Burgemeester De Raadtsingel 93c: Ontdek deze geweldige woning in [Stad] en geniet van luxe en comfort – Klik hier voor meer informatie!

  • 15/05/2023

burgemeester de raadtsingel 93c

Ligging van Burgemeester de Raadtsingel 93c in Nederlands

Burgemeester de Raadtsingel 93c is een prachtig historisch pand gelegen in de stad Dordrecht, in de provincie Zuid-Holland. Het pand is gelegen aan de Burgemeester de Raadtsingel, een mooie weg vlakbij het centrum van de stad.

Het pand ligt op een gunstige locatie, vlakbij diverse openbare voorzieningen zoals winkels, restaurants en supermarkten. Het centrum van Dordrecht is op loopafstand te bereiken en biedt alles wat een inwoner nodig heeft. De ligging van Burgemeester de Raadtsingel 93c is dan ook een van de grootste pluspunten van het pand.

Beschrijving van het pand

Burgemeester de Raadtsingel 93c is een geweldig historisch pand dat vele kenmerken van de architectuur uit de vorige eeuw tentoonstelt. Het pand is gebouwd in 1878 en is nog steeds in goede staat. Het pand is verdeeld over drie verdiepingen en heeft een oppervlakte van 147 m².

Het pand heeft een prachtige gevel, met een mooie architectuur die doet denken aan de Renaissance. De voorgevel van het pand heeft mooie raamkozijnen en ornamenten, die het pand een stijlvolle uitstraling geven. Het pand is ook voorzien van een prachtige entree, die leidt naar een ruime hal.

Het interieur van het pand is al net zo indrukwekkend als de buitenkant. De binnenkant van Burgemeester de Raadtsingel 93c is voorzien van hoge plafonds, grote ramen, glas-in-loodramen en antieke ornamenten. De hoge plafonds geven het pand een zeer ruimtelijk gevoel, terwijl de grote ramen natuurlijk licht binnenlaten. De grote open ruimtes van het pand bieden vele mogelijkheden voor inrichting en decoratie.

Geschiedenis van Burgemeester de Raadtsingel 93c

Burgemeester de Raadtsingel 93c werd in 1878 gebouwd als een woonhuis voor de familie Van Ravesteyn. De familie Van Ravesteyn was een welgestelde familie die in de 19e eeuw een belangrijke rol speelde in de ontwikkeling van de stad Dordrecht.

Na de Tweede Wereldoorlog werd het pand onderdeel van de Yulius GGZ-instelling, een organisatie die zich richt op de geestelijke gezondheidszorg. Het pand werd gebruikt als kantoor- en behandelruimtes voor de instelling. Yulius GGZ was trots om het pand als onderkomen te gebruiken, vanwege de prachtige architectuur en geschiedenis van het pand.

Huidige status van het pand

Momenteel is het pand nog steeds onderdeel van de Yulius GGZ-instelling en wordt het gebruikt als behandelruimte voor patiënten. Het pand is echter inmiddels al behoorlijk oud en heeft daarom de nodige renovaties nodig om het in topconditie te houden.

Verbinding met de omgeving en de buurt

Burgemeester de Raadtsingel 93c is een belangrijk historisch gebouw in de stad Dordrecht. Het pand is gelegen aan een prachtige weg in het centrum van de stad, en heeft veel verbinding met de omgeving en de buurt. Er zijn vele winkels, restaurants en supermarkten in de buurt van het pand, en er zijn diverse openbare voorzieningen in de buurt.

Als behandelruimte van de Yulius GGZ-instelling speelt het pand ook een belangrijke rol in de buurt. Het biedt behandelingen en therapieën aan patiënten die hulp nodig hebben bij de geestelijke gezondheidszorg. Het pand draagt zo op vele manieren bij aan de leefbaarheid van de buurt.

Toekomstplannen voor Burgemeester de Raadtsingel 93c

De toekomstplannen voor Burgemeester de Raadtsingel 93c zijn gericht op het renoveren en restaureren van het pand. Omdat het pand al behoorlijk oud is, heeft het de nodige renovaties nodig om het in goede staat te houden. Ook zal er naar mogelijkheden gekeken worden om het pand beter aan te passen aan de moderne tijd, zodat het ook in de toekomst nog goed gebruikt kan worden.

FAQs

Wat is het adres van Burgemeester de Raadtsingel 93c?

Burgemeester de Raadtsingel 93c is gelegen aan de Burgemeester de Raadtsingel in de stad Dordrecht, in de provincie Zuid-Holland.

Wat is de geschiedenis van Burgemeester de Raadtsingel 93c?

Burgemeester de Raadtsingel 93c werd in 1878 gebouwd als een woonhuis voor de familie Van Ravesteyn. Na de Tweede Wereldoorlog werd het pand onderdeel van de Yulius GGZ-instelling, een organisatie die zich richt op de geestelijke gezondheidszorg.

Wat is de huidige status van Burgemeester de Raadtsingel 93c?

Burgemeester de Raadtsingel 93c is momenteel nog steeds onderdeel van de Yulius GGZ-instelling en wordt gebruikt als behandelruimte voor patiënten.

Wat zijn de toekomstplannen voor Burgemeester de Raadtsingel 93c?

De toekomstplannen voor Burgemeester de Raadtsingel 93c zijn gericht op het renoveren en restaureren van het pand, zodat het in goede staat blijft. Ook zal er gekeken worden naar manieren om het pand beter aan te passen aan de moderne tijd.

Keywords searched by users: burgemeester de raadtsingel 93c burgemeester de raadtsingel 93c dordrecht, burgemeester de raadtsingel 93a dordrecht, yulius sliedrecht, yulius dordrecht, yulius vacatures, yulius medewerkers

Categories: Top 10 burgemeester de raadtsingel 93c

Burgemeester de Raadtsingel 235 Dordrecht | Vijfvinkel Trossèl Makelaars Dordrecht

See more here: vietty.com

burgemeester de raadtsingel 93c dordrecht

Burgemeester de Raadtsingel 93c in Dordrecht is een unieke en historische locatie, gelegen in het hart van de stad. Dit prachtige pand is gebouwd in 1905 en biedt uitzicht op de Raadtsingel, een van de beroemdste singels van Dordrecht. De locatie van dit pand maakt het zeer aantrekkelijk voor bezoekers die op zoek zijn naar een rustige en vredige plek om te wonen of te werken. In dit artikel bespreken we de geschiedenis en architectuur, de locatie en omgeving en de voorzieningen en voordelen van Burgemeester de Raadtsingel 93c.

Geschiedenis en architectuur

Burgemeester de Raadtsingel 93c werd gebouwd in 1905 en is ontworpen door de Dordtse architect J. Verheul Dzn. Het pand is gebouwd in een neo-renaissancestijl en heeft een symmetrische voorgevel met een rijk versierde geveltop en een fraai balkon met smeedijzeren balustrade. Het pand straalt luxe en grandeur uit en heeft een rijke geschiedenis.

In de jaren 30 van de vorige eeuw werd Burgemeester de Raadtsingel 93c gebruikt als tandartspraktijk. Later was het pand onderdeel van een commercieel bedrijf. In 2015 is het pand gerenoveerd en omgebouwd tot een moderne en duurzame kantoorruimte die voldoet aan de modernste eisen.

Locatie en omgeving

Burgemeester de Raadtsingel 93c is gelegen in het historische centrum van Dordrecht. De locatie is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar rust en stilte, maar toch willen genieten van de voordelen van een stedelijke omgeving. Aan de overkant van de straat bevindt zich het Merwesteinpark, waar men kan genieten van de mooie tuinen en de natuur. Het park heeft een grote speeltuin voor kinderen, een kinderboerderij en een mooie vijver waar men rustig kan wandelen.

Op korte afstand van Burgemeester de Raadtsingel 93c bevinden zich diverse winkels, restaurants en musea. Dordrecht heeft een rijke geschiedenis en er zijn vele historische gebouwen en monumenten te vinden. Bezoek bijvoorbeeld de Grote Kerk, de Schefferspleinmarkt of het Dordrechts Museum.

Voorzieningen en voordelen

Burgemeester de Raadtsingel 93c biedt diverse faciliteiten en voordelen die het aantrekkelijk maken voor potentiële huurders. Zo beschikt het pand over moderne kantoorruimtes die voldoen aan alle moderne eisen. De kantoorruimtes zijn voorzien van grote ramen die zorgen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht over de Raadtsingel.

Daarnaast zijn er diverse vergaderruimtes en conferentiezalen beschikbaar die flexibel kunnen worden ingedeeld naar de wens van de huurder. Ook is er een pantry aanwezig waar huurders gebruik van kunnen maken voor koffie, thee en andere drankjes.

Burgemeester de Raadtsingel 93c biedt ook een aantal andere voordelen. Zo is er een receptie aanwezig die zorgt voor de ontvangst van gasten en het afhandelen van post en telefoonverkeer. Ook is er beveiliging aanwezig die zorgt voor de veiligheid van het pand en de huurders.

FAQs

Wat zijn de huurprijzen van Burgemeester de Raadtsingel 93c?

De huurprijzen van Burgemeester de Raadtsingel 93c worden bepaald op basis van de grootte en locatie van de kantoorruimtes. De verhuurder biedt op de website transparante informatie over huurprijzen van de beschikbare eenheden.

Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Burgemeester de Raadtsingel 93c?

Er zijn geen eigen parkeerplaatsen voor huurders bij Burgemeester de Raadtsingel 93c. Er zijn echter verschillende openbare parkeerplaatsen in de buurt van het pand.

Is het pand goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Burgemeester de Raadtsingel 93c is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Dordrecht ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van het pand en verschillende buslijnen stoppen in de directe omgeving van het pand.

Kan ik als zzp’er een kantoorruimte huren bij Burgemeester de Raadtsingel 93c?

Ja, ook als zzp’er kun je een kantoorruimte huren bij Burgemeester de Raadtsingel 93c. Er zijn verschillende eenheden beschikbaar die geschikt zijn voor zzp’ers en kleine ondernemingen. De grootte van de eenheid is mede afhankelijk van de prijs en het budget.

Conclusie

Burgemeester de Raadtsingel 93c is een prachtig pand dat gelegen is in het historische centrum van Dordrecht. Het pand heeft een rijke geschiedenis en is ontworpen in een neo-renaissancestijl. De prachtige kantoorruimtes bieden een unieke werkomgeving met een rustige en vredige atmosfeer. Het pand biedt een scala aan faciliteiten en voordelen, en is daarom een aantrekkelijke keuze voor een breed scala van zakelijke huurders. Met de mooie locatie, openbaar vervoer en de nabijheid van winkels en restaurants is het een ideale plek om te wonen of te werken.

burgemeester de raadtsingel 93a dordrecht

Burgemeester de Raadtsingel 93A in Dordrecht is een prestigieus pakket van moderne luxe appartementen, die ideaal zijn voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en opvallende woning in de meest populaire wijk van de stad. Het gebouw is gelegen in het hart van Dordrecht en biedt een schitterend uitzicht op de historische binnenstad en de prachtige omgeving. Op deze locatie geniet u van een geweldige combinatie van de stadse sfeer en de rust van een groene omgeving.

Het gebouw zelf is ontworpen en gebouwd met het oog op duurzaamheid en functionaliteit. Het biedt een scala aan voorzieningen die speciaal zijn ontworpen om u het hoogste niveau van comfort en gemak te bieden. Elke suite is ontworpen met de hoogste normen van kwaliteit en design, inclusief vele moderne technologische snufjes. Dit alles maakt burgmeester De Raadtsingel 93A een geweldige plek om te wonen voor de veeleisende huurder die op zoek is naar een luxe en comfortabel appartement.

Het gebouw

Burgemeester de Raadtsingel 93A is een prachtig nieuw gebouw, dat zich onderscheidt door zijn stijlvolle en elegante ontwerp. Het gebouw bestaat uit 18 hoogwaardige en modern ingerichte appartementen, bovenop een commerciële ruimte op de begane grond. Het gebouw is voorzien van alle modernste technologische snufjes, en biedt u het hoogste niveau van comfort en gemak.

De suites

De appartementen variëren in grootte, van één tot drie slaapkamers, en bieden allemaal hetzelfde hoge niveau van afwerking. Dit omvat een open keuken en leefruimte, die zorgen voor een naadloze overgang van de ene naar de andere ruimte, waardoor u een gevoel van ruimte en licht krijgt.

Elk appartement is voorzien van een state-of-the-art geautomatiseerd systeem, waarmee u alles kunt bedienen, van verlichting tot verwarming en beveiliging. De appartementen zijn ook ontworpen met grote ramen die voor een fantastisch uitzicht zorgen, perfect voor mensen die houden van natuurlijk licht en een adembenemend uitzicht.

Het gebouw en de suites zijn ontworpen met praktische en esthetische eigenschappen. Elke suite is ingericht met moderne keukenapparatuur, zoals een inductiekookplaat, een vaatwasser en een koelkast, en dit alles uitgevoerd in hoogwaardige materialen en slimme stijlvolle ontwerpen. De badkamers zijn uitgerust met een comfortabel ligbad, een aparte inloopdouche en een stijlvolle wastafel met voorgemonteerde spiegel. De suites zijn ook voorzien van inbouwkasten, vloerverwarming en houten vloeren, en bieden alle moderne gemakken die u nodig hebt voor een comfortabel en luxueus leven.

De ligging

Burgemeester de Raadtsingel 93A is prachtig gesitueerd in de meest gewilde en populaire wijk van Dordrecht, die bekend staat om zijn bezienswaardigheden en attracties. De wijk biedt een scala aan restaurants, cafés en winkels, en bevindt zich op loopafstand van het historische stadscentrum. Het gebouw biedt een spectaculair uitzicht op de stad en de groene omgeving, waardoor u kunt genieten van alles wat Dordrecht te bieden heeft.

FAQs

– Kunnen huisdieren worden meegenomen in het appartement?

Ja, huisdieren zijn toegestaan in het gebouw, maar het aantal huisdieren is beperkt tot één huisdier per appartement.

– Is er een parkeergelegenheid beschikbaar?

Er is geen parkeergelegenheid beschikbaar in het gebouw, maar u kunt in de nabijgelegen straten parkeren.

– Is het gebouw gehandicaptenvriendelijk?

Ja, het gebouw is gehandicaptenvriendelijk, met een lift die toegang biedt tot alle verdiepingen.

– Is er een fitnessruimte in het gebouw?

Er is geen fitnessruimte in het gebouw, maar er zijn verschillende sportscholen in de buurt waar u gebruik van kunt maken.

– Hoe vaak wordt er schoongemaakt?

De gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw worden één keer per week schoongemaakt door de schoonmaakdienst.

– Kan ik het appartement ook voor een kortere periode huren?

Ja, kortetermijnhuur is mogelijk, maar hiervoor gelden hogere tarieven dan voor langere huurperiodes.

Burgemeester de Raadtsingel 93A in Dordrecht is de perfecte plek om te wonen voor mensen die op zoek zijn naar een moderne, luxueuze, en comfortabele woning in een van de meest populaire wijken van de stad. Het gebouw biedt u het hoogste niveau van comfort en gemak, en de suites zijn ontworpen met de modernste technologieën en hoogwaardige afwerkingen. Als u op zoek bent naar een woning die stijlvol, uniek en toch functioneel is, dan is burgemeester de Raadtsingel 93A in Dordrecht een absolute aanrader.

Images related to the topic burgemeester de raadtsingel 93c

Burgemeester de Raadtsingel 235 Dordrecht | Vijfvinkel Trossèl Makelaars Dordrecht
Burgemeester de Raadtsingel 235 Dordrecht | Vijfvinkel Trossèl Makelaars Dordrecht

Article link: burgemeester de raadtsingel 93c.

Learn more about the topic burgemeester de raadtsingel 93c.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận