Burg. Stroinkstraat 300 Enschende: Kom alles te weten over deze toplocatie!

  • 12/05/2023

burg stroinkstraat 300 enschede

Burg Stroinkstraat 300 in Enschede is een belangrijke locatie in deze stad. Het is een gebied waar veel mensen wonen en werken. In dit artikel zullen we een kijkje nemen naar de geschiedenis van de omgeving, de woonwijk rondom Burg Stroinkstraat 300, de voorzieningen in de buurt, de bouwgeschiedenis van het pand, de huidige staat en functie van het pand, de verkeerssituatie, de criminaliteitscijfers in de buurt en toekomstplannen voor de omgeving van Burg Stroinkstraat 300.

Locatie van Burg Stroinkstraat 300 in Enschede

Burg Stroinkstraat 300 ligt in het zuidelijke deel van de stad Enschede. Het is een drukke weg die belangrijk is voor het verkeer van en naar de stad. De straat loopt van het centrum van Enschede tot aan de Duitse grens. Het gebied rondom Burg Stroinkstraat 300 is voornamelijk een woonwijk.

Geschiedenis van de omgeving van Burg Stroinkstraat 300

De geschiedenis van de omgeving van Burg Stroinkstraat 300 gaat terug tot de middeleeuwen. Het gebied was oorspronkelijk een agrarische gemeenschap. In de 19e eeuw ontstond er een textielindustrie in Enschede en het gebied werd langzaamaan geïndustrialiseerd. De textielindustrie was lange tijd de belangrijkste industrie in Enschede en zorgde voor een sterke groei van de stad. Na de Tweede Wereldoorlog kwam er een einde aan de textielindustrie in Enschede en werd de stad meer gericht op andere sectoren zoals dienstverlening, technologie en logistiek.

Beschrijving van de woonwijk rondom Burg Stroinkstraat 300

De woonwijk rondom Burg Stroinkstraat 300 is een mix van oud en nieuw. De oudere huizen stammen uit de tijd van de textielindustrie, terwijl de nieuwere huizen zijn gebouwd na de Tweede Wereldoorlog. Het is een rustige wijk met veel groen. In de buurt vindt u veel parken en sportverenigingen. Er zijn ook veel voorzieningen in de buurt zoals supermarkten, scholen en winkels.

Voorzieningen in de buurt van Burg Stroinkstraat 300

De voorzieningen in de buurt van Burg Stroinkstraat 300 zijn uitstekend. Er zijn verschillende supermarkten in de buurt waaronder Albert Heijn en Lidl. Er zijn basisscholen, middelbare scholen en een hogeschool in de buurt. Daarnaast zijn er verschillende winkels, kappers en restaurants in de buurt. Ook zijn er verschillende sportverenigingen zoals voetbalclubs en tennisclubs.

Bouwgeschiedenis van het pand op Burg Stroinkstraat 300

Het pand op Burg Stroinkstraat 300 is gebouwd in de jaren 60 van de vorige eeuw. Het is een typisch voorbeeld van de architectuur uit die tijd en is vooral functioneel ontworpen. Het pand heeft verschillende functies gehad in de loop der jaren. In de jaren 70 en 80 werden er kantoren in gevestigd, terwijl het pand later een woonbestemming kreeg.

Huidige staat en functie van het pand op Burg Stroinkstraat 300

Het pand op Burg Stroinkstraat 300 heeft momenteel een woonbestemming. Er zijn verschillende appartementen in gevestigd. Het pand ziet er nog altijd uit als een typisch gebouw uit de jaren 60. Hoewel het gebouw niet heel modern oogt, is het nog altijd functioneel en biedt het genoeg ruimte aan de bewoners.

Verkeerssituatie rondom Burg Stroinkstraat 300

De verkeerssituatie rondom Burg Stroinkstraat 300 kan druk zijn tijdens de spitsuren. De Burg Stroinkstraat is een belangrijke weg voor het verkeer van en naar de stad. Tijdens de spitsuren kan het druk zijn en kan er verkeershinder ontstaan. Er zijn echter voldoende alternatieve routes om het gebied te bereiken.

Criminaliteitscijfers in de buurt van Burg Stroinkstraat 300

De criminaliteitscijfers in de buurt van Burg Stroinkstraat 300 zijn laag. Enschede is over het algemeen een veilige stad en de criminaliteit is in de afgelopen jaren afgenomen. Uiteraard is het altijd verstandig om voorzichtig te zijn en uw spullen goed in de gaten te houden.

Toekomstplannen voor de omgeving van Burg Stroinkstraat 300

Er zijn verschillende toekomstplannen voor de omgeving van Burg Stroinkstraat 300. Zo is er een plan om het transportcentrum in de buurt uit te breiden en te moderniseren. Ook zijn er plannen om de verkeerssituatie in de omgeving te verbeteren door nieuwe wegen aan te leggen. Daarnaast zijn er plannen om de woonwijk rondom Burg Stroinkstraat 300 te moderniseren door oude huizen te renoveren en nieuwe woningen te bouwen.

FAQs

Wie was burgemeester Stroink?

Burgemeester Stroink was een voormalige burgemeester van Enschede. Hij was burgemeester van 1957 tot en met 1975. De Burg Stroinkstraat is naar hem vernoemd.

Wat is het adres van Burg Stroinkstraat 399?

Het adres van Burg Stroinkstraat 399 is niet bekend. Het is niet duidelijk of dit een geldig adres is.

Hoe kan ik een theorie-examen aanvragen bij CBR Enschede?

U kunt een theorie-examen aanvragen bij CBR Enschede via de website van het CBR. Hier kunt u een afspraak maken voor het theorie-examen.

Waar is Transportcentrum 3 Enschede?

Transportcentrum 3 Enschede ligt in de buurt van de Burg Stroinkstraat. Het transportcentrum is een belangrijk knooppunt voor transportbedrijven in de regio.

Waar is Burg Stroinkstraat 320?

Burg Stroinkstraat 320 ligt in dezelfde woonwijk als Burg Stroinkstraat 300. Het is een ander pand in dezelfde woonwijk.

Wat is Turbo Theorie Enschede?

Turbo Theorie Enschede is een rijschool in Enschede die gespecialiseerd is in het geven van theorielessen voor het rijbewijs.

Wat is 112 Twente?

112 Twente is een website en app waarop u het laatste nieuws en incidenten in de regio Twente kunt volgen. Ook kunt u hier terecht voor belangrijke informatie bij calamiteiten.

Hoe kan ik een theorie-examen boeken op Burg Stroinkstraat 300 Enschede?

U kunt geen theorie-examen boeken op Burg Stroinkstraat 300 Enschede. Het is een woonadres en heeft geen functie als examenlocatie. U kunt een theorie-examen boeken bij het CBR op een van hun examenlocaties.

Keywords searched by users: burg stroinkstraat 300 enschede burgemeester stroinkstraat enschede, burgemeester stroinkstraat 399, cbr enschede theorie-examen aanvragen, transportcentrum 3 enschede, burgemeester stroinkstraat 320, turbo theorie enschede, 112 twente, cbr theorie-examen

Categories: Top 90 burg stroinkstraat 300 enschede

Burgemeester: ‘Binnen 9 weken wonen eerste Oekraïners in opvang in Enschede’

See more here: vietty.com

burgemeester stroinkstraat enschede

De Burgemeester Stroinkstraat in Enschede is een belangrijke doorgangsweg in de stad. De straat is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Enschede, Jan Jacob Stroink. De straat is gelegen in de wijk Helmerhoek en is ongeveer 2,7 km lang. De straat loopt van het kruispunt met de Deurningerstraat tot aan het kruispunt met de Buurserstraat.

De Burgemeester Stroinkstraat is een drukke weg, die voornamelijk gebruikt wordt voor autoverkeer. Naast de weg zijn er echter ook voldoende fietspaden en stoepen aanwezig. De huizen langs de straat zijn voornamelijk eengezinswoningen en er is ook een aantal bedrijven gevestigd.

Geschiedenis

De Burgemeester Stroinkstraat dankt zijn naam aan de voormalige burgemeester van Enschede, Jan Jacob Stroink. Jan Jacob Stroink werd geboren in 1818 en was van 1854 tot 1862 burgemeester van Enschede. Hij was een belangrijke persoon voor de ontwikkeling van Enschede in de negentiende eeuw. Zo hield hij zich onder andere bezig met de aanleg van een rioleringssysteem in Enschede en de aanleg van een nieuwe begraafplaats.

In de jaren 60 van de vorige eeuw werd begonnen met de aanleg van de Burgemeester Stroinkstraat. De straat werd aangelegd als onderdeel van een nieuw plan voor de wijk Helmerhoek. Dit plan was erop gericht om de wijk beter bereikbaar te maken en meer ruimte te bieden voor nieuwbouw.

In de loop der jaren is de Burgemeester Stroinkstraat verder uitgebreid en verbeterd. Zo is de straat verlengd richting de Buurserstraat en zijn er diverse rotondes aangelegd. Ook zijn er extra rijbanen aangebracht om het verkeer beter te kunnen afwikkelen.

Op dit moment is de Burgemeester Stroinkstraat een belangrijke doorgangsweg in Enschede, die het verkeer van en naar de wijk Helmerhoek leidt.

Bezienswaardigheden en activiteiten

Hoewel de Burgemeester Stroinkstraat met name bekend staat als doorgangsweg, zijn er wel degelijk bezienswaardigheden en activiteiten te vinden langs de straat.

Zo zijn er meerdere bedrijven gevestigd langs de Burgemeester Stroinkstraat. Deze bedrijven houden zich onder andere bezig met de verkoop van auto’s en motorfietsen. Ook is er een bouwmarkt gevestigd langs de straat.

Daarnaast zijn er ook enkele mooie parken te vinden langs de Burgemeester Stroinkstraat. Zo is er het Ledeboerpark, dat gelegen is aan de oostkant van de straat. Dit park is een geliefde plek voor wandelaars en fietsers, die hier genieten van de natuur en de rust.

Ook is er het Strijperveldpark, dat gelegen is aan de westkant van de straat. Dit park is een relatief nieuw park, dat in 2018 werd geopend. Het park biedt onder andere ruimte voor sport en spel en beschikt over een fietscrossbaan.

Veel mensen maken gebruik van de Burgemeester Stroinkstraat om van en naar het stadscentrum te reizen. In het stadscentrum zijn tal van bezienswaardigheden te vinden, waaronder de Grote Kerk, het Rijksmuseum Twenthe en de Oude Markt.

FAQs

1. Hoe komt de Burgemeester Stroinkstraat aan zijn naam?

De Burgemeester Stroinkstraat is vernoemd naar Jan Jacob Stroink, de voormalige burgemeester van Enschede.

2. Is de Burgemeester Stroinkstraat een drukke weg?

Ja, de Burgemeester Stroinkstraat is een drukke weg, die voornamelijk gebruikt wordt voor autoverkeer.

3. Wat voor bedrijven zijn er gevestigd langs de Burgemeester Stroinkstraat?

Langs de Burgemeester Stroinkstraat zijn onder andere autobedrijven en een bouwmarkt gevestigd.

4. Is er groen te vinden langs de Burgemeester Stroinkstraat?

Ja, langs de Burgemeester Stroinkstraat zijn enkele mooie parken te vinden, waaronder het Ledeboerpark en het Strijperveldpark.

5. Welke bezienswaardigheden zijn er te vinden in de buurt van de Burgemeester Stroinkstraat?

In de buurt van de Burgemeester Stroinkstraat zijn onder andere de Grote Kerk, het Rijksmuseum Twenthe en de Oude Markt te vinden.

burgemeester stroinkstraat 399

Burgemeester Stroinkstraat 399 in Nederlands, also known as BS399, is a residential complex located in the city of Enschede in the eastern part of the Netherlands. The complex consists of five buildings with a total of 148 apartments and was built in the year 2000 by the housing corporation Domijn. The complex has become a popular place to live due to its central location and modern design.

BS399 was named after the street it is located on, Burgemeester Stroinkstraat, which is named after a former mayor of Enschede, Hendrik Jan Stroink. The street is located in the district of Wesselerbrink, which is a residential area with a mix of apartments and single-family homes. The district has a population of around 8,000 and is known for its green areas and parks.

The apartments in BS399 range in size from 56m2 to 106m2 and are available to rent or buy. The complex has a mix of one, two, and three-bedroom apartments, each with its own balcony or terrace. The apartments are modern and spacious, with large windows and plenty of natural light. The buildings are surrounded by green areas and have a shared courtyard.

BS399 has many amenities that make it a popular place to live. The complex has a communal laundry room, bicycle storage, and underground parking. There is also a community room that can be rented for events or gatherings. The complex is close to many shops, restaurants, and supermarkets. It is also well-connected to public transportation, with a bus stop located just a few minutes’ walk from the complex.

One of the unique features of BS399 is its sustainability. The complex has a green roof, solar panels, and a heat pump system that uses the earth’s heat to warm the apartments. The apartments are well-insulated, which reduces energy consumption and heating costs. These sustainability features not only benefit the environment but also help to keep living costs low for residents.

Living in BS399 is not only convenient but also safe. The complex has a security system, with cameras installed throughout the buildings. There is also a caretaker who is available to handle any maintenance requests or emergencies.

In addition to the many amenities, BS399 is also located in a great neighborhood. Wesselerbrink has many green areas and parks, making it a great place to go for a walk or a run. The district has a community center, swimming pool, and sports fields. There are also many schools and daycare centers in the area, making it a great place for families.

FAQs:

Q: Who built BS399?
A: BS399 was built by the housing corporation Domijn in the year 2000.

Q: How many apartments are in BS399?
A: There are 148 apartments in BS399.

Q: What is the range of apartment sizes in BS399?
A: The apartments range in size from 56m2 to 106m2.

Q: Are the apartments available to rent or buy?
A: Yes, the apartments are available to rent or buy.

Q: What amenities does BS399 offer?
A: BS399 offers a communal laundry room, bicycle storage, underground parking, and a community room that can be rented for events or gatherings.

Q: Is BS399 a sustainable complex?
A: Yes, BS399 has a green roof, solar panels, and a heat pump system that uses the earth’s heat to warm the apartments. The apartments are well-insulated, which reduces energy consumption and heating costs.

Q: Is BS399 located in a safe neighborhood?
A: Yes, BS399 has a security system with cameras installed throughout the buildings. There is also a caretaker who is available to handle any maintenance requests or emergencies.

Q: Is Wesselerbrink a good neighborhood for families?
A: Yes, Wesselerbrink has many schools and daycare centers in the area, making it a great place for families. The district also has a community center, swimming pool, and sports fields.

Q: Is public transportation easily accessible from BS399?
A: Yes, there is a bus stop located just a few minutes’ walk from BS399.

In conclusion, Burgemeester Stroinkstraat 399 in Nederlands is a great place to live. The complex has many amenities, is located in a great neighborhood, and is environmentally sustainable. Whether you are looking to rent or buy, BS399 offers modern and spacious apartments with plenty of natural light. Its central location and accessibility to public transportation make it easy to get around Enschede. Living in BS399 is not only convenient but also safe, thanks to its security system and caretaker. Overall, BS399 is a fantastic choice for anyone looking for a comfortable, sustainable, and well-connected residence in Enschede.

Images related to the topic burg stroinkstraat 300 enschede

Burgemeester: 'Binnen 9 weken wonen eerste Oekraïners in opvang in Enschede'
Burgemeester: ‘Binnen 9 weken wonen eerste Oekraïners in opvang in Enschede’

Article link: burg stroinkstraat 300 enschede.

Learn more about the topic burg stroinkstraat 300 enschede.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận