Burgemeester Daleslaan 27 6532 CL Nijmegen: Jouw Nieuwe Woonlocatie met Adembenemend Uitzicht!

  • 15/05/2023

burgemeester daleslaan 27 6532 cl nijmegen

Informatie over Burgemeester Daleslaan 27 6532 CL Nijmegen

Burgemeester Daleslaan 27 is een woning gelegen in de wijk Hatert in Nijmegen. Het is een vrijstaand huis met twee verdiepingen en een zolder. Het heeft een woonoppervlakte van 150 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 715 vierkante meter. Het pand is gebouwd in 1974 en is in goede staat.

Locatie en buurtinformatie

De woning is gelegen aan Burgemeester Daleslaan, een rustige straat in de wijk Hatert. Het is omringd door vergelijkbare vrijstaande huizen en villa’s. De straat is gelegen tegenover het Goffertpark, een groot stadspark waar mensen kunnen wandelen, hardlopen, fietsen en picknicken. Het park heeft ook sportfaciliteiten zoals voetbalvelden, tennisbanen en een zwembad.

Voorzieningen in de buurt

De buurt biedt veel voorzieningen. Op 5 minuten loopafstand ligt het winkelcentrum Hatert, waar er supermarkten, drogisterijen, kledingwinkels, restaurants en take-aways zijn. Ook is er een grote bibliotheek in de buurt. Voor medische zorg kunnen bewoners terecht bij het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) dat op 5 minuten fietsafstand ligt. Er zijn ook verschillende huisartsenpraktijken in de wijk.

Reistijd naar openbaar vervoer en andere belangrijke locaties

Er zijn verschillende buslijnen die bewoners kunnen brengen naar het Centraal Station van Nijmegen, dat op slechts 10 minuten rijden ligt. Vanaf het centraal station zijn er treinen naar verschillende steden in Nederland. De dichtstbijzijnde snelweg A73 ligt op 3 minuten rijden van de woning en biedt eenvoudig toegang tot de rest van Nederland en Duitsland.

Toekomstige ontwikkelingen in de buurt

Er zijn momenteel geen grote ontwikkelingen gepland in de buurt. De wijk Hatert is een relatief rustige woonwijk die voornamelijk bestaat uit vrijstaande huizen en eengezinswoningen.

Scholen in de buurt

Er zijn verschillende scholen op loop- of fietsafstand van de woning, waaronder basisscholen De Buut, De Zonnewende en De Wingerd. Ook zijn er middelbare scholen in de buurt, zoals het Citadel College en het Kandinsky College.

Burgemeester Daleslaan 23 Nijmegen

Burgemeester Daleslaan 23 is een vrijstaande woning gelegen naast Burgemeester Daleslaan 27. Het heeft een vergelijkbare grootte en staat op een perceel van ongeveer dezelfde grootte. Het is gebouwd in 1973 en heeft een woonoppervlakte van 160 vierkante meter.

Burgemeester Daleslaan Nijmegen

De Burgemeester Daleslaan is een lange straat die door verschillende wijken in Nijmegen loopt. Het begint in de wijk Brakkenstein en loopt door de wijken Hees, Neerbosch-Oost en Hatert. De straat is vernoemd naar Ien Dales, een voormalige burgemeester van Nijmegen en later minister van Binnenlandse Zaken.

Adres CWZ Nijmegen

Het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) heeft meerdere locaties in Nijmegen. Het adres van de hoofdlocatie is Weg door Jonkerbos 100, 6532 SZ Nijmegen.

Specialisten CWZ Nijmegen

Het CWZ heeft een groot aantal specialisten op verschillende gebieden. Enkele voorbeelden zijn cardiologie, dermatologie, gynaecologie, kindergeneeskunde, neurologie, orthopedie en urologie.

CWZ Nijmegen postbus

Het CWZ heeft ook een postbus die gebruikt kan worden voor het versturen van brieven en pakketten. De postbus is te vinden op het volgende adres: CWZ Postbus 9015 6500 GS Nijmegen.

CWZ plattegrond

Op de website van het CWZ is een plattegrond van de locatie te vinden. Zo kunnen patiënten en bezoekers eenvoudig navigeren door het ziekenhuis en de verschillende afdelingen en specialismen vinden.

B80 CWZ

B80 is een gebouw op het terrein van het CWZ. Het huisvest verschillende afdelingen van het ziekenhuis, waaronder de polikliniek neurologie, de afdeling klinische genetica, het laboratorium pathologie en de afdeling radiotherapie.

Canisius Ziekenhuis Nijmegen St. Annastraat

Het Canisius Ziekenhuis Nijmegen is een voormalig ziekenhuis dat is opgegaan in het CWZ. Het gebouw aan de St. Annastraat wordt nog steeds gebruikt als polikliniek en het biedt onderdak aan verschillende afdelingen van het CWZ.

FAQs

Is Burgemeester Daleslaan 27 beschikbaar voor verkoop?

Het is onbekend of Burgemeester Daleslaan 27 momenteel te koop staat. Het is aan te raden om contact op te nemen met een makelaar voor meer informatie over de beschikbaarheid van de woning.

Wat is de huidige waardebepaling van Burgemeester Daleslaan 27?

De huidige waardebepaling van Burgemeester Daleslaan 27 is onbekend. Het is aan te raden om contact op te nemen met een makelaar voor meer informatie over de waarde van de woning.

Welke scholen zijn in de buurt van Burgemeester Daleslaan 27?

Er zijn verschillende scholen in de buurt van Burgemeester Daleslaan 27, waaronder basisscholen De Buut, De Zonnewende en De Wingerd. Ook zijn er middelbare scholen in de buurt, zoals het Citadel College en het Kandinsky College.

Hoe ver is het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) van Burgemeester Daleslaan 27?

Het CWZ ligt op 5 minuten fietsafstand van Burgemeester Daleslaan 27.

Wat is de dichtstbijzijnde snelweg van Burgemeester Daleslaan 27?

De dichtstbijzijnde snelweg van Burgemeester Daleslaan 27 is de A73, die op 3 minuten rijden ligt.

Keywords searched by users: burgemeester daleslaan 27 6532 cl nijmegen burgemeester daleslaan 23 nijmegen, burgemeester daleslaan nijmegen, adres cwz nijmegen, specialisten cwz nijmegen, cwz nijmegen postbus, cwz plattegrond, b80 cwz, canisius ziekenhuis nijmegen st annastraat

Categories: Top 36 burgemeester daleslaan 27 6532 cl nijmegen

Bianca Bendermacher, chirurg | CWZ Nijmegen

See more here: vietty.com

burgemeester daleslaan 23 nijmegen

De Burgemeester Daleslaan 23 in Nijmegen is een zeer populaire locatie vanwege de gunstige ligging en diverse voorzieningen in de buurt. Dit artikel geeft een overzicht van de belangrijkste aspecten van deze locatie en antwoordt op veelgestelde vragen over het pand en de omgeving.

Ligging en bereikbaarheid

De Burgemeester Daleslaan 23 ligt in de wijk Goffert in Nijmegen. Deze wijk is gelegen in het oostelijke deel van de stad, op ongeveer 10 minuten afstand van het centrum van Nijmegen. De wijk is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Met de auto is de Burgemeester Daleslaan 23 bereikbaar via de A73, afrit Nijmegen-Oost. Vanaf hier is het enkele minuten rijden naar het pand. Rondom het pand zijn voldoende parkeergelegenheden voor bezoekers en bewoners.

Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. Er stoppen diverse buslijnen in de buurt van de Burgemeester Daleslaan 23, waaronder lijn 6, 13, 14 en 15. Het treinstation Goffert ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van het pand.

Winkel- en horeca voorzieningen

In de directe omgeving van de Burgemeester Daleslaan 23 zijn diverse winkel- en horecavoorzieningen te vinden. Zo is er een grote Albert Heijn supermarkt gevestigd op slechts enkele minuten loopafstand van het pand. Ook zijn er diverse andere supermarkten in de buurt te vinden, waaronder een Jumbo en Lidl.

Naast de vele supermarkten zijn er ook diverse andere winkels te vinden in de buurt van de Burgemeester Daleslaan 23. Zo is er een Kruidvat drogisterij, een Etos en een Hema op enkele minuten loopafstand van het pand. Ook zijn er diverse kledingwinkels en andere retailzaken te vinden in de buurt.

Voor wat betreft horecavoorzieningen is er ook veel keuze in de buurt van de Burgemeester Daleslaan 23. Zo zijn er diverse cafés en restaurants te vinden, waaronder de bekende fastfoodketen McDonald’s. Ook zijn er diverse andere horecagelegenheden te vinden, van gezellige koffietentjes tot sfeervolle restaurants.

Woningaanbod

Op de Burgemeester Daleslaan 23 zijn diverse woningen te vinden. Het betreft hier voornamelijk appartementen, maar ook enkele eengezinswoningen.

De appartementen zijn zeer ruim van opzet en hebben vaak een oppervlakte van meer dan 100 vierkante meter. De woningen zijn voorzien van alle moderne gemakken en beschikken over een luxe keuken, nette badkamer en één of meerdere slaapkamers. Veel van de appartementen hebben ook een balkon of een terras.

De eengezinswoningen zijn iets kleiner van opzet, maar bieden nog steeds voldoende ruimte voor gezinnen. De woningen beschikken over een woonkamer, keuken, badkamer en enkele slaapkamers.

Alle woningen op de Burgemeester Daleslaan 23 zijn voorzien van dubbel glas, waardoor de woningen goed geïsoleerd zijn. Ook is er een lift aanwezig in het pand, waardoor alle woningen goed bereikbaar zijn.

Veelgestelde vragen

– Kan ik ook een parkeerplaats huren in de buurt van de Burgemeester Daleslaan 23?

Ja, er zijn diverse parkeerplaatsen te huur in de buurt van de Burgemeester Daleslaan 23. Deze parkeerplaatsen zijn te huur bij diverse verhuurders in de buurt.

– Zijn er mogelijkheden voor sport en recreatie in de buurt van de Burgemeester Daleslaan 23?

Ja, er zijn diverse sport- en recreatiemogelijkheden in de buurt van de Burgemeester Daleslaan 23. Zo is er een sportcomplex in de buurt, waar diverse sportverenigingen actief zijn. Ook is er een grote speeltuin en park in de buurt, waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

– Zijn er ook scholen in de buurt van de Burgemeester Daleslaan 23?

Ja, er zijn diverse scholen te vinden in de buurt van de Burgemeester Daleslaan 23. Zo zijn er diverse basisscholen en middelbare scholen in de buurt te vinden.

– Is de Burgemeester Daleslaan 23 geschikt voor senioren?

Ja, de Burgemeester Daleslaan 23 is zeer geschikt voor senioren. Er is een lift aanwezig in het pand, waardoor alle woningen goed bereikbaar zijn. Daarnaast zijn de appartementen zeer ruim van opzet en beschikken ze over diverse moderne gemakken.

– Kan ik een bezichtiging aanvragen voor een woning op de Burgemeester Daleslaan 23?

Ja, het is mogelijk om een bezichtiging aan te vragen voor een woning op de Burgemeester Daleslaan 23. Hiervoor kunt u contact opnemen met de verhuurder of makelaar van de betreffende woning.

Conclusie

De Burgemeester Daleslaan 23 in Nijmegen is een zeer populaire locatie vanwege de gunstige ligging en diverse voorzieningen in de buurt. Er zijn veel winkels en horecagelegenheden te vinden en de locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Op de Burgemeester Daleslaan 23 zijn diverse woningen te vinden, van ruime appartementen tot gezellige eengezinswoningen. Alle woningen zijn voorzien van diverse moderne gemakken en zijn goed geïsoleerd.

Voor veelgestelde vragen over de Burgemeester Daleslaan 23 kunt u terecht bij de verhuurder of makelaar van de betreffende woning.

burgemeester daleslaan nijmegen

De Burgemeester Daleslaan is een belangrijke verkeersader in de mooie stad Nijmegen, gelegen in het oosten van Nederland. Het is vernoemd naar Ed d’Ales, een voormalig burgemeester van Nijmegen (1952-1970).
De Burgemeester Daleslaan (ook wel bekend als de N325) verbindt de snelwegen A50 en A15 en loopt langs het centrum van Nijmegen. Het heeft een totale lengte van ongeveer 7 kilometer en is een belangrijke route voor zowel lokaal als internationaal verkeer.

Geschiedenis van de Burgemeester Daleslaan

De Burgemeester Daleslaan werd gebouwd in de jaren ’80 van de vorige eeuw als een onderdeel van het infrastructurele plan voor de stadskern van Nijmegen. Het doel was om de verkeersdruk in de stad te verminderen en de bereikbaarheid te verbeteren.
De bouw omvatte het bouwen van een nieuwe brug over de rivier de Waal, waardoor er een snellere route werd gecreëerd tussen de twee snelwegen en de stad.
Het project werd al snel een succes en de Burgemeester Daleslaan werd een belangrijke route voor het zakelijke verkeer, toeristen en forenzen die tussen de verschillende delen van Nijmegen wilden pendelen.

Het belang van Burgemeester Daleslaan

De Burgemeester Daleslaan is een belangrijke ader voor de stad Nijmegen vanwege de verbinding met de snelwegen. Het maakt het makkelijker en sneller voor zowel de lokale inwoners als bezoekers om de stad te bereiken vanaf verschillende delen van het land. Dit vermindert niet alleen de files in de stad maar ook de CO2-uitstoot.
Daarnaast heeft de Burgemeester Daleslaan ook bijgedragen aan de economische groei van Nijmegen door het aantrekken van bedrijven en investeerders. De locatie van de weg biedt gemakkelijke toegang tot het zakelijke centrum van de stad, waardoor het ideaal is voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in investeren in de stad.

Infrastructuur

De Burgemeester Daleslaan is een moderne snelweg met in beide richtingen elk twee rijstroken. Het heeft een maximumsnelheid van 80 km/uur. Om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen, zijn er verschillende maatregelen getroffen, zoals verkeerslichten, bewegwijzering en wegmarkeringen. Er zijn ook speciale aansluitingen op de weg om de toegang tot verschillende delen van de stad te verbeteren.

Fietspaden

Naast de hoofdweg heeft de Burgemeester Daleslaan ook fietspaden aan beide zijden van de weg. Dit is belangrijk omdat Nijmegen bekend staat als een fietsstad en het hebben van fietsvoorzieningen in de stad van groot belang is. De fietspaden zijn gescheiden van de hoofdweg, wat de veiligheid van fietsers garandeert.

Openbaar vervoer

De Burgemeester Daleslaan is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bushaltes langs de weg waar bussen van verschillende vervoersbedrijven stoppen. Het openbaar vervoer is verbonden met verschillende delen van de stad en kan worden gebruikt door zowel lokale inwoners als bezoekers van de stad.

FAQ’s

Wat zijn de openingstijden van de Burgemeester Daleslaan? De Burgemeester Daleslaan is beschikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week. Er zijn geen openingstijden van toepassing.

Is er een maximumsnelheid op de Burgemeester Daleslaan? Ja, er is een maximumsnelheid van 80 km/u van toepassing op de Burgemeester Daleslaan.

Hoe bereik ik de Burgemeester Daleslaan? De Burgemeester Daleslaan is toegankelijk via verschillende aansluitingen op de snelwegen A50 en A15. Bezoekers kunnen ook gebruik maken van het openbaar vervoer en stops langs de weg.

Zijn er parkeermogelijkheden beschikbaar op de Burgemeester Daleslaan? Ja, er zijn verschillende parkeerplaatsen beschikbaar langs de weg.

Is de Burgemeester Daleslaan geschikt voor fietsers? Ja, er zijn fietspaden aan beide zijden van de Burgemeester Daleslaan die zijn gescheiden van het autoverkeer.

Zijn er verkeerslichten op de Burgemeester Daleslaan? Ja, er zijn verschillende verkeerslichten op de Burgemeester Daleslaan om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen.

In welke richtingen rijdt het verkeer op de Burgemeester Daleslaan? Het verkeer op de Burgemeester Daleslaan rijdt in beide richtingen.

Conclusie

De Burgemeester Daleslaan is een belangrijke verkeersader in de stad Nijmegen die de stad verbindt met de snelwegen A50 en A15. Het is een belangrijke route voor zowel lokaal als internationaal verkeer en heeft bijgedragen aan de economische groei van de stad. Het is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft fietspaden aan beide zijden van de weg. De Burgemeester Daleslaan is een belangrijke bijdrage aan de infrastructuur van Nijmegen en vermindert de drukte en de milieuvervuiling in de stad.

adres cwz nijmegen

Adres CWZ Nijmegen – De Belangrijke Locatie voor Gezondheidszorg in Nederlands

Het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) is een ziekenhuis dat gevestigd is in Nijmegen, Nederland. Het is één van de grootste — en tevens één van de belangrijkste — ziekenhuizen in de regio. Het is te vinden op de Weg door Jonkerbos 100 in Nijmegen en ligt op een toegankelijke locatie voor patiënten en bezoekers.

Het CWZ streeft ernaar om een hoogwaardige gezondheidszorg aan te bieden aan patiënten. Hun prioriteit ligt bij kwaliteit en zorg, en hun missie is om een veilige, efficiënte en patiëntvriendelijke omgeving te creëren waarin patiënten kunnen herstellen van ziektes en gezondheidsproblemen. In dit artikel zullen we verder ingaan op het adres van het CWZ en wat er in dit ziekenhuis te verwachten valt.

Hoe bereik je Adres CWZ Nijmegen?

Het adres van CWZ Nijmegen is de Weg door Jonkerbos 100, 6532 SZ Nijmegen. Er zijn verschillende manieren om het ziekenhuis te bereiken, afhankelijk van waar je vandaan komt. Hier zijn enkele voorbeelden:

Met de auto:

Als je vanaf de snelweg A73 of A50 komt, kun je eenvoudig de borden richting CWZ volgen. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het ziekenhuis.

Met het openbaar vervoer:

Er zijn verschillende manieren om het CWZ te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn bushaltes in de buurt van het ziekenhuis, waar verschillende bussen stoppen. Enkele voorbeelden van buslijnen zijn: lijnen 5, 6, 14 en 83.

Met de fiets:

Als je in de buurt woont, dan kun je er ook voor kiezen om met de fiets naar het CWZ te gaan. Er zijn genoeg fietspaden en stallingen om je fiets te parkeren.

Wat zijn de faciliteiten van het CWZ?

Het CWZ biedt een breed scala aan faciliteiten aan voor patiënten en bezoekers. Enkele van deze faciliteiten zijn:

– Kamers voor kort verblijf, dagbehandeling en dagopname

– Gespecialiseerde afdelingen voor kinderen, kraamzorg en geriatrie

– Een apotheek

– Radiologie en beeldvorming

– Fysiotherapie en revalidatiecentrum

– Laboratoria

– Dialysecentrum

– Maaltijden en catering

– Een winkel voor patiënten en bezoekers

– Gratis wifi

Wat zijn de specialisaties van CWZ?

Het CWZ is gespecialiseerd in verschillende medische vakgebieden. Enkele van deze specialisaties zijn:

– Orthopedie

– Gynaecologie en verloskunde

– Oogheelkunde

– Oncologie

– Cardiologie

– Neurologie

– Reumatologie

– Psychiatrie

Wat is de geschiedenis van het CWZ?

Het CWZ bestaat al sinds 1905 en is opgericht als Rooms-Katholiek Ziekenhuis. Het was aanvankelijk een klein ziekenhuis met slechts enkele kamers. In de loop der jaren is het CWZ uitgegroeid tot een van de belangrijkste medische centra van het land.

In de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw underwent onderging het CWZ een grote renovatie en uitbreiding. Hierdoor kwamen er nieuwe gebouwen bij en werden bestaande gebouwen gemoderniseerd. Het ziekenhuis blijft zich voortdurend ontwikkelen om de patiëntenzorg te blijven verbeteren.

FAQs over Adres CWZ Nijmegen

1) Welke verzekeraars werken samen met CWZ?

Het CWZ werkt samen met alle zorgverzekeraars in Nederland. Patiënten kunnen dus met elke verzekering bij het CWZ terecht.

2) Kan ik in het CWZ parkeren?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid rondom het ziekenhuis. Er zijn verschillende parkeerterreinen en parkeergarages in de buurt.

3) Kan ik op elk moment van de dag bij het CWZ terecht?

Ja, het CWZ is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Patiënten kunnen op elk moment van de dag terecht bij het ziekenhuis voor noodhulp en medische zorg.

4) Biedt het CWZ kraamzorg aan?

Ja, het CWZ is gespecialiseerd in kraamzorg en biedt persoonlijke en deskundige zorg voor zwangere vrouwen en pasgeborenen.

5) Wat is de wachttijd voor een afspraak bij het CWZ?

De wachttijd voor een afspraak varieert afhankelijk van het type afspraak. Voor sommige afspraken kunnen patiënten op dezelfde dag nog terecht, terwijl voor andere afspraken een wachttijd van enkele weken kan gelden. Patiënten kunnen contact opnemen met het CWZ om de actuele wachttijd voor hun specifieke afspraak te achterhalen.

Conclusie

Het CWZ is een belangrijk ziekenhuis in Nijmegen, dat gespecialiseerd is in verschillende medische vakgebieden en hoogwaardige zorg biedt aan patiënten. Het ziekenhuis is gevestigd op een toegankelijke locatie en biedt tal van faciliteiten voor patiënten en bezoekers. Het CWZ blijft zich ontwikkelen om zijn missie van een veilige, efficiënte en patiëntvriendelijke omgeving voor herstel na te streven.

Images related to the topic burgemeester daleslaan 27 6532 cl nijmegen

Bianca Bendermacher, chirurg | CWZ Nijmegen
Bianca Bendermacher, chirurg | CWZ Nijmegen

Article link: burgemeester daleslaan 27 6532 cl nijmegen.

Learn more about the topic burgemeester daleslaan 27 6532 cl nijmegen.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận