Burgemeester Burgerslaan 40a 5245 NH Rosmalen – Het Geheim van deze Prachtige Woonlocatie! Klik Hier!

  • 15/05/2023

burgemeester burgerslaan 40a 5245 nh rosmalen

Gelegen in de prachtige stad Rosmalen is Burgemeester Burgerslaan 40a 5245 NH een bijzonder adres. Deze straat is genoemd naar de voormalige burgemeester van Rosmalen en de huizen in de straat zijn dan ook vaak ruim en van hoge kwaliteit. De omgeving van de Burgemeester Burgerslaan 40a is groen en rustig, met veel mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over dit bijzondere huis en zijn omgeving.

Algemene informatie over Burgemeester Burgerslaan 40a

Burgemeester Burgerslaan 40a is een stijlvol en ruim huis. Het heeft een totale oppervlakte van 223 vierkante meter en staat op een perceel van 440 vierkante meter. Het huis is gebouwd in 1927 en is sindsdien met veel aandacht gerenoveerd en gemoderniseerd. Het huis heeft een klassieke uitstraling en is van alle moderne gemakken voorzien. Het huis heeft vijf kamers, waarvan vier slaapkamers. De master bedroom heeft een eigen badkamer.

De geschiedenis van Burgemeester Burgerslaan 40a

Burgemeester Burgerslaan 40a werd oorspronkelijk gebouwd in 1927. Destijds stond het huis in een stedelijke omgeving, maar in de loop van de tijd is het omringende gebied steeds groener geworden. Het huis heeft verschillende renovaties ondergaan, waaronder een grote renovatie in 2010. Tijdens deze renovatie werd de oude indeling van het huis behouden, maar werd het huis voorzien van moderne technologie en een frisse inrichting. Sindsdien is het huis in uitstekende staat en biedt het alles wat een modern gezin nodig heeft.

De omgeving van Burgemeester Burgerslaan 40a

Burgemeester Burgerslaan 40a ligt in Rosmalen, dat bekend staat als een van de groenste steden in Nederland. De omgeving is rijk aan parken en natuurgebieden, waaronder het Prins Hendrikpark, het IJzeren Kind, en het Bossche Broek. Deze laatste is een uitgestrekt natuurgebied van moerassen en graslanden dat zich uitstrekt van de noordelijke rand van Rosmalen tot aan ‘s-Hertogenbosch. In de omgeving van Burgemeester Burgerslaan 40a zijn er tal van mogelijkheden voor recreatie en ontspanning.

Vervoer naar en van Burgemeester Burgerslaan 40a

Burgemeester Burgerslaan 40a is gelegen in een rustige buurt, maar toch zeer goed bereikbaar via de snelwegen A2 en A59. De snelwegen bieden gemakkelijke toegang tot het centrum van ‘s-Hertogenbosch en de rest van Nederland. Het treinstation van Rosmalen ligt op slechts een paar minuten rijden van het huis en biedt frequente treinen naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en andere belangrijke steden.

Voorzieningen in de buurt van Burgemeester Burgerslaan 40a

Burgemeester Burgerslaan 40a is gelegen in een woonwijk met diverse voorzieningen in de buurt. Zo zijn er diverse supermarkten, winkels, en restaurants op korte afstand van het huis. Het centrum van Rosmalen ligt op enkele minuten rijden van het huis en biedt een ruime keuze aan winkels en restaurants. Voor de kinderen zijn er verschillende scholen in de buurt, waaronder basisscholen en middelbare scholen.

Wonen in Burgemeester Burgerslaan 40a en omgeving

Wonen in Burgemeester Burgerslaan 40a is een bijzondere ervaring. Het huis biedt veel ruimte voor gezinnen en heeft een stijlvol en klassiek ontwerp. De omgeving is groen en rustig, met gemakkelijke toegang tot het centrum van Rosmalen en de rest van Nederland. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden voor recreatie en ontspanning in de omgeving.

FAQs over Burgemeester Burgerslaan 40a

1. Is Burgemeester Burgerslaan 40a gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, Burgemeester Burgerslaan 40a is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Rosmalen ligt op slechts een paar minuten rijden van het huis en biedt frequente treinen naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en andere belangrijke steden.

2. Wat zijn de voorzieningen in de buurt van Burgemeester Burgerslaan 40a?

Er zijn diverse supermarkten, winkels en restaurants in de buurt van Burgemeester Burgerslaan 40a. Het centrum van Rosmalen ligt op enkele minuten rijden van het huis en biedt een ruime keuze aan winkels en restaurants.

3. Is er groen en ruimte voor ontspanning in de omgeving van Burgemeester Burgerslaan 40a?

Ja, de omgeving van Burgemeester Burgerslaan 40a is groen en biedt tal van mogelijkheden voor ontspanning en recreatie, waaronder natuurgebieden als het Prins Hendrikpark, het IJzeren Kind en het Bossche Broek.

4. Hoe oud is het huis op Burgemeester Burgerslaan 40a en is het gerenoveerd?

Burgemeester Burgerslaan 40a werd oorspronkelijk gebouwd in 1927 en heeft sindsdien verschillende renovaties ondergaan. De meest recente renovatie vond plaats in 2010, waarbij het huis werd voorzien van moderne technologie en een frisse inrichting.

5. Wie was de burgemeester waar de straat naar vernoemd is?

De Burgemeester Burgerslaan is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Rosmalen.

Keywords searched by users: burgemeester burgerslaan 40a 5245 nh rosmalen

Categories: Top 20 burgemeester burgerslaan 40a 5245 nh rosmalen

Landhuis Ouffet (Néblon-le-Pierreux) 40 personen BE-4590-07 België Holiday Home – Belvilla …

See more here: vietty.com

Images related to the topic burgemeester burgerslaan 40a 5245 nh rosmalen

Landhuis Ouffet (Néblon-le-Pierreux) 40 personen BE-4590-07 België Holiday Home - Belvilla ...
Landhuis Ouffet (Néblon-le-Pierreux) 40 personen BE-4590-07 België Holiday Home – Belvilla …

Article link: burgemeester burgerslaan 40a 5245 nh rosmalen.

Learn more about the topic burgemeester burgerslaan 40a 5245 nh rosmalen.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận