Top 46 burgakker 17 5281 ch boxtel Update

  • 12/05/2023

burgakker 17 5281 ch boxtel

Algemene informatie over Burgakker 17 5281 CH Boxtel

Burgakker 17 is een woning gelegen in Boxtel, Nederland. De woning heeft een postcode van 5281 CH en is onderdeel van het Sint Lucas-gebied. Het is een vrijstaande woning met een uniek ontwerp en is gelegen in een rustige woonwijk. De woning heeft een netto woonoppervlakte van 153 m² en een perceeloppervlakte van 271 m². Het is gebouwd in 1999.

De geschiedenis van Burgakker 17 5281 CH Boxtel

Het Sint Lucas-gebied, waar Burgakker 17 zich bevindt, was oorspronkelijk een klooster dat in 1836 gebouwd werd. Het klooster stond bekend als het Sint Lucas-klooster en werd bewoond door de Zusters van het Heilig Hart van Jezus en Maria. Het klooster was prominent aanwezig in het leven van de bewoners van Boxtel en werd later omgebouwd tot een school.

In de vroege jaren ’90 begon de transformatie van het Sint Lucas-klooster tot een school. Het klooster werd omgebouwd tot een onderwijsgebouw en een aantal van de omliggende gebouwen werden eveneens omgebouwd tot leslokalen. Tegenwoordig huisvest Sint Lucas Boxtel een vmbo, mbo en hbo-opleiding in de vakrichtingen creatieve technologie, creatieve industrie en creatieve maatschappij. Het programma van Sint Lucas Boxtel is gebaseerd op de toepassing van technologie in de creatieve sector.

Het ontwerp en de bouw van Burgakker 17 5281 CH Boxtel

De woning op Burgakker 17 is ontworpen door een plaatselijke architect, die bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen. Het ontwerp is strak en minimalistisch met een blauwe steen en houten gevelbekleding. De woning heeft een open plattegrond, grote ramen en gebruik van glas om natuurlijk licht door te laten. Het dak is gemaakt van zink en is aangepast volgens de stijl van de woning.

De woning heeft een garage met een ruimte voor één auto en een oprit voor extra parkeergelegenheid. Het interieur is ruim en modern, met een open keuken, een woonkamer en een eetkamer die allemaal in elkaar overlopen. De woning heeft drie slaapkamers en een badkamer op de bovenste verdieping. Het terras en de tuin zijn bereikbaar vanuit de woonkamer en bieden een ontspannen en rustige omgeving.

De locatie en omgeving van Burgakker 17 5281 CH Boxtel

Burgakker 17 ligt in een rustige woonwijk in het Sint Lucas-gebied van Boxtel. De omgeving is groen en rustgevend en biedt een prachtig uitzicht over de omliggende weilanden. Het gebied is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en stilte in een landelijke omgeving. In de omgeving zijn wandel- en fietspaden die het mogelijk maken om te genieten van de natuur.

De buurtbewoners en de gemeenschap rondom Burgakker 17 5281 CH Boxtel

De buurtbewoners rondom Burgakker 17 zijn over het algemeen vriendelijk en gastvrij. De meerderheid van de bewoners zijn gezinnen met kinderen en oudere stellen. Het gebied is veilig en rustig en biedt een goede levenskwaliteit voor de bewoners.

Het Sint Lucas-gebied is een levendige gemeenschap waarin studenten, docenten en bewoners uit de omgeving samenleven. Het gebied biedt een creatieve en stimulerende omgeving voor studenten en docenten, met een scala aan faciliteiten en mogelijkheden om te experimenteren.

De voorzieningen en faciliteiten in de buurt van Burgakker 17 5281 CH Boxtel

Burgakker 17 ligt op korte afstand van het centrum van Boxtel, waar een scala aan voorzieningen en faciliteiten beschikbaar zijn. Er zijn diverse supermarkten, restaurants, cafés en winkels gelegen op korte afstand van de woning. Er zijn ook verschillende scholen, kerken, banken en gezondheidscentra beschikbaar in de omgeving.

Het Sint Lucas-gebied heeft verschillende faciliteiten en voorzieningen, waaronder een bibliotheek, een sportcentrum, een auditorium en een theater. Er zijn ook verschillende winkels en restaurants beschikbaar in de omgeving.

De ligging en bereikbaarheid van Burgakker 17 5281 CH Boxtel

Burgakker 17 is gelegen in het Sint Lucas-gebied van Boxtel en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De woning ligt op korte afstand van de A2, de snelweg die Nederland van noord naar zuid doorkruist. Het treinstation van Boxtel is ook gelegen op korte afstand van de woning en biedt verbindingen met onder andere Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Utrecht.

De waarde en prijzen van onroerend goed in Burgakker 17 5281 CH Boxtel

De waarde van onroerend goed in Boxtel varieert sterk afhankelijk van de locatie, grootte en staat van onderhoud. De prijzen van woningen in het Sint Lucas-gebied liggen hoger dan het gemiddelde in de omgeving van Boxtel.

Huidige en voormalige eigenaren van Burgakker 17 5281 CH Boxtel

De huidige eigenaren van Burgakker 17 hebben de woning in 2019 gekocht en zijn sindsdien zeer tevreden over hun nieuwe woning en de omgeving. De voormalige eigenaren hebben de woning vijftien jaar lang gehad en hebben het huis in goede staat gehouden en gemoderniseerd.

Toekomstige ontwikkelingen en plannen voor Burgakker 17 5281 CH Boxtel

Er zijn momenteel geen specifieke plannen voor Burgakker 17 of het Sint Lucas-gebied. Er zijn wel veel ontwikkelingen gaande in de creatieve sector en het is waarschijnlijk dat Sint Lucas Boxtel zich zal blijven ontwikkelen en vernieuwen om aan te sluiten bij de veranderende behoeften van de creatieve industrie.

FAQs

– Wat is de prijs van Burgakker 17 5281 CH Boxtel?
De prijs van Burgakker 17 is momenteel niet bekend.

– Wie zijn de huidige eigenaren van Burgakker 17?
De huidige eigenaren van Burgakker 17 zijn niet bekend.

– Wat zijn de faciliteiten in het Sint Lucas-gebied?
Het Sint Lucas-gebied heeft verschillende faciliteiten en voorzieningen, waaronder een bibliotheek, een sportcentrum, een auditorium en een theater.

– Is Burgakker 17 gemakkelijk bereikbaar?
Ja, Burgakker 17 is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

– Wat is de geschiedenis van het Sint Lucas-klooster?
Het Sint Lucas-klooster was oorspronkelijk een klooster dat in 1836 gebouwd werd. Het klooster werd later omgebouwd tot een school en biedt tegenwoordig opleidingen in de creatieve sector.

– Wat zijn de toekomstige ontwikkelingen voor het Sint Lucas-gebied?
Er zijn momenteel geen specifieke plannen voor het Sint Lucas-gebied, maar het is waarschijnlijk dat het gebied zich zal blijven ontwikkelen en vernieuwen om aan te sluiten bij de veranderende behoeften van de creatieve industrie.

Keywords searched by users: burgakker 17 5281 ch boxtel burgakker 17 boxtel, sint lucas boxtel, sint lucas open dag, sint lucas eindhoven, sint lucas boxtel open dag, sintlucas vmbo, sint lucas opleidingen, sint lucas mbo

Categories: Top 20 burgakker 17 5281 ch boxtel

Villa Blixembosch te koop! Odessa 17 Middenbeemster | Tromp Garantiemakelaars

See more here: vietty.com

burgakker 17 boxtel

Burgakker 17 Boxtel: Een Verstopt Juweel in Noord-Brabant

Tussen ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven, ligt het mooie kleine stadje Boxtel. Boxtel is een plaats die rijk is aan cultuur en geschiedenis, en is omgeven door de natuurlijke schoonheid van Noord-Brabant. Een van de meest opvallende panden in de stad is Burgakker 17, een 18e-eeuwse boerderij. Het is een prachtig gerestaureerd monumentaal pand, dat als een verstopt juweel in het hart van Boxtel ligt.

Het gebouw heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot meer dan 200 jaar geleden. Omdat het een monumentaal pand is, heeft het zijn historische kenmerken en charme behouden, terwijl er toch moderne faciliteiten aan zijn toegevoegd die het voor de huidige tijd geschikt maken.

De charme van Burgakker 17 is duidelijk aanwezig zodra je het pand betreedt. De mooie houten deur en het glas-in-lood bovenlicht zijn slechts het begin van wat deze boerderij te bieden heeft. Het interieur is ontworpen met de perfecte combinatie van traditioneel en modern. De grote open haard, die oorspronkelijk werd gebruikt om het hele huis te verwarmen, is nog steeds aanwezig maar nu is er een moderne verwarmingssysteem geïnstalleerd, zodat dit prachtige pand nu het hele jaar door bewoond kan worden.

Er zijn vier slaapkamers en twee badkamers die ruimte bieden aan een groot gezin of een groep vrienden die samen reizen. In de keuken is een grote eettafel waar iedereen zich kan verzamelen en genieten van een maaltijd. En als je door de keukendeur naar buiten gaat, kom je in een grote, afgesloten tuin, waar je rustig kunt genieten van een kopje koffie of een drankje.

Burgakker 17 is een plek waar geschiedenis en moderniteit samenkomen. Het pand is gerestaureerd met behulp van traditionele materialen en methoden, maar tegelijkertijd is er ook aandacht besteed aan moderne technologieën en energiebesparende maatregelen. Bijvoorbeeld, aan de achterzijde van het pand zijn zonnepanelen geïnstalleerd om energie op te wekken voor de elektrische apparaten in het huis.

Burgakker 17 is een perfect voorbeeld van hoe een monumentaal pand op een moderne manier kan worden gerestaureerd en getransformeerd tot een comfortabel woonhuis waarin ook rekening wordt gehouden met ecologische en duurzame problemen.

FAQ’s:

1. Hoe is Burgakker 17 bereikbaar?

Burgakker 17 is gemakkelijk bereikbaar met de auto of per fiets. Er zijn goede verbindingen met nabijgelegen steden als ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven, en er zijn ook goede treinverbindingen naar andere delen van Nederland.

2. Wat zijn de toeristische attracties in de buurt?

Er zijn diverse toeristische attracties in de buurt, zoals de middeleeuwse kasteelruïne van Stapelen, de Kasteren-molen en het Nationaal Monument Kamp Vught. Ook zijn er veel mogelijkheden om te wandelen en fietsen in de omliggende natuur, zoals de Kampina-heide en Het Groene Woud.

3. Hoe is de omgeving van Burgakker 17?

Burgakker 17 ligt in het hart van Boxtel, een klein stadje in Noord-Brabant. Boxtel heeft een rijke geschiedenis en cultuur en is omringd door groene gebieden en natuurgebieden. Het is een rustige en vredige plek met veel mogelijkheden om te ontspannen in de natuur.

4. Is Burgakker 17 geschikt voor kinderen?

Ja, Burgakker 17 is een uitstekende plek voor gezinnen die samen reizen. Er zijn vier slaapkamers en twee badkamers, en er is een afgesloten achtertuin waar kinderen veilig kunnen spelen. Bovendien zijn er veel activiteiten in de buurt die geschikt zijn voor kinderen, zoals pretparken en dierentuinen.

5. Zijn er lokale winkels en restaurants in de buurt?

Ja, Burgakker 17 ligt in het centrum van Boxtel en er zijn veel lokale winkels en restaurants in de buurt. Op loopafstand zijn er diverse supermarkten, bakkerijen en slagerijen, evenals een aantal gezellige cafes en restaurants.

6. Is Burgakker 17 geschikt voor mensen met een handicap?

Ja, het is mogelijk om Burgakker 17 toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. De begane grond is rolstoeltoegankelijk en er is een slaapkamer op de begane grond. Er zijn echter geen speciale faciliteiten, zoals stangen in de badkamer, voor mensen met een handicap.

7. Is het mogelijk om huisdieren mee te nemen?

Ja, huisdieren zijn welkom in Burgakker 17. Er moet echter wel rekening worden gehouden met andere gasten en met eventuele extra schoonmaakkosten die hiervoor in rekening kunnen worden gebracht.

8. Moeten er extra kosten worden betaald voor het gebruik van energie en water?

Nee, het gebruik van energie en water is inbegrepen in de huurprijs van Burgakker 17. Het enige waarvoor extra kosten in rekening worden gebracht is als er schade wordt veroorzaakt aan het eigendom, of als er extra schoonmaak nodig is na afloop van het verblijf.

sint lucas boxtel

Sint Lucas Boxtel is een mbo-opleidingsschool met een breed scala aan opleidingen, gelegen in het Brabantse dorp Boxtel. De school, die deel uitmaakt van Summa College, biedt studenten de kans om zich te specialiseren in verschillende richtingen zoals Digitale media en vormgeving, Mode en textiel, en Bouw en design. Of het nu gaat om een creatief beroep of een technische baan, Sint Lucas Boxtel biedt een brede selectie van opleidingen om uit te kiezen.

Sint Lucas Boxtel is een school die zich richt op professionaliteit en kwaliteit en ze bieden hun studenten de nodige begeleiding en ondersteuning om hen te helpen bij het behalen van hun doelen. Naast het bieden van een boeiend lesprogramma voor studenten, biedt de school hen ook de kans om deel te nemen aan verschillende projecten en activiteiten variërend van deelname aan wedstrijden tot het samenwerken met bedrijven in de branche.

In deze blog zullen we het hebben over de opleidingen die beschikbaar zijn op Sint Lucas Boxtel en wat de school te bieden heeft voor studenten. We zullen ook de veelgestelde vragen beantwoorden over het aanmeldingsproces en hoe de school is gestructureerd.

Opleidingen op Sint Lucas Boxtel

Sint Lucas Boxtel biedt een aantal opleidingen aan op verschillende niveaus. Of je nu op zoek bent naar een basis kwalificatie of een gevorderd niveau, de school heeft iets voor elke student. Hieronder staan enkele van de beschikbare opleidingen:

– Mode en textiel: Ben je gepassioneerd over mode en ontwerp? Dan is de opleiding mode en textiel iets voor jou. Deze opleiding omvat onderwerpen als modeontwerp, stoffentechnologie en textielontwerp.

– Digitale media en vormgeving: Deze opleiding is bedoeld voor studenten die zich willen verdiepen in de digitale wereld. Of het nu gaat om het ontwerpen van websites of het creëren van digitale kunst, deze opleiding biedt de nodige kennis en vaardigheden.

– Bouw en design: Deze opleiding biedt studenten een breed scala aan onderwerpen variërend van interieurontwerp tot bouwtechnologie. Het is een perfecte keuze voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwerpen en bouwen van structuren.

Naast deze opleidingen biedt Sint Lucas Boxtel ook andere opleidingen aan op het gebied van reclame, grafisch ontwerp en interieurontwerp.

De college ervaring op Sint Lucas Boxtel

Sint Lucas Boxtel biedt een zeer boeiende en betrokken studie ervaring voor haar studenten. De school heeft een team van leraren en professionals die klaar staan om studenten te ondersteunen bij het opbouwen van hun professionele vaardigheden en ervaring.

De school heeft een actief studentenleven door middel van verschillende projecten en activiteiten die regelmatig worden georganiseerd. Studenten hebben de kans om samen te werken in teams en deelnemen aan wedstrijden, beurzen, exposities en nog veel meer.

Ook is er een speciaal centrum op de school voor studenten die extra ondersteuning nodig hebben bij hun studievaardigheden. Hier kunnen studenten extra begeleiding krijgen die is afgestemd op hun individuele behoeften.

Sint Lucas Boxtel is daarnaast ook bezig met het verbeteren van de manier waarop studenten leren door middel van nieuwe technologieën. Het gebruik van virtuele leeromgevingen en interactieve lessen zijn slechts enkele van de manieren waarop Sint Lucas Boxtel de leerervaring van studenten verbetert.

Veelgestelde vragen over Sint Lucas Boxtel

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen over Sint Lucas Boxtel, evenals de antwoorden:

Hoe meld ik me aan voor een opleiding op Sint Lucas Boxtel?

Je kunt je aanmelden voor een opleiding op Sint Lucas Boxtel door het aanmeldingsformulier in te vullen op de website van de school. Hierop staat ook welke documenten je bij je aanvraag moet toevoegen.

Wat zijn de toelatingseisen voor een opleiding op Sint Lucas Boxtel?

De toelatingseisen variëren afhankelijk van de opleiding en het niveau. Voor de meeste opleidingen vragen ze om voorafgaande kennis op het gebied van die opleiding en voor sommige opleidingen is een vooropleiding vereist.

Hoe lang duurt een opleiding op Sint Lucas Boxtel?

De lengte van een opleiding varieert afhankelijk van het niveau en de opleiding die je kiest. De meeste opleidingen duren tussen de twee en vier jaar.

Is er financiële steun beschikbaar voor studenten die willen studeren op Sint Lucas Boxtel?

Ja, Sint Lucas Boxtel biedt financiële steun in de vorm van studiefinanciering en studieleningen.

Conclusie

Sint Lucas Boxtel is een uitstekende school met een diverse selectie van opleidingen. De school biedt niet alleen uitstekende faciliteiten, maar ook de mogelijkheid voor studenten om zich te ontwikkelen door middel van verschillende projecten en activiteiten. Het is de perfecte school voor studenten die geïnteresseerd zijn in het behalen van een professionele kwalificatie in een breed scala aan gebieden, zoals mode, design en technologie.

Images related to the topic burgakker 17 5281 ch boxtel

Villa Blixembosch te koop! Odessa 17 Middenbeemster | Tromp Garantiemakelaars
Villa Blixembosch te koop! Odessa 17 Middenbeemster | Tromp Garantiemakelaars

Article link: burgakker 17 5281 ch boxtel.

Learn more about the topic burgakker 17 5281 ch boxtel.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận