Skip to content

Burgemeester D Kooimanweg 14 – Ontdek deze verborgen parel in Purmerend!

Te koop: Burgemeester D. Kooimanweg 507, Purmerend - Hoekstra en van Eck Makelaars - Méér Makelaar

burgemeester d kooimanweg 14 1442 bz purmerend

Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend is een locatie die bekend en geliefd is bij de inwoners van Purmerend en ook daarbuiten. Het is een van de meest gewilde locaties om te wonen en te leven vanwege de uitstekende ligging en de vele voorzieningen en faciliteiten die in de buurt te vinden zijn. In dit artikel bespreken we de locatie en omgeving van Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend, de geschiedenis, wonen en leven, vervoer, voorzieningen en faciliteiten, bezienswaardigheden, recreatie en ontspanning, en de huizenprijzen en vastgoedmarkt.

Locatie en omgeving van Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend

Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend bevindt zich in de wijk Purmer-Zuid in de gemeente Purmerend, in de provincie Noord-Holland. Het is gelegen aan de westelijke rand van de stad, dicht bij de Jordaan en de Zaanstreek. De wijk Purmer-Zuid is een rustige en groene wijk, omringd door water en natuurgebieden.

De Burgemeester D. Kooimanweg is een brede verbindingsweg tussen Purmerend en Monnickendam. De weg loopt door de wijk Purmer-Zuid en verbindt het stedelijke deel van Purmerend met het platteland. Aan de Burgemeester D. Kooimanweg vind je diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en horecagelegenheden.

Geschiedenis van Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend

Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend is vernoemd naar Dirk Kooiman, die van 1951 tot 1965 burgemeester van Purmerend was. Dirk Kooiman was een bekende en geliefde burgemeester, die veel heeft betekend voor Purmerend en haar inwoners.

Het pand op Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend is gebouwd in de jaren 60 van de vorige eeuw en heeft verschillende eigenaren en bewoners gehad. Het pand is inmiddels gerenoveerd en gemoderniseerd en biedt tegenwoordig moderne en comfortabele woonruimte voor haar bewoners.

Wonen en leven in Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend

Wonen in Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend betekent genieten van een rustige en groene omgeving, met alle voorzieningen en faciliteiten binnen handbereik. De wijk Purmer-Zuid staat bekend om haar brede lanen en groene parken en biedt een groot aantal mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

De huizen aan de Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend zijn ruim en van alle moderne gemakken voorzien. Ze bieden veel privacy en zijn ideaal voor gezinnen en stellen die op zoek zijn naar comfortabele en duurzame woonruimte.

Vervoer naar en van Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend

Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Het dichtstbijzijnde treinstation is Purmerend, dat op ongeveer 10 minuten fietsen van de Burgemeester D. Kooimanweg ligt. Vanaf het station vertrekken regelmatig treinen naar Amsterdam, Alkmaar, Hoorn en andere bestemmingen in de regio.

Met de auto is Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend goed bereikbaar via de A7 en de A8. De ringweg van Amsterdam en de luchthaven Schiphol liggen op ongeveer 20-25 minuten rijden van de Burgemeester D. Kooimanweg. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de woningen aan de Burgemeester D. Kooimanweg, zowel op de eigen terreinen als op de openbare weg.

Voorzieningen en faciliteiten in de buurt van Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend

Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend is gelegen in een buurt met veel voorzieningen en faciliteiten. Zo liggen er diverse scholen in de buurt, waaronder basisscholen en een middelbare school. Er zijn verschillende winkels en supermarkten in de buurt, zoals de Albert Heijn en de Lidl.

Ook op het gebied van ontspanning en sport zijn er vele faciliteiten in de buurt van Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend. Zo zijn er diverse parken en groengebieden in de buurt, waar heerlijk gewandeld kan worden. Ook liggen er diverse sportverenigingen in de buurt, waar men kan sporten en bewegen.

Bezienswaardigheden bij Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend

Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend ligt in de buurt van diverse bezienswaardigheden. Zo ligt het historische stadje Monnickendam op slechts enkele kilometers afstand. Hier vind je verschillende monumentale panden, zoals het oude stadhuis en de Waag.

Ook is het natuurgebied De Purmer Eilandspolder vlakbij. Hier kan men heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de rust en stilte van de natuur. Het natuurgebied is tevens een belangrijk broedgebied voor diverse vogelsoorten.

Recreatie en ontspanning in de buurt van Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend

Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend is gelegen in een groene omgeving, waar veel mogelijkheden zijn voor recreatie en ontspanning. Er zijn diverse parken en groengebieden in de buurt, waar heerlijk gewandeld kan worden en waar kinderen kunnen spelen.

Ook zijn er verschillende sportverenigingen in de buurt, waar men kan sporten en bewegen. Zo zijn er verschillende voetbal- en hockeyverenigingen, een tennisvereniging en een zwembad.

Huizenprijzen en vastgoedmarkt in Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend

Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend staat bekend om haar ruime en moderne woningen en is daardoor zeer gewild onder potentiële kopers en huurders. De huizenprijzen in de buurt van Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend liggen gemiddeld hoger dan het landelijk gemiddelde.

De vastgoedmarkt in de buurt van Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend is daarentegen zeer stabiel en groeiend. Dit komt mede doordat Purmerend steeds populairder wordt onder mensen die willen wonen en werken in de regio.

FAQs

1. Wat is de geschiedenis van Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend?

Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend is vernoemd naar Dirk Kooiman, die van 1951 tot 1965 burgemeester van Purmerend was. Het pand op Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend is gebouwd in de jaren 60 van de vorige eeuw en heeft verschillende eigenaren en bewoners gehad. Het pand is inmiddels gerenoveerd en gemoderniseerd en biedt tegenwoordig moderne en comfortabele woonruimte voor haar bewoners.

2. Wat zijn de voorzieningen en faciliteiten in de buurt van Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend?

Er zijn verschillende voorzieningen en faciliteiten in de buurt van Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend. Zo liggen er diverse scholen in de buurt, waaronder basisscholen en een middelbare school. Er zijn verschillende winkels en supermarkten in de buurt, zoals de Albert Heijn en de Lidl. Ook liggen er diverse sportverenigingen in de buurt, waar men kan sporten en bewegen.

3. Wat zijn de bezienswaardigheden bij Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend?

Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend ligt in de buurt van diverse bezienswaardigheden. Zo ligt het historische stadje Monnickendam op slechts enkele kilometers afstand. Hier vind je verschillende monumentale panden, zoals het oude stadhuis en de Waag. Ook is het natuurgebied De Purmer Eilandspolder vlakbij, waar men heerlijk kan wandelen en fietsen en kan genieten van de rust en stilte van de natuur.

4. Wat zijn de huizenprijzen en vastgoedmarkten in Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend?

Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend staat bekend om haar ruime en moderne woningen en is daardoor zeer gewild onder potentiële kopers en huurders. De huizenprijzen in de buurt van Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend liggen gemiddeld hoger dan het landelijk gemiddelde. De vastgoedmarkt in de buurt van Burgemeester D. Kooimanweg 14 1442 BZ Purmerend is daarentegen zeer stabiel en groeiend. Dit komt mede doordat Purmerend steeds populairder wordt onder mensen die willen wonen en werken in de regio.

Keywords searched by users: burgemeester d kooimanweg 14 1442 bz purmerend

Categories: Top 80 burgemeester d kooimanweg 14 1442 bz purmerend

Te koop: Burgemeester D. Kooimanweg 507, Purmerend – Hoekstra en van Eck Makelaars – Méér Makelaar

See more here: vietty.com

Images related to the topic burgemeester d kooimanweg 14 1442 bz purmerend

Te koop: Burgemeester D. Kooimanweg 507, Purmerend - Hoekstra en van Eck Makelaars - Méér Makelaar
Te koop: Burgemeester D. Kooimanweg 507, Purmerend – Hoekstra en van Eck Makelaars – Méér Makelaar

Article link: burgemeester d kooimanweg 14 1442 bz purmerend.

Learn more about the topic burgemeester d kooimanweg 14 1442 bz purmerend.

See more: https://vietty.com/blognl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *