Burg J Dijkstra weg 6 in Franeker – De nieuwe parel van Friesland | Mis dit unieke pand niet!

  • 12/05/2023

burg j dijkstraweg 6 franeker

Het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker is een markant gebouw, gelegen aan de westelijke rand van de stad Franeker. Het gebouw is gelegen aan een drukke weg met tal van andere bezienswaardigheden en faciliteiten in de omgeving. In dit artikel zullen we het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker bespreken, waaronder de architectuur, geschiedenis en huidige status. Ook zullen we andere interessante bezienswaardigheden en faciliteiten in de buurt bespreken.

Locatie van Burg J Dijkstra 6 Franeker

Het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker is gelegen aan de Burgemeester J. Dijkstraweg, een van de belangrijkste wegen die Franeker verbindt met de omliggende gebieden. Deze weg begint in het oosten van de stad en loopt langs het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker voordat hij in het westen van de stad overgaat in de Harlingerweg.

Het gebouw is gelegen aan de westelijke rand van Franeker, op korte afstand van vele andere bezienswaardigheden en faciliteiten. Enkele van de andere bezienswaardigheden in de buurt zijn onder meer Burgemeester J Dijkstra 3 Franeker, GGZ Franeker de Flinter, Burgemeester J Dijkstraweg Franeker, BW Franeker, Gekkenhuis Franeker, FACT team Dokkum, Kliniek Heerenveen GGZ, en GGZ Jelgerhuis.

Beschrijving van het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker

Het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker is gelegen op een groen terrein en heeft een imposante uitstraling. Het gebouw heeft een rechthoekig ontwerp met een centraal punt waaraan twee vleugels zijn bevestigd. Het gebouw is vervaardigd uit baksteen en heeft een prettige uitstraling. De hoofd- en zijgevels zijn voorzien van verschillende ornamenten, waaronder pilasters, kroonlijsten en friezen.

Het gebouw heeft verschillende vensters, waarvan sommige voorzien zijn van een gotische boogvorm. Het interieur van het gebouw is ruim en licht, met verschillende kamers en gangen die leiden naar de verschillende vleugels van het gebouw.

Architectuur van het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker

Het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker is een voorbeeld van de neogotische architectuur. Deze architectonische stijl is ontstaan in de 19e eeuw en werd gebruikt voor de bouw van kerken, kathedralen en andere belangrijke gebouwen. Het doel van de neogotische stijl was om de middeleeuwse gotische architectuur te herleven, wat betekent dat de nadruk lag op het gebruik van ornamenten en decoraties.

De neogotische stijl is duidelijk te zien in het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker, vanwege de gotische bogen, pilasters en kroonlijsten. Het gebouw was oorspronkelijk een ziekenhuis en daarom is er gebruikgemaakt van vele functionele elementen in het ontwerp. De vleugels van het gebouw zijn symmetrisch en er is veel aandacht besteed aan de faciliteiten voor de patiënten. Het gebouw heeft ook een aantal kerkachtige elementen, zoals het spitse dak en het roosvenster.

Geschiedenis van het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker

Het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker werd in 1887 opgericht als het St. Andreas Gasthuis, dat als doel had het bieden van zorg en ondersteuning aan mensen die lijden aan geestesziekten. Het gebouw werd ontworpen door de architect J. de Bie Leuveling Tjeenk. Het ziekenhuis functioneerde als een van de belangrijkste voorzieningen voor geestelijke gezondheidszorg in de westelijke regio van Friesland.

Het ziekenhuis op Burg J Dijkstra 6 Franeker bleef meer dan een eeuw operationeel, totdat het in 2001 zijn deuren sloot. Het gebouw werd vervolgens gekocht door GGZ Friesland, die het gebouw wilde gebruiken als polikliniek. Het gebouw onderging toen verschillende renovaties om het geschikt te maken voor dit doel. Het gebouw werd opnieuw geopend in 2002 onder de nieuwe naam Gezondheidscentrum Franeker.

Huidige status van het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker

Vandaag de dag wordt het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker gebruikt als een gezondheidscentrum. Er zijn verschillende instanties gehuisvest, waaronder GGZ Jelgerhuis, Fact Team Dokkum, en Kliniek Heerenveen GGZ.

Het gebouw is gemoderniseerd en beschikt nu over moderne faciliteiten die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de patiënten. Er zijn verschillende medische faciliteiten in het gebouw, waaronder een apotheek en een tandartspraktijk.

Bezienswaardigheden nabij Burg J Dijkstra 6 Franeker

Er zijn tal van andere bezienswaardigheden in de buurt van het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker. Hier zijn er een paar:

Burgemeester J Dijkstra 3 Franeker: Dit gebouw is gelegen naast het gezondheidscentrum en heeft ook een neogotische architectuur. Het gebouw is momenteel in gebruik als huisvesting voor studenten.

GGZ Franeker de Flinter: Deze faciliteit is gelegen aan de overkant van de weg van het gezondheidscentrum en biedt persoonlijke ondersteuning en begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking.

Burgemeester J Dijkstraweg Franeker: De Burgemeester J Dijkstraweg is een belangrijke weg die Franeker verbindt met andere steden en dorpen in de omgeving.

BW Franeker: BW Franeker is een hostel voor jongeren en jongvolwassenen, gelegen op korte afstand van het gezondheidscentrum.

Gekkenhuis Franeker: Dit voormalige gekkenhuis is gelegen op korte afstand van het gezondheidscentrum en is nu een bezienswaardigheid voor toeristen.

Fact team Dokkum: Dit specialistenteam is gevestigd binnen het gezondheidscentrum en biedt behandeling en ondersteuning voor mensen met ernstige psychische problemen.

Kliniek Heerenveen GGZ: De kliniek Heerenveen is gevestigd in de buurt van Heerenveen en biedt gespecialiseerde psychische hulpverlening aan mensen met ernstige psychische aandoeningen.

GGZ Jelgerhuisburg J Dijkstra 6 Franeker: Deze GGZ-afdeling bevindt zich binnen het gezondheidscentrum en biedt behandeling en ondersteuning aan mensen met psychische aandoeningen.

FAQs

1. Wat is het adres van het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker?

Het adres van het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker is Burgemeester J. Dijkstraweg 6, 8801 PG Franeker, Nederland.

2. Wie heeft het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker ontworpen?

Het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker werd ontworpen door de architect J. de Bie Leuveling Tjeenk.

3. Wat was de oorspronkelijke functie van het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker?

Het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker werd oorspronkelijk opgericht als het St. Andreas Gasthuis, een ziekenhuis dat zorg en ondersteuning bood aan mensen die lijden aan geestesziekten.

4. Wat is de huidige status van het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker?

Het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker wordt momenteel gebruikt als gezondheidscentrum en herbergt verschillende medische faciliteiten.

5. Wat zijn enkele andere bezienswaardigheden in de buurt van het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker?

Andere bezienswaardigheden in de buurt van het gebouw op Burg J Dijkstra 6 Franeker zijn onder meer Burgemeester J Dijkstra 3 Franeker, GGZ Franeker de Flinter, BW Franeker, Gekkenhuis Franeker, Fact Team Dokkum, Kliniek Heerenveen GGZ, en GGZ Jelgerhuisburg J Dijkstra 6 Franeker.

Keywords searched by users: burg j dijkstraweg 6 franeker burgemeester j dijkstraweg 3 franeker, ggz franeker de flinter, burgemeester j dijkstraweg franeker, bw franeker, gekkenhuis franeker, fact team dokkum, kliniek heerenveen ggz, ggz jelgerhuis

Categories: Top 56 burg j dijkstraweg 6 franeker

CGKv Franeker | 06-11-2022 | ds J. Burger-Niemeijer

See more here: vietty.com

burgemeester j dijkstraweg 3 franeker

Burgemeester J Dijkstra weg 3 is een belangrijk adres in de stad van Franeker. Het is de locatie van de gemeentelijke gebouwen, waaronder het stadhuis en het gemeentehuis. Het is ook een centraal punt voor de bewoners van Franeker en de omliggende gebieden. Dit artikel zal dieper ingaan op wat er zo bijzonder is aan deze locatie en wat het belang ervan is voor de stad Franeker.

Burgemeester J Dijkstra weg 3 in Franeker

Burgemeester J Dijkstra weg 3 is een belangrijk adres in Franeker. Het is de locatie van het stadhuis en het gemeentehuis. Dit betekent dat het een van de belangrijkste centra van de stad is. Het is een gebied waar veel belangrijke activiteiten gebeuren, zoals vergaderingen van de gemeenteraad, het afhandelen van administratieve taken en het uitvoeren van gemeentelijke zaken. Voor de inwoners van Franeker is het dan ook een bekende locatie. Het is gemakkelijk te vinden en bevindt zich altijd in het centrum van de stad.

Het stadhuis aan de Burgemeester J Dijkstra weg 3 in Franeker is een historisch gebouw. Het werd gebouwd in 1591 en is daarmee een van de oudste stadhuisgebouwen van Nederland. Het heeft door de eeuwen heen veel veranderingen en renovaties ondergaan en heeft vandaag de dag nog steeds zijn oorspronkelijke charme behouden. Het gebouw is ingericht in een classicistische stijl en heeft een opvallende toren die boven de stad uitsteekt. Het is een prachtig gebouw dat een belangrijk onderdeel is van de geschiedenis van Franeker.

Naast het stadhuis is het gemeentehuis gevestigd. Hier is de gemeentelijke administratie gevestigd, zoals de afdeling burgerzaken, de afdeling financiën en de afdeling gemeentelijke belastingen. Het gemeentehuis is relatief nieuw, omdat het in de jaren ’90 werd gebouwd. Het is een modern gebouw dat is ontworpen om de behoeften van een groeiende stad te accommoderen. Het heeft veel ruimte en is ingericht met moderne technologieën om de gemeentelijke diensten te ondersteunen. Het is aan de Burgemeester J Dijkstra weg 3 in Franeker dat je terecht kunt voor alle gemeentelijke diensten.

Het belang van Burgemeester J Dijkstra weg 3

Burgemeester J Dijkstra weg 3 is een belangrijke locatie in Franeker omdat het de thuisbasis is van de gemeentelijke gebouwen. Dit betekent dat alle belangrijke zaken aangaande de stad hier plaatsvinden. Van het goedkeuren van plannen voor nieuwe woonwijken tot het afhandelen van administratieve taken, het gebeurt allemaal hier. Het is een belangrijk centrum voor de stad en omstreken.

Een ander belangrijk aspect van Burgemeester J Dijkstra weg 3 is dat het het administratieve centrum van de stad is. Hier zijn alle gemeentelijke diensten gevestigd. Dit betekent dat als je als inwoner van Franeker iets wilt regelen met betrekking tot de gemeentelijke zaken, je hier terecht kunt. Of je nu een nieuwe ID-kaart nodig hebt of een vergunning wilt aanvragen voor een evenement, het gemeentehuis aan de Burgemeester J Dijkstra weg 3 is de plek waar je moet zijn. Het is gemakkelijk bereikbaar en heeft ruime openingstijden. Dit maakt het een praktisch centrum voor de bewoners van de stad.

Een ander belangrijk aspect van Burgemeester J Dijkstra weg 3 is dat het een historische locatie is. Het stadhuis is een van de oudste stadhuisgebouwen van Nederland en heeft een rijke geschiedenis. Het is een belangrijk cultureel erfgoed dat het verhaal van Franeker vertelt. Het is een prachtig gebouw dat door de jaren heen veel heeft meegemaakt. Het is een herinnering aan het verleden van de stad en een symbool voor haar toekomst.

FAQ’s

Q1) Wat zijn de openingstijden van het stadhuis en het gemeentehuis aan de Burgemeester J Dijkstra weg 3 in Franeker?
A) Het stadhuis is open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

Q2) Hoe kan ik een evenementenvergunning aanvragen bij het gemeentehuis aan de Burgemeester J Dijkstra weg 3 in Franeker?
A) Je kunt een evenementenvergunning aanvragen door contact op te nemen met de afdeling vergunningen van de gemeente. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Je kunt ook persoonlijk naar het gemeentehuis gaan om een formulier in te vullen.

Q3) Is het mogelijk om het stadhuis aan de Burgemeester J Dijkstra weg 3 in Franeker te bezoeken?
A) Ja, het is mogelijk om het stadhuis te bezoeken. Er worden regelmatig rondleidingen georganiseerd door de gemeente Franekeradeel. Je kunt contact opnemen met de gemeente voor meer informatie.

Q4) Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij Burgemeester J Dijkstra weg 3 in Franeker?
A) Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar bij het stadhuis en het gemeentehuis aan de Burgemeester J Dijkstra weg 3 in Franeker. Er zijn verschillende parkeerplaatsen in de buurt waar je kunt parkeren.

Conclusie

Burgemeester J Dijkstra weg 3 is een belangrijk adres in Franeker. Het is de locatie van het stadhuis en het gemeentehuis en is daarom een belangrijk centrum voor de stad. Het is een historische locatie die een rijke geschiedenis heeft en heeft daarom een belangrijke culturele waarde voor de stad. Als inwoner van Franeker of de omliggende gebieden is het belangrijk om vertrouwd te raken met dit adres en het belang ervan te begrijpen. Het is de plek waar je terecht kunt voor alle gemeentelijke zaken en waar je de geschiedenis van de stad kunt ervaren.

ggz franeker de flinter

GGZ Franeker de Flinter: Een Behandelcentrum In Nederlands

GGZ Franeker de Flinter is een veelzijdig behandelcentrum dat zich inzet voor de geestelijke gezondheidszorg in Nederlands. Het centrum biedt een breed scala aan behandelingen aan voor diverse psychische stoornissen, zoals depressie, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en traumagerelateerde stoornissen.

Het behandelcentrum staat bekend om zijn persoonlijke aanpak, waarbij de zorgbehoefte van de cliënt centraal staat. Het team van GGZ Franeker de Flinter bestaat uit deskundige en betrokken professionals die samenwerken om de best mogelijke zorg te bieden.

Behandelingen

GGZ Franeker de Flinter heeft verschillende behandelingen voor diverse psychische stoornissen. De behandelingen worden aangepast aan de individuele behoeften van de cliënt en kunnen bestaan uit individuele therapie, groepstherapie, medicatie, EMDR en andere vormen van behandelingen.

Een van de behandelingen die GGZ Franeker de Flinter aanbiedt, is Cognitieve Gedragstherapie. Dit is een bewezen behandelmethode voor veelvoorkomende psychische stoornissen zoals depressie en angststoornissen. Cliënten krijgen tijdens deze behandeling inzicht in hun gedachtepatronen en leren hoe ze deze patronen kunnen veranderen om zich beter te voelen.

Een andere behandeling is Schematherapie. Dit is gericht op mensen met langdurige emotionele problemen die ontstaan zijn in de vroege jeugdjaren en kunnen leiden tot persoonlijkheidsstoornissen. Schematherapie helpt cliënten om de onderliggende emotionele behoeften te begrijpen en te leren hoe deze op een gezonde manier vervuld kunnen worden.

Voor mensen met traumagerelateerde stoornissen biedt GGZ Franeker de Flinter Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) behandelingen aan. EMDR is een bewezen behandelmethode voor mensen met Posttraumatische Stressstoornis (PTSS). Tijdens deze behandeling worden cliënten blootgesteld aan traumatische herinneringen terwijl ze afgeleid worden met oogbewegingen, waardoor deze minder intens worden.

Overige diensten

GGZ Franeker de Flinter biedt naast de behandelingen ook andere diensten aan. De organisatie biedt bijvoorbeeld trainingen en voorlichting aan over psychische problemen. Zo kunnen mensen meer inzicht krijgen in psychische stoornissen en leren hoe ze iemand die hiermee kampt kunnen ondersteunen.

Ook biedt GGZ Franeker de Flinter steun aan naasten van cliënten. Zij kunnen terecht bij het centrum voor gesprekken en advies over hoe ze hun familielid of vriend kunnen steunen tijdens de behandeling. Dit kan plaatsvinden in groepen of individueel.

Tevens biedt GGZ Franeker de Flinter nazorg aan cliënten die de behandeling hebben afgerond. Het kan moeilijk zijn om de draad weer op te pakken na een intensieve behandeling. De nazorgcounselors begeleiden cliënten in deze periode en ondersteunen hen bij het behouden van balans en stabiliteit in het dagelijks leven.

De locatie

GGZ Franeker de Flinter is gevestigd in Franeker, een historische stad in de provincie Friesland in Nederlands. Het behandelcentrum is gelegen aan de rand van de stad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

Het centrum zelf is modern en ruim opgezet. Er zijn verschillende behandelruimten voor individuele therapieën en groepstherapieën. Daarnaast is er een recreatieruimte waar cliënten kunnen ontspannen en ervaringen kunnen delen met medecliënten.

Veelgestelde vragen

1. Voor wie is GGZ Franeker de Flinter bedoeld?

GGZ Franeker de Flinter is bedoeld voor mensen die kampen met psychische klachten zoals angsten, depressie en traumagerelateerde stoornissen.

2. Welke behandelingen biedt GGZ Franeker de Flinter aan?

GGZ Franeker de Flinter biedt diverse behandelingen aan, waaronder Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie en EMDR. Daarnaast wordt er gekeken naar andere behandelingen die bij de individuele behoeften van de cliënten passen.

3. Wat is de werkwijze van GGZ Franeker de Flinter?

GGZ Franeker de Flinter werkt met een persoonlijke aanpak, waarbij de zorgbehoefte van de cliënt centraal staat. Het team van deskundige professionals werkt samen om de best mogelijke zorg te bieden.

4. Hoe kan ik me aanmelden bij GGZ Franeker de Flinter?

Je kunt je aanmelden door contact op te nemen via het telefoonnummer op de website. Je wordt dan uitgenodigd voor een intakegesprek.

5. Wat kan ik verwachten van de nazorg van GGZ Franeker de Flinter?

De nazorgcounselors van GGZ Franeker de Flinter begeleiden cliënten in de periode na de behandeling en ondersteunen bij het behouden van stabiliteit en balans in het dagelijks leven.

6. Kan ik contact opnemen als ik een naaste heb die hulp nodig heeft?

Ja, naasten kunnen ook contact opnemen met het behandelcentrum voor advies en ondersteuning.

burgemeester j dijkstraweg franeker

De Burgemeester J. Dijkstra Weg is een belangrijke verbindingsweg in Franeker in Friesland, Nederland. Deze weg vormt een belangrijk knooppunt tussen de N31 en de N384, waardoor het een veel gebruikte weg is voor lokale bewoners en voor toeristen die door Friesland reizen.

De weg is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Franeker, Jan Dijkstra, die van 1946 tot 1965 deel uitmaakte van het stadsbestuur. Hij werd gerespecteerd om zijn doortastende aanpak en de vele verbeteringen die hij tijdens zijn ambtsperiode heeft doorgevoerd.

De Burgemeester J. Dijkstra Weg is gelegen in het oosten van Franeker en verbindt diverse wijken met elkaar. Het is een drukke weg, voornamelijk vanwege de vele winkels en bedrijven die hier gevestigd zijn. Ook bevinden zich langs de weg scholen en sportfaciliteiten.

De weg is in de loop der jaren veelvuldig gerenoveerd en aangepast om aan de veranderende behoeften van de lokale gemeenschap te voldoen. Zo zijn er in 2011 aanpassingen gedaan om de doorstroming van het verkeer te verbeteren en de veiligheid van weggebruikers te vergroten. Verder zijn er verkeerslichten en rotondes toegevoegd om het verkeer beter te reguleren.

Veiligheid op de Burgemeester J. Dijkstra Weg

Verkeersveiligheid is een belangrijk aandachtspunt op de Burgemeester J. Dijkstra Weg. De weg is een drukke route in Franeker en er zijn vele kruispunten, zijwegen en rotondes die moeilijk te navigeren zijn. Het is daarom van groot belang dat weggebruikers zich bewust zijn van de verkeersregels en de veiligheid van anderen in acht nemen.

Daarom zijn er in de afgelopen jaren aanpassingen gedaan om de verkeersveiligheid te verbeteren. Zo zijn er oversteekplaatsen aangelegd en zijn er verkeerslichten geplaatst om de doorstroming van het verkeer te verbeteren. Ook zijn er rotondes aangelegd om de verkeersveiligheid te vergroten en het verkeer beter te reguleren. Het is belangrijk om deze voorzieningen te respecteren en te gebruiken voor een veilige weggebruik.

Winkels en bedrijven langs de Burgemeester J. Dijkstra Weg

De Burgemeester J. Dijkstra Weg is een belangrijke commerciële straat in Franeker. Langs de weg zijn er talloze winkels, restaurants en bedrijven gevestigd waar bezoekers terecht kunnen voor producten en diensten. Hierdoor is de weg ook populair bij toeristen.

Een van de meest populaire bestemmingen langs de weg is de lokale supermarkt, die dagelijks druk bezocht wordt door bewoners en bezoekers. Ook zijn er diverse restaurants en cafés waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje en een drankje.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de winkels en bedrijven langs de weg mogelijk beperkte openingstijden hebben. Daarom is het altijd raadzaam om de openingstijden van tevoren te controleren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

FAQ’s

Wat is de Burgemeester J. Dijkstra Weg?

De Burgemeester J. Dijkstra Weg is een belangrijke verbindingsweg in Franeker, Friesland. De weg verbindt verschillende wijken met elkaar en is een veel gebruikte route voor bewoners en toeristen die door Friesland reizen.

Wie was Burgemeester J. Dijkstra?

Jan Dijkstra was de voormalige burgemeester van Franeker die van 1946 tot 1965 deel uitmaakte van het stadsbestuur. Hij werd gerespecteerd om zijn doortastende aanpak en de vele verbeteringen die hij tijdens zijn ambtsperiode heeft doorgevoerd.

Waarom is de weg belangrijk?

De Burgemeester J. Dijkstra Weg is een belangrijke verbindingsweg in Franeker die verschillende wijken met elkaar verbindt. Bovendien zijn er langs de weg talrijke winkels en bedrijven gevestigd, waardoor het een drukke en belangrijke commerciële straat is.

Hoe veilig is de weg?

Veiligheid is een belangrijk aandachtspunt op de Burgemeester J. Dijkstra Weg. Er zijn verschillende maatregelen genomen om de verkeersveiligheid te verbeteren, zoals het aanleggen van oversteekplaatsen en verkeerslichten. Toch is het belangrijk dat weggebruikers zich bewust zijn van de verkeersregels en de veiligheid van anderen in acht nemen.

Welke voorzieningen zijn er langs de weg?

Langs de Burgemeester J. Dijkstra Weg zijn er diverse voorzieningen en faciliteiten, waaronder winkels, restaurants en cafés. Ook zijn er scholen en sportfaciliteiten gevestigd langs de weg.

In welke steden ligt de Burgemeester J. Dijkstra Weg?

De Burgemeester J. Dijkstra Weg is gelegen in Franeker, Friesland. Het is een belangrijke verbindingsweg in de stad en verbinding verschillende wijken met elkaar.

Images related to the topic burg j dijkstraweg 6 franeker

CGKv Franeker | 06-11-2022 | ds J. Burger-Niemeijer
CGKv Franeker | 06-11-2022 | ds J. Burger-Niemeijer

Article link: burg j dijkstraweg 6 franeker.

Learn more about the topic burg j dijkstraweg 6 franeker.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận