Burgemeester de Vlugtlaan 178: Ontdek de bijzondere verhalen achter dit adres!

  • 15/05/2023

burgemeester de vlugtlaan 178

Geschiedenis van Burgemeester de Vlugtlaan 178

Burgemeester de Vlugtlaan 178 is een woningcomplex in de wijk Slotervaart in Amsterdam-West. De woningen werden gebouwd in de jaren ’50 en ’60 en zijn eigendom van de woningcorporatie Stadgenoot.

De architectuur van Burgemeester de Vlugtlaan 178

De woningen aan Burgemeester de Vlugtlaan 178 zijn gebouwd in de typisch Nederlandse stijl van de jaren ’50 en ’60. Het meest opvallende kenmerk van de architectuur is de strakke, rechte lijnen en sobere kleuren. De woningen hebben grote, hoge ramen waardoor er veel licht binnenkomt en de ruimtes een open en ruimtelijke sfeer hebben.

Hoe het leven is op Burgemeester de Vlugtlaan 178

De woningen aan Burgemeester de Vlugtlaan 178 zijn populair bij zowel jonge gezinnen als ouderen. De woningen zijn ruim en hebben veel natuurlijk licht. Er is een gemeenschappelijke buitenruimte waar de bewoners van het complex elkaar kunnen ontmoeten.

Voorzieningen in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan 178

Burgemeester de Vlugtlaan 178 is gelegen in de wijk Slotervaart in Amsterdam-West. In de buurt zijn er veel voorzieningen te vinden, zoals winkels, supermarkten en restaurants. Ook zijn er verschillende scholen en sportfaciliteiten in de buurt. Het Sloterpark, een groot park met veel groen en water, ligt op een steenworp afstand van het complex.

De buurt van Burgemeester de Vlugtlaan 178: Slotervaart

Slotervaart is een multiculturele wijk in Amsterdam-West. In de wijk zijn er veel verschillende culturele invloeden te vinden, wat zich uit in de vele restaurants en winkels die er te vinden zijn.

Duurzaamheid op Burgemeester de Vlugtlaan 178

Stadgenoot, de woningcorporatie die eigenaar is van Burgemeester de Vlugtlaan 178, heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Er worden verschillende maatregelen genomen om de woningen energiezuiniger te maken. Zo worden er zonnepanelen geplaatst en worden er energiebesparende maatregelen genomen.

Transportopties in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan 178

Burgemeester de Vlugtlaan 178 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende tram- en bushaltes in de buurt en het metrostation Jan van Galenstraat ligt op een korte afstand van het complex.

Toekomstperspectief voor Burgemeester de Vlugtlaan 178

Burgemeester de Vlugtlaan 178 is een geliefd complex in een populaire wijk in Amsterdam-West. Stadgenoot, de woningcorporatie die eigenaar is van het complex, blijft investeren in de woningen om ze duurzamer en comfortabeler te maken voor de bewoners.

FAQs:

1. Wie is eigenaar van Burgemeester de Vlugtlaan 178?

Burgemeester de Vlugtlaan 178 is eigendom van de woningcorporatie Stadgenoot.

2. Zijn er veel voorzieningen in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan 178?

Ja, in de buurt zijn er veel voorzieningen te vinden, zoals winkels, supermarkten en restaurants. Ook zijn er verschillende scholen en sportfaciliteiten in de buurt.

3. Hoe is het openbaar vervoer in de buurt van Burgemeester de Vlugtlaan 178?

Burgemeester de Vlugtlaan 178 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende tram- en bushaltes in de buurt en het metrostation Jan van Galenstraat ligt op een korte afstand van het complex.

4. Hoe wordt er gewerkt aan duurzaamheid op Burgemeester de Vlugtlaan 178?

Stadgenoot, de woningcorporatie die eigenaar is van Burgemeester de Vlugtlaan 178, neemt verschillende maatregelen om de woningen energiezuiniger te maken. Zo worden er zonnepanelen geplaatst en worden er energiebesparende maatregelen genomen.

5. Is Burgemeester de Vlugtlaan 178 een populaire buurt om te wonen?

Ja, Burgemeester de Vlugtlaan 178 is een geliefd complex in een populaire wijk in Amsterdam-West.

Keywords searched by users: burgemeester de vlugtlaan 178

Categories: Top 25 burgemeester de vlugtlaan 178

Amsterdam Slotermeer De Vlugtlaan e.o.

See more here: vietty.com

Images related to the topic burgemeester de vlugtlaan 178

Amsterdam Slotermeer De Vlugtlaan e.o.
Amsterdam Slotermeer De Vlugtlaan e.o.

Article link: burgemeester de vlugtlaan 178.

Learn more about the topic burgemeester de vlugtlaan 178.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận