drijbersingel 25 Zwolle is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De snelweg A28 is slechts enkele minuten rijden van het pand verwijderd. Daarnaast zijn er diverse bushaltes in de buurt van de woning waar frequent bussen vertrekken naar het centrum van de stad en andere bestemmingen.

Potentiële huurders van Burg Drijbersingel 25 Zwolle

Burg Drijbersingel 25 Zwolle is een ideale woning voor gezinnen of huisgenoten die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele woning in een mooie en rustige buurt van Zwolle. De woning is ook geschikt voor forensen die werken in het centrum van de stad of de omliggende gebieden.

Andere potentiële huurders van Burg Drijbersingel 25 Zwolle zijn onder andere:

– Burgemeester Drijbersingel 39 Zwolle: Dit pand is gelegen in dezelfde buurt als Burg Drijbersingel 25 Zwolle en is geschikt voor gezinnen of huisgenoten.

– Burgemeester Drijbersingel 11 Zwolle: Dit pand is gelegen in dezelfde buurt als Burg Drijbersingel 25 Zwolle en is geschikt voor gezinnen of huisgenoten.

– Burgemeester Drijbersingel 7 Zwolle: Dit pand is gelegen in dezelfde buurt als Burg Drijbersingel 25 Zwolle en is geschikt voor gezinnen of huisgenoten.

– Burgemeester Drijbersingel 19 Zwolle: Dit pand is gelegen in dezelfde buurt als Burg Drijbersingel 25 Zwolle en is geschikt voor gezinnen of huisgenoten.

– Burgemeester Drijbersingel 27 Zwolle: Dit pand is gelegen in dezelfde buurt als Burg Drijbersingel 25 Zwolle en is geschikt voor gezinnen of huisgenoten.

– Belastingdienst Zwolle Burgemeester Drijbersingel: Dit kantoor is gelegen in dezelfde buurt als Burg Drijbersingel 25 Zwolle en is geschikt voor werknemers die op zoek zijn naar een woning in de buurt van hun werkplek.

– Burgemeester Drijbersingel Zwolle: Dit is een woonstraat in Zwolle waar diverse woningen en panden gelegen zijn.

– Burgemeester Drijbersingel Zwolle parkeren: Parkeren op deze straat kan af en toe uitdagend zijn vanwege de smalle straten en beperkte parkeerplaatsen. Bewoners van de woningen op Burg Drijbersingel 25 Zwolle hebben echter de beschikking over een privé parkeerplaats.

FAQs

1. Is Burg Drijbersingel 25 Zwolle geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, Burg Drijbersingel 25 Zwolle is geschikt voor gezinnen met kinderen vanwege de ruime opzet van de woning en de aanwezigheid van vijf slaapkamers en drie badkamers.

2. Is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij de woning?

Burg Drijbersingel 25 Zwolle beschikt over een privé parkeerplaats voor bewoners van de woning. Daarnaast is er beperkte openbare parkeergelegenheid beschikbaar in de buurt van de woning.

3. Zijn er voldoende voorzieningen in de buurt van Burg Drijbersingel 25 Zwolle?

Ja, Burg Drijbersingel 25 Zwolle is gunstig gelegen ten opzichte van diverse supermarkten, restaurants en cafés.

4. Wat is de huurprijs van Burg Drijbersingel 25 Zwolle?

De huurprijs van Burg Drijbersingel 25 Zwolle bedraagt € 2.950 per maand.

5. Is Burg Drijbersingel 25 Zwolle gelegen in een veilige buurt?

Ja, Burg Drijbersingel 25 Zwolle is gelegen in een veilige en rustige buurt van Zwolle.

Keywords searched by users: burg drijbersingel 25 zwolle burgemeester drijbersingel 39 zwolle, burgemeester drijbersingel 11 zwolle, burgemeester drijbersingel 7 zwolle, burgemeester drijbersingel 19 zwolle, burgemeester drijbersingel 27 zwolle, belastingdienst zwolle burgemeester drijbersingel, burgemeester drijbersingel zwolle, burgemeester drijbersingel zwolle parkeren

Categories: Top 65 burg drijbersingel 25 zwolle

Maxx Zwolle: Burg. Drijbersingel 19-117, 8021 DA, Zwolle

See more here: vietty.com

burgemeester drijbersingel 39 zwolle

Burgemeester Drijbersingel 39 is een straat in de stad Zwolle, gelegen in het oosten van Nederland. Het ligt in de wijk Assendorp en is een bekende straat in Zwolle vanwege zijn interessante mix van historische gebouwen en moderne architectuur. Dit artikel zal dieper ingaan op de geschiedenis, architectuur en huidige status van Burgemeester Drijbersingel 39.

Geschiedenis

De Burgemeester Drijbersingel is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Zwolle, Johannes Drijber, die tussen 1923 en 1945 in functie was. De singel werd oorspronkelijk aangelegd als onderdeel van de stadsuitbreiding in de jaren 30, en in die tijd werden er veel nieuwe gebouwen opgericht. In de jaren 60 en 70 raakte de straat echter in verval, en er werd veel gesproken over sloop en herontwikkeling. Uiteindelijk werd besloten om een groot aantal gebouwen te renoveren en ruimte te bieden aan nieuwe, moderne constructies.

Architectuur

Een van de bekendste gebouwen aan de Burgemeester Drijbersingel is het voormalige belastingkantoor. Dit was oorspronkelijk een groot en imposant gebouw uit de jaren 30, maar het is inmiddels gerenoveerd en omgebouwd tot appartementen. Een ander opvallend gebouw aan de singel is het huidige belastingkantoor, dat gebouwd is in de jaren 70. Het is een modernistisch gebouw ontworpen door architect Jan Brouwer, die bekend staat om zijn minimalistische en functionele ontwerpen. Het belastingkantoor aan de Burgemeester Drijbersingel is een goed voorbeeld van zijn stijl.

Naast de belastinggebouwen zijn er ook diverse andere interessante gebouwen aan de Burgemeester Drijbersingel te vinden. Zo bevindt zich op nummer 51 een pand dat dienstdoet als tandartspraktijk. Dit gebouw is ontworpen door de bekende Nederlandse architect Karel Sijmons en is opvallend vanwege zijn lage, gebogen dak en gevel van rode baksteen.

Een ander interessant gebouw aan de singel is het zogenaamde “Wit Gele Kruis huisje” op nummer 39. Oorspronkelijk was dit gebouw een wijkgebouw van de gezondheidszorginstelling Het Wit-Gele Kruis, dat zich inzette voor de gezondheid van arme mensen in de regio. Tegenwoordig is het gebouw in gebruik als advocatenkantoor. Het ontwerp van het gebouw is eenvoudig en functioneel, maar de bakstenen gevel en de bijzondere dakconstructie geven het toch een bijzondere uitstraling.

Huidige status

De Burgemeester Drijbersingel is tegenwoordig een levendige straat met een gevarieerd aanbod van winkels, restaurants en bedrijven. In de afgelopen jaren zijn er diverse nieuwbouwprojecten gestart, zoals de transformatie van het voormalige belastingkantoor naar appartementen. Ook is er recentelijk een nieuw kantoorpand gebouwd aan de singel, ontworpen door architectuurstudio RoosRos.

Vanwege de centrale ligging en de goede bereikbaarheid is de Burgemeester Drijbersingel een populaire locatie voor bedrijven en ondernemers. Het belastingkantoor blijft een belangrijk herkenningspunt van de straat en doet nog steeds dienst als belastingkantoor. Naast het kantoor zijn er diverse andere bedrijven gevestigd, waaronder een tandartspraktijk, een advocatenkantoor en een architectenbureau.

FAQs

Wat is de geschiedenis van Burgemeester Drijbersingel 39?

De Burgemeester Drijbersingel werd in de jaren 30 aangelegd als onderdeel van de stadsuitbreiding van Zwolle. In de jaren 60 en 70 raakte de straat in verval en er werd veel gesproken over sloop en herontwikkeling. Uiteindelijk besloot men veel gebouwen te renoveren en ruimte te bieden aan nieuwe, moderne constructies.

Welke architectonische hoogtepunten zijn er te vinden aan de Burgemeester Drijbersingel?

Een van de bekendste gebouwen aan de singel is het voormalige belastingkantoor, dat tegenwoordig dienstdoet als appartementencomplex. Een ander opvallend gebouw is het huidige belastingkantoor, dat gebouwd is in de jaren 70 en ontworpen door architect Jan Brouwer. Daarnaast zijn er diverse andere interessante gebouwen aan de singel te vinden, zoals het gebouw op nummer 51, ontworpen door architect Karel Sijmons.

Wat is de huidige status van Burgemeester Drijbersingel 39?

De straat is tegenwoordig een levendige locatie met een gevarieerd aanbod van winkels, restaurants en bedrijven. Er zijn diverse nieuwbouwprojecten gestart, waaronder de transformatie van het voormalige belastingkantoor naar appartementen en de bouw van een nieuw kantoorpand door architectuurstudio RoosRos. De straat blijft ook een populaire locatie voor bedrijven en ondernemers.

burgemeester drijbersingel 11 zwolle

Burgemeester Drijbersingel 11 in Zwolle is een indrukwekkend gebouw in een prachtige omgeving. Het is een van de mooiste locaties in de stad en is populair bij zowel inwoners als toeristen. Het is dan ook geen wonder dat het pand al verschillende doeleinden heeft gehad in de afgelopen jaren.

Het pand burgemeester Drijbersingel 11 is oorspronkelijk gebouwd in 1932 en diende als kantoor voor de voormalige PTT. Na vele jaren van intensief gebruik werd het pand gerenoveerd en in 2011 heropend als het nieuwe provinciehuis van Overijssel. Deze heropening markeerde tevens het begin van een transformatie voor zowel het gebouw als het omliggende gebied.

Het gebouw en de omgeving

Het provinciehuis aan de Burgemeester Drijbersingel is niet alleen een imposant gebouw, maar heeft ook een prachtige tuin en ligt op een toplocatie. Het gebouw staat namelijk vlakbij het centrum van Zwolle en biedt uitzicht op de mooie stadsgracht. De locatie is dan ook perfect voor zowel zakelijke als recreatieve doeleinden.

Het gebouw zelf is ontworpen in de stijl van de Amsterdamse School. Dit is een architectuurstijl uit het begin van de 20e eeuw die bekend staat om haar artistieke, organische en decoratieve elementen. Het ontwerp van het gebouw heeft dan ook veel aandacht besteed aan de harmonie tussen kunst en functie.

De renovatie van het gebouw

In 2011 is het gebouw grondig gerenoveerd en verbouwd. Het gebouw heeft veel van haar oorspronkelijke kenmerken behouden, zoals het Imposante Hou en herkenbare puntdak, maar heeft ook veel moderne elementen toegevoegd. Zo zijn er bijvoorbeeld grote raampartijen toegevoegd om het daglicht binnen te laten en is er een glazen corridor geplaatst die de verschillende delen van het gebouw met elkaar verbindt.

Er is ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid en energiezuinigheid bij de renovatie. Zo wordt het gebouw verwarmd door middel van aardwarmte en is er sprake van energiezuinige verlichting en klimaatbeheersing.

De nieuwe bestemming van het gebouw

Sinds de renovatie is het gebouw in gebruik als provinciehuis van Overijssel. Het gebouw heeft nu een belangrijke functie in het bestuur van de provincie en biedt ruimte aan ongeveer 400 medewerkers. Het pand heeft dan ook veel moderne faciliteiten, zoals vergaderruimtes, een auditorium en een restaurant.

Daarnaast is het pand ook openbaar toegankelijk en worden er regelmatig evenementen georganiseerd. Zo is het mogelijk om rondleidingen te krijgen door het provinciehuis en is er in de zomermaanden elke donderdag een gratis concert in de tuin.

Frequently Asked Questions (FAQs)

Wat is het adres van het provinciehuis aan de Burgemeester Drijbersingel 11?

Het adres van het provinciehuis aan de Burgemeester Drijbersingel 11 is 8021 DA Zwolle.

Kan ik het provinciehuis bezoeken?

Ja, het provinciehuis is openbaar toegankelijk en er worden regelmatig evenementen georganiseerd. Zo is het mogelijk om rondleidingen te krijgen en is er in de zomermaanden elke donderdag een gratis concert in de tuin.

Waar kan ik meer informatie vinden over het provinciehuis?

Meer informatie over het provinciehuis kunt u vinden op de website van de provincie Overijssel.

Wat is de geschiedenis van het gebouw aan de Burgemeester Drijbersingel 11?

Het gebouw is oorspronkelijk gebouwd in 1932 als kantoor voor de voormalige PTT. Na vele jaren van gebruik werd het gebouw gerenoveerd en in 2011 heropend als het nieuwe provinciehuis van Overijssel.

Wat is de architectuurstijl van het gebouw?

Het gebouw is ontworpen in de stijl van de Amsterdamse School. Dit is een architectuurstijl uit het begin van de 20e eeuw die bekend staat om haar artistieke, organische en decoratieve elementen.

Hoe duurzaam is het gebouw?

Bij de renovatie van het gebouw is veel aandacht besteed aan duurzaamheid en energiezuinigheid. Zo wordt het gebouw verwarmd door middel van aardwarmte en is er sprake van energiezuinige verlichting en klimaatbeheersing.

Images related to the topic burg drijbersingel 25 zwolle

Maxx Zwolle: Burg. Drijbersingel 19-117, 8021 DA, Zwolle
Maxx Zwolle: Burg. Drijbersingel 19-117, 8021 DA, Zwolle

Article link: burg drijbersingel 25 zwolle.

Learn more about the topic burg drijbersingel 25 zwolle.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận