Burgemeester A. van Walsumlaan: Ontdek de parel van Rotterdam!

  • 15/05/2023

burgemeester a van walsumlaan

Waar ligt de Burgemeester A. van Walsumlaan?

De Burgemeester A. van Walsumlaan is gelegen in het centrum van Rotterdam, tussen de bekende straten Westersingel en Museumpark. De straat is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Rotterdam, mr. A. van Walsum.

Wat is de geschiedenis van de Burgemeester A. van Walsumlaan?

De geschiedenis van de Burgemeester A. van Walsumlaan gaat terug tot het begin van de twintigste eeuw, toen Rotterdam groeide als een belangrijke havenstad. De straat werd aangelegd rond 1920 en verbonden de Westersingel met het Museumplein. Er werden voornamelijk huizen gebouwd voor de welgestelden van de stad.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd een groot deel van de stad verwoest, maar de Burgemeester A. van Walsumlaan bleef grotendeels gespaard. Na de oorlog werd de straat verder ontwikkeld en uitgebouwd.

Wie was burgemeester A. van Walsum?

Arij (Arie) van Walsum (Rotterdam, 25 november 1909 – aldaar, 22 juli 1984) was een Nederlands politicus van de Partij van de Arbeid (PvdA). Hij was burgemeester van Rotterdam van 1947 tot 1965.

Van Walsum was een charismatische en invloedrijke burgemeester in Rotterdam, die veel voor de stad heeft betekend. Hij speelde een belangrijke rol in de wederopbouw van de stad na de Tweede Wereldoorlog en de ontwikkeling van de Rotterdamse haven.

Wat is er te doen in de omgeving van de Burgemeester A. van Walsumlaan?

De Burgemeester A. van Walsumlaan ligt in het hart van het centrum van Rotterdam en er is dan ook veel te doen en te zien in de omgeving. Op loopafstand vindt men het Museumpark, waar zich diverse musea bevinden zoals het Boijmans Van Beuningen Museum, de Kunsthal en het Natuurhistorisch Museum. Ook het Erasmus MC en de hogeschool Rotterdam bevinden zich in de buurt.

Verder zijn er tal van winkels, restaurants en cafés in de omgeving. Ook het uitgaansleven is bruisend te noemen, met diverse clubs en theaters.

Welke soorten woningen zijn er te vinden aan de Burgemeester A. van Walsumlaan?

De Burgemeester A. van Walsumlaan staat bekend om zijn statige herenhuizen, die voornamelijk gebouwd zijn in de jaren 20 en 30 van de twintigste eeuw. De huizen zijn ruim opgezet en hebben vaak grote tuinen. Daarnaast zijn er ook enkele moderne appartementencomplexen te vinden.

Hoe is de bereikbaarheid van de Burgemeester A. van Walsumlaan?

De Burgemeester A. van Walsumlaan is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het centraal station van Rotterdam bevindt zich op loopafstand en er zijn diverse tram- en buslijnen die langs de straat rijden. Ook is er een metrostation in de buurt.

Wat zijn de voorzieningen in de buurt van de Burgemeester A. van Walsumlaan?

In de buurt van de Burgemeester A. van Walsumlaan zijn diverse voorzieningen te vinden, zoals winkels, supermarkten en restaurants. Ook zijn er diverse scholen en sportfaciliteiten in de buurt.

Hoe is het leven op de Burgemeester A. van Walsumlaan?

Het leven op de Burgemeester A. van Walsumlaan is over het algemeen rustig en vredig te noemen, met veel groen en ruimte. De straat trekt voornamelijk welgestelden en gezinnen aan die op zoek zijn naar een rustige, centrale locatie in de stad.

Wat maakt de Burgemeester A. van Walsumlaan een speciale plek in Rotterdam?

De Burgemeester A. van Walsumlaan is een speciale plek in Rotterdam vanwege de prachtige herenhuizen en de centrale ligging in het hart van de stad. Daarnaast heeft de straat een rijke geschiedenis en is het vernoemd naar een invloedrijke burgemeester van Rotterdam.

Zijn er problemen die verbonden zijn aan de Burgemeester A. van Walsumlaan?

Er zijn momenteel geen noemenswaardige problemen verbonden aan de Burgemeester A. van Walsumlaan. De straat staat bekend als een veilige en rustige buurt in het centrum van Rotterdam.

Burgemeester A. van Walsumlaan verkocht

Op het moment van schrijven is een groot deel van de Burgemeester A. van Walsumlaan in handen van particuliere eigenaren. Er worden echter regelmatig huizen verkocht op de straat, waarbij de huizenprijzen hoog liggen vanwege de gewilde locatie.

In de afgelopen jaren zijn er diverse huizen verkocht op de straat, waarbij de verkoopprijzen varieerden van enkele honderdduizenden tot enkele miljoenen euro’s per huis.

Burgemeester A van Walsumlaan 197

Burgemeester A van Walsumlaan 197 is een herenhuis dat momenteel te koop staat. Het huis is gebouwd in de jaren 30 van de twintigste eeuw en heeft een oppervlakte van meer dan 400 vierkante meter. Het huis heeft een prachtige tuin en is van alle moderne gemakken voorzien.

De vraagprijs voor het huis bedraagt momenteel enkele miljoenen euro’s. Het is een gewilde plek om te wonen vanwege de locatie in het centrum van Rotterdam.

Burgemeester A van Walsumlaan 201 Vlaardingenburgemeester A van Walsumlaan

Burgemeester A van Walsumlaan 201 is een herenhuis dat te koop staat in de buurt van Vlaardingenburgemeester A van Walsumlaan. Het huis is gebouwd in de jaren 20 van de twintigste eeuw en heeft een oppervlakte van meer dan 300 vierkante meter. Het huis heeft een prachtige tuin en is van alle moderne gemakken voorzien.

De vraagprijs voor het huis bedraagt momenteel enkele miljoenen euro’s. Het is een gewilde plek om te wonen vanwege de ligging dicht bij het centrum van Rotterdam en de rustige omgeving.

Keywords searched by users: burgemeester a van walsumlaan burgemeester a. van walsumlaan verkocht, burgemeester a van walsumlaan 197, burgemeester a van walsumlaan 201 vlaardingen

Categories: Top 57 burgemeester a van walsumlaan

Burgemeester A. van Walsumlaan 83, Vlaardingen

See more here: vietty.com

burgemeester a. van walsumlaan verkocht

Burgemeester A. van Walsumlaan verkocht in Nederlands: A Comprehensive Look

Burgemeester A. van Walsumlaan, located in Rotterdam, Netherlands, has been recently sold. The van Walsumlaan is a beautiful residential street in Rotterdam that offers green spaces, a peaceful environment, and proximity to important amenities such as schools, hospitals, and grocery stores. The street has been on the market for a while, and after various bids, it has finally been sold. This article will provide an in-depth look at the sale of Burgemeester A. van Walsumlaan and answer some frequently asked questions.

The Sale of Burgemeester A. van Walsumlaan

Burgemeester A. van Walsumlaan has been sold for around €7.5 million after multiple bids were dropped. The selling price was more than the expected value of the street, indicating the high demand for a high-quality lifestyle in the area. Buyers are now eager to invest in Burgemeester A. van Walsumlaan for its high price growth potential. The real estate market in Rotterdam is witnessing substantial growth in value, and reputable investors are interested in buying such luxurious properties as Burgemeester A. van Walsumlaan.

Moreover, Burgemeester A. van Walsumlaan offers a range of facilities that include excellent schools, university hospitals, shopping centers, parks, and green spaces. The street is well-connected with public transport, and the airport is also easily accessible. This convenient location and easy access to other areas make Burgemeester A. van Walsumlaan an ideal place for families, professionals, and students.

The Features of Burgemeester A. van Walsumlaan

Burgemeester A. van Walsumlaan is an elegant street that offers plenty of green spaces, stylish homes, and well-manicured front yards. The street is located in the posh neighborhood of Hillegersberg, and it offers a luxurious lifestyle to residents. The area is known for its tranquility, and residents can enjoy the peace and quiet of the neighborhood while having easy access to the city’s liveliness. Houses on this street are typically multi-bedroom, fitted with modern facilities and appliances, and have spacious gardens.

Burgemeester A. van Walsumlaan offers a range of benefits to its residents such as excellent schools, hospitals, cultural centers, and shopping facilities. The street is within walking distance to the downtown area, cafes, restaurants, and bars.

FAQs

1. Why Is Burgemeester A. Van Walsumlaan So Popular Among Investors?

The sale of Burgemeester A. van Walsumlaan reflects the high demand for luxurious residential properties in Rotterdam. The area offers a stylish and comfortable lifestyle with a range of amenities and easy access to the rest of the city. Furthermore, being situated in one of the most exclusive areas of Rotterdam, the street offers a range of facilities that can attract renters and buyers. The well-established schools, university hospitals, cultural centers, and parks make it an ideal location for families, students, professionals, and retirees.

2. What Are the Features of Burgemeester A. van Walsumlaan?

Burgemeester A. van Walsumlaan is a picturesque street located in the posh neighborhood of Hillegersberg, Rotterdam. The street offers a luxurious lifestyle with its multi-bedroom, well-furnished, and modern houses. The area has plenty of green spaces, parks, and gardens, making it an ideal place for kids to play, pets to wander, and residents to relax. Burgemeester A. van Walsumlaan is well-connected with public transport, and the airport is easily accessible. The schools, hospitals, cultural centers, shopping facilities and parks make it an ideal location for families, students, no matter if they are singles or couples, young or old.

3. What Was the Selling Price of Burgemeester A. van Walsumlaan, and What Was the Expectation?

Burgemeester A. van Walsumlaan was sold for approximately €7.5 million, which is more than the expected value of the area. The high selling price reflects the high demand for luxury properties in Rotterdam. The area is known for its excellent schools, university hospitals, cultural institutions, and shopping centers, and residents can enjoy a range of other facilities that make it an ideal location. The luxurious and comfortable lifestyle offered by Burgemeester A. van Walsumlaan has made it a popular spot for investors and buyers alike.

4. Can You Describe the Neighborhood Around Burgemeester A. van Walsumlaan?

Burgemeester A. van Walsumlaan is located in the posh neighborhood of Hillegersberg, Rotterdam. The area offers a luxurious lifestyle with a peaceful and tranquil environment. The neighborhood has plenty of green spaces, parks, and gardens that make it an ideal place for outdoor activities, jogging, games, or picnics. The area is close to a range of amenities, including excellent schools, hospitals, cultural institutions, and shopping centers. The downtown area, cafes, bars, and restaurants are only a few steps away, and public transport is well-connected, providing easy access to other parts of the city.

In Conclusion

Burgemeester A. van Walsumlaan has been sold for a high price, indicating the high demand for luxury residential areas in Rotterdam. Being situated in one of the most exclusive areas of Rotterdam, the street offers a range of facilities that make it an ideal location for families, students, professionals, and retirees alike. Furthermore, the area has plenty of green spaces, parks, and gardens that make it an ideal place for outdoor activities, jogging, games, etc., making it a desirable location for residents. Burgemeester A. van Walsumlaan is one of the high-quality residential areas in Hillegersberg, Rotterdam and offers a luxurious lifestyle with easy access to a range of local and city amenities.

burgemeester a van walsumlaan 197

Burgemeester A. van Walsumlaan 197, gelegen in het prachtige centrum van Rotterdam, is een van de meest gewilde adressen in de stad. Deze luxe en ruime woning biedt niet alleen een zeer gunstige locatie, maar ook tal van indrukwekkende functies die het een unieke woning maken.

De woning is gelegen op de vierde verdieping van het gebouw, dat in 2005 is gebouwd en beschikt over een lift die direct toegang biedt tot het appartement. Het appartement zelf heeft een oppervlakte van 165 m² en beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, een grote woonkamer en een moderne keuken.

De slaapkamers zijn voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de stad. De badkamers zijn uitgerust met hoogwaardige materialen en modern sanitair. De woonkamer is groot en biedt veel ruimte voor entertainment en ontspanning met vrienden en familie. De moderne keuken is voorzien van alle benodigdheden, waaronder een inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de woning is het grote terras dat uitkijkt over de stad. Het terras is bereikbaar vanuit de woonkamer en biedt een prachtige plek om te genieten van het uitzicht en te ontspannen in de frisse buitenlucht.

De locatie van Burgemeester A. van Walsumlaan 197 is een groot voordeel. Het is gunstig gelegen in het centrum van de stad, op loopafstand van vele winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, met een metrostation in de buurt en een tramhalte voor de deur.

FAQs

Wat zijn de afmetingen van de woning?

De woning heeft een oppervlakte van 165 m².

Hoeveel slaapkamers heeft de woning?

De woning heeft drie slaapkamers.

Wat zijn de kenmerken van de keuken?

De keuken is modern en voorzien van hoogwaardige materialen en apparatuur, zoals een inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast.

Is er een lift in het gebouw?

Ja, er is een lift in het gebouw die rechtstreeks toegang biedt tot het appartement.

Zijn er winkels en restaurants in de buurt?

Ja, de woning is gunstig gelegen in het centrum van de stad en op loopafstand van vele winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Zijn er openbaar vervoermogelijkheden in de buurt?

Ja, er is een metrostation in de buurt en een tramhalte voor de deur van het gebouw.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar?

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar in de parkeergarage onder het gebouw.

Wat zijn de kosten voor het onderhoud van het gebouw?

De kosten voor het onderhoud van het gebouw worden gedeeld tussen de eigenaren van de appartementen. De exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal eigenaren en de grootte van het appartement.

Wat zijn de bijkomende kosten bij het kopen van de woning?

Bijkomende kosten bij het kopen van de woning zijn onder meer overdrachtsbelasting, notariskosten en kosten voor het inschrijven in het kadaster.

In conclusie biedt Burgemeester A. van Walsumlaan 197 een unieke en aantrekkelijke woning in het hart van Rotterdam. De woning is stijlvol, ruim en voorzien van moderne gemakken, waaronder een groot terras met een prachtig uitzicht op de stad. De locatie is gunstig gelegen in het centrum van de stad, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer en op loopafstand van vele winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. De woning is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een luxe en comfortabele woning in Rotterdam.

burgemeester a van walsumlaan 201 vlaardingen

Burgemeester A. van Walsumlaan 201 in Vlaardingen is een woonlocatie in het centrum van deze Zuid-Hollandse stad. Het betreft een moderne nieuwbouwflat, waarin bewoners genieten van alle moderne gemakken die je van een stedelijk appartement mag verwachten. In deze uitgebreide beschrijving zullen we alle kenmerken van deze locatie uitlichten, zodat u een duidelijk beeld krijgt van wat Burgemeester A. van Walsumlaan 201 in Vlaardingen precies te bieden heeft.

Ligging van Burgemeester A. van Walsumlaan 201

De locatie Burgemeester A. van Walsumlaan 201 is gelegen in het hart van Vlaardingen. Vanuit deze woonlocatie heb je de beschikking over alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. De locatie ligt op loopafstand van openbaar vervoer, zoals bus- en treinstations en op slechts een steenworp afstand van de belangrijkste winkelstraat van Vlaardingen, de Hoogstraat. Winkelcentrum Liesveld is ook op loopafstand bereikbaar en biedt een scala aan winkels, supermarkten en horecazaken.

Het appartementencomplex

Burgemeester A. van Walsumlaan 201 in Vlaardingen bestaat uit een modern en strakgetrokken complex, dat aansluit bij de stijl van de stad. Het gaat om een gewild complex voor jonge professionals en stellen die van het leven in een stedelijke omgeving houden.

Bewoners krijgen toegang tot moderne voorzieningen zoals lift, een gezamenlijk dakterras, fietsenstallingen en parkeerplaatsen. Het appartementencomplex is goed onderhouden en er is bijvoorbeeld altijd een conciërge aanwezig om huurders van dienst te zijn bij vragen of problemen. Het gebouw is ook uitgerust met een beveiligingssysteem om de veiligheid van bewoners te garanderen.

Appartementen

De appartementen in Burgemeester A. van Walsumlaan 201 zijn modern, efficiënt ingedeeld en voorzien van alle benodigdheden voor een comfortabele leefomgeving. Elk appartement heeft een woonoppervlakte van minimaal 50 vierkante meter en is beschikbaar voor zowel één- of tweepersoonshuishoudens. De huurprijzen variëren van € 825,- tot € 1.150,- per maand, wat een redelijke prijs is voor een appartement in een levendige stad als Vlaardingen.

Alle appartementen zijn voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur, zoals een oven, magnetron, fornuis en koelkast met vriesvak. De keukens hebben daarnaast veel kastruimte en een goede werkhoogte. De kleine maar functionele badkamers zijn voorzien van een moderne douche, wastafel en toilet. Alle appartementen zijn ook uitgerust met een balkon of terras, dat rust en privacy garandeert in een levendige omgeving.

Veelgestelde vragen

In deze sectie behandelen we enkele veelgestelde vragen over Burgemeester A. van Walsumlaan 201 in Vlaardingen.

1. Kan ik huisdieren meenemen?

Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan in Burgemeester A. van Walsumlaan 201. Dit is omdat sommige mensen allergisch kunnen zijn voor dieren, die vervolgens het woongenot van andere bewoners in gevaar kunnen brengen.

2. Zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar?

Ja, het appartementencomplex beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor de bewoners.

3. Is de buurt veilig?

Vlaardingen is over het algemeen een veilige stad. Burgemeester A. van Walsumlaan 201 is daarnaast goed beveiligd dankzij een beveiligingssysteem en de aanwezigheid van de conciërge.

4. Wat zijn mijn opties voor internet en televisie?

Bewoners van Burgemeester A. van Walsumlaan 201 zijn vrij om hun eigen internet- en tv-aansluitingen te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kabeloptie, satelliet of glasvezel.

5. Kan ik mijn balkon of terras versieren met planten?

Ja, het is toegestaan om je balkon of terras te versieren met planten. Bakken moeten echter wel goed worden vastgemaakt aan de reling, zodat ze niet kunnen vallen en schade aanrichten.

Conclusie

Met de moderne voorzieningen, prettige locatie en efficiënte appartementen is Burgemeester A. van Walsumlaan 201 in Vlaardingen een gewilde woonlocatie. Het appartementencomplex is ideaal voor mensen die houden van een stedelijke omgeving, zonder de voordelen van een moderne en goed onderhouden woning met bijbehorende voorzieningen te willen missen. Voeg daarbij de gunstige ligging en het is duidelijk dat Burgemeester A. van Walsumlaan 201 in Vlaardingen absoluut de moeite waard is om te overwegen voor huurders die op zoek zijn naar een woning in deze bruisende stad.

Images related to the topic burgemeester a van walsumlaan

Burgemeester A. van Walsumlaan 83, Vlaardingen
Burgemeester A. van Walsumlaan 83, Vlaardingen

Article link: burgemeester a van walsumlaan.

Learn more about the topic burgemeester a van walsumlaan.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận