Skip to content

Burgemeester Daelenbergstraat 50 1486 MT West-Graftdijk: Ontdek deze prachtige locatie!

Burgemeester Frank Dales van Velsen vindt dat meer gemeenten te hulp moeten schieten | Op1

burgemeester dalenbergstraat 50 1486 mt west-graftdijk

Burgemeester Dallenbergstraat 50: De Locatie

De Burgemeester Dallenbergstraat 50 ligt in het dorp West-Graftdijk, vlakbij Alkmaar in het noorden van Nederland. Dit is een mooie en rustige omgeving met vele historische gebouwen en een prachtige natuur.

De omgeving van Burgemeester Dallenbergstraat 50 is voornamelijk residentieel met vrijstaande huizen en landhuizen. Het dorp is gelegen aan de oever van het Noordhollandsch Kanaal, één van de belangrijkste waterwegen in Nederland. Met de aanwezigheid van het kanaal, is het dorp populair onder watersportliefhebbers.

Bereikbaarheid van de Burgemeester Dallenbergstraat 50 is uitstekend. Het dorp ligt op korte afstand van de snelweg A9 en het treinstation Alkmaar. Bovendien is er een buslijn die het dorp verbindt met de stad Alkmaar en andere nabijgelegen plaatsen.

Burgemeester Dallenbergstraat 50: Het Gebouw

Het huis op Burgemeester Dallenbergstraat 50 is een vrijstaande woning en heeft een oppervlakte van ongeveer 200 vierkante meter. Het gebouw heeft een historisch karakter met een rijke geschiedenis. Het is gebouwd in de jaren 1800 en heeft sindsdien verschillende renovaties en verbouwingen ondergaan.

Het huis heeft een karakteristieke houten gevel met ruitvormige ramen. Het dak is bedekt met riet en de buitenmuren zijn voorzien van een traditionele witte verflaag.

Binnen is het huis volledig gerestaureerd in een moderne en luxueuze stijl. Het huis heeft vier kamers, twee badkamers, een woonkamer, een eetkamer en een luxe keuken. Er is ook een kelder en een zolder die gebruikt kunnen worden als extra opslagruimte.

Burgemeester Dallenbergstraat 50: Wonen en Leven

De huizenprijzen in West-Graftdijk zijn gemiddeld hoger dan het Nederlandse gemiddelde. Huizen in de Burgemeester Dallenbergstraat 50 zijn gemiddeld tussen de 600.000 en 800.000 euro. Dit is hoger dan de gemiddelde huizenprijs in nabijgelegen steden zoals Alkmaar en Amsterdam.

In de buurt van Burgemeester Dallenbergstraat 50 zijn er verschillende voorzieningen beschikbaar. Er zijn meerdere supermarkten, winkels, restaurants en cafés in de omgeving. De nabijgelegen stad Alkmaar heeft een groot winkelcentrum en diverse culturele bezienswaardigheden zoals musea en theaters.

De woonsituatie in Burgemeester Dallenbergstraat 50 is zeer comfortabel en luxueus. Het huis is ruim en heeft veel natuurlijk licht. De tuin is groot genoeg om te genieten van het buitenleven en biedt ruimte voor een barbecue of een tuinfeest.

Burgemeester Dallenbergstraat 50: Toekomst

Er zijn geen concrete plannen voor de toekomst van Burgemeester Dallenbergstraat 50 bekend. Het huis is echter in een goede staat en vereist geen dringende renovaties of aanpassingen.

Er wordt verwacht dat de waarde van huizen in deze regio zich positief blijft ontwikkelen, gezien de toegenomen vraag naar vastgoed in de nabijgelegen steden Alkmaar en Amsterdam.

FAQs

1. Hoe groot is het huis op Burgemeester Dallenbergstraat 50?

Het huis heeft een oppervlakte van ongeveer 200 vierkante meter.

2. Wat zijn de huizenprijzen in West-Graftdijk?

De huizenprijzen in West-Graftdijk zijn gemiddeld hoger dan het Nederlandse gemiddelde. Huizen in de Burgemeester Dallenbergstraat 50 zijn gemiddeld tussen de 600.000 en 800.000 euro.

3. Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de buurt van Burgemeester Dallenbergstraat 50?

Er zijn meerdere supermarkten, winkels, restaurants en cafés in de omgeving. De nabijgelegen stad Alkmaar heeft een groot winkelcentrum en diverse culturele bezienswaardigheden zoals musea en theaters.

4. Is er een goede verbinding met de snelweg en het openbaar vervoer?

Ja, de Burgemeester Dallenbergstraat 50 is goed bereikbaar met de snelweg A9 en het treinstation Alkmaar. Bovendien is er een buslijn die het dorp verbindt met de stad Alkmaar en andere nabijgelegen plaatsen.

5. Wat zijn de toekomstplannen voor Burgemeester Dallenbergstraat 50?

Er zijn geen concrete plannen voor de toekomst van Burgemeester Dallenbergstraat 50 bekend. Het huis is echter in een goede staat en vereist geen dringende renovaties of aanpassingen.

Keywords searched by users: burgemeester dalenbergstraat 50 1486 mt west-graftdijk

Categories: Top 61 burgemeester dalenbergstraat 50 1486 mt west-graftdijk

Burgemeester Frank Dales van Velsen vindt dat meer gemeenten te hulp moeten schieten | Op1

See more here: vietty.com

Images related to the topic burgemeester dalenbergstraat 50 1486 mt west-graftdijk

Burgemeester Frank Dales van Velsen vindt dat meer gemeenten te hulp moeten schieten | Op1
Burgemeester Frank Dales van Velsen vindt dat meer gemeenten te hulp moeten schieten | Op1

Article link: burgemeester dalenbergstraat 50 1486 mt west-graftdijk.

Learn more about the topic burgemeester dalenbergstraat 50 1486 mt west-graftdijk.

See more: https://vietty.com/blognl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *