Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen: Ontdek alles over deze woning!

  • 15/05/2023

burgemeester burgerslaan 40 rosmalen

Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen: Een unieke buurt om in te wonen

Bent u op zoek naar een geweldige plek om te wonen in Nederland? Dan is Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen wellicht iets voor u. Het is een prachtige buurt met veel groen en diverse voorzieningen in de buurt. In deze community-review bespreken we het gebied in detail, inclusief de voordelen van het wonen in deze buurt, de lokale voorzieningen en andere belangrijke aspecten.

Voordelen van wonen in Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het wonen in Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen. Hieronder zijn er enkele van de belangrijkste voordelen:

1. Prachtige omgeving

Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen is een prachtige buurt, omringd door veel groen. Het gebied is rustig en vredig, waardoor het een ideale plek is voor mensen die van een ontspannen omgeving houden.

2. Lokale voorzieningen

Er zijn diverse lokale voorzieningen in de buurt, waaronder supermarkten, restaurants, scholen en gezondheidszorgfaciliteiten. Dit maakt het leven veel gemakkelijker voor de bewoners van de buurt.

3. Nabijheid van Den Bosch

Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen ligt vlakbij de stad Den Bosch. Dat betekent dat de bewoners gemakkelijk toegang hebben tot alle voorzieningen die de stad biedt, inclusief winkels, uitgaansgelegenheden en werkgelegenheid. Dit maakt het leven veel gemakkelijker en handiger.

4. Goede bereikbaarheid

Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Er zijn tram- en bushaltes vlakbij de buurt, en de snelweg naar Den Bosch is ook vlakbij. Dit maakt het gemakkelijk om naar verschillende delen van het land te reizen.

5. Kindvriendelijk

De buurt is zeer kindvriendelijk, met veel speelplaatsen en parken voor kinderen. Er zijn ook verschillende scholen in de buurt, die van goede kwaliteit zijn.

Lokale voorzieningen in Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen

Er zijn tal van lokale voorzieningen in Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste voorzieningen:

1. Supermarkten

Er zijn verschillende supermarkten in de buurt van Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen. Jumbo, Albert Heijn en Plus zijn enkele van de beste supermarkten in de buurt. Deze supermarkten bieden een breed scala aan boodschappen tegen redelijke prijzen.

2. Restaurants

Er zijn diverse restaurants in de buurt waar u van een heerlijk diner kunt genieten; er zijn talloze opties om uit te kiezen, van fastfoodketens zoals McDonald’s tot chiquere eetgelegenheden. Enkele van de beste restaurants in de buurt zijn Café Havana en BBQ The Butcher.

3. Scholen

Er zijn verschillende scholen in de buurt van Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen. De basisscholen Jeroen Boschschool, Montessorischool en de Wijsent zijn een paar prominente keuzes. Er zijn ook middelbare scholen in de buurt, zoals het Rodenborch College.

4. Gezondheidszorgfaciliteiten

Er zijn verschillende gezondheidszorgfaciliteiten in de buurt van Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen. De huisartsenpraktijk De Groote Wielen en ziekenhuis Bernhoven zijn enkele bekende namen in de buurt. Er zijn ook tandartspraktijken, apotheken en fysiotherapiepraktijken in de buurt.

Andere belangrijke aspecten van Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen

1. Veiligheid

Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen is een veilig gebied om in te wonen. Er zijn geen significante veiligheidsrisico’s in de buurt, en de misdaadcijfers zijn relatief laag.

2. Vastgoedprijzen

Het vastgoed in Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen is relatief gezien hoog. Het is een populaire buurt vanwege de uitstekende locatie en de vele voorzieningen in de buurt.

FAQ’s

1. Kunt u een woning huren in Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen?

Ja, er zijn verschillende huurmogelijkheden in Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen. U kunt contact opnemen met lokale makelaars voor meer informatie.

2. Is Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen kindvriendelijk?

Ja, Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen is een zeer kindvriendelijke buurt, met tal van speelplaatsen en parken voor kinderen.

3. Zijn er genoeg lokale voorzieningen in de buurt van Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen?

Ja, er zijn talloze lokale voorzieningen in de buurt van Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen, zoals supermarkten, restaurants, scholen en gezondheidszorgfaciliteiten.

4. Is Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen een veilige buurt?

Ja, Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen is over het algemeen een zeer veilige buurt, met relatief weinig veiligheidsrisico’s.

5. Zijn de vastgoedprijzen in Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen hoog?

Ja, de vastgoedprijzen in Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen zijn relatief hoog vanwege de uitstekende locatie en de vele voorzieningen in de buurt.

Conclusie

Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen is een fantastische buurt om in te wonen. Het biedt tal van voordelen, waaronder een prachtige omgeving, een goede bereikbaarheid, diverse lokale voorzieningen en een kindvriendelijke omgeving. Als u op zoek bent naar een geweldige plek om te wonen in Nederland, dan is Burgemeester Burgerslaan 40 Rosmalen zeker een gebied om te overwegen.

Keywords searched by users: burgemeester burgerslaan 40 rosmalen

Categories: Top 55 burgemeester burgerslaan 40 rosmalen

Burgemeester Burgerslaan 40, Rosmalen | Time Equities

See more here: vietty.com

Images related to the topic burgemeester burgerslaan 40 rosmalen

Burgemeester Burgerslaan 40, Rosmalen | Time Equities
Burgemeester Burgerslaan 40, Rosmalen | Time Equities

Article link: burgemeester burgerslaan 40 rosmalen.

Learn more about the topic burgemeester burgerslaan 40 rosmalen.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận