Burgemeester Dalenbergstraat 50 West-Graftdijk: Ontdek de geheimen van deze opvallende woning!

  • 15/05/2023

burgemeester dalenbergstraat 50 west-graftdijk

Informatie over Burgemeester Dalenbergstraat 50, West-Graftdijk

West-Graftdijk is een dorp in de gemeente Alkmaar en ligt in de provincie Noord-Holland, Nederland. Burgemeester Dalenbergstraat 50 is een recreatiewoning gelegen in West-Graftdijk. Het dorp West-Graftdijk wordt omringd door uitgestrekte landerijen en polders en is een ideale plek voor liefhebbers van rust en natuur.

1. Locatie van Burgemeester Dalenbergstraat 50 in West-Graftdijk

Burgemeester Dalenbergstraat 50 ligt in het noorden van het dorp West-Graftdijk. De woning ligt op loopafstand van de historische monumenten van het dorp, zoals de kerk en de molens. De woning ligt op ongeveer 25 kilometer afstand van Amsterdam en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

2. Geschiedenis van de Burgemeester Dalenbergstraat

De naam van de Burgemeester Dalenbergstraat is afkomstig van de voormalige burgemeester van Graftdijk, Jacob Dalenberg. Het huisnummer 50 is later toegevoegd aan de naam van de straat. Het dorp West-Graftdijk heeft een rijke geschiedenis en was in het verleden een belangrijk handelscentrum van de regio.

3. Architectuur en ontwerp van Burgemeester Dalenbergstraat 50

Burgemeester Dalenbergstraat 50 is een vrijstaande recreatiewoning. De woning is gebouwd in de traditionele stijl van Noord-Holland en is voorzien van typische kenmerken van deze stijl, zoals een rieten dak en houten gevelbekleding. De woning heeft een ruime tuin en een mooi terras waar je kunt genieten van de rust en natuur van de omgeving.

4. Woningen en huurprijzen in de Burgemeester Dalenbergstraat

Er staan verschillende huizen te koop en te huur in de Burgemeester Dalenbergstraat. De huizen variëren in grootte en prijsklasse. De huurprijzen van de recreatiewoningen in de Burgemeester Dalenbergstraat liggen tussen de €600 en €900 per maand.

5. Voorzieningen en faciliteiten in de omgeving van Burgemeester Dalenbergstraat 50

West-Graftdijk is een klein dorp en heeft beperkte voorzieningen. Er zijn een paar kleine winkels in het dorp waar je dagelijkse boodschappen kunt doen. Voor meer uitgebreide winkelmogelijkheden kun je terecht in de nabijgelegen steden als Alkmaar en Amsterdam. In West-Graftdijk is er een basisschool en een kinderopvang. Verder zijn er verschillende sportverenigingen en een speeltuin in het dorp.

6. Bevolking en demografie van West-Graftdijk

West-Graftdijk heeft een kleine gemeenschap met ongeveer 600 inwoners. Het dorp heeft een vergrijzende bevolking en er zijn weinig jonge gezinnen in het dorp.

7. Economie en werkgelegenheid in West-Graftdijk

Er zijn weinig werkgelegenheidskansen in West-Graftdijk zelf. Veel inwoners werken in nabijgelegen steden zoals Alkmaar en Amsterdam. Er zijn een paar kleine bedrijven in het dorp, voornamelijk gericht op de toeristische sector.

8. Bezienswaardigheden in de buurt van Burgemeester Dalenbergstraat 50

In de directe omgeving van West-Graftdijk liggen verschillende bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn. Zo kun je een bezoek brengen aan de historische stad Alkmaar met zijn mooie grachten en monumentale panden. Ook Amsterdam ligt op korte afstand en is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. In de directe omgeving van West-Graftdijk liggen verschillende mooie natuurgebieden zoals de Eilandspolder en de Starnmeer.

9. Toegankelijkheid en openbaar vervoer van Burgemeester Dalenbergstraat 50

Burgemeester Dalenbergstraat 50 is goed bereikbaar met de auto. Het dorp ligt vlakbij de afslag van de A9, waardoor je snel in Alkmaar en Amsterdam bent. Het openbaar vervoer in West-Graftdijk is beperkt. Er rijdt een bus en er is een treinstation in het nabijgelegen dorp De Rijp.

10. Sociale gemeenschap in West-Graftdijk en evenementen in de buurt van Burgemeester Dalenbergstraat 50

West-Graftdijk heeft een hechte gemeenschap en er worden regelmatig evenementen georganiseerd in het dorp. Zo is er jaarlijks een kermis en worden er concerten en feesten georganiseerd in het dorpshuis. In de omgeving van West-Graftdijk zijn er verschillende festivals en evenementen die het hele jaar door plaatsvinden.

FAQs

1. Wat is er te doen in West-Graftdijk?

West-Graftdijk is een rustig dorp en heeft weinig toeristische voorzieningen. Toch zijn er verschillende bezienswaardigheden in de directe omgeving van het dorp. Zo kun je een bezoek brengen aan de historische stad Alkmaar of genieten van de natuur in de nabijgelegen natuurgebieden.

2. Hoe bereik ik Burgemeester Dalenbergstraat 50?

Burgemeester Dalenbergstraat 50 is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Het dorp ligt vlakbij de afslag van de A9. Het openbaar vervoer in West-Graftdijk is beperkt. Er rijdt een bus en er is een treinstation in het nabijgelegen dorp De Rijp.

3. Wat is de huurprijs van huizen in de Burgemeester Dalenbergstraat?

De huurprijzen van de recreatiewoningen in de Burgemeester Dalenbergstraat liggen tussen de €600 en €900 per maand.

4. Is er werkgelegenheid in West-Graftdijk?

Er zijn weinig werkgelegenheidskansen in West-Graftdijk zelf. Veel inwoners werken in nabijgelegen steden zoals Alkmaar en Amsterdam. Er zijn een paar kleine bedrijven in het dorp, voornamelijk gericht op de toeristische sector.

5. Zijn er evenementen in West-Graftdijk?

West-Graftdijk heeft een hechte gemeenschap en er worden regelmatig evenementen georganiseerd in het dorp. Zo is er jaarlijks een kermis en worden er concerten en feesten georganiseerd in het dorpshuis. In de omgeving van West-Graftdijk zijn er verschillende festivals en evenementen die het hele jaar door plaatsvinden.

Keywords searched by users: burgemeester dalenbergstraat 50 west-graftdijk burgemeester dalenbergstraat 50 1486 mt west-graftdijk, funda recreatiewoning west-graftdijk

Categories: Top 89 burgemeester dalenbergstraat 50 west-graftdijk

Te koop: Burgemeester Dalenbergstraat 50/356, West-Graftdijk – Hoekstra en van Eck Makelaars

See more here: vietty.com

burgemeester dalenbergstraat 50 1486 mt west-graftdijk

Burgemeester Daelenbergstraat 50, 1486 MT West-Graftdijk, is een prachtige woning gelegen in het rustige en pittoreske dorpje West-Graftdijk in Nederland. Het pand is gebouwd in 1967 en is sindsdien goed onderhouden en gerenoveerd. De woning biedt veel ruimte, comfort en gezelligheid voor een gezin of een stel dat op zoek is naar een rustige en ontspannen plek om te wonen.

De woning beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime woonkamer, eetkamer, keuken en een kantoor/studeerkamer. De slaapkamers zijn verdeeld over 2 verdiepingen en bieden genoeg ruimte voor een groot gezin. De badkamers zijn modern en voorzien van alle gemakken zoals een bad, douche, toilet en wastafel.

De woonkamer is ruim en biedt een gezellige sfeer met een open haard en grote raampartijen. De eetkamer is ingericht met een grote eettafel die plaats biedt aan 8 personen en biedt voldoende ruimte om gasten te ontvangen.

De keuken is modern en is voorzien van de laatste apparatuur zoals een inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. Er is voldoende opbergruimte beschikbaar in de keukenkasten en er is ook een pantryruimte.

De kantoor/studeerkamer is ideaal voor mensen die vanuit huis werken en biedt een rustige en afgesloten plek om te werken en te studeren.

Buiten is er een mooie tuin die goed onderhouden is en biedt veel privacy. Er is een terras waar u kunt genieten van een drankje en een maaltijd in de zon. Er is ook een schuur waar u tuinmeubelen en gereedschap kunt opbergen. De woning beschikt ook over een eigen oprit waar u uw auto kunt parkeren.

West-Graftdijk is een klein dorpje ten noorden van Amsterdam en biedt rust, ruimte en natuur. Het dorp is omgeven door groene weilanden, waterwegen en polders en biedt vele mogelijkheden om te wandelen, fietsen en varen. Het dorp heeft een basisschool, kinderopvang, een buurthuis, een voetbalveld en een tennisbaan. Er zijn ook verschillende winkels in de nabijgelegen dorpen zoals De Rijp en Alkmaar.

FAQs:

1. Wat zijn de afmetingen van de woning?

Antwoord: De woning is ongeveer 180 m² groot.

2. Hoeveel slaapkamers heeft de woning?

Antwoord: De woning beschikt over 4 slaapkamers.

3. Is er een tuin aanwezig?

Antwoord: Ja, de woning heeft een mooie tuin die goed onderhouden is en biedt veel privacy.

4. Is er een garage aanwezig?

Antwoord: Nee, er is geen garage aanwezig, maar er is wel een eigen oprit waar u uw auto kunt parkeren.

5. Hoe ver is de woning van Amsterdam?

Antwoord: De woning ligt op ongeveer 20 km afstand van Amsterdam.

6. Is er openbaar vervoer beschikbaar in het dorp?

Antwoord: Ja, er zijn verschillende buslijnen die door het dorp lopen en er is een treinstation in de nabijgelegen stad Alkmaar.

7. Is er een school in het dorp?

Antwoord: Ja, er is een basisschool in het dorp en er zijn verschillende scholen in de nabijgelegen dorpen en steden.

8. Zijn er winkels in het dorp?

Antwoord: Nee, het dorp heeft geen winkels, maar er zijn verschillende winkels in de nabijgelegen dorpen zoals De Rijp en Alkmaar.

9. Is de woning geschikt voor een groot gezin?

Antwoord: Ja, de woning is geschikt voor een groot gezin en biedt voldoende ruimte voor iedereen.

10. Zijn er recreatiemogelijkheden in de omgeving?

Antwoord: Ja, de omgeving biedt vele mogelijkheden om te wandelen, fietsen en varen. Er zijn ook verschillende recreatiegebieden in de buurt zoals de Eilandspolder en het Alkmaardermeer.

funda recreatiewoning west-graftdijk

Funda Recreatiewoning West-Graftdijk: Een Prachtige Vakantiebestemming

Recreatiepark West-Graftdijk is een prachtig recreatiepark in de gemeente Alkmaar in Nederland. Het park ligt in de prachtige Noord-Hollandse natuur en biedt vakantievilla’s in villastijl in de prachtige Graftdijk. Funda Recreatiewoning West-Graftdijk is daarmee de perfecte locatie voor een ontspannen vakantie met uw gezin, vrienden of uw partner.

De villa’s zijn volledig uitgerust met alle faciliteiten die nodig zijn voor een comfortabel verblijf, waaronder een volledig uitgeruste keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamers en buitenruimte. Er zijn ook voldoende parkeerplaatsen op het terrein.

Met het prachtige Noord-Hollandse landschap rond de villa’s, het recreatiepark en de wijd open ruimte van het park, zult u zich in de natuur wanen en genieten van een ruimte omgeving. Het is een geweldige plek om te wandelen, fietsen of gewoon te ontspannen en te genieten van de frisse lucht.

Recreatiepark West-Graftdijk is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en te ontspannen. Er zijn vele faciliteiten beschikbaar voor gasten, zoals een zwembad, een kinderbad, een speeltuin, een tennisbaan, een jeu-de-boulesbaan, een volleybalveld, een trampoline en nog veel meer. Bij het zwembad is er een gezellig zonneterras waar u kunt ontspannen en een boek kunt lezen terwijl u geniet van uw vakantie.

Het park is ook ontworpen met gezinnen en kinderen in gedachten. Er is een kindvriendelijke omgeving waar kinderen zich kunnen vermaken en plezier kunnen hebben. Het park zelf is volledig veilig en er zijn geen verkeerszone op het terrein, wat betekent dat het veilig is voor kinderen om buiten te zijn en te spelen.

Funda Recreatiewoning West-Graftdijk is ook de perfecte locatie voor een weekendje weg met je partner. Het is een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur en het buitenleven. Er zijn vele bezienswaardigheden in de buurt om te ontdekken en te verkennen, en de villa’s zijn ontworpen om u volledig comfort te bieden.

U kunt kiezen uit een breed scala aan activiteiten om te doen tijdens uw verblijf in West-Graftdijk. Fietsen, wandelen en paardrijden zijn de populairste activiteiten op het terrein, maar er zijn ook tal van restaurants en cafés om te bezoeken in de omgeving.

FAQs

1. Wat zijn de openingstijden van het park?

Het park is het hele jaar geopend.

2. Is er on-site parkeren?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein.

3. Zijn huisdieren toegestaan in de villa’s?

Ja, huisdieren zijn toegestaan in enkele van de villa’s.

4. Kan ik fietsen huren in het park?

Ja, er zijn fietsen te huur op het park.

5. Is er een supermarkt in de buurt?

Ja, er zijn supermarkten in de nabije omgeving.

6. Kan ik mijn eigen beddengoed meenemen voor de villa?

Ja, het is mogelijk om uw eigen beddengoed mee te nemen.

7. Hoe ver is het park van Amsterdam?

Recreatiepark West-Graftdijk ligt op ongeveer 40 minuten rijden van Amsterdam.

8. Is er WiFi beschikbaar in de villa’s?

Ja, er is WiFi beschikbaar in alle villa’s.

9. Is er een restaurant op het terrein?

Nee, er is geen restaurant op het terrein, maar er zijn talloze restaurants in de buurt.

10. Kan ik een villa boeken voor één nacht?

Nee, minimale verblijfsduur is twee nachten.

Tot slot is Funda Recreatiewoning West-Graftdijk de perfecte plek voor een ontspannen vakantie in Nederland. Met een prachtig landschap rond de villa’s en veel activiteiten op het park, zult u zeker genieten van uw verblijf in West-Graftdijk. Of u nu op zoek bent naar een verblijf met uw gezin, vrienden of uw partner, de villa’s zijn ontworpen om u volledig comfort te bieden en u te laten genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Boek dus snel je vakantie bij Funda Recreatiewoning West-Graftdijk voor een onvergetelijke ervaring.

Images related to the topic burgemeester dalenbergstraat 50 west-graftdijk

Te koop: Burgemeester Dalenbergstraat 50/356, West-Graftdijk - Hoekstra en van Eck Makelaars
Te koop: Burgemeester Dalenbergstraat 50/356, West-Graftdijk – Hoekstra en van Eck Makelaars

Article link: burgemeester dalenbergstraat 50 west-graftdijk.

Learn more about the topic burgemeester dalenbergstraat 50 west-graftdijk.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận