Skip to content

Burgemeester De Vlugtlaan 125: Ontdek de verborgen parel van Amsterdam-West!

Te koop - Burgemeester de Vlugtlaan 149 Amsterdam

burgemeester de vlugtlaan 125

Burgemeester de Vlugtlaan 125 is een gebouw vlakbij het centrum van Amsterdam. Het is gelegen in het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het gebouw heeft een lange geschiedenis en is een belangrijke locatie voor de lokale gemeenschap.

Locatie en Omgeving van Burgemeester de Vlugtlaan 125

Burgemeester de Vlugtlaan 125 is gelegen aan een belangrijke hoofdstraat in Amsterdam, namelijk de Burgemeester de Vlugtlaan. Deze weg is genoemd naar Henri Anthonie van de Vlugt, die burgemeester van Amsterdam was tussen 1901 en 1921. De laan verbindt het centrum van Amsterdam met de ringweg A10 en de luchthaven Schiphol.

Het gebouw bevindt zich in het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer, dat voornamelijk bestaat uit woonwijken. De buurt is verdeeld over verschillende wijken, zoals de Burgemeester Fockstraat, de Punt en de Sloterplas. In de omgeving van Burgemeester de Vlugtlaan 125 zijn verschillende parken en watervoorzieningen te vinden, zoals het Gerbrandypark en de Sloterplas.

Geschiedenis van Burgemeester de Vlugtlaan 125

Burgemeester de Vlugtlaan 125 werd gebouwd in de jaren ’60 en was oorspronkelijk een kantoorpand van de gemeente Amsterdam. Het gebouw werd gebruikt door diverse afdelingen van de gemeente, zoals de sociale dienst en de gemeentelijke belastingdienst.

In de jaren ’80 kwam het gebouw leeg te staan en werd het tijdelijk gebruikt als opvanglocatie voor asielzoekers. In de jaren ’90 werd het gebouw aangekocht door een projectontwikkelaar, die het pand verbouwde tot een appartementencomplex.

In 2006 werd het gebouw opnieuw gerenoveerd en uitgebreid met extra verdiepingen. Het complex kreeg een moderne uitstraling en werd opnieuw in gebruik genomen als appartementencomplex.

Architectuur van Burgemeester de Vlugtlaan 125

Het complex van Burgemeester de Vlugtlaan 125 bestaat uit verschillende gebouwen die met elkaar verbonden zijn door tussenliggende trappenhuizen. De appartementen bevinden zich op de tweede tot en met de zesde verdieping van het complex.

Het gebouw heeft een moderne uitstraling en is geheel opgetrokken uit beton en glas. De witte gevelpanelen geven het complex een strakke, minimalistische uitstraling.

Voorzieningen in en rondom Burgemeester de Vlugtlaan 125

In de directe omgeving van Burgemeester de Vlugtlaan 125 zijn verschillende voorzieningen te vinden. Zo zijn er diverse winkels, supermarkten en restaurants aanwezig in de nabije omgeving.

Op de begane grond van het complex bevinden zich enkele winkels, waaronder een supermarkt en een bakkerij. Ook zijn er in de omgeving van het complex diverse andere winkels te vinden, zoals een drogist en een boekenwinkel.

Voor recreatie kunnen bewoners terecht bij de nabijgelegen parken zoals Westerpark en Rembrandtpark.

Wonen en Werken op Burgemeester de Vlugtlaan 125

Het appartementencomplex aan Burgemeester de Vlugtlaan 125 biedt veel woongenot en is geschikt voor alle doelgroepen. Het pand biedt verschillende types van woningen: studio’s, tweekamerappartementen en driekamerappartementen. De meeste appartementen hebben een balkon of terras. Ook zijn er appartementen beschikbaar voor mindervaliden.

Naast woningen is er nog steeds werkgelegenheid voor bedrijven binnen het complex zelf. Aangezien er voldoende ruimte is in het pand, is er ook voldoende plek voor bedrijfspanden.

Mogelijkheden voor toekomstige ontwikkelingen op Burgemeester de Vlugtlaan 125

Momenteel zijn er geen plannen voor toekomstige ontwikkelingen op Burgemeester de Vlugtlaan 125. Het complex is recent gerenoveerd en biedt voldoende ruimte voor bewoning en bedrijvigheid.

Er zijn echter wel plannen voor verdere ontwikkelingen in het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer. Zo wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van verschillende woonwijken en wordt er geïnvesteerd in verbetering van de openbare ruimte.

Openbaar Vervoer naar Burgemeester de Vlugtlaan 125

Burgemeester de Vlugtlaan 125 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende tram- en buslijnen die stoppen bij haltes in de buurt van het complex.

Het pand is het makkelijkst te bereiken met tramlijn 13 en 14, of met buslijn 18. Tramlijn 13 en 14 stoppen bij halte Jan van Galenstraat en buslijn 18 stopt bij halte Burgemeester de Vlugtlaan.

FAQs

Wat zijn de Burgemeester de Vlugtlaan winkels?

Er zijn verschillende winkels te vinden aan de Burgemeester de Vlugtlaan, waaronder een supermarkt en een bakkerij. Ook zijn er in de omgeving van het complex diverse andere winkels te vinden, zoals een drogist en een boekenwinkel.

Waar is Burgemeester de Vlugtlaan 101?

Burgemeester de Vlugtlaan 101 is gelegen in Amsterdam, in het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer. Het is een woonadres in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan 125.

Hoe zit het met parkeren aan Burgemeester de Vlugtlaan Amsterdam?

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan 125. Er zijn zowel betaalde als gratis parkeerplaatsen beschikbaar in de directe omgeving van het complex.

Waar is Burgemeester de Vlugtlaan 29-31?

Burgemeester de Vlugtlaan 29-31 is gelegen in Amsterdam, in het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer. Het is een woonadres in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan 125.

Welke school is er te vinden aan Burgemeester de Vlugtlaan?

Er is een basisschool gelegen aan Burgemeester de Vlugtlaan, genaamd OBS De Kinkerbuurt.

Waar is Burgemeester de Vlugtlaan 111?

Burgemeester de Vlugtlaan 111 is gelegen in Amsterdam, in het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer. Het is een woonadres in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan 125.

Wat is het beste turkse restaurant aan Burgemeester de Vlugtlaan?

Er is een populair Turks restaurant gelegen aan Burgemeester de Vlugtlaan, genaamd Restaurant Kervan. Hier kun je genieten van heerlijk eten en ontspannen in een sfeervolle omgeving.

Wat is Burgemeester de Vlugtlaan?

Burgemeester de Vlugtlaan is een belangrijke hoofdstraat in Amsterdam, die het centrum van Amsterdam verbindt met de ringweg A10 en de luchthaven Schiphol.

Wat is Burgemeester de Vlugtlaan 125?

Burgemeester de Vlugtlaan 125 is een appartementencomplex in Amsterdam, in het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer. Het complex biedt verschillende types van woningen: studio’s, tweekamerappartementen en driekamerappartementen. De meeste appartementen hebben een balkon of terras. Ook zijn er appartementen beschikbaar voor mindervaliden.

Keywords searched by users: burgemeester de vlugtlaan 125 burgemeester de vlugtlaan winkels, burgemeester de vlugtlaan 101, burgemeester de vlugtlaan amsterdam parkeren, burgemeester de vlugtlaan 29-31, burgemeester de vlugtlaan school, burgemeester de vlugtlaan 111, burgemeester vlugtlaan turkse restaurant, burgemeester de vlugtlaan, amsterdam

Categories: Top 90 burgemeester de vlugtlaan 125

Te koop – Burgemeester de Vlugtlaan 149 Amsterdam

See more here: vietty.com

burgemeester de vlugtlaan winkels

Burgemeester de Vlugtlaan is a bustling street in the Amsterdam-West neighborhood of the Netherlands. The street is known for its vibrant shopping district, boasting an array of stores, restaurants, and cafes that cater to a wide range of tastes and preferences. In this article, we will take a closer look at the Burgemeester de Vlugtlaan Winkels and explore what makes this shopping district unique.

History of Burgemeester de Vlugtlaan

Burgemeester de Vlugtlaan has a rich history that dates back to the early 20th century. The street was named after the former mayor of Amsterdam, Willem de Vlugt, who served from 1921 to 1941. The area around the street was originally used for farming and agriculture, but it was gradually developed into a residential and commercial district in the decades that followed.

Burgemeester de Vlugtlaan Winkels

Today, Burgemeester de Vlugtlaan is a hub for shopping and commerce in Amsterdam-West. The street is home to dozens of shops, ranging from small independent boutiques to larger chain stores. Visitors can find everything from clothing, shoes, and accessories to electronics, household goods, and groceries.

One of the most notable features of the Burgemeester de Vlugtlaan Winkels is its diversity. The street prides itself on catering to a wide range of tastes and preferences, with stores that appeal to both locals and tourists alike. You can find trendy fashion boutiques, vintage shops, and traditional Dutch markets all within a few blocks of each other.

Another key feature of the Burgemeester de Vlugtlaan Winkels is the quality of the products on offer. Many of the stores here specialize in high-end fashion, luxury goods, and artisanal products. Whether you are shopping for a unique souvenir or a one-of-a-kind piece of clothing, you are sure to find something special amidst the eclectic mix of stores.

Shopping on Burgemeester de Vlugtlaan

If you are planning a shopping trip to Burgemeester de Vlugtlaan, there are a few things you should know to make the most of your visit:

1. Start early: Many of the smaller boutiques and specialty stores on Burgemeester de Vlugtlaan have limited hours, so it is a good idea to start your shopping trip early in the day to ensure you have enough time to visit all the stores you want to.

2. Follow the locals: Look for the stores that are busiest with locals – they are usually the ones with the best selection and the most competitive prices.

3. Bring cash: While many stores on Burgemeester de Vlugtlaan accept credit cards, some still only take cash. Be sure to have enough money on hand to avoid any disappointment.

4. Take your time: The shops on Burgemeester de Vlugtlaan are unique and eclectic, so take the time to explore each store to get a real feel for the products they offer.

FAQs

Q: What types of stores are found on Burgemeester de Vlugtlaan?

A: Burgemeester de Vlugtlaan is home to a wide range of shops, including fashion boutiques, electronics stores, grocery stores, and traditional Dutch markets.

Q: Are the prices on Burgemeester de Vlugtlaan higher or lower than other shopping districts in Amsterdam?

A: Prices on Burgemeester de Vlugtlaan vary depending on the store and the product. Some shops specialize in high-end luxury goods, while others offer more affordable options.

Q: Can I find unique and one-of-a-kind products on Burgemeester de Vlugtlaan?

A: Yes, many of the stores on Burgemeester de Vlugtlaan specialize in unique and artisanal products. Visitors can find everything from handmade clothing to one-of-a-kind jewelry and accessories.

Q: Are there any cultural or historical attractions on Burgemeester de Vlugtlaan?

A: While Burgemeester de Vlugtlaan is primarily known as a shopping district, there are a few historical sites in the area worth visiting, including the Westgaarde Cemetery and the Jan van Galenstraat market.

Q: What is the best way to get to Burgemeester de Vlugtlaan?

A: Burgemeester de Vlugtlaan is easily accessible by public transportation, with several tram and bus lines running through the area. The nearest train station is Amsterdam Sloterdijk, which is about a 15-minute walk from the shopping district.

burgemeester de vlugtlaan 101

Burgemeester de Vlugtlaan 101: Everything You Need to Know

De Burgemeester de Vlugtlaan 101, gelegen in het westelijke deel van Amsterdam, is een bekende locatie in de stad. Het is een gebouw met verschillende functies, waaronder woningen, winkels en kantoren. In deze uitgebreide gids leer je alles wat je moet weten over Burgemeester de Vlugtlaan 101 en zijn omgeving.

Geschiedenis

Burgemeester de Vlugtlaan 101 is in de jaren 60 gebouwd als een complex van zestien verdiepingen. Het oorspronkelijke doel van het gebouw was om huisvesting te bieden aan gezinnen die waren getroffen door de woningnood. Tegenwoordig bevinden zich in dit gebouw appartementen en bedrijven. Het is tevens gelegen tussen twee drukke verkeersaders, de A10 en de A5, en vlakbij een groot winkelcentrum, het Plein 40-45.

Locatie

Burgemeester de Vlugtlaan 101 bevindt zich in Amsterdam Nieuw-West, in de buurt van andere bekende straten als de Jan van Galenstraat en de Cornelis Lelylaan. Het is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, zoals de metrolijn 50 en verschillende buslijnen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw.

Omgeving

De omgeving van Burgemeester de Vlugtlaan 101 heeft veel te bieden. Het ligt op loopafstand van het Plein 40-45, een groot winkelcentrum waar je alles kunt vinden, van dagelijkse benodigdheden tot modieuze kleding. Hier zijn ook verschillende supermarkten, zoals Albert Heijn, Lidl, en Aldi. Op het nabijgelegen Bos en Lommerplein vind je nog meer winkels, waaronder HEMA, Kruidvat, en vele restaurants en cafés.

Als je van wandelen houdt, raad ik je aan om het Erasmuspark te bezoeken, gelegen op slechts tien minuten afstand van de Burgemeester de Vlugtlaan 101. Het park is ruim 15 hectare groot en biedt veel plekken om te ontspannen of te sporten.

Woningen

Het gebouw op Burgemeester de Vlugtlaan 101 heeft in totaal 232 woningen, variërend van studio’s tot driekamer-appartementen. De huurprijzen zijn afhankelijk van de grootte, ligging en het aantal kamers van de woningen. Alle woningen zijn gemeubileerd en hebben een eigen kitchenette en badkamer.

Bedrijven

Burgemeester de Vlugtlaan 101 biedt ook ruimte voor verschillende bedrijven. Op de begane grond zijn er winkels en restaurants gevestigd. De bovenste verdiepingen bevatten kantoorruimte voor verschillende bedrijven zoals detacheringsbureaus en uitzendbureaus. De locatie is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een centrale plek in Amsterdam en gemakkelijk bereikbaar zijn voor werknemers en klanten.
FAQs

Q: Hoe bereik ik Burgemeester de Vlugtlaan 101?
A: Burgemeester de Vlugtlaan 101 is gemakkelijk bereikbaar via de metrolijn 50 of verschillende buslijnen. Er is ook voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Q: Is Burgemeester de Vlugtlaan 101 kindvriendelijk?
A: Het gebouw is geschikt voor gezinnen met kinderen en heeft verschillende woningen met twee of drie kamers.

Q: Zijn huisdieren toegestaan in Burgemeester de Vlugtlaan 101?
A: Ja, huisdieren zijn toegestaan in het gebouw.

Q: Zijn de kamers in Burgemeester de Vlugtlaan 101 gemeubileerd?
A: Ja, alle kamers zijn gemeubileerd en hebben een eigen kitchenette en badkamer.

Q: Is Burgemeester de Vlugtlaan 101 gelegen in een veilige buurt?
A: Het gebied rond Burgemeester de Vlugtlaan 101 wordt over het algemeen als veilig beschouwd.

Q: Wat zijn enkele populaire bezienswaardigheden in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan 101?
A: Het Plein 40-45, het Bos en Lommerplein en het Erasmuspark zijn allemaal populaire bezienswaardigheden die op korte loopafstand van de Burgemeester de Vlugtlaan 101 zijn gelegen.

Q: Wat voor soort bedrijven zijn gevestigd in Burgemeester de Vlugtlaan 101?
A: In het gebouw zijn verschillende bedrijven gevestigd, waaronder een aantal woonwinkels en restaurants op de begane grond, evenals kantoorruimtes voor verschillende bedrijven op de bovenste verdiepingen.

Conclusie

Burgemeester de Vlugtlaan 101 is een centrale en veelzijdige locatie in Amsterdam Nieuw-West. Het biedt woningen en een gemakkelijk toegankelijke locatie voor verschillende bedrijven. In de nabije omgeving vind je een groot winkelcentrum en verschillende attracties, zoals het Erasmuspark, die je kunt bezoeken voor een ontspannende wandeling of sportieve activiteiten. Als je op zoek bent naar een plek in Amsterdam om te wonen of te werken, is Burgemeester de Vlugtlaan 101 zeker een optie om te overwegen.

burgemeester de vlugtlaan amsterdam parkeren

Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam Parkeren: Parkeeropties en Tips

Burgemeester De Vlugtlaan is een levendige straat in Amsterdam West met veel bedrijvigheid en leuke activiteiten. Vanwege het drukke verkeer kan parkeren in deze straat een uitdaging zijn. In dit artikel bespreken we de parkeeropties en tips om uw auto veilig en legaal te parkeren in Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam.

Parkeermogelijkheden in Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam

Er zijn verschillende opties om uw auto te parkeren in Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam. Hieronder staan enkele suggesties die u kunt overwegen.

1. Parkeergarages

Er zijn diverse parkeergarages in de omgeving van Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam waar u uw auto veilig kunt parkeren. Enkele voorbeelden zijn Q-Park Westpoort, Parking Centrum Osdorp en P+R Station Sloterdijk. De tarieven variëren en zijn doorgaans hoger dan parkeren op straat. Deze optie is vooral geschikt voor lang parkeren of als uw auto veilig moet worden achtergelaten.

2. Parkeren op straat

Parkeren op straat is een goedkopere optie en soms zelfs gratis als u geluk heeft. Er zijn echter wel enkele beperkingen en regels waaraan u moet voldoen. Over het algemeen is parkeren op de rijbaan toegestaan behalve als er een middengeleider of verhoogde stoeprand is. Het is dus belangrijk om goed op de borden te letten. Let er ook op dat sommige plekken zijn gereserveerd voor vergunninghouders of bestemmingsverkeer.

3. Park & Ride

P+R is een goedkope optie waarbij u uw auto buiten het stadscentrum parkeert en vervolgens met het openbaar vervoer verder reist. De P+R-locaties nabij Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam zijn P+R Sloterdijk en P+R Bos en Lommer. Het tarief is afhankelijk van de duur van de parkeerperiode en het type vervoerbewijs dat u kiest. Let erop dat er in sommige gevallen sprake kan zijn van een maximale parkeerduur.

Tips voor parkeren in Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam

Het vinden van een parkeerplek in Burgemeester De Vlugtlaan kan soms een uitdaging zijn. Hieronder staan enkele tips die u kunnen helpen om uw auto veilig en legaal te parkeren.

1. Bekijk de beschikbare parkeeropties

Als u niet bekend bent met de omgeving van Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam, is het aan te raden om vooraf de beschikbare parkeeropties te bekijken. Dit helpt u om een idee te krijgen van de mogelijkheden en beperkingen van elke optie.

2. Plan uw route

Plan uw route zodat u weet welke wegen toegankelijk zijn voor gemotoriseerd verkeer en waar de parkeerplekken zich bevinden. Zo vermijdt u mogelijke straten waar u niet kunt parkeren en kunt u tijdig reageren op verkeersborden.

3. Kijk op de kaart

Bekijk een kaart van de omgeving van Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam om te zien waar er parkeerplekken beschikbaar zijn. Zo kunt u gerichter zoeken en uw kansen op een vrije parkeerplek vergroten.

4. Let op de borden

Het is belangrijk om altijd op de verkeersborden te letten om te zien waar u wel en niet kunt parkeren. In sommige gevallen moet u bijvoorbeeld een blauwe schijf gebruiken om uw parkeertijd aan te geven, of is er een maximale parkeerduur van kracht.

5. Maak gebruik van betaal-apps

Steeds meer parkeerplekken maken gebruik van digitale betaalopties. Deze apps laten u toe om uw parkeertijd in te stellen en online te betalen voor uw parkeerplaats. Dit kan handig zijn als u geen kleingeld bij u heeft of uw parkeertijd wilt verlengen zonder terug te gaan naar uw auto.

FAQ’s

1. Is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam?

Er zijn verschillende parkeeropties beschikbaar in Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam, maar de beschikbaarheid kan afhangen van het tijdstip en de dag van de week. In sommige gevallen kan het dus een uitdaging zijn om een parkeerplek te vinden.

2. Moet ik betalen voor parkeren in Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam?

Op sommige plekken in Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam moet u betalen voor het parkeren. Dit staat aangegeven op verkeersborden. Als u niet betaalt, kunt u een boete krijgen.

3. Hoe lang kan ik mijn auto parkeren op straat in Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam?

De maximale parkeerduur kan variëren afhankelijk van de locatie. Dit wordt aangegeven op verkeersborden of parkeerautomaten, en kan variëren van een paar uur tot een hele dag.

4. Kan ik een vergunning aanvragen om in Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam te parkeren?

Ja, als bewoner of bedrijf in Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam kunt u een vergunning aanvragen om te parkeren op straat. Houd er rekening mee dat hier kosten aan verbonden zijn en dat er beperkingen kunnen gelden voor het aantal voertuigen dat u kunt parkeren.

5. Zijn er beperkingen op parkeren in Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam?

Ja, er zijn verschillende regels en beperkingen van toepassing op parkeren in Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam. Dit kan onder andere betrekking hebben op parkeren op bepaalde tijdstippen, reserveringen voor vergunninghouders of bestemmingsverkeer en maximale parkeerduur. Het is belangrijk om de verkeersborden te bekijken om te weten wat er van u verwacht wordt.

Conclusie

Parkeren in Burgemeester De Vlugtlaan Amsterdam kan een uitdaging zijn, maar er zijn verschillende parkeermogelijkheden beschikbaar. Door vooraf de beschikbare parkeeropties te bekijken, uw route te plannen en op de verkeersborden te letten, kunt u uw kansen op een veilige en legale parkeerplek vergroten. Denk er ook aan om gebruik te maken van digitale betaalopties om uw parkeertijd gemakkelijk en efficiënt bij te houden.

Images related to the topic burgemeester de vlugtlaan 125

Te koop - Burgemeester de Vlugtlaan 149 Amsterdam
Te koop – Burgemeester de Vlugtlaan 149 Amsterdam

Article link: burgemeester de vlugtlaan 125.

Learn more about the topic burgemeester de vlugtlaan 125.

See more: https://vietty.com/blognl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *