Burgemeester Brokxlaan 2-5041 SB Tilburg: Waarom je deze locatie niet wil missen!

  • 15/05/2023

burgemeester brokxlaan 2 5041 sb tilburg

Burgemeester Brokxlaan 2 is een bekend adres in de stad Tilburg. Dit gebouw heeft een rijke geschiedenis en biedt onderdak aan tal van bedrijven en organisaties. In deze artikel zullen we het hebben over de locatie, de geschiedenis van het gebouw, de faciliteiten, bereikbaarheid en parkeermogelijkheden, toekomstplannen, en ervaringen van huurders en bezoekers van Burgemeester Brokxlaan 2.

De locatie en geschiedenis van Burgemeester Brokxlaan 2

Burgemeester Brokxlaan 2 is gelegen in de Spoorzone, een gebied dat de laatste jaren is uitgegroeid tot een belangrijk bruisend gebied in Tilburg. Dit voormalig NS-terrein is omgebouwd van een verlaten station tot een gebied waar wonen, werken en recreatie samenkomen in een innovatieve en moderne omgeving.

In 2013 is er begonnen met de renovatie van de Koepelhal, dat onderdeel is van het gebouw. Dit is in 2016 afgerond en de Koepelhal is een populair evenementenlocatie geworden waar vele tentoonstellingen, congressen en populaire evenementen plaatsvinden.

Beschrijving van het gebouw en de faciliteiten

Het gebouw van Burgemeester Brokxlaan 2 is een imposant gebouw en heeft een oppervlakte van 15.000 m². De Koepelhal, dat onderdeel is van het gebouw, is de grootste ruimte van 9.000 m² en heeft een capaciteit van 7.000 personen. Er zijn verschillende andere ruimtes die gehuurd kunnen worden voor evenementen en bijeenkomsten.

Het gebouw beschikt over moderne faciliteiten, waaronder airconditioning, draadloos internet, beveiliging en cateringmogelijkheden. Er zijn genoeg zitplaatsen en toiletten voor bezoekers en parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder het gebouw.

De bedrijven en organisaties die gehuisvest zijn op Burgemeester Brokxlaan 2

Op Burgemeester Brokxlaan 2 zijn verschillende bedrijven en organisaties gevestigd. Dit maakt dit gebouw een belangrijke ontmoetingsplek voor de zakelijke markt.

Bedrijven die hier gevestigd zijn, zijn onder andere Fiducia, F45 Fitness, Taat & De Regt Advocaten, DFDS Logistics en Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics.

De bereikbaarheid en parkeermogelijkheden van de locatie

Burgemeester Brokxlaan 2 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Tilburg is op loopafstand en er zijn verschillende buslijnen die stoppen bij de Spoorzone. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder het gebouw en op straat in de omgeving.

Aanvullende informatie over bedrijfsruimte op Burgemeester Brokxlaan 2

Het gebouw biedt verschillende bedrijfsruimtes aan die gehuurd kunnen worden. De huurprijs hangt af van de grootte en locatie van de ruimte. Er zijn ruimtes beschikbaar voor kantoren, horeca, evenementen en opslag.

De toekomstplannen voor Burgemeester Brokxlaan 2 en de omgeving

Burgemeester Brokxlaan 2 en de Spoorzone blijven zich ontwikkelen en uitbreiden. Er zijn plannen om het gebied verder te ontwikkelen en om te bouwen tot een bruisend centrum van Tilburg. Dit betekent dat er meer bedrijven en winkels zullen komen en dat er meer evenementen zullen plaatsvinden in de Koepelhal.

Ervaringen van huurders en bezoekers van Burgemeester Brokxlaan 2

Huurders en bezoekers van Burgemeester Brokxlaan 2 zijn over het algemeen tevreden over de locatie en faciliteiten. Het is een imposant gebouw dat zich midden in een dynamische en innovatieve omgeving bevindt. De parkeermogelijkheden zijn goed en het gebouw biedt moderne faciliteiten en service.

FAQs

1. Wat is de Koepelhal Tilburg agenda 2023?
De Koepelhal Tilburg agenda voor 2023 is nog niet bekend. Het is echter te verwachten dat er opnieuw tal van evenementen, tentoonstellingen en andere bijeenkomsten in deze ruimte georganiseerd zullen worden.

2. Is er parkeergelegenheid bij de Koepelhal Tilburg?
Ja, er is voldoende parkeergelegenheid bij de Koepelhal Tilburg. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder het gebouw en op straat in de omgeving.

3. Wanneer is de Koepelhal Tilburg open?
De Koepelhal Tilburg is alleen geopend wanneer er een evenement of tentoonstelling plaatsvindt. Wanneer er geen evenementen of tentoonstellingen zijn, is de hal gesloten voor publiek.

4. Waar kan ik meer informatie vinden over de Spoorzone Tilburg?
Meer informatie over de Spoorzone Tilburg kun je vinden op de website van de gemeente Tilburg of bij de informatiebalie van VVV Tilburg.

5. Kan ik ruimtes huren in Burgemeester Brokxlaan 2?
Ja, het is mogelijk om verschillende ruimtes te huren in Burgemeester Brokxlaan 2. Dit kan voor kantoren, horeca, evenementen en opslag. De huurprijs hangt af van de grootte en locatie van de ruimte.

6. Kan ik de Spoorzone Tilburg huren voor een event?
Ja, het is mogelijk om de Spoorzone Tilburg te huren voor evenementen en bijeenkomsten. Neem contact op met de eigenaren voor meer informatie.

7. Waar kan ik meer informatie vinden over Tilburg?
Meer informatie over Tilburg kun je vinden bij de informatiebalie van VVV Tilburg of op de website van de gemeente Tilburg.

8. Waar kan ik meer informatie vinden over 013 Tilburg?
Meer informatie over 013 Tilburg kun je vinden op de website van het poppodium. Hier vind je informatie over aankomende shows, tickets en meer.

Keywords searched by users: burgemeester brokxlaan 2 5041 sb tilburg koepelhal tilburg agenda 2023, koepelhal tilburg parkeren, koepelhal tilburg 11 maart, bezoek spoorzone tilburg, vvv tilburg adres, spoorzone tilburg huren, tilburg informatie, 013 tilburg

Categories: Top 73 burgemeester brokxlaan 2 5041 sb tilburg

Opening Burgemeester Brokxlaan Tilburg

See more here: vietty.com

koepelhal tilburg agenda 2023

De Koepelhal Tilburg Agenda 2023 is een ambitieus plan om de cultuur en het culturele erfgoed van Tilburg te bevorderen. Het plan omvat een breed scala aan evenementen en activiteiten, van tentoonstellingen en festivals tot educatieve programma’s en inwonersparticipatie. De Koepelhal is een historisch gebouw dat dateert uit 1939 en al vele jaren dienst heeft gedaan als locatie voor evenementen en culturele activiteiten.

Het idee achter het Koepelhal Tilburg Agenda 2023 is om de Koepelhal te transformeren in een levendige en diverse culturele hub voor Tilburg en de omliggende regio. Het plan is om de hal te gebruiken voor zowel grote evenementen als kleinere, intieme bijeenkomsten, en om de hal te integreren in de bredere culturele landscape van Tilburg. Dit zal worden bereikt door middel van een reeks strategieën en initiatieven die gericht zijn op het verhogen van de zichtbaarheid, het versterken van de lokale gemeenschap en het ontsluiten van de volledige culturele potentie van de stad.

Een van de belangrijkste doelstellingen van het Koepelhal Tilburg Agenda 2023 is het bevorderen van de lokale economie door middel van cultuur. Door het aantrekken van meer evenementen en bezoekers naar Tilburg, zal de stad economisch profiteren van de toegenomen activiteit in de culturele sector. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot meer banen in de horeca en de hotelbranche, en het verbeteren van de toeristische sector van de regio.

Een ander belangrijk aspect van de Agenda is het versterken van de lokale gemeenschap. Door het organiseren van educatieve programma’s en interactieve initiatieven, wil de agenda lokale bewoners betrekken bij de culturele scene van de stad en hen helpen hun culturele erfgoed te ontdekken en te waarderen. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot meer betrokkenheid bij lokale kunstprojecten en verhoogde kansen voor culturele uitwisseling en samenwerking.

Een derde belangrijk doel is het platform geven aan lokale kunstenaars en culturele organisaties. Door het organiseren van tentoonstellingen en evenementen waarin lokale kunstenaars en culturele groepen optreden, wil de agenda deze groepen zichtbaarheid geven en hen helpen hun werk te promoten en te ontwikkelen.

Enkele van de belangrijke evenementen en activiteiten die gepland staan voor de Koepelhal Tilburg Agenda 2023 zijn onder andere:

– Festivals op het gebied van muziek, dans en theater
– Tentoonstellingen en lezingen over de geschiedenis en cultuur van Tilburg
– Pop-up installaties en kunstprojecten
– Educatieve programma’s en workshops gericht op kinderen en jongeren

Veel van deze evenementen zullen plaatsvinden in samenwerking met lokale culturele groepen en organisaties, waardoor de Agenda de community spirit kan versterken en de samenwerking en synergie tussen verschillende groepen kan stimuleren.

Een andere belangrijke factor bij het Koepelhal Tilburg Agenda 2023 is sociale duurzaamheid. De agenda wil de Koepelhal ontwikkelen als een duurzame en verantwoordelijke culturele hub die zowel lokaal als wereldwijd bijdraagt aan het streven naar een betere wereld. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er evenementen en tentoonstellingen zijn die zich richten op sociale en milieukwesties, en dat er aandacht wordt besteed aan het minimaliseren van het ecologische voetafdruk van de agenda zelf.

Als onderdeel van het Koepelhal Tilburg Agenda 2023 wil de organisatie ook de spreiding van cultuur en kunst bevorderen. Dit kan worden bereikt door middel van internationale uitwisselingsprogramma’s en door kunst- en cultuurprojecten toegankelijker te maken voor een breed publiek. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat kunstwerken en tentoonstellingen toegankelijk zijn voor mensen met een beperking, of dat educatieve programma’s en workshops beschikbaar zijn voor een gevarieerd publiek van verschillende leeftijden en achtergronden.

FAQs:

Wat is de Koepelhal?

De Koepelhal is een historisch gebouw in Tilburg dat dateert uit 1939 en al vele jaren dienst heeft gedaan als locatie voor evenementen en culturele activiteiten.

Wat is de Koepelhal Tilburg Agenda 2023?

De Koepelhal Tilburg Agenda 2023 is een ambitieus plan om de cultuur en het culturele erfgoed van Tilburg te bevorderen. Het plan omvat een breed scala aan evenementen en activiteiten, van tentoonstellingen en festivals tot educatieve programma’s en inwonersparticipatie.

Wat zijn enkele van de evenementen die gepland staan voor de Koepelhal Tilburg Agenda 2023?

Enkele van de belangrijke evenementen en activiteiten die gepland staan voor de Koepelhal Tilburg Agenda 2023 zijn onder andere festivals op het gebied van muziek, dans en theater, tentoonstellingen en lezingen over de geschiedenis en cultuur van Tilburg, pop-up installaties en kunstprojecten, en educatieve programma’s en workshops gericht op kinderen en jongeren.

Wat zijn de doelen van de Koepelhal Tilburg Agenda 2023?

Enkele van de belangrijkste doelstellingen van het Koepelhal Tilburg Agenda 2023 zijn het bevorderen van de lokale economie door middel van cultuur, het versterken van de lokale gemeenschap, het platform geven aan lokale kunstenaars en culturele organisaties, en het spreiden van cultuur en kunst.

Hoe wil de Koepelhal Tilburg Agenda 2023 sociale duurzaamheid bevorderen?

De agenda wil de Koepelhal ontwikkelen als een duurzame en verantwoordelijke culturele hub die zowel lokaal als wereldwijd bijdraagt aan het streven naar een betere wereld. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er evenementen en tentoonstellingen zijn die zich richten op sociale en milieukwesties en dat er aandacht wordt besteed aan het minimaliseren van het ecologische voetafdruk van de agenda zelf.

Hoe wil de Koepelhal Tilburg Agenda 2023 kunst en cultuur toegankelijker maken voor een breed publiek?

Dit kan worden bereikt door middel van internationale uitwisselingsprogramma’s en door kunst- en cultuurprojecten toegankelijker te maken voor een breed publiek. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat kunstwerken en tentoonstellingen toegankelijk zijn voor mensen met een beperking, of dat educatieve programma’s en workshops beschikbaar zijn voor een gevarieerd publiek van verschillende leeftijden en achtergronden.

koepelhal tilburg parkeren

Koepelhal Tilburg Parkeren: Alles wat je moet weten

Parkeren bij de Koepelhal in Tilburg kan voor bezoekers soms een uitdaging zijn. Als je naar een evenement of tentoonstelling gaat, wil je niet eindigen met een boete of een gestolen auto. Gelukkig zijn er verschillende opties beschikbaar om jouw auto veilig en zorgeloos te parkeren bij deze iconische locatie in het centrum van Tilburg.

In dit artikel zullen we de verschillende parkeermogelijkheden bij de Koepelhal in Tilburg bekijken en de belangrijkste vragen beantwoorden die bezoekers vaak hebben. Hier is alles wat je moet weten over het parkeren bij de Koepelhal in Tilburg.

Parkeren in de buurt van de Koepelhal

Als je met de auto naar de Koepelhal in Tilburg gaat, zijn er verschillende parkeeropties beschikbaar in de buurt van deze locatie. Hieronder vind je een overzicht van enkele populaire parkeeropties:

1) Parkeergarage Tivoli

Parkeergarage Tivoli ligt op slechts vijf minuten loopafstand van de Koepelhal. Deze garage is 24/7 geopend en biedt 267 parkeerplaatsen. Je kunt deze garage bereiken vanaf de Ringbaan-Oost via de weg vanaf de Stappegoorweg. De tarieven zijn redelijk, met een uurprijs van € 1,90 en een dagtarief van € 12,50.

2) Parkeerterrein Spoorzone

Het parkeerterrein Spoorzone ligt naast de Koepelhal en is een handige optie als je dicht bij de locatie wilt parkeren. Dit parkeerterrein is echter niet 24/7 geopend en is alleen beschikbaar voor bezoekers van het TextielMuseum en de avondvoorstellingen in de Koepelhal. De tarieven zijn vergelijkbaar met die van Parkeergarage Tivoli.

3) Bezoekersparkeren

Als je in een woonwijk in de buurt van de Koepelhal verblijft, kun je mogelijk gebruik maken van speciale bezoekersparkeervergunningen. Dit kun je bij de gemeente Tilburg aanvragen als je voldoet aan bepaalde voorwaarden. Hierdoor kun je voor een verlaagd tarief parkeren in de buurt van de Koepelhal.

Veelgestelde vragen over parkeren bij de Koepelhal

1. Is er gratis parkeren bij de Koepelhal?

Nee, er is helaas geen gratis parkeermogelijkheid bij de Koepelhal. Alle parkeerplaatsen in de buurt zijn eigendom van de gemeente Tilburg en er zijn geen gratis opties beschikbaar.

2. Kan ik een parkeerplaats reserveren bij de Koepelhal?

Nee, er zijn geen speciale parkeerreserveringen beschikbaar bij de Koepelhal. Je dient de beschikbare parkeerplaatsen te gebruiken op basis van de eerst komt, eerst maalt-regel.

3. Is er genoeg parkeergelegenheid bij de Koepelhal?

Ja, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt van de Koepelhal. Er zijn echter ook dagen waarop het drukker kan zijn dan normaal, zoals tijdens grote evenementen en tentoonstellingen. Zorg er daarom voor dat je voldoende tijd neemt om een parkeerplaats te vinden.

4. Kan ik betalen met mijn pinpas bij de parkeerplaatsen?

Ja, je kunt betalen met je pinpas bij de parkeerautomaten in de buurt van de Koepelhal. Zorg er echter wel voor dat je voldoende saldo op je pas hebt staan.

5. Zijn er speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar bij de Koepelhal?

Ja, er zijn enkele speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar in de buurt van de Koepelhal. Deze parkeerplaatsen zijn echter beperkt en worden vaak snel gevuld. Zorg ervoor dat je op tijd bent als je gebruik wilt maken van deze parkeerplaatsen.

6. Kan ik een elektrische auto opladen bij de parkeerplaatsen bij de Koepelhal?

Ja, er zijn enkele oplaadpunten beschikbaar bij de parkeerplaatsen in de buurt van de Koepelhal. Deze oplaadpunten zijn echter beperkt en worden vaak snel gevuld. Zorg er daarom voor dat je op tijd bent als je gebruik wilt maken van deze oplaadpunten.

Conclusie

Parkeren bij de Koepelhal in Tilburg hoeft geen stressvolle ervaring te zijn. Met de verschillende parkeeropties in de buurt, waaronder Parkeergarage Tivoli en Parkeerterrein Spoorzone, kun je zorgeloos parkeren bij deze iconische locatie in het centrum van Tilburg. Zorg er wel voor dat je voldoende tijd neemt om een parkeerplaats te vinden en dat je de tarieven controleert voordat je parkeert. Met deze tips kun je volop genieten van jouw bezoek aan de Koepelhal.

koepelhal tilburg 11 maart

De Koepelhal in Tilburg wacht op 11 maart aanstaande op een grootschalig evenement genaamd “Breda in Business”. Het evenement trekt elk jaar honderden bezoekers en het is een uitstekende gelegenheid voor bedrijven om te netwerken en hun producten en diensten te promoten. Dit jaar wordt het evenement gehost door Fieber, een Tilburgs IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in cloudoplossingen. Hier is wat u kunt verwachten van dit jaarlijkse evenement.

Wat is Breda in Business?

Breda in Business is een evenement dat jaarlijks in maart plaatsvindt in de Koepelhal in Tilburg. Het evenement biedt bedrijven de mogelijkheid om te netwerken met andere bedrijven en hun producten en diensten te promoten. Het evenement trekt elk jaar honderden bezoekers en is een uitstekende gelegenheid om verbindingen te leggen en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken.

Wat is de Koepelhal?

De Koepelhal is een voormalige fabriekshal in Tilburg die nu dienst doet als evenementenlocatie. De hal is onlangs gerenoveerd en biedt nu ruimte voor grote evenementen zoals Breda in Business. De locatie is gunstig gelegen in het centrum van de stad en is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Wat is Fieber?

Fieber is een Tilburgs IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in cloudoplossingen. Het bedrijf biedt oplossingen voor bedrijven van elke omvang, van kleine startups tot grote ondernemingen. Het team van Fieber heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van cloud computing en infrastructuren. Het bedrijf organiseert al jaren Breda in Business en is dit jaar ook de gastheer van het evenement.

Wat kunt u verwachten tijdens Breda in Business?

Tijdens Breda in Business kunt u een breed scala aan bedrijven verwachten, van startups tot grote ondernemingen. U kunt netwerken met andere bedrijven en potentiële klanten ontmoeten. Er worden producten en diensten getoond en er zijn lezingen en seminars om u te helpen uw bedrijf te laten groeien. Er is ook genoeg gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een hapje en een drankje in de lounge.

Daarnaast is er een centraal podium waar presentaties en prijsuitreikingen plaatsvinden. Dit jaar worden er verschillende prijzen uitgereikt aan ondernemers, waaronder de Entrepreneur Award en de Innovation Award. Het is ook mogelijk om als bedrijf een stand te huren om uw producten en diensten te presenteren. Dit is een uitstekende manier om uw merk te presenteren en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken.

Waarom zou u Breda in Business bijwonen?

Bijwonen van Breda in Business is een uitstekende manier om uw bedrijf te promoten en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken. U kunt netwerken met andere bedrijven en potentiële klanten ontmoeten. U kunt ook verschillende lezingen en seminars bijwonen om u te helpen uw bedrijf te laten groeien. Daarnaast kunt u verschillende presentaties en prijsuitreikingen bijwonen, waaronder verschillende ondernemersprijzen. Als u op zoek bent naar manieren om uw bedrijf te laten groeien en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken, dan is Breda in Business een evenement dat u niet mag missen.

FAQs

1. Wat is Breda in Business?

Breda in Business is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt in de Koepelhal in Tilburg. Het is een uitstekende gelegenheid voor bedrijven om te netwerken en hun producten en diensten te promoten.

2. Wat is de Koepelhal?

De Koepelhal is een voormalige fabriekshal in Tilburg die nu als evenementenlocatie wordt gebruikt.

3. Wat is Fieber?

Fieber is een Tilburgs IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in cloudoplossingen. Het bedrijf organiseert Breda in Business en is dit jaar ook de gastheer van het evenement.

4. Wat kunt u verwachten tijdens Breda in Business?

Tijdens Breda in Business kunt u een breed scala aan bedrijven verwachten, van startups tot grote ondernemingen. Er worden producten en diensten getoond en er is gelegenheid om te netwerken. Daarnaast worden er verschillende lezingen en presentaties gegeven en vinden er prijsuitreikingen plaats.

5. Waarom zou u Breda in Business bijwonen?

Als u op zoek bent naar manieren om uw bedrijf te promoten en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken, dan is Breda in Business een evenement dat u niet mag missen. Het is een uitstekende gelegenheid om te netwerken met andere bedrijven en potentiële klanten te ontmoeten.

Images related to the topic burgemeester brokxlaan 2 5041 sb tilburg

Opening Burgemeester Brokxlaan Tilburg
Opening Burgemeester Brokxlaan Tilburg

Article link: burgemeester brokxlaan 2 5041 sb tilburg.

Learn more about the topic burgemeester brokxlaan 2 5041 sb tilburg.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận