Burgemeester De Beaufortweg Leusden: Ontdek de verborgen parel van de stad!

  • 15/05/2023

burgemeester de beaufortweg leusden

De Burgemeester de Beaufortweg is een prachtige straat in de gemeente Leusden, in de provincie Utrecht. Het is een aantrekkelijke woonomgeving die bekend staat om zijn rustige en groene omgeving. De straat is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Leusden, de heer De Beaufort. In dit artikel worden de geschiedenis van Burgemeester de Beaufortweg, de locatie en omgeving, het type huizen, winkelen, openbaar vervoer, scholen, recreatie en bekende inwoners behandeld.

Geschiedenis van Burgemeester de Beaufortweg

De Burgemeester de Beaufortweg werd gebouwd in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw en is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Leusden, de heer De Beaufort. Burgemeester De Beaufort was van 1953 tot 1968 burgemeester van Leusden en heeft veel bijgedragen aan de ontwikkeling van de gemeente. Hij was een zeer geliefde burgemeester en wordt nog steeds herinnerd als een belangrijke figuur in de geschiedenis van Leusden.

Locatie en omgeving van Burgemeester de Beaufortweg

De Burgemeester de Beaufortweg ligt in het noordoostelijke deel van Leusden, vlakbij de grens met Amersfoort. De straat loopt van de Zwarteweg tot aan de Dodeweg. De omgeving van de Burgemeester de Beaufortweg is erg groen en rustig, met veel bomen en parken in de buurt. Het is een woonwijk met voornamelijk eengezinswoningen en vrijstaande huizen.

Type huizen op Burgemeester de Beaufortweg

De huizen op de Burgemeester de Beaufortweg variëren van eengezinswoningen tot vrijstaande huizen. De meeste huizen zijn gebouwd in de jaren 60 en 70 en zijn goed onderhouden. De huizen hebben grote tuinen en zijn omringd door veel groen. De huizen op de Burgemeester de Beaufortweg zijn erg in trek bij gezinnen vanwege hun rustige en kindvriendelijke omgeving.

Winkelen in de buurt van Burgemeester de Beaufortweg

In de buurt van de Burgemeester de Beaufortweg zijn er verschillende mogelijkheden om te winkelen. Op loopafstand is er een winkelcentrum met verschillende supermarkten, waaronder Albert Heijn en Lidl. Daarnaast zijn er diverse andere winkels in de directe omgeving, zoals een bakkerij, slagerij en bloemenwinkel. Voor een uitgebreider aanbod aan winkels is het centrum van Amersfoort gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto.

Openbaar vervoer naar Burgemeester de Beaufortweg

De Burgemeester de Beaufortweg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bushaltes in de buurt die verbindingen bieden naar Amersfoort en andere omliggende steden. Het treinstation Amersfoort Centraal is ook gemakkelijk bereikbaar met de bus of auto. Vanaf hier zijn er treinverbindingen naar verschillende steden in Nederland.

Scholen in de buurt van Burgemeester de Beaufortweg

Er zijn verschillende scholen in de buurt van de Burgemeester de Beaufortweg. Voor basisscholen kunnen kinderen terecht bij de Prinses Beatrixschool of de Roald Dahlschool, beide op loopafstand van de straat. Voor middelbare scholen kunnen kinderen naar het Groenhorst College of het Het Nieuwe Eemland College. Beide scholen zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de fiets.

Recreatie op en rond Burgemeester de Beaufortweg

Er zijn verschillende mogelijkheden voor recreatie op en rond de Burgemeester de Beaufortweg. Het nabijgelegen park De Treek biedt vele wandel- en fietspaden en is een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Daarnaast zijn er verschillende tennisbanen en voetbalvelden in de buurt voor sportliefhebbers. Voor liefhebbers van golf is de golfbaan van Golfclub Leusden ook vlakbij.

Bekende inwoners van Burgemeester de Beaufortweg

Verschillende bekende Nederlanders hebben gewoond op de Burgemeester de Beaufortweg, waaronder de voetballer Youri Mulder en de zangeres Trijntje Oosterhuis. Hun huizen zijn nog steeds geliefd bij fans en worden vaak bezocht door mensen die geïnteresseerd zijn in hun carrière.

FAQs

Wat is de geschiedenis van de Burgemeester de Beaufortweg?

De Burgemeester de Beaufortweg werd gebouwd in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw en is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Leusden, de heer De Beaufort.

Wat is de locatie en omgeving van de Burgemeester de Beaufortweg?

De Burgemeester de Beaufortweg ligt in het noordoostelijke deel van Leusden, vlakbij de grens met Amersfoort. De omgeving van de Burgemeester de Beaufortweg is erg groen en rustig, met veel bomen en parken in de buurt.

Wat voor soort huizen staan er op de Burgemeester de Beaufortweg?

De huizen op de Burgemeester de Beaufortweg variëren van eengezinswoningen tot vrijstaande huizen. De meeste huizen zijn gebouwd in de jaren 60 en 70 en zijn goed onderhouden.

Waar kan er gewinkeld worden in de buurt van de Burgemeester de Beaufortweg?

In de buurt van de Burgemeester de Beaufortweg zijn er verschillende mogelijkheden om te winkelen. Op loopafstand is er een winkelcentrum met verschillende supermarkten, waaronder Albert Heijn en Lidl.

Hoe is de bereikbaarheid van de Burgemeester de Beaufortweg met het openbaar vervoer?

De Burgemeester de Beaufortweg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bushaltes in de buurt die verbindingen bieden naar Amersfoort en andere omliggende steden. Het treinstation Amersfoort Centraal is ook gemakkelijk bereikbaar met de bus of auto.

Welke scholen zijn er in de buurt van de Burgemeester de Beaufortweg?

Er zijn verschillende scholen in de buurt van de Burgemeester de Beaufortweg. Voor basisscholen kunnen kinderen terecht bij de Prinses Beatrixschool of de Roald Dahlschool, beide op loopafstand van de straat. Voor middelbare scholen kunnen kinderen naar het Groenhorst College of het Het Nieuwe Eemland College.

Zijn er recreatiemogelijkheden op en rond de Burgemeester de Beaufortweg?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor recreatie op en rond de Burgemeester de Beaufortweg. Het nabijgelegen park De Treek biedt vele wandel- en fietspaden en is een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Er zijn ook tennisbanen, voetbalvelden en een golfbaan in de buurt.

Welke bekende Nederlanders hebben gewoond op de Burgemeester de Beaufortweg?

Verschillende bekende Nederlanders hebben gewoond op de Burgemeester de Beaufortweg, waaronder de voetballer Youri Mulder en de zangeres Trijntje Oosterhuis. Hun huizen zijn nog steeds geliefd bij fans en worden vaak bezocht door mensen die geïnteresseerd zijn in hun carrière.

Keywords searched by users: burgemeester de beaufortweg leusden burgemeester de beaufortweg 16 leusden

Categories: Top 85 burgemeester de beaufortweg leusden

De meest markante villa van Leusden is nu te koop!

See more here: vietty.com

burgemeester de beaufortweg 16 leusden

Burgemeester de Beaufortweg 16 Leusden – Een prachtige locatie om te wonen in Nederland

Nederland staat bekend om zijn prachtige landschappen en interessante locaties die geschikt zijn om te leven. Als u op zoek bent naar een plek om te wonen aan de rand van de stad, is Leusden een geweldige optie voor u. Burgemeester de Beaufortweg 16 in Leusden is een locatie waar u van kunt genieten van de schoonheid van de natuur zonder de geneugten van het stadsleven te missen. In deze gids gaan we meer in detail op deze locatie in en geven we u antwoord op enkele veelgestelde vragen.

Wat is Burgemeester de Beaufortweg 16 in Leusden?

Burgemeester de Beaufortweg 16 is een residentiële locatie in Leusden, provincie Utrecht, Nederland. Het is gelegen in een rustige en vredige omgeving omgeven door een prachtig landschap. Het gebied beschikt over enkele van de beste faciliteiten die passen bij een moderne levensstijl, zoals winkelcentra, sportscholen, enzovoort.

Wat zijn de voordelen van het wonen in Burgemeester de Beaufortweg 16?

Burgemeester de Beaufortweg 16 is een van de beste locaties om te wonen in Nederland, vooral als u de drukte van de stad wilt vermijden. Hier zijn enkele van de voordelen van het wonen in Burgemeester de Beaufortweg 16 in Leusden:

– Rustige en vredige omgeving: Burgemeester de Beaufortweg 16 is omgeven door een prachtig landschap en de uitzichten zijn geweldig. Het is een locatie waar u de drukte van de stad kunt vermijden en kunt genieten van de schoonheid van de natuur.

– Veel faciliteiten: Burgemeester de Beaufortweg 16 heeft enkele van de beste faciliteiten, waaronder supermarkten, restaurants, sportscholen en scholen. Je hoeft niet ver te gaan voor iets wat je nodig hebt.

– Nabijheid van de stad: Hoewel het een rustige locatie is, ligt Burgemeester de Beaufortweg 16 dicht bij de stad. U hoeft dus niet ver te reizen om toegang te krijgen tot het stadsleven.

– Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer: Burgemeester de Beaufortweg 16 is goed verbonden met het openbaar vervoer in de stad, waardoor het gemakkelijk is om te reizen.

– Groene omgeving: Burgemeester de Beaufortweg 16 heeft een prachtige omgeving, omringd door groen. Het is een geweldige plek om te wandelen en te genieten van de natuur.

Hoe kan ik een woning huren of kopen op Burgemeester de Beaufortweg 16?

Als u geïnteresseerd bent in het huren of kopen van een woning op Burgemeester de Beaufortweg 16, zijn er verschillende manieren om dit te doen. Hier zijn enkele van de manieren waarop u een woning kunt kopen of huren op dit adres:

– Makelaars: U kunt een makelaar raadplegen voor meer details over de woningen die beschikbaar zijn op Burgemeester de Beaufortweg 16. Zij kunnen u helpen bij het vinden van een woning die past bij uw behoeften en budget.

– Websites: U kunt verschillende websites raadplegen waar woningen te koop of te huur worden aangeboden op Burgemeester de Beaufortweg 16. Hier kunt u details vinden over de woning en contact opnemen met de verhuurder of eigenaar.

– Kranten: U kunt ook de lokale kranten raadplegen voor advertenties over woningen die beschikbaar zijn op Burgemeester de Beaufortweg 16.

– Vrienden en familie: Als u vrienden of familie heeft die in het gebied wonen, kunt u hen vragen om u te helpen bij het vinden van een woning op Burgemeester de Beaufortweg 16.

Wat zijn de kosten om te wonen op Burgemeester de Beaufortweg 16?

De kosten om te wonen op Burgemeester de Beaufortweg 16 variëren afhankelijk van het type woning en de grootte van de woning. Als u een woning huurt, varieert de huurprijs afhankelijk van de locatie en de grootte van de woning. De huurprijzen zijn meestal hoger in de steden en lager in de buitenwijken. Als u een woning koopt op Burgemeester de Beaufortweg 16, hangt de prijs af van factoren zoals ligging en grootte van de woning. U kunt een makelaar raadplegen voor meer informatie over de prijzen van woningen op Burgemeester de Beaufortweg 16.

Wat zijn de voorzieningen in de buurt van Burgemeester de Beaufortweg 16?

Burgemeester de Beaufortweg 16 heeft verschillende voorzieningen in de buurt die passen bij een moderne levensstijl. Hier zijn enkele van de voorzieningen die in de buurt van deze locatie beschikbaar zijn:

– Winkelcentra: Er zijn verschillende winkelcentra in de buurt van Burgemeester de Beaufortweg 16 waar u boodschappen kunt doen en winkelen.

– Scholen: Er zijn verschillende scholen in de buurt van Burgemeester de Beaufortweg 16, waaronder basisscholen en middelbare scholen.

– Sportscholen: Er zijn verschillende sportscholen in de buurt van Burgemeester de Beaufortweg 16 voor degenen die fit willen blijven.

– Restaurants: Er zijn verschillende restaurants in de buurt van Burgemeester de Beaufortweg 16 waar u kunt genieten van een breed scala aan keukens.

– Openbaar vervoer: Burgemeester de Beaufortweg 16 is goed verbonden met het openbaar vervoer in de stad, waardoor het gemakkelijk is om te reizen.

– Groene zones: Burgemeester de Beaufortweg 16 is omgeven door prachtige groene zones, waaronder parken en tuinen.

Conclusie

Burgemeester de Beaufortweg 16 in Leusden is een prachtige locatie om te wonen in Nederland, vooral als u op zoek bent naar rust en vredigheid. Het heeft verschillende voorzieningen in de buurt die geschikt zijn voor een moderne levensstijl en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Als u op zoek bent naar een plek om te wonen in Nederland, is Burgemeester de Beaufortweg 16 een geweldige optie.

Images related to the topic burgemeester de beaufortweg leusden

De meest markante villa van Leusden is nu te koop!
De meest markante villa van Leusden is nu te koop!

Article link: burgemeester de beaufortweg leusden.

Learn more about the topic burgemeester de beaufortweg leusden.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận