Burgemeester Caan van Necklaan: alles wat je moet weten! Klik hier!

  • 15/05/2023

burgemeester caan van necklaan

Burgemeester Caan van Necklaan – een inleiding

Burgemeester Caan van Necklaan is een woonwijk in de gemeente Leidschendam-Voorburg, gelegen in de provincie Zuid-Holland. De straat is genoemd naar de voormalige burgemeester A.W. Caan van Neck, die in de jaren 1930 en 1940 deze positie bekleden.

De wijk bestaat uit een mix van vrijstaande huizen, villa’s, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen. Burgemeester Caan van Necklaan staat bekend om zijn groene omgeving en goede bereikbaarheid, waardoor het een aantrekkelijke woonlocatie is voor gezinnen en professionals.

In dit artikel zullen we verder ingaan op hoe de straat zijn naam heeft gekregen, de eigendom en architectuur van de woningen in de omgeving, de inwoners en demografie, de winkels en recreatiemogelijkheden in de buurt en de toekomst van de wijk.

Ontstaan ​​van de naam Caan van Necklaan

De naam van de wijk is afgeleid van de voormalige burgemeester A.W. Caan van Neck. Hij was de burgemeester van Leidschendam van 1936 tot 1940 en van Voorburg van 1940 tot 1945. Hij is vooral bekend om zijn rol binnen het verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog. Caan van Neck was een actief verzetslid en was betrokken bij de organisatie van sabotageacties en werd daarom in 1943 opgepakt en gevangengezet in kamp Vught. Hij stond later ook aan het hoofd van het verzet in Voorburg en Leidschendam.

Na de Tweede Wereldoorlog werd hij in 1945 vrijgelaten en kreeg hij de zware taak om de lokale overheid weer vorm te geven. Hij werd herkozen als burgemeester van Voorburg, een positie die hij tot aan zijn dood in 1961 heeft bekleed. Ter nagedachtenis aan zijn werk voor de gemeente is de Caan van Necklaan naar hem vernoemd.

Eigendom en Architectuur van de Burgemeester Caan van Necklaan

De woningen aan de Burgemeester Caan van Necklaan zijn over het algemeen van hoge kwaliteit en hebben een aanzienlijk prijskaartje. De huizen variëren van vrijstaande villa’s tot twee-onder-een-kapwoningen en appartementen. Hoewel er veel verschillende architectuurstijlen te vinden zijn langs de straat, is er een duidelijke nadruk op moderniteit en strak design.

De woningen zijn vaak voorzien van luxe voorzieningen, zoals zwembaden, jacuzzi’s, saunaruimtes en ruime garages. Veel huizen hebben ook grote tuinen en terrassen, wat de leefruimte van de woning vergroot.

De huizen aan de Burgemeester Caan van Necklaan worden vaak geassocieerd met welgestelde inwoners en niet te vergeten, ook veel bekende Nederlanders. Zo woont bijvoorbeeld tv-presentator Jeroen Pauw in een van de villa’s langs de laan.

Inwoners en Demografie van de Burgemeester Caan van Necklaan

Burgemeester Caan van Necklaan heeft, zoals eerder genoemd, een reputatie als een welgestelde wijk, waar veel professionals en gezinnen met kinderen wonen. De omgeving heeft een relatief hoog inkomen en is populair bij expats vanwege de nabijheid van internationale scholen.

De demografie van de omgeving is divers, met een mix van jonge gezinnen, gepensioneerden, zakenmensen en beroemdheden. De wijk trekt ook veel (top)sporters aan, die de omgeving als rustige uitvalsbasis zien.

Winkels en Recreatiemogelijkheden in de buurt van de Burgemeester Caan van Necklaan

De Burgemeester Caan van Necklaan ligt op een ideale locatie voor liefhebbers van winkelen en uitgaan. De nabijgelegen winkelcentra De Julianabaan in Voorburg en Leidsenhage in Leidschendam bieden een breed scala aan (luxe)winkels, restaurants en bars.

In de omgeving van de Burgemeester Caan van Necklaan zijn er veel mogelijkheden om lekker in de buitenlucht te zijn, zoals het nabijgelegen recreatiegebied Vlietland en het historische park Hofwijck. Er zijn ook veel sportfaciliteiten in de buurt, waaronder verschillende golfbanen en tennisbanen.

De Toekomst van de Burgemeester Caan van Necklaan

De toekomst van Burgemeester Caan van Necklaan lijkt rooskleurig te zijn, gezien de groeiende populariteit van de omgeving als woonlocatie voor welgestelde professionals en gezinnen. Er worden momenteel verschillende nieuwbouwprojecten ontwikkeld in de omgeving, wat aangeeft dat de vraag naar woningen in de buurt alleen maar zal toenemen.

FAQs

– Wat is de oorsprong van de naam Caan van Necklaan?

De naam komt van voormalig burgemeester A.W. Caan van Neck, die betrokken was bij het verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog en later burgemeester van Voorburg werd.

– Wat is de demografie van de Burgemeester Caan van Necklaan?

De wijk trekt een divers publiek aan, waaronder veel professionals, expats, (top)sporters en beroemdheden.

– Wat zijn de winkel- en recreatiemogelijkheden in de buurt van de Burgemeester Caan van Necklaan?

De omgeving biedt veel mogelijkheden voor winkelen en uitgaan, met nabijgelegen winkelcentra en restaurants. Buitenactiviteiten zijn er ook voldoende, met verschillende recreatiegebieden en sportfaciliteiten in de buurt.

– Wat is de toekomst van de Burgemeester Caan van Necklaan?

De toekomst van de wijk ziet er veelbelovend uit, met een groeiende vraag naar woningen in de omgeving en verschillende nieuwbouwprojecten die momenteel worden ontwikkeld.

Keywords searched by users: burgemeester caan van necklaan burgemeester caan van necklaan 668, burgemeester caan van necklaan 582 leidschendam, burgemeester caan van necklaan 472, van ruysdaellaan 11, leidschendam, burgemeester sweenslaan, leidschendam, dokter van zeelandstraat leidschendam, funda gravin juliana van stolberglaan, leidschendam, van der palmstraat 51 voorburg

Categories: Top 90 burgemeester caan van necklaan

BURGEMEESTER CAAN VAN NECKLAAN 144, LEIDSCHENDAM

See more here: vietty.com

burgemeester caan van necklaan 668

Burgemeester Caan van Necklaan 668 is een straat in de stad Rijswijk, gelegen in de provincie Zuid-Holland in Nederland. De straat wordt vaak genoemd als een van de meest prestigieuze straten van de stad vanwege de prachtige woningen en de aangename omgeving.

De straat is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Rijswijk, Mr. Arnold Herman Johan Caan van Neck (1844-1925). Burgemeester Caan van Neck was een bekende figuur in de stad en diende als burgemeester van 1884 tot 1909. Hij was verantwoordelijk voor vele belangrijke verbeteringen in de stad, waaronder de bouw van het stadhuis, het uitbreiden van het openbaar vervoersysteem en het herstellen van het lokale wegennetwerk.

De woningen in Burgemeester Caan van Necklaan 668 zijn erg populair door de elegante architectuur en het hoge niveau van comfort waarmee ze zijn ontworpen. De bouw van deze huizen vond plaats in de eerste helft van de twintigste eeuw, en ze tonen allemaal de stijl en klasse van die tijd.

Burgemeester Caan van Necklaan 668 is een van de weinige straten in Nederland die staan bekend om de eersteklas accommodatie die ze bieden. De woonwijk is gebouwd met de beste materialen en ontworpen om de bewoners van het hoogste niveau van luxe te voorzien. De bouwstijl is uniek en de huizen zijn niet alleen opvallend, maar ook functioneel.

De straat is een voorbeeld van de architectuur van de streek en is een populaire plek voor zowel toeristen als reizigers. Burgemeester Caan van Necklaan 668 is centraal gelegen tussen de belangrijkste attracties van Rijswijk. Het is een korte rit naar het centrum van de stad en het is een handige plek om te verblijven voor reizigers die op zoek zijn naar een mooie woonomgeving.

Het grootste voordeel van Burgemeester Caan van Necklaan 668 is de aangename omgeving. De straat is omgeven door groene bomen en bloemperken, wat de bewoners van de straat een kalmerende en ontspannende sfeer geeft. Het is ook een plek waar kinderen kunnen spelen en veilig kunnen opgroeien.

FAQ:

1. Wat zijn de belangrijkste attracties in de buurt van Burgemeester Caan van Necklaan 668?
– Burgemeester Caan van Necklaan 668 ligt in de buurt van het centrum van Rijswijk, dat veel te bieden heeft, waaronder het stadhuis, het Rijswijkse Bos en de Rijswijkse Schouwburg.

2. Zijn er openbaar vervoersopties beschikbaar in de buurt van Burgemeester Caan van Necklaan 668?
– Ja, er zijn verschillende bus- en tramlijnen beschikbaar in Rijswijk die verbinding maken met de rest van de stad.

3. Wat zijn de voordelen van het verblijven in Burgemeester Caan van Necklaan 668?
– Burgemeester Caan van Necklaan 668 is een rustige en aangename buurt met veel luxueuze huizen en aangename omgeving. Het is ook ideaal gelegen nabij het centrum van de stad en biedt gemakkelijke toegang tot veel van de belangrijkste attracties.

4. Zijn er winkels en restaurants in de buurt van Burgemeester Caan van Necklaan 668?
– Ja, er zijn veel winkels, restaurants en supermarkten in de buurt van Burgemeester Caan van Necklaan 668, waaronder een groot winkelcentrum in de buurt.

5. Is Burgemeester Caan van Necklaan 668 een veilige buurt?
– Ja, Burgemeester Caan van Necklaan 668 is een veilige buurt met een laag misdaadcijfer. De straat wordt vaak genoemd als een van de meest prestigieuze en gewilde woonwijken van Rijswijk.

burgemeester caan van necklaan 582 leidschendam

Burgemeester Caan van Necklaan 582 is een straat in de gemeente Leidschendam in Nederland. De straat is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Leidschendam, A.G. Caan van Neck. De straat bevindt zich in de wijk Prinsenhof, een rustige en groene buurt in Leidschendam.

De huizen in Burgemeester Caan van Necklaan 582 zijn ruim en modern. Veel van deze woningen hebben grote tuinen en bieden een prachtig uitzicht over de omgeving. De meeste huizen zijn tussen de 200 en 250 vierkante meter groot en zijn geschikt voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar ruimte en comfort.

Burgemeester Caan van Necklaan 582 is gelegen in een rustige buurt, maar ligt toch op korte afstand van vele voorzieningen. Zo zijn er diverse scholen en kinderdagverblijven in de buurt, waaronder de European School Den Haag en de British School in The Netherlands. Ook zijn er diverse supermarkten en winkels in de buurt, zoals het winkelcentrum Leidsenhage, dat momenteel verbouwd wordt tot het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland.

Daarnaast is de buurt goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn diverse buslijnen die stoppen in de buurt en het treinstation van Leidschendam-Voorburg ligt op slechts enkele kilometers afstand. Vanaf hier zijn er regelmatige treindiensten naar Den Haag en Amsterdam.

In de omgeving van Burgemeester Caan van Necklaan 582 zijn er diverse recreatiemogelijkheden. Zo ligt de buurt vlakbij het prachtige park De Venen, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of picknicken. Daarnaast zijn er diverse sportcomplexen in de buurt, waaronder zwembad De Fluit en sportcentrum De Schilp, waar je kunt zwemmen, fitnessen en diverse sporten kunt beoefenen.

FAQs

Wat is de geschiedenis van Burgemeester Caan van Necklaan 582?

De straat is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Leidschendam, A.G. Caan van Neck. Hij was burgemeester van Leidschendam van 1947 tot 1969.

Hoe groot zijn de huizen in Burgemeester Caan van Necklaan 582?

De meeste huizen in de straat zijn tussen de 200 en 250 vierkante meter groot.

Zijn de huizen geschikt voor gezinnen?

Ja, de huizen zijn ruim en bieden veel comfort, waardoor ze geschikt zijn voor gezinnen.

Zijn er scholen en kinderdagverblijven in de buurt?

Ja, er zijn diverse scholen en kinderdagverblijven in de buurt, waaronder de European School Den Haag en de British School in The Netherlands.

Is de buurt goed bereikbaar?

Ja, de buurt is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn diverse buslijnen die stoppen in de buurt en het treinstation van Leidschendam-Voorburg ligt op slechts enkele kilometers afstand.

Zijn er recreatiemogelijkheden in de buurt?

Ja, er zijn diverse recreatiemogelijkheden in de omgeving van Burgemeester Caan van Necklaan 582. Zo ligt de buurt vlakbij het prachtige park De Venen, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of picknicken. Daarnaast zijn er diverse sportcomplexen in de buurt, waaronder zwembad De Fluit en sportcentrum De Schilp.

burgemeester caan van necklaan 472

De Burgemeester Caan van Necklaan 472 is een straat in Rijswijk, Nederland. Deze straat is een van de weinige residentiële wijken in Rijswijk die nog steeds veel van zijn oorspronkelijke charme en karakter heeft behouden. Het is een rustige en groene buurt met een mix van historische en moderne huizen.

In dit artikel zullen we deze straat diepgaand bespreken, evenals de omliggende omgeving en de vele attracties die het te bieden heeft.

De buurt

De Burgemeester Caan van Necklaan 472 is gelegen in de wijk Cromvliet in Rijswijk. De wijk Cromvliet heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de Middeleeuwen. In de zestiende eeuw stond Cromvliet bekend als een toonaangevende landbouwregio, met name bekend om zijn fruitteelt.

Tegenwoordig is de wijk bekend om zijn klassieke woningen, groene tuinen en rustige straten. Het is een geweldige plek om te wonen voor wie op zoek is naar een rustige, hoofdzakelijk woonwijk. U vindt er uitstekende voorzieningen in de buurt: van scholen tot supermarkten en van sportfaciliteiten tot gezondheidszorg.

Aan de Burgemeester Caan van Necklaan 472 vindt u veel groene ruimtes om van te genieten. Het is dicht bij parken zoals de Rijswijkse Bos en het Wilhelminapark. De Cromvlietkade en de Vliet bieden voldoende ruimte voor rustige wandelingen, fietsen of picknicks.

De omliggende omgeving

Rijswijk is een aantrekkelijke stad in Zuid-Holland, gelegen tussen Den Haag en Delft. Het heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot in de Romeinse tijd. Vandaag de dag is het een van de meest welvarende steden van Nederland en trekt het een breed publiek aan. Het heeft een hoogwaardig winkelaanbod, goede scholen en talloze culturele voorzieningen.

Het meest opvallende kenmerk van Rijswijk is de historische binnenstad, met zijn middeleeuwse kerk, oude grachtenpanden en mooie pleinen. U vindt er mooie winkelstraten, veel groene pleinen en parken om te genieten van uw vrije tijd. Er zijn ook veel restaurants, cafés en bars voor wie op zoek is naar lekker eten en drinken.

Een ander belangrijk kenmerk van Rijswijk is de vele toeristische bezienswaardigheden in de omgeving. Een paar kilometer ten noorden van Rijswijk ligt het beroemde Scheveningen strand, terwijl de historische stad Delft gemakkelijk bereikbaar is via de tram of de auto. Dit zal u tal van mogelijkheden bieden om Zuid-Holland te verkennen.

Attracties

Een van de belangrijkste attracties in de buurt is de Rijswijkse Schouwburg. Dit is een historisch theater, dat zich in het centrum van Rijswijk bevindt. Het heeft een uitgebreid programma van concerten, toneelstukken en andere theatervoorstellingen. Het is bijzonder bekend om zijn familievoorstellingen en klassieke concerten.

Een andere belangrijke bezienswaardigheid is het Museum Rijswijk. Dit museum, gelegen in het historische centrum van Rijswijk, bevat een uitgebreide collectie van schilderijen, beelden en andere kunstvoorwerpen van zowel lokale als internationale kunstenaars. Het museum is het hele jaar geopend en biedt een geweldige kans om meer te weten te komen over de geschiedenis van Rijswijk.

FAQs

1. Is het veilig om in de buurt van Burgemeester Caan van Necklaan 472 te wonen?
Ja, het is een van de veiligste en rustigste buurten in Rijswijk. U vindt er tal van voorzieningen en er is weinig misdaad.

2. Wat kan ik verwachten van de huizenprijzen in deze buurt?
De huizenprijzen kunnen variëren, afhankelijk van de grootte en status van de woning. Echter, in het algemeen zijn de huizenprijzen iets hoger dan het gemiddelde, omdat het een van de meest begeerde locaties in Rijswijk is.

3. Is er openbaar vervoer beschikbaar in de buurt?
Ja, er zijn veel buslijnen en een nabijgelegen tramstation. Dit maakt het gemakkelijk om andere delen van Rijswijk of Den Haag te bereiken.

4. Zijn er goede scholen in de buurt?
Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt, van de basisschool tot de middelbare school.

Conclusie

De Burgemeester Caan van Necklaan 472 in Rijswijk is een mooie en rustige buurt, die veel te bieden heeft. Het is een geweldige plek om te wonen en te genieten van de groene omgeving, terwijl u slechts een korte afstand verwijderd bent van fantastische voorzieningen en bezienswaardigheden. Voor iedereen die op zoek is naar een prachtige woonomgeving, is de Burgemeester Caan van Necklaan 472 een geweldige optie om te overwegen.

Images related to the topic burgemeester caan van necklaan

BURGEMEESTER CAAN VAN NECKLAAN 144, LEIDSCHENDAM
BURGEMEESTER CAAN VAN NECKLAAN 144, LEIDSCHENDAM

Article link: burgemeester caan van necklaan.

Learn more about the topic burgemeester caan van necklaan.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận