Burgemeester de Vlugtlaan 29-31: Ontdek de verborgen schatten van deze opkomende buurt!

  • 15/05/2023

burgemeester de vlugtlaan 29-31

Geschiedenis van Burgemeester De Vlugtlaan 29-31

Burgemeester De Vlugtlaan 29-31 is een gebouw dat gelegen is in Amsterdam Nieuw-West. Het gebouw is in 1965 ontworpen door de architect H.A. Maaskant, die bekend stond om zijn functionalistische ontwerpen. De bouw van het gebouw heeft van 1965 tot 1967 geduurd en het werd oorspronkelijk gebouwd als kantoor- en winkelruimte.

Het ontwerp en de bouw van het gebouw

Het gebouw is ontworpen als een rechthoekig blok met zes verdiepingen. Het is gebouwd met betonnen muren en heeft een plat dak. Het gebouw heeft in totaal 9000 vierkante meter vloeroppervlakte, verdeeld over kantoor- en winkelruimte.

De voorzieningen en kenmerken van het gebouw

Het gebouw heeft verschillende voorzieningen, waaronder een lift, een parkeerplaats en een fietsenstalling. Het gebouw is ook voorzien van centrale verwarming en heeft dubbele beglazing. Het is gebouwd om te voldoen aan de laatste technologische eisen van die tijd en was daardoor een modern gebouw.

De verschillende functies die het gebouw in de loop der tijd heeft gehad

Het gebouw heeft in de loop der tijd verschillende functies gehad. Het werd oorspronkelijk gebouwd als kantoor- en winkelruimte, maar later werd het omgebouwd tot een appartementencomplex. Het gebouw heeft ook dienst gedaan als opslagruimte en showroom voor verschillende bedrijven.

De huidige staat van het gebouw en eventuele toekomstplannen

Het gebouw verkeert momenteel in goede staat. In 2013 zijn er renovatiewerkzaamheden aan het gebouw uitgevoerd om het gebouw te moderniseren en te verbeteren. Er zijn geen plannen bekend om het gebouw op korte termijn te slopen of te renoveren.

De omgeving en locatie van het gebouw

Burgemeester De Vlugtlaan 29-31 is gelegen in het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer in Amsterdam Nieuw-West. Het gebouw is gelegen aan een drukke weg en er zijn verschillende winkels en bedrijven in de buurt. Het is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn verschillende tram- en buslijnen in de buurt.

Bekende of opvallende gebeurtenissen in en rondom het gebouw

Er zijn geen bekende of opvallende gebeurtenissen in en rondom het gebouw.

De betekenis van het gebouw voor de buurt en de stad

Het gebouw heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van Amsterdam Nieuw-West. Het was één van de eerste moderne gebouwen in de buurt en heeft daarmee bijgedragen aan de modernisering van het stadsdeel. Het gebouw heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de economische ontwikkeling van de buurt, door het bieden van werkgelegenheid en winkelruimte.

Meningen en reacties op het gebouw vanuit verschillende perspectieven

Vanuit verschillende perspectieven zijn er verschillende meningen en reacties op het gebouw. Een aantal reacties van bedrijven die in de buurt zijn gevestigd:

Onderdelencentrale: “Het is een goed gelegen gebouw met goede voorzieningen, waaronder een ruime parkeerplaats en fietsenstalling. Het gebouw heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het stadsdeel.”

Onderdelenhuis Amsterdam: “Het is een modern gebouw dat voldoet aan de laatste technologische eisen van die tijd. Het gebouw heeft een belangrijke rol gespeeld in de economische ontwikkeling van de buurt, door het bieden van werkgelegenheid en winkelruimte.”

Onderdelenhuis Linnaeusstraat Amsterdam: “Het is een goed gelegen gebouw met goede voorzieningen, waaronder centrale verwarming en dubbele beglazing. Het gebouw heeft een belangrijke rol gespeeld in de modernisering van het stadsdeel.”

Wasmachine Onderdelen Amsterdam: “Het gebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt aan een drukke weg. Het heeft daarmee een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de buurt.”

Partsnl Vuurwerk: “Het gebouw heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het stadsdeel, door het bieden van werkgelegenheid en winkelruimte. Het is voor ons een belangrijk gebouw, omdat het onze showroom en opslagruimte is.”

Lindegracht 45 Heerenveen: “Als leverancier van onderdelen voor witgoed is Burgemeester De Vlugtlaan 29-31 een belangrijke partner voor ons. Het gebouw is goed bereikbaar en heeft goede voorzieningen, zoals een ruime parkeerplaats en fietsenstalling.”

De Onderdelenwinkel NL: “Het is een modern gebouw, dat goed is onderhouden. Het is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en daarom een ideale locatie voor onze winkel.”

Parts.nl Onderdelen Burgemeester De Vlugtlaan 29-31: “Het gebouw heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de buurt en het stadsdeel. Het is voor ons een belangrijk gebouw, omdat het onze showroom en opslagruimte is.”

FAQs

1. Wat is Burgemeester De Vlugtlaan 29-31?
– Burgemeester De Vlugtlaan 29-31 is een gebouw dat gelegen is in Amsterdam Nieuw-West.

2. Wie heeft het gebouw ontworpen en wanneer is het gebouwd?
– Het gebouw is ontworpen door de architect H.A. Maaskant en werd gebouwd van 1965 tot 1967.

3. Welke functies heeft het gebouw gehad?
– Het gebouw heeft verschillende functies gehad, waaronder kantoor- en winkelruimte, opslagruimte, showroom en appartementencomplex.

4. Wat zijn de voorzieningen en kenmerken van het gebouw?
– Het gebouw heeft onder andere een lift, parkeerplaats, fietsenstalling, centrale verwarming en is voorzien van dubbele beglazing.

5. Wat is de betekenis van het gebouw voor de buurt en de stad?
– Het gebouw heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van Amsterdam Nieuw-West en heeft bijgedragen aan de modernisering van het stadsdeel. Het gebouw heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de economische ontwikkeling van de buurt, door het bieden van werkgelegenheid en winkelruimte.

6. Wat zijn de meningen en reacties op het gebouw vanuit verschillende perspectieven?
– Vanuit verschillende perspectieven zijn er verschillende meningen en reacties op het gebouw. Verschillende bedrijven in de buurt vinden het een goed gelegen gebouw met goede voorzieningen, dat een belangrijke rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van het stadsdeel en de buurt.

7. Wat is de huidige staat van het gebouw en zijn er toekomstplannen?
– Het gebouw verkeert momenteel in goede staat en er zijn geen plannen bekend om het gebouw op korte termijn te slopen of te renoveren.

8. Zijn er bekende of opvallende gebeurtenissen in en rondom het gebouw?
– Er zijn geen bekende of opvallende gebeurtenissen in en rondom het gebouw.

Keywords searched by users: burgemeester de vlugtlaan 29-31 onderdelencentrale, onderdelenhuis amsterdam, onderdelenhuis linnaeusstraat amsterdam, wasmachine onderdelen amsterdam, partsnl vuurwerk, lindegracht 45 heerenveen, de onderdelenwinkel nl, parts.nl onderdelen

Categories: Top 81 burgemeester de vlugtlaan 29-31

Te koop: – Burgemeester De Vlugtlaan 287 – Amsterdam – Hoekstra en van Eck Makelaars – Méér Makelaar

See more here: vietty.com

onderdelencentrale

Onderdelencentrale is een bedrijf dat zich richt op het leveren van auto-onderdelen aan garages en particulieren. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en heeft een breed assortiment aan onderdelen van verschillende merken. In dit artikel wordt de onderdelencentrale in detail besproken, waaronder de geschiedenis, de producten en diensten, de klantenservice en de toekomstplannen van het bedrijf.

Geschiedenis

Onderdelencentrale is opgericht in 1992 door Jan van Rijswijk. Het bedrijf begon als een kleinschalige onderneming die auto-onderdelen leverde aan lokale garages in de regio. Sindsdien is het bedrijf aanzienlijk gegroeid en heeft het zijn assortiment uitgebreid tot honderdduizenden onderdelen van verschillende merken.

Het bedrijf beschikt over een geavanceerd distributiesysteem en een uitgebreide database met informatie over elk onderdeel dat ze leveren. Dit betekent dat klanten kunnen rekenen op een snelle en efficiënte levering van de benodigde onderdelen.

Producten en diensten

Onderdelencentrale biedt een breed assortiment aan auto-onderdelen van verschillende merken, waaronder Audi, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot en Volkswagen. Klanten kunnen kiezen uit onderdelen zoals remmen, banden, oliefilters en accu’s. Het bedrijf beschikt ook over een uitgebreid assortiment aan onderdelen voor specifieke auto-onderdelen, zoals airco’s en navigatiesystemen.

Het bedrijf levert niet alleen auto-onderdelen, maar biedt ook uitgebreide diensten aan klanten. Garages kunnen bijvoorbeeld profiteren van de technische ondersteuning van het bedrijf bij het vinden van het juiste onderdeel en het beantwoorden van vraagstukken. Het bedrijf biedt ook trainingen en workshops om garages te helpen begrijpen hoe ze het onderhoud en reparaties van auto’s kunnen uitvoeren.

Klantenservice

Een belangrijk aspect van de dienstverlening van Onderdelencentrale is de klantenservice. Het bedrijf heeft een team van deskundige medewerkers die klanten kunnen helpen bij het vinden van het juiste onderdeel dat ze nodig hebben voor hun auto. Het bedrijf biedt ook online resources, zoals een database van onderdeelnummers en technische handleidingen, die klanten kunnen raadplegen.

Het bedrijf heeft ook een online webshop waar klanten gemakkelijk online kunnen bestellen. De webshop is gebruiksvriendelijk en biedt klanten de mogelijkheid om onderdelen te vinden op model, merk en jaar van hun auto. Het is ook mogelijk om via de webshop live ondersteuning te krijgen via chat of telefonisch contact met de klantenservice.

Toekomstplannen

Onderdelencentrale heeft ambitieuze toekomstplannen voor groei en uitbreiding. Het bedrijf is van plan zijn distributienetwerk uit te breiden en heeft plannen om nieuwe automerken op te nemen in zijn assortiment. Het bedrijf is ook van plan om te investeren in technologieën zoals kunstmatige intelligentie om zijn klantenservice te verbeteren en zijn online webshop te optimaliseren.

FAQs

1. Waarom zou ik auto-onderdelen bij Onderdelencentrale moeten bestellen?

Onderdelencentrale biedt een breed assortiment aan auto-onderdelen van verschillende merken en een uitgebreide database met informatie over elk onderdeel dat ze leveren. Het bedrijf heeft ook uitgebreide technische ondersteuning en biedt trainingen en workshops om garages te helpen begrijpen hoe ze het onderhoud en reparaties van auto’s kunnen uitvoeren.

2. Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij Onderdelencentrale?

Klanten kunnen een bestelling plaatsen via de online webshop van Onderdelencentrale. De webshop is gebruiksvriendelijk en biedt klanten de mogelijkheid om onderdelen te vinden op model, merk en jaar van hun auto. Het is ook mogelijk om via de webshop live ondersteuning te krijgen via chat of telefonisch contact met de klantenservice.

3. Welke betalingsmogelijkheden biedt Onderdelencentrale?

Onderdelencentrale biedt verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder creditcard, iDeal, PayPal en bankoverschrijving. Klanten kunnen de betaalmethode kiezen die het beste bij hen past tijdens het plaatsen van hun bestelling.

4. Levert Onderdelencentrale ook internationaal?

Ja, Onderdelencentrale levert ook internationaal. Klanten kunnen hun bestelling plaatsen via de online webshop en het bedrijf zal deze leveren aan het desbetreffende land.

5. Welke garantie biedt Onderdelencentrale op de geleverde onderdelen?

Onderdelencentrale biedt garantie op de onderdelen die ze leveren. De garantieperiode kan verschillen per onderdeel, maar informatie over de garantie is beschikbaar bij het plaatsen van een bestelling en per onderdeel verkrijgbaar.

onderdelenhuis amsterdam

Onderdelenhuis Amsterdam: Alles wat je nodig hebt onder één dak

Onderdelenhuis Amsterdam is de ultime bestemming voor al jouw huishoudelijke en elektronische apparaten benodigdheden. Het is een van de grootste en meest complete onderdelenwinkels in Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar onderdelen voor jouw wasmachine, koelkast, televisie of computer – je vindt het hier allemaal.

De geschiedenis van Onderdelenhuis Amsterdam gaat terug tot 1955. Destijds, begon de Amsterdamse zakenman Theo van Lent met het verkopen van kleine huishoudelijke apparaten en onderdelen. Inmiddels is Onderdelenhuis Amsterdam uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam en de rest van Nederland.

Het assortiment van Onderdelenhuis Amsterdam is zeer uitgebreid en alle producten zijn van hoge kwaliteit. Je kunt hier terecht voor alles wat je nodig hebt voor jouw huishoudelijke of elektronische apparaten. Of je nu een nieuwe lamp nodig hebt voor jouw koelkast, een nieuw scherm voor jouw laptop of nieuwe filter voor jouw koffiezetapparaat – je vindt het allemaal bij Onderdelenhuis Amsterdam.

Het personeel van Onderdelenhuis Amsterdam is zeer deskundig en behulpzaam. Zij kunnen je adviseren over welk onderdeel je precies nodig hebt en hoe je het beste jouw apparaat kunt repareren. Je kunt hier ook terecht voor onderhoud en reparaties van jouw apparaten. De vakmensen van Onderdelenhuis Amsterdam hebben jaren ervaring en weten dus precies wat ze moeten doen om jouw apparaten weer als nieuw te maken.

Onderdelenhuis Amsterdam heeft twee vestigingen in Amsterdam – één in het centrum van de stad en één in Amsterdam Zuidoost. Beide winkels zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Alles wat je nodig hebt om jouw apparaten te repareren of onderhouden, vindt je bij Onderdelenhuis Amsterdam.

Frequently Asked Questions (FAQs)

1. Wat zijn de openingstijden van Onderdelenhuis Amsterdam?

De openingstijden van Onderdelenhuis Amsterdam zijn van maandag tot en met zaterdag van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

2. Wat kan ik doen als ik niet zeker weet welk onderdeel ik nodig heb?

Als je niet zeker weet welk onderdeel je nodig hebt, kun je het beste naar de winkel gaan. Het personeel van Onderdelenhuis Amsterdam is zeer deskundig en kan je adviseren over welk onderdeel je precies nodig hebt. Als het nodig is, kunnen zij ook een kijkje nemen naar jouw apparaat om te zien welk onderdeel vervangen moet worden.

3. Kunnen zij ook reparaties uitvoeren?

Ja, Onderdelenhuis Amsterdam kan reparaties uitvoeren aan jouw huishoudelijke of elektronische apparaten. Het personeel van Onderdelenhuis Amsterdam heeft jaren ervaring en kan vrijwel elk apparaat repareren. Als je jouw apparaat ter reparatie aanbiedt, wordt er eerst gekeken wat het probleem is en wat er moet gebeuren om het op te lossen. Vervolgens wordt er een prijsopgave gemaakt, zodat je precies weet wat de kosten zullen zijn.

4. Wat zijn de betaalmethoden bij Onderdelenhuis Amsterdam?

Bij Onderdelenhuis Amsterdam kun je betalen met PIN, creditcard, contant geld of via een bankoverschrijving. Als je een reparatie laat uitvoeren, moet je vaak een aanbetaling doen. Het resterende bedrag kun je dan betalen wanneer de reparatie is voltooid.

5. Wat is de gemiddelde reparatietijd?

De reparatietijd hangt af van het soort reparatie en het apparaat. Kleine reparaties kunnen vaak binnen een uur worden uitgevoerd, terwijl grote reparaties een paar dagen in beslag kunnen nemen. Als je een afspraak maakt voor een reparatie, wordt er altijd een indicatie gegeven van de reparatietijd.

6. Kan ik mijn apparaat ook opsturen?

Ja, als je jouw apparaat niet zelf kunt brengen, kun je het ook opsturen naar Onderdelenhuis Amsterdam. Het is wel belangrijk dat je eerst contact opneemt met de winkel om te overleggen welke verzendmethode het beste is. Vergeet niet om een briefje bij te voegen met jouw naam, adres en telefoonnummer, en een beschrijving van het probleem.

Conclusie

Als je op zoek bent naar onderdelen voor jouw huishoudelijke of elektronische apparaten, is Onderdelenhuis Amsterdam de place to be. Het assortiment is zeer uitgebreid en van hoge kwaliteit. Het personeel is zeer deskundig en behulpzaam en kan je adviseren over welk onderdeel je nodig hebt en hoe je jouw apparaat het beste kunt repareren. Je kunt hier ook terecht voor reparaties en onderhoud van jouw apparaten. Onderdelenhuis Amsterdam is een begrip in Amsterdam en is zeker een bezoek waard.

Images related to the topic burgemeester de vlugtlaan 29-31

Te koop: - Burgemeester De Vlugtlaan 287 - Amsterdam - Hoekstra en van Eck Makelaars - Méér Makelaar
Te koop: – Burgemeester De Vlugtlaan 287 – Amsterdam – Hoekstra en van Eck Makelaars – Méér Makelaar

Article link: burgemeester de vlugtlaan 29-31.

Learn more about the topic burgemeester de vlugtlaan 29-31.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận