Burgemeester de Vlugtlaan 125 Amsterdam – Ontdek deze verborgen parel!

  • 15/05/2023

burgemeester de vlugtlaan 125 amsterdam

Burgemeester de Vlugtlaan 125 is een gebouw gelegen in Amsterdam New-West. Het gebouw is een appartementencomplex dat in de jaren ’50 werd gebouwd als onderdeel van de naoorlogse wederopbouw in Amsterdam. Het complex omvat 320 appartementen verdeeld over 18 verdiepingen en heeft verschillende voorzieningen en faciliteiten voor de bewoners. Het is ook mogelijk om kamers en ruimtes in dit gebouw te huren. In dit artikel wordt het gebouw nader bekeken, worden de faciliteiten die het biedt toegelicht en zullen de belangrijkste huurvoorwaarden worden besproken.

Adres en locatie van Burgemeester de Vlugtlaan 125 Amsterdam

Burgemeester de Vlugtlaan 125 is gelegen in Amsterdam New-West. Het gebouw is vlakbij het Sloterpark, wat betekent dat er veel groene ruimte in de omgeving is die bewoners van het gebouw kunnen gebruiken. Het gebouw heeft ook een goede verbinding met het openbaar vervoer, met verschillende bus- en tramlijnen in de buurt. Het is ook slechts een korte rit verwijderd van de A10 snelweg. Bovendien zijn er verschillende winkels en eetgelegenheden in de buurt, zoals een Albert Heijn, een Action en een Lidl.

Geschiedenis en achtergrond van het gebouw

Burgemeester de Vlugtlaan 125 werd gebouwd in de jaren ’50 als onderdeel van de grootschalige naoorlogse wederopbouw in de stad Amsterdam. Het gebouw was oorspronkelijk bedoeld als een appartementencomplex voor de middenklasse en arbeidersklasse. De architectuur van het gebouw is typisch voor de naoorlogse periode, met rechthoekige blokken, een uniforme gevel en balkons zonder decoraties.

Het gebouw werd gerenoveerd in 2007, waarbij er verbeteringen zijn aangebracht aan de gevel en de energie-infrastructuur van het gebouw. Na de renovatie werden er verschillende nieuwe voorzieningen aan het gebouw toegevoegd, zoals een fitnessruimte, een wasserette en een supermarkt in het complex. Het gebouw werd ook opnieuw geschilderd en kreeg een modernere uitstraling.

Voorzieningen en faciliteiten in en rondom het gebouw

Burgemeester de Vlugtlaan 125 biedt verschillende voorzieningen en faciliteiten voor de bewoners. Er is bijvoorbeeld een wasserette, een fitnessruimte en een supermarkt in het gebouw. Er is ook een kindercrèche in het gebouw voor de jongere bewoners. Bovendien is er een gemeenschappelijke ruimte in het gebouw die gebruikt kan worden voor evenementen en vergaderingen.

Rondom het gebouw zijn er meerdere voorzieningen, waaronder winkels, supermarkten en restaurants. Het gebouw ligt dicht bij het centrum van Amsterdam en de nabijgelegen parken bieden veel groene ruimte voor de bewoners om van te genieten.

Beschikbare te huren ruimtes en kamers

Naast de appartementen die te koop zijn, zijn er ook kamers en ruimtes in Burgemeester de Vlugtlaan 125 die te huur zijn voor evenementen of vergaderingen. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar, variërend in grootte en faciliteiten. Dit kan handig zijn voor mensen die op zoek zijn naar een specifieke ruimte voor hun activiteit of evenement.

Huurprijzen en huurvoorwaarden

De huurprijzen in Burgemeester de Vlugtlaan 125 variëren afhankelijk van de grootte van het appartement en de faciliteiten die worden aangeboden. De huurprijzen voor een studio beginnen bij ongeveer € 700 per maand. Voor een appartement met twee slaapkamers kan de huurprijs oplopen tot €1200 per maand.

De huurvoorwaarden kunnen per verhuurder verschillen. Het is belangrijk om deze te lezen en te begrijpen voordat er een contract wordt ondertekend. In sommige gevallen kan er een minimale huurtermijn worden vereist, terwijl in andere gevallen er een borgsom vereist kan zijn.

Beoordelingen en ervaringen van huidige en voormalige huurders

Burgemeester de Vlugtlaan 125 heeft over het algemeen positieve beoordelingen van huidige en voormalige huurders. Veel bewoners waarderen de voorzieningen en faciliteiten die worden aangeboden, zoals de fitnessruimte en de supermarkt in het gebouw. Veel bewoners prijzen ook de gunstige locatie van het gebouw. Ze waarderen de nabijheid van het Sloterpark en de verschillende winkels en restaurants in de buurt.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer in de buurt van het gebouw

Burgemeester de Vlugtlaan 125 heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bus- en tramlijnen in de buurt van het gebouw, die het gemakkelijk maken om naar andere delen van Amsterdam te reizen. Het gebouw is ook slechts een korte rit verwijderd van de A10 snelweg. Er zijn verschillende parkeerplaatsen rond het gebouw, maar parkeren kan soms lastig zijn vanwege de drukke buurt.

Veiligheid en beveiliging in het gebouw en de omgeving

Burgemeester de Vlugtlaan 125 heeft verschillende beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van de bewoners te waarborgen. Er is een camerasysteem in het gebouw en er zijn beveiligingsmedewerkers die het gebouw bewaken. Daarnaast is er een toegangscontrolesysteem om onbevoegden buiten te houden.

De omgeving van Burgemeester de Vlugtlaan 125 wordt als veilig beschouwd, maar het is belangrijk om rekening te houden met de drukke buurt en het algemene veiligheidsrisico van een stedelijke omgeving.

Mogelijke problemen en klachten met betrekking tot het gebouw en de verhuurder

Er zijn verschillende problemen en klachten die zich kunnen voordoen bij Burgemeester de Vlugtlaan 125. Dit kunnen bijvoorbeeld geluidsoverlast, reparaties en onderhoudsproblemen, en ontkoppelingsproblemen zijn. Het is belangrijk om deze problemen onmiddellijk aan de verhuurder te melden.

Alternatieven en vergelijkbare gebouwen in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan 125

Er zijn verschillende vergelijkbare gebouwen in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan 125. Dit omvat Burgemeester de Vlugtlaan 101 en Burgemeester de Vlugtlaan 29-31. Er zijn ook andere opties om te overwegen als alternatief voor een woning in dit gebied, zoals huurwoningen in andere delen van Amsterdam of omliggende steden.

FAQs

Wat is de huurprijs voor een studio in Burgemeester de Vlugtlaan 125?

De huurprijs voor een studio in Burgemeester de Vlugtlaan 125 begint bij ongeveer €700 per maand.

Zijn er voorzieningen en faciliteiten beschikbaar voor bewoners van Burgemeester de Vlugtlaan 125?

Ja, er zijn verschillende voorzieningen en faciliteiten beschikbaar voor bewoners van Burgemeester de Vlugtlaan 125, waaronder een fitnessruimte, een wasserette en een supermarkt in het gebouw.

Is parkeren beschikbaar bij Burgemeester de Vlugtlaan 125?

Er zijn verschillende mogelijkheden om te parkeren rond Burgemeester de Vlugtlaan 125, maar het kan soms lastig zijn vanwege de drukke buurt.

Zijn er vergelijkbare gebouwen in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan 125?

Ja, er zijn verschillende vergelijkbare gebouwen in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan 125, zoals Burgemeester de Vlugtlaan 101 en Burgemeester de Vlugtlaan 29-31.

Keywords searched by users: burgemeester de vlugtlaan 125 amsterdam burgemeester de vlugtlaan 101, burgemeester de vlugtlaan winkels, burgemeester de vlugtlaan funda, zaalverhuur amsterdam, burgemeester de vlugtlaan 29-31, burgemeester de vlugtlaan amsterdam parkeren, burgemeester de vlugtlaan, amsterdam, burgemeester de vlugtlaan school

Categories: Top 83 burgemeester de vlugtlaan 125 amsterdam

Amsterdam: Schietincident aan de Burgemeester de Vlugtlaan

See more here: vietty.com

burgemeester de vlugtlaan 101

In de buurt van het Osdorpplein in Amsterdam Nieuw-West, bevindt zich de Burgemeester De Vlugtlaan 101. Dit gebouw is een herkenbaar icoon van de buurt en staat bekend als het voormalige Kantoor van Belasting. Het is nu getransformeerd tot een duurzaam woongebouw met 225 huurappartementen, 10 commerciële units en een parkeergarage.

Het gebouw is ontworpen door Braaksma & Roos Architectenbureau en de herontwikkeling is uitgevoerd door Heijmans en Rochdale. Ze hebben zich laten inspireren door het oorspronkelijke gebouw en gebruik gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke bouwmaterialen. Het gebouw is volledig geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Het heeft het label A++++, wat betekent dat het een van de meest energiezuinige gebouwen in Nederland is.

De appartementen variëren in grootte van 45 tot 90 vierkante meter. Ze hebben allemaal een lichte en eigentijdse uitstraling en zijn voorzien van vloerverwarming, een moderne keuken en badkamer en een balkon of terras. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk en heeft liften die alle verdiepingen bereiken. Er is ook een gemeenschappelijke wasruimte en fietsenstalling beschikbaar voor bewoners.

Bovendien heeft het gebouw een daktuin op het zuiden die een fantastisch uitzicht biedt over de stad. De daktuin is toegankelijk voor alle bewoners en is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Er is ook een gemeenschappelijke ruimte op de begane grond die gebruikt kan worden voor vergaderingen, feesten en activiteiten.

Naast de huurwoningen heeft het gebouw 10 commerciële units op de begane grond. Deze units zijn bedoeld voor lokale ondernemers die de buurt willen versterken en nieuwe banen willen creëren. Er zijn al verschillende bedrijven gevestigd, zoals een sportschool, een kapper en een supermarkt. Dit draagt bij aan de sociale cohesie in de buurt en maakt de Burgemeester De Vlugtlaan tot een echte ontmoetingsplek.

Het gebouw ligt op een centrale locatie vlakbij het Osdorpplein. Dit betekent dat alle voorzieningen binnen handbereik zijn, zoals winkels, restaurants, bioscopen en andere vormen van entertainment. Er zijn ook verschillende parken in de buurt, zoals het Sloterpark en de Oeverlanden, waar bewoners kunnen genieten van de natuur en buitenactiviteiten.

FAQ

1. Wie kan een appartement huren in Burgemeester De Vlugtlaan 101?

Iedereen die in aanmerking komt voor sociale huurwoningen kan een appartement huren in de Burgemeester De Vlugtlaan 101. Dit betekent dat het inkomen van de huurder niet hoger mag zijn dan een bepaald bedrag. De exacte inkomensgrens kan variëren, afhankelijk van de grootte van het huishouden en de huurprijs.

2. Zijn huisdieren toegestaan in de appartementen?

Ja, huisdieren zijn toegestaan in de appartementen, mits dit geen overlast veroorzaakt voor andere bewoners. Er kunnen wel extra kosten verbonden zijn aan het hebben van huisdieren.

3. Is er parkeergelegenheid beschikbaar voor bewoners?

Ja, er is een parkeergarage beschikbaar voor bewoners. Er zijn ook parkeerplaatsen op straat, maar deze zijn wel betaald parkeren.

4. Is het gebouw rolstoeltoegankelijk?

Ja, het gebouw is rolstoeltoegankelijk en heeft liften die alle verdiepingen bereiken. Er zijn ook aangepaste woningen beschikbaar voor mensen met een fysieke beperking.

5. Is er een wachtlijst voor de appartementen?

Dat is afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van de aanvraag. Het kan zijn dat er een wachtlijst is voor bepaalde typen woningen of dat er op specifieke datums geen woningen vrijkomen. Het is daarom raadzaam om regelmatig contact op te nemen met de verhuurder om op de hoogte te blijven van de beschikbaarheid.

burgemeester de vlugtlaan winkels

Burgemeester De Vlugtlaan is a major road located in Amsterdam, the Netherlands. This street is well-known for its many shops and stores, making it a popular destination for locals and tourists alike. The Burgemeester De Vlugtlaan Winkels are a must-visit if you’re in Amsterdam. Here’s what you need to know about shopping on Burgemeester De Vlugtlaan.

Location and Access to Burgemeester De Vlugtlaan Winkels

Burgemeester De Vlugtlaan is located in the west of Amsterdam. It runs east-west from Bos en Lommerplein to Slotermeerlaan. One of the easiest ways to access the street is by taking tram number 7 or 14 from Amsterdam Central Station or by taking a bus from several locations in the city. There are also several metro stations located near Burgemeester De Vlugtlaan, including Sloterdijk station, which is located less than two kilometres away.

Types of Burgemeester De Vlugtlaan Winkels

Burgemeester De Vlugtlaan is home to several types of shops and stores, including fashion boutiques, grocery stores, cafes, and restaurants. This street is also home to several electronics stores, furniture stores, flower shops, and bike shops.

One of the most popular types of shops on Burgemeester De Vlugtlaan is the grocery store. There are several grocery stores located on this street, including Albert Heijn, Lidl, and Aldi. These stores offer a wide range of food items, including fresh produce, dairy products, meat, fish, and baked goods.

Another popular type of store on Burgemeester De Vlugtlaan is the fashion boutique. There are several fashion boutiques located on this street, offering a wide range of clothing and accessories for men and women. Whether you’re looking for a trendy outfit for a night out or a casual outfit for everyday wear, you’re sure to find something that suits your style on Burgemeester De Vlugtlaan.

If you’re in the market for electronics, Burgemeester De Vlugtlaan has several electronics stores where you can find everything from laptops to smartphones to televisions. One of the most popular electronics stores on this street is BCC, which offers a wide range of electronics at competitive prices.

Food and Drink on Burgemeester De Vlugtlaan

Burgemeester De Vlugtlaan is also home to several cafes and restaurants where you can grab a bite to eat or enjoy a cup of coffee. Whether you’re in the mood for a quick lunch or a relaxing dinner, there are plenty of options to choose from on this street.

One of the most popular cafes on Burgemeester De Vlugtlaan is Bagels & Beans. This cafe offers a wide range of bagels, sandwiches, and salads, as well as a selection of hot and iced beverages. The cozy interior of the cafe makes it the perfect place to relax and enjoy a leisurely meal.

If you’re in the mood for something a little more substantial, there are plenty of restaurants on Burgemeester De Vlugtlaan where you can satisfy your hunger. One of the most popular restaurants on this street is Frenzi Resto & Wine, which offers a wide range of Mediterranean-inspired dishes, as well as an extensive wine list.

Burgemeester De Vlugtlaan Winkels FAQ

Q. What are the opening hours of the Burgemeester De Vlugtlaan Winkels?

A. The opening hours of the shops on Burgemeester De Vlugtlaan vary depending on the individual store. Most stores open between 8:00 am and 10:00 am and close between 6:00 pm and 10:00 pm. However, some stores may have different opening hours on weekends and public holidays.

Q. What types of items can I find at the Burgemeester De Vlugtlaan Winkels?

A. Burgemeester De Vlugtlaan Winkels offer a wide range of items, including clothing, electronics, groceries, furniture, and more. Whether you’re looking for something specific or just browsing, you’re sure to find something that catches your eye on this street.

Q. Is there parking available on Burgemeester De Vlugtlaan?

A. Yes, there is parking available on Burgemeester De Vlugtlaan. However, parking spots can be limited, especially during peak hours. It’s recommended that you take public transportation if possible.

Q. Are there any hotels or accommodations near Burgemeester De Vlugtlaan?

A. Yes, there are several hotels and accommodations located near Burgemeester De Vlugtlaan. Some popular options include Hotel Golden Tulip, Xo Hotels Blue Square, and Best Western Blue Tower Hotel. These hotels offer a range of amenities and are within easy walking distance of the shops on Burgemeester De Vlugtlaan.

Q. Are the Burgemeester De Vlugtlaan Winkels expensive?

A. The prices of items at the Burgemeester De Vlugtlaan Winkels vary depending on the individual store and the item you are purchasing. However, many of the stores on this street offer competitive prices, making it a great place to shop for a bargain.

Conclusion

In conclusion, if you’re in Amsterdam and are looking for a great shopping destination, look no further than Burgemeester De Vlugtlaan. With its wide range of shops and stores, as well as its cafes and restaurants, this street has something for everyone. Whether you’re looking for a specific item or just want to spend a relaxing afternoon browsing, the Burgemeester De Vlugtlaan Winkels are a must-visit.

burgemeester de vlugtlaan funda

Burgemeester de Vlugtlaan is een van de bekendste straten in Amsterdam-West. Het is een van de belangrijkste woongebieden in het Westen van de stad en staat bekend om zijn levendige en diverse gemeenschap. Burgemeester de Vlugtlaan Funda is een platform dat is opgericht om huizenzoekers te helpen bij het vinden van hun droomhuis in deze buurt.

De Burgemeester de Vlugtlaan is een populaire straat onder huizenkopers en huurders. Het is een straat met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 20 van de vorige eeuw. Toen de straat werd gebouwd, was het vooral bedoeld voor de arbeidersklasse. Vandaag de dag is de straat een bonte mix van verschillende culturen en gemeenschappen.

Burgemeester de Vlugtlaan Funda heeft een lijst van huizen en appartementen in de buurt. Het platform biedt een breed scala aan eigendommen, variërend van eenvoudige studio’s tot luxe penthouses. Het biedt ook informatie over de buurt en de voorzieningen die beschikbaar zijn in de regio.

De Burgemeester de Vlugtlaan is een gunstige locatie voor huizenkopers en investeerders. De buurt ligt dicht bij het centrum van Amsterdam, maar is tegelijkertijd rustig en vredig. Het gebied heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk is om andere delen van de stad te bereiken.

De buurt heeft ook een verscheidenheid aan faciliteiten, waaronder winkels, restaurants, scholen en parken. Er zijn tal van sportvelden, recreatiecentra en kunstgalerijen in de buurt, waardoor het een ideale locatie is voor zowel gezinnen als jonge professionals.

FAQs

1. Wat zijn de kosten van een woning op Burgemeester de Vlugtlaan?

De kosten van huizen en appartementen variëren afhankelijk van de grootte, locatie en andere factoren. Op Burgemeester de Vlugtlaan Funda, kunnen huizenzoekers informatie vinden over de prijzen van de verschillende eigendommen die beschikbaar zijn.

2. Zijn er scholen in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan?

Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan, variërend van basis- tot middelbare scholen. Er zijn ook verschillende opvoedingscentra en kleuterscholen beschikbaar in de buurt.

3. Zijn er openbaar vervoer beschikbaar in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan?

Ja, er zijn verschillende openbaar vervoer opties beschikbaar in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan. Er zijn verschillende tram- en buslijnen die regelmatig door de buurt rijden. Het treinstation Amsterdam Sloterdijk ligt op ongeveer 10 minuten rijden met de tram of bus.

4. Zijn er restaurants en winkels in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan?

Ja, er zijn verschillende restaurants en winkels in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan. De buurt heeft een verscheidenheid aan supermarkten en speciaalzaken waar u boodschappen kunt doen. Er zijn ook verschillende cafés, bars en restaurants in de buurt waar u kunt genieten van een hapje of drankje.

5. Is Burgemeester de Vlugtlaan een veilige buurt om in te wonen?

Ja, Burgemeester de Vlugtlaan is een veilige buurt om in te wonen. De buurt heeft een laag criminaliteitscijfer en er zijn verschillende lokale initiatieven die zijn opgericht om de buurt veilig te houden. Er zijn ook lokale wijkagenten en buurtwachten die actief zijn in de buurt.

6. Hoe kan ik contact opnemen met Burgemeester de Vlugtlaan Funda?

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met Burgemeester de Vlugtlaan Funda. U kunt ons bereiken via e-mail, ons contactformulier op onze website invullen of ons bellen. Ons team staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen die u heeft over woningen op Burgemeester de Vlugtlaan.

7. Biedt Burgemeester de Vlugtlaan Funda ook huurwoningen aan?

Ja, Burgemeester de Vlugtlaan Funda biedt ook huurwoningen aan. Ons platform heeft een breed scala aan huurwoningen beschikbaar in de buurt, variërend van studio’s tot grote appartementen. Ons team kan u helpen bij het vinden van de juiste huurwoning die voldoet aan uw specifieke behoeften.

Kortom, Burgemeester de Vlugtlaan is een ideale buurt voor huizenkopers die op zoek zijn naar een levendige gemeenschap met uitstekende voorzieningen. Burgemeester de Vlugtlaan Funda biedt alle ondersteuning die u nodig heeft bij het vinden van uw droomhuis in deze buurt. Neem gerust contact met ons op voor informatie over beschikbare eigendommen en andere vragen over de buurt.

Images related to the topic burgemeester de vlugtlaan 125 amsterdam

Amsterdam: Schietincident aan de Burgemeester de Vlugtlaan
Amsterdam: Schietincident aan de Burgemeester de Vlugtlaan

Article link: burgemeester de vlugtlaan 125 amsterdam.

Learn more about the topic burgemeester de vlugtlaan 125 amsterdam.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận