Burg van Reenensingel 101 Gouda: Ontdek het beste van de stad! Klik hier.

  • 12/05/2023

burg van reenensingel 101 gouda

Burg van Reenensingel 101, Gouda: Een Historisch Pand met Moderne Toepassingen

Ligging van Burg van Reenensingel 101, Gouda

Burg van Reenensingel 101 is gelegen in Gouda, een stad in het westen van Nederland dat bekend staat om zijn kaas en stroopwafels. Het pand bevindt zich in het centrum van de stad, op een steenworp afstand van de historische gebouwen, grachten en winkelstraten. De straat waarop het pand zich bevindt, is genoemd naar Johan van Reenen, een burgemeester van Gouda in de negentiende eeuw.

Kenmerken van het pand aan Burg van Reenensingel 101, Gouda

Het pand aan Burg van Reenensingel 101 is een imposant herenhuis uit de negentiende eeuw. Het pand heeft een statige gevel met een aantal bijzondere details zoals een prachtige erker en sierlijke ornamenten. Het pand beschikt over vier verdiepingen en heeft een oppervlakte van ongeveer 500 vierkante meter. Het pand heeft verschillende kamers en ruimtes die geschikt zijn voor verschillende doeleinden.

Geschiedenis van Burg van Reenensingel 101, Gouda

Het pand aan Burg van Reenensingel 101 heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de negentiende eeuw. Het pand is gebouwd in opdracht van de rijke Goudse familie Van Reenen. De familie Van Reenen was een invloedrijke familie in Gouda die verschillende politieke functies bekleedde en actief was in de scheepvaart en handel. Het pand was oorspronkelijk bedoeld als een woonhuis voor de familie Van Reenen, maar heeft in de loop van de jaren verschillende functies gehad. Zo heeft het pand dienst gedaan als kantoorruimte, conferentiecentrum en hotel.

In de jaren negentig van de vorige eeuw werd het pand aan Burg van Reenensingel 101 grondig gerenoveerd en gemoderniseerd. De gevel werd gerestaureerd en de binnenkant van het pand werd aangepast aan de eisen van de moderne tijd. Het pand werd omgebouwd tot een multifunctioneel complex dat geschikt is voor verschillende doeleinden.

Nabije omgeving van Burg van Reenensingel 101, Gouda

Het pand aan Burg van Reenensingel 101 is gelegen in het hart van de stad Gouda. De omgeving van het pand is levendig en biedt veel mogelijkheden voor ontspanning en vertier. De historische binnenstad van Gouda is op loopafstand en biedt tal van bezienswaardigheden zoals het Stadhuis, de Goudse Waag en de Sint-Janskerk. Ook zijn er diverse musea, theaters, restaurants en winkels in de nabije omgeving te vinden.

Bereikbaarheid van Burg van Reenensingel 101, Gouda

Het pand aan Burg van Reenensingel 101 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Gouda ligt op slechts vijf minuten loopafstand van het pand. Vanaf het treinstation vertrekken regelmatig treinen naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ook zijn er diverse bushaltes in de buurt van het pand te vinden.

Als u met de auto komt, dan kunt u parkeren in de parkeergarage aan de Markt. Deze parkeergarage ligt op slechts vijf minuten loopafstand van het pand. Ook zijn er diverse parkeerplaatsen in de buurt van het pand te vinden.

Mogelijkheden en toepassingen van Burg van Reenensingel 101, Gouda

Het pand aan Burg van Reenensingel 101 biedt tal van mogelijkheden en toepassingen. Door de omvang en indeling van het pand is het uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. Zo is het pand bijvoorbeeld te gebruiken als kantoorruimte, conferentiecentrum, trainingslocatie, hotel, restaurant of winkelruimte.

Het pand beschikt over verschillende kamers en ruimtes die flexibel te gebruiken zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld kamers die geschikt zijn voor kleinere groepen, maar ook grote zalen die gebruikt kunnen worden voor conferenties en presentaties. Het pand beschikt ook over een ruime keuken en diverse sanitaire voorzieningen.

Het pand is voorzien van moderne faciliteiten zoals een draadloos netwerk, beamer en geluidsinstallatie. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het pand.

FAQs

Wat is Burg van Reenensingel 101?

Burg van Reenensingel 101 is een imposant herenhuis uit de negentiende eeuw in het centrum van de stad Gouda, Nederland. Het pand is gebouwd in opdracht van de familie Van Reenen en heeft in de loop der jaren verschillende functies gehad.

Wat zijn de kenmerken van het pand aan Burg van Reenensingel 101?

Het pand aan Burg van Reenensingel 101 heeft een statige gevel met een aantal bijzondere details zoals een prachtige erker en sierlijke ornamenten. Het pand heeft vier verdiepingen en een oppervlakte van ongeveer 500 vierkante meter. Het pand beschikt over verschillende kamers en ruimtes die geschikt zijn voor verschillende doeleinden.

Wat is de geschiedenis van Burg van Reenensingel 101?

Het pand aan Burg van Reenensingel 101 werd gebouwd in opdracht van de rijke Goudse familie Van Reenen. Het pand was oorspronkelijk bedoeld als woonhuis voor de familie Van Reenen, maar heeft in de loop van de jaren verschillende functies gehad. In de jaren negentig van de vorige eeuw werd het pand grondig gerenoveerd en gemoderniseerd.

Wat is er te doen in de omgeving van Burg van Reenensingel 101?

Het pand aan Burg van Reenensingel 101 is gelegen in het hart van de stad Gouda. De omgeving van het pand is levendig en biedt veel mogelijkheden voor ontspanning en vertier. De historische binnenstad van Gouda is op loopafstand en biedt tal van bezienswaardigheden zoals het Stadhuis, de Goudse Waag en de Sint-Janskerk. Ook zijn er diverse musea, theaters, restaurants en winkels in de nabije omgeving te vinden.

Hoe bereikbaar is Burg van Reenensingel 101?

Het pand aan Burg van Reenensingel 101 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Gouda ligt op slechts vijf minuten loopafstand van het pand. Vanaf het treinstation vertrekken regelmatig treinen naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Als u met de auto komt, dan kunt u parkeren in de parkeergarage aan de Markt. Deze parkeergarage ligt op slechts vijf minuten loopafstand van het pand. Ook zijn er diverse parkeerplaatsen in de buurt van het pand te vinden.

Welke mogelijkheden en toepassingen heeft Burg van Reenensingel 101?

Het pand aan Burg van Reenensingel 101 biedt tal van mogelijkheden en toepassingen. Door de omvang en indeling van het pand is het uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. Zo is het pand bijvoorbeeld te gebruiken als kantoorruimte, conferentiecentrum, trainingslocatie, hotel, restaurant of winkelruimte. Het pand beschikt over verschillende kamers en ruimtes die flexibel te gebruiken zijn. Het pand is voorzien van moderne faciliteiten zoals een draadloos netwerk, beamer en geluidsinstallatie. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het pand.

Keywords searched by users: burg van reenensingel 101 gouda

Categories: Top 34 burg van reenensingel 101 gouda

THIS IS GOUDA-CROUS! 🧀 (gouda cheese market and stroopwafel factory tour)

See more here: vietty.com

Images related to the topic burg van reenensingel 101 gouda

THIS IS GOUDA-CROUS! 🧀 (gouda cheese market and stroopwafel factory tour)
THIS IS GOUDA-CROUS! 🧀 (gouda cheese market and stroopwafel factory tour)

Article link: burg van reenensingel 101 gouda.

Learn more about the topic burg van reenensingel 101 gouda.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận