Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg: Ontdek Dit Prachtige Pand!

  • 15/05/2023

burgemeester brokxlaan 1680 tilburg

Burgemeester Brokxlaan 1680 is een straat in de Nederlandse stad Tilburg. De straat is vernoemd naar Adrianus Cornelis Brokx, die burgemeester van Tilburg was van 1879 tot 1914. Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg is een interessante plek om te wonen en te werken vanwege de locatie, geschiedenis, architectuur en de nabijheid van verschillende bedrijven en activiteiten.

Locatie van Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg

Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg is gelegen in het stadscentrum van Tilburg. De straat ligt langs het spoorwegemplacement en het stadscentrum. De straat is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Er zijn verschillende parkeerplaatsen in de buurt en het treinstation Tilburg Centraal ligt op loopafstand. De straat is ook goed verbonden met de snelweg A58.

Geschiedenis van Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg

De geschiedenis van Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg gaat terug tot de 19e eeuw. In die tijd was de straat vooral bekend als de weg tussen Tilburg en het stadje Waalwijk. Later werd de straat uitgebreid tot een belangrijke verkeersader in de stad en werd het spoorwegemplacement aangelegd. In de loop van de 20e eeuw zijn verschillende bedrijven langs de straat gevestigd.

Architectuur van Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg

De architectuur langs Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg is gevarieerd. Aan de ene kant van de straat staan voornamelijk bedrijfspanden en aan de andere kant bevinden zich voornamelijk woningen. De meeste woningen zijn ontworpen in de stijl van de jaren 30 en zijn gebouwd van baksteen. De bedrijfspanden langs de straat zijn voornamelijk modernere gebouwen.

Woningen op Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg

Er zijn verschillende huizen te vinden op Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg. Deze woningen variëren sterk in stijl en grootte. Er is zowel nieuwbouw als oudbouw te vinden langs de straat. Een aantal woningen zijn gebouwd in de jaren 30 en zijn nog in originele staat. Veel woningen zijn gerenoveerd en gemoderniseerd.

Prijzen van woningen op Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg

De prijzen van woningen op Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg variëren sterk. De prijzen hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte en staat van de woning en de locatie langs de straat. Een huis aan de Burgemeester Brokxlaan is over het algemeen duurder dan een huis in een andere buurt van Tilburg.

Bedrijven gevestigd op Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg

Er zijn verschillende bedrijven gevestigd op Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg. Deze bedrijven zijn voornamelijk actief in de logistieke sector en de dienstverlening. Een aantal bekende bedrijven langs de straat zijn: DHL, T-Park, Fuji, NS Stations en Station88.

Activiteiten in de buurt van Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg

Er zijn verschillende activiteiten te doen in de buurt van Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg. Zo bevindt het centrum van Tilburg zich op loopafstand, waar verschillende winkels, restaurants en cafés te vinden zijn. Ook ligt het populaire Spoorpark vlakbij de straat, waar van alles te doen is, van sportactiviteiten tot evenementen en festivals. Daarnaast zijn er verschillende culturele instellingen te vinden in de buurt, zoals het Textielmuseum en het Natuurmuseum Brabant.

Verbindingen naar Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg

Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg is goed bereikbaar met verschillende vervoersmiddelen. Met de auto is de straat goed bereikbaar via de A58. Er zijn verschillende parkeerplekken te vinden langs de straat. Het treinstation Tilburg Centraal ligt op loopafstand van de straat en er zijn verschillende buslijnen die in de buurt stoppen.

FAQs

Burgemeester Brokxlaan Tilburg parkeren – Er zijn verschillende parkeerplaatsen te vinden langs de straat. Daarnaast zijn er ook verschillende parkeergarages in de buurt, zoals parkeergarage Tivoli en parkeergarage Stappegoor.

Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg – Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg ligt in een andere buurt van Tilburg en is dus niet hetzelfde als Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg.

Burgemeester Brokxlaan appartementen – Er zijn verschillende appartementen te vinden langs de straat. Deze appartementen zijn voornamelijk gebouwd in de voormalige fabriekspanden langs de straat.

Burgemeester Brokxlaan 1000 Tilburg – Burgemeester Brokxlaan 1000 Tilburg lijkt niet te bestaan. Mogelijk gaat het om een typefout en bedoelt men Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg.

Burgemeester Brokxlaan huren – Het is mogelijk om een huis of appartement te huren op Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg. Er zijn verschillende makelaars in Tilburg die hierbij kunnen helpen.

Burgemeester Brokxlaan 6 Tilburg – Burgemeester Brokxlaan 6 Tilburg lijkt niet te bestaan. Mogelijk gaat het om een typefout en bedoelt men Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg.

Burgemeester Brokxlaan 8-84 – Burgemeester Brokxlaan 8-84 verwijst naar een reeks huisnummers langs de straat.

Burgemeester Brokxlaan 30 Tilburg – Burgemeester Brokxlaan 30 Tilburg lijkt niet te bestaan. Mogelijk gaat het om een typefout en bedoelt men Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg.

Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg – Burgemeester Brokxlaan 1680 Tilburg is een interessante plek om te wonen en te werken vanwege de locatie, geschiedenis, architectuur en de nabijheid van verschillende bedrijven en activiteiten.

Keywords searched by users: burgemeester brokxlaan 1680 tilburg burgemeester brokxlaan tilburg parkeren, burgemeester brokxlaan 1407 tilburg, burgemeester brokxlaan appartementen, burgemeester brokxlaan 1000 tilburg, burgemeester brokxlaan huren, burgemeester brokxlaan 6 tilburg, burgemeester brokxlaan 8-84, burgemeester brokxlaan 30 tilburg

Categories: Top 28 burgemeester brokxlaan 1680 tilburg

Opening Burgemeester Brokxlaan Tilburg

See more here: vietty.com

burgemeester brokxlaan tilburg parkeren

De Burgemeester Brokxlaan in Tilburg is een drukke verkeersader die vele belangrijke winkels, restaurants en kantoren met elkaar verbindt. Het parkeren in deze straat kan echter een uitdaging zijn voor zowel bewoners als bezoekers. In dit artikel zullen we de verschillende opties voor parkeren in de Burgemeester Brokxlaan bespreken en enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

Parkeren op straat

Er zijn verschillende parkeerplaatsen langs de Burgemeester Brokxlaan waar u tegen betaling kunt parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn te vinden tussen de Piushaven en het centraal station. De tarieven variëren afhankelijk van de locatie en het tijdstip van de dag. Over het algemeen geldt dat hoe dichter u bij het centrum van Tilburg parkeert, des te hoger het tarief zal zijn. Het tarief voor parkeren op straat varieert van € 2,50 tot € 3,25 per uur.

Bij het betalen van de parkeerkosten kunt u gebruik maken van mobiel parkeren of een parkeermeter. Met mobiel parkeren kunt u gemakkelijk betalen met uw telefoon, zodat u niet meer op zoek hoeft te gaan naar een parkeermeter of muntgeld nodig heeft. De kosten voor parkeren worden dan via uw beltegoed of bankrekening afgeschreven. Daarnaast kunt u ook betalen met uw bankpas of creditcard bij de parkeermeter.

Parkeergarage

Een andere optie voor parkeren in de Burgemeester Brokxlaan is het parkeren in de parkeergarage naast het Centraal station van Tilburg. Deze parkeergarage biedt meer dan 1200 parkeerplaatsen en is 24 uur per dag geopend. Het tarief voor parkeren in de parkeergarage varieert van € 0,50 tot € 2,50 per uur, afhankelijk van het tijdstip van de dag en de duur van het parkeren. Naast deze voordelige tarieven is parkeren in de parkeergarage een veilige en betrouwbare optie.

P+R Station

Tot slot is er nog een andere optie voor parkeren in de Burgemeester Brokxlaan, namelijk parkeren bij Station Tilburg Reeshof en Station Tilburg Universiteit. Bij deze stations kunt u tegen een voordelig tarief parkeren en vervolgens met het openbaar vervoer verder reizen naar uw eindbestemming. Zo bespaart u niet alleen geld op parkeren, maar ook op benzine- en parkeerkosten in het centrum van Tilburg.

Veelgestelde vragen

1. Wanneer kan ik het goedkoopst parkeren in de Burgemeester Brokxlaan?

Het tarief voor parkeren op straat en in de parkeergarage varieert afhankelijk van het tijdstip van de dag. Over het algemeen geldt dat parkeren tussen 09:00 uur en 18:00 uur het duurst is. Parkeren na 18:00 uur en in de weekenden is vaak het goedkoopst.

2. Hoe kan ik betalen voor parkeren op straat?

U kunt betalen voor parkeren op straat met mobiel parkeren of een parkeermeter. Met mobiel parkeren betaalt u via uw telefoon, terwijl u bij de parkeermeter kunt betalen met uw bankpas of creditcard.

3. Kan ik mijn auto veilig parkeren in de Burgemeester Brokxlaan?

Ja, parkeren in de parkeergarage naast het Centraal station van Tilburg is een veilige en betrouwbare optie. De parkeergarage is 24 uur per dag geopend en er is altijd toezicht aanwezig.

4. Hoe ver is het lopen vanaf de parkeergarage naar de Burgemeester Brokxlaan?

Vanaf de parkeergarage naast het Centraal station van Tilburg is het ongeveer 5 minuten lopen naar de Burgemeester Brokxlaan. Het is een rechte weg die gemakkelijk te vinden is.

5. Zijn er beperkingen voor het parkeren in de Burgemeester Brokxlaan?

Ja, er zijn enkele beperkingen voor het parkeren op straat in de Burgemeester Brokxlaan. Zo is parkeren op sommige plaatsen alleen toegestaan voor vergunninghouders en gelden er beperkingen voor de duur van het parkeren. Het is belangrijk om de parkeerborden en -palen goed te lezen voordat u uw auto parkeert.

burgemeester brokxlaan 1407 tilburg

Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg: Een Historische Bestemming

Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg is een unieke en historische bestemming in het hart van de stad. De voormalige wolspinnerij die in de 19e eeuw werd gebouwd, is gereconstrueerd en biedt nu een combinatie van kantoor- en woonruimte. Het historische gebouw, gecombineerd met moderne faciliteiten, zorgt ervoor dat de voormalige wolspinnerij in Tilburg een architectonisch juweel blijft met tal van mogelijkheden.

Het gebouw werd oorspronkelijk gebruikt als wolspinnerij, maar werd later omgezet in verschillende productiefaciliteiten. In 2008 werd het gebouw echter aangepast om plaats te bieden aan kantoor- en woonruimte. Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg biedt nu een mengeling van industriële geschiedenis en moderne leef- en werkruimte.

Industriële Architectuur

Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg heeft een imposante architectuur die het resultaat is van de industriële geschiedenis van het gebouw. Het interieur van het gebouw is ontworpen met aandacht voor de industriële elementen en biedt een unieke sfeer. Het pand omvat kantoorunits, studio’s, appartementen en lofts. Het gebouw is zorgvuldig gerenoveerd, waarbij de oorspronkelijke elementen in hun glorie zijn hersteld, zoals de hoge plafonds en de karakteristieke stalen balken. Dit combineert perfect met moderne elementen, zoals de grote ramen, waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt.

Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg biedt een uitstekende locatie voor kleine bedrijven, ondernemers en creatievelingen. Het gebouw biedt flexibele ruimte-opties voor start-ups, freelancers en kleine bedrijven. Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg biedt de perfecte mix van historische industriële architectuur met moderne faciliteiten en voorzieningen.

Moderne Faciliteiten

Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg is voorzien van de modernste faciliteiten en voorzieningen. Het pand is voorzien van 24-uursbeveiliging, een conciërgeservice, snelle internetverbindingen en airconditioning. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden rondom het gebouw en er zijn verschillende openbaar vervoeropties in de buurt.

Voor de bewoners zijn er verschillende faciliteiten zoals een gemeenschappelijke tuin, een fitnessruimte, een sauna, en een fietsenstalling. De gemeenschappelijke tuin biedt de bewoners een rustige omgeving, waar ze kunnen ontspannen en genieten van de buitenlucht. De fitnessruimte en de sauna bieden de bewoners de mogelijkheid om te sporten en te ontspannen zonder het gebouw te hoeven verlaten. De fietsen kunnen worden gestald in de fietsenstalling, waardoor bewoners gemakkelijk hun fiets kunnen gebruiken voor woon-werkverkeer of voor hun recreatieve activiteiten.

FAQs

Wat is Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg?

Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg is een historisch industrieel gebouw dat is omgebouwd tot een combinatie van kantoren en woonruimten. Het gebouw biedt een unieke mix van industriële geschiedenis en moderne faciliteiten en voorzieningen.

Welke faciliteiten biedt Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg?

Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg is voorzien van moderne faciliteiten en voorzieningen, waaronder 24-uursbeveiliging, een conciërgeservice, snelle internetverbindingen en airconditioning. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw en verschillende openbaar vervoeropties in de buurt. Voor de bewoners zijn er verschillende faciliteiten zoals een gemeenschappelijke tuin, een fitnessruimte, een sauna en een fietsenstalling.

Hoe kan ik een kantoor of woning huren in Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg?

Kantoorruimtes en woningen in Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg kunnen worden gehuurd via verschillende makelaars in Tilburg. Er zijn verschillende makelaars die gespecialiseerd zijn in commercieel vastgoed en woningverhuur in Tilburg.

Welke type woningen zijn er beschikbaar in Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg?

Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg biedt een mix van studio’s, appartementen en lofts. Alle woningen zijn speciaal ontworpen met oog voor de industriële geschiedenis van het gebouw, gecombineerd met moderne voorzieningen en faciliteiten.

Biedt Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg een centrale locatie?

Ja, Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg is gelegen in het hart van de stad, op korte afstand van het centrum van Tilburg. Het gebouw ligt vlakbij verschillende openbaar vervoeropties en de snelwegen A58 en A65. Dit maakt het gemakkelijk bereikbaar vanuit de omliggende steden en dorpen.

Conclusie

Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg is een unieke en historische bestemming in het hart van de stad. Het voormalige industriële gebouw is omgebouwd tot een combinatie van kantoor- en woonruimten en biedt een unieke mix van industriële geschiedenis en moderne faciliteiten en voorzieningen. Het gebouw is zorgvuldig gerenoveerd, waarbij de oorspronkelijke elementen in hun glorie zijn hersteld, zoals de hoge plafonds en de karakteristieke stalen balken. Dit combineert perfect met moderne elementen, zoals grote ramen, waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt.

Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg biedt een uitstekende locatie voor kleine bedrijven, ondernemers en creatievelingen. Het gebouw biedt flexibele ruimte-opties voor start-ups, freelancers en kleine bedrijven. Voor de bewoners zijn er verschillende faciliteiten zoals een gemeenschappelijke tuin, een fitnessruimte, een sauna en een fietsenstalling. Het gebouw ligt vlakbij verschillende openbaar vervoeropties en de snelwegen A58 en A65 waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit de omliggende steden en dorpen. Al deze factoren maken Burgemeester Brokxlaan 1407 Tilburg een historische bestemming met tal van mogelijkheden.

Images related to the topic burgemeester brokxlaan 1680 tilburg

Opening Burgemeester Brokxlaan Tilburg
Opening Burgemeester Brokxlaan Tilburg

Article link: burgemeester brokxlaan 1680 tilburg.

Learn more about the topic burgemeester brokxlaan 1680 tilburg.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận