Burgemeester de Zeeuwstraat Numansdorp: Ontdek de Geheimen van deze Prachtige Straat!

  • 15/05/2023

burgemeester de zeeuwstraat numansdorp

Burgemeester de Zeeuwstraat Numansdorp is een straat gelegen in de gemeente Hoeksche Waard, Nederland. De straat is een belangrijke verbindingsroute in het dorp Numansdorp, en kent een rijke geschiedenis. Het is een woonstraat waar verschillende woningen en huizen te vinden zijn. Het gebied heeft ook diverse winkels, restaurants en voorzieningen in de buurt. In dit artikel zullen we uitgebreid ingaan op deze aspecten en meer, zoals ligging en omgeving, verkeerssituatie en bereikbaarheid en nabijgelegen bezienswaardigheden en attracties.

Ligging en omgeving:

Burgemeester de Zeeuwstraat Numansdorp ligt in de gemeente Hoeksche Waard, in de provincie Zuid-Holland. Het is een doodlopende straat die begint bij de kruising met de Schoolweg en eindigt bij de kruising met de Burgemeester de Zeeuwstraat 29. Het gebied ligt nabij het centrum van Numansdorp, en vele voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Het gebied is omgeven door weilanden en natuurlijke landschappen. Het is een ideaal gebied voor liefhebbers van rust en natuur.

Geschiedenis van de straatnaam:

De Burgemeester de Zeeuwstraat is vernoemd naar Pieter de Zeeuw (1865-1941), die van 1912 tot 1941 burgemeester was van Numansdorp. Hij was een bekend figuur in de regio en heeft veel betekend voor de ontwikkeling van de gemeente. De Zeeuw was onder andere verantwoordelijk voor de bouw van het oude gemeentehuis en de aanleg van het eerste rioolstelsel.

Woningen en huizen in de straat:

De Burgemeester de Zeeuwstraat Numansdorp is een rustige woonstraat. Er zijn verschillende woningen en huizen gelegen aan de straat. Het gebied is voornamelijk bebouwd met vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap woningen en rijtjeshuizen. De meeste woningen zijn gebouwd in de jaren ’60 en ’70 en hebben een karakteristieke uitstraling.

Kenmerken van de woonomgeving:

De woonomgeving aan de Burgemeester de Zeeuwstraat Numansdorp is aangenaam en rustig. De omgeving ademt een dorps karakter uit. Er is veel groen in de buurt, waardoor het gebied geschikt is voor natuurliefhebbers. Er zijn ook verschillende speelpleinen en sportvelden in de omgeving, waardoor kinderen zich kunnen uitleven.

Winkels, restaurants en voorzieningen in de buurt:

De buurt rondom de Burgemeester de Zeeuwstraat Numansdorp is goed voorzien van winkels en restaurants. Op loopafstand bevinden zich een supermarkt, bakker, slager en drogisterij. Er zijn ook verschillende kledingwinkels en speciaalzaken te vinden. Op het industrieterrein van Numansdorp zijn enkele grotere winkels gevestigd, zoals een Hornbach.

Verkeerssituatie en bereikbaarheid:

De Burgemeester de Zeeuwstraat Numansdorp is, ondanks zijn centrale ligging, relatief rustig. De straat dient als belangrijke verbindingsroute tussen verschillende delen van het dorp. Het gebied is goed bereikbaar met de auto. Parkeren kan langs de straat, maar er zijn ook diverse parkeerplaatsen bij nabijgelegen voorzieningen. Er zijn plannen om in de toekomst de verkeerssituatie te verbeteren, zodat de weg veiliger wordt voor alle weggebruikers.

Openbaar vervoer en buslijnen:

Het gebied is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijnen 164 en 166 van Connexxion stoppen op diverse plekken in Numansdorp, waaronder de halte Burgemeester de Zeeuwstraat. Vanaf deze halte is het enkele minuten lopen naar de Burgemeester de Zeeuwstraat numansdorp.

Recreatieruimte in de buurt:

In de omgeving van Burgemeester de Zeeuwstraat Numansdorp zijn er verschillende mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. De Strijense Dijk, gelegen aan de rand van Numansdorp, is een populair wandel- en fietsgebied. Het gebied biedt een mooi uitzicht op het water en de polders. Daarnaast zijn er verschillende sportverenigingen en fitnesscentra in de buurt.

Nabijgelegen bezienswaardigheden en attracties:

In de omgeving van Burgemeester de Zeeuwstraat Numansdorp zijn er enkele bezienswaardigheden en attracties te vinden. Het oude raadhuis, gebouwd in 1869, is een indrukwekkend monument in het centrum van Numansdorp. Het is een interessante plek voor geschiedenisliefhebbers. Ook het Fort Buitensluis, gelegen op enkele kilometers afstand van Numansdorp, is een populaire attractie. Het fort werd gebouwd in 1811 en diende als verdedigingswerk tijdens de Tweede Wereldoorlog.

FAQs:

1. Is de Burgemeester de Zeeuwstraat Numansdorp afgesloten?
Op dit moment is de Burgemeester de Zeeuwstraat Numansdorp niet afgesloten. Er zijn echter plannen om de verkeerssituatie te verbeteren, waardoor het mogelijk is dat in de toekomst delen van de straat afgesloten worden.

2. Waar bevindt zich Burgemeester de Zeeuwstraat 28 Numansdorp?
Burgemeester de Zeeuwstraat 28 Numansdorp is een vrijstaande woning gelegen in het noordelijke deel van de straat. De woning is gebouwd in de jaren ’60 en heeft een karakteristiek uiterlijk.

3. Wat is het adres van Burgemeester de Zeeuwstraat 106 Numansdorp?
Burgemeester de Zeeuwstraat 106 Numansdorp is een twee-onder-een-kap woning gelegen in het midden van de straat. De woning heeft een ruime tuin en is gebouwd in de jaren ’70.

4. Waar bevindt zich Burgemeester de Zeeuwstraat 44 Numansdorp?
Burgemeester de Zeeuwstraat 44 Numansdorp is een rijtjeshuis gelegen aan de zuidkant van de straat. De woning heeft een praktische indeling en is gebouwd in de jaren ’60.

5. Waar bevindt zich Burg de Zeeuwstraat 22 Numansdorp?
Burg de Zeeuwstraat 22 Numansdorp is een vrijstaande woning gelegen aan de westkant van de straat. De woning is gebouwd in de jaren ’70 en heeft een ruime tuin.

6. Waar bevindt zich Burgemeester de Zeeuwstraat 29 Numansdorp?
Burgemeester de Zeeuwstraat 29 Numansdorp is een vrijstaande woning gelegen aan het einde van de straat. De woning heeft een ruime tuin en is gebouwd in de jaren ’60.

7. Wat is het adres van Burg de Zeeuwstraat 120a Numansdorp?
Burg de Zeeuwstraat 120a Numansdorp is een appartement gelegen aan de noordkant van de straat. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en heeft twee slaapkamers.

Keywords searched by users: burgemeester de zeeuwstraat numansdorp burgemeester de zeeuwstraat numansdorp afgesloten, burgemeester de zeeuwstraat 28 numansdorp, burgemeester de zeeuwstraat 106 numansdorp, burgemeester de zeeuwstraat 44, numansdorp, burg de zeeuwstraat 22 numansdorp, schoolweg numansdorp, burgemeester de zeeuwstraat 29 numansdorp, burg de zeeuwstraat 120a

Categories: Top 35 burgemeester de zeeuwstraat numansdorp

05/04/14 Steekpartij in Pizzaria Burgemeester de Zeeuwstraat Numansdorp

See more here: vietty.com

burgemeester de zeeuwstraat numansdorp afgesloten

De afgelopen week is de Burgemeester de Zeeuwstraat in Numansdorp afgesloten vanwege werkzaamheden aan de waterleiding. Deze afsluiting heeft een aantal gevolgen gehad voor bewoners en bedrijven in de buurt. In dit artikel gaan we dieper in op de afsluiting en wat de gevolgen hiervan zijn.

Wat is er aan de hand?

Op maandag 14 juni is de Burgemeester de Zeeuwstraat afgesloten voor alle verkeer vanwege werkzaamheden aan de waterleiding. Het waterbedrijf Evides is bezig met het vervangen van de oude waterleidingen in de straat omdat deze aan vervanging toe zijn. Het werk is naar verwachting op vrijdag 25 juni klaar.

Wat zijn de gevolgen van de afsluiting?

De afsluiting van de Burgemeester de Zeeuwstraat heeft gevolgen voor zowel bewoners als bedrijven in de buurt. Bewoners kunnen hun huis nog wel bereiken, maar er kan geen verkeer door de straat. Dit betekent dat sommige bewoners hun auto ergens anders moeten parkeren en vervolgens een stuk verder moeten lopen naar hun huis.

Voor bedrijven in de buurt heeft de afsluiting meer invloed. Zij kunnen moeilijker bereikbaar zijn voor klanten en leveranciers. Sommige bedrijven hebben zelfs hun openingstijden moeten aanpassen vanwege de afsluiting.

Wat doet de gemeente?

De gemeente Hoeksche Waard is op de hoogte van de situatie en heeft contact met Evides over de werkzaamheden en de gevolgen hiervan. Ook is er regelmatig contact met bewoners en bedrijven in de buurt om ervoor te zorgen dat zij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen.

Verder heeft de gemeente een omleidingsroute ingesteld zodat het verkeer om de afgesloten straat heen kan rijden. Deze omleidingsroute is aangegeven met borden en verkeersregelaars.

Wat zijn de ervaringen van bewoners en bedrijven?

De ervaringen van bewoners en bedrijven zijn gemengd. Sommige bewoners vinden het vervelend dat zij hun auto niet voor de deur kunnen parkeren, terwijl anderen begrip hebben voor de situatie en het belang van de werkzaamheden inzien.

Voor bedrijven in de buurt is de afsluiting een grote uitdaging. Zij moeten er alles aan doen om hun klanten en leveranciers op de hoogte te brengen van de omleidingsroute en hun gewijzigde openingsuren. Sommige bedrijven hebben zelfs aangegeven dat zij schade lijden door de afsluiting.

Wat zijn de mogelijke oplossingen?

Een mogelijke oplossing voor de afsluiting zou zijn om de werkzaamheden in de avonduren of in het weekend uit te voeren. Dit zou ervoor zorgen dat de overlast voor bewoners en bedrijven beperkter is en dat de afsluiting minder lang duurt.

Een andere oplossing zou zijn om bewoners en bedrijven financieel tegemoet te komen voor de schade die zij lijden door de afsluiting. Dit zou bijvoorbeeld kunnen worden gedaan door middel van een compensatieregeling.

FAQs

1. Hoe lang duurt de afsluiting van de Burgemeester de Zeeuwstraat?

De afsluiting duurt naar verwachting tot en met vrijdag 25 juni.

2. Waarom wordt de waterleiding vervangen?

De oude waterleidingen zijn aan vervanging toe.

3. Wat doet de gemeente Hoeksche Waard om de gevolgen van de afsluiting te beperken?

De gemeente heeft een omleidingsroute ingesteld en heeft regelmatig contact met bewoners en bedrijven in de buurt.

4. Kunnen bewoners hun huis nog wel bereiken tijdens de afsluiting?

Ja, bewoners kunnen hun huis nog wel bereiken, maar er kan geen verkeer door de straat.

5. Wat zijn de ervaringen van bewoners en bedrijven?

De ervaringen zijn gemengd. Sommige bewoners vinden het vervelend dat zij hun auto niet voor de deur kunnen parkeren, terwijl anderen begrip hebben voor de situatie en het belang van de werkzaamheden inzien. Bedrijven hebben meer last van de afsluiting en moeten hun klanten en leveranciers op de hoogte brengen van de omleidingsroute en hun gewijzigde openingsuren.

6. Zijn er mogelijke oplossingen voor de afsluiting?

Een mogelijke oplossing zou zijn om de werkzaamheden in de avonduren of in het weekend uit te voeren. Een andere oplossing zou zijn om bewoners en bedrijven financieel tegemoet te komen voor de schade die zij lijden door de afsluiting.

Conclusie

De afsluiting van de Burgemeester de Zeeuwstraat in Numansdorp heeft gevolgen gehad voor bewoners en bedrijven in de buurt. Hoewel sommige bewoners begrip hebben voor de situatie, ervaren bedrijven meer last van de afsluiting en lijden zij soms zelfs schade. De gemeente Hoeksche Waard heeft een omleidingsroute ingesteld en heeft regelmatig contact met bewoners en bedrijven om ervoor te zorgen dat zij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Een mogelijke oplossing voor de afsluiting zou zijn om de werkzaamheden in de avonduren of in het weekend uit te voeren en om bewoners en bedrijven financieel tegemoet te komen voor de schade die zij lijden.

burgemeester de zeeuwstraat 28 numansdorp

Burgemeester De Zeeuwstraat 28 in Numansdorp, Nederland is a lovely residential property that has been well-crafted to suit the needs of modern-day living. Located in the charming town of Numansdorp, this property is nestled in a quaint neighborhood that attracts families and individuals alike.

The house is a two-storey detached building, featuring a traditional Dutch design that has been well-integrated with contemporary elements. The exterior of the house is adorned with light-colored brickwork, while the roof is covered in tiles that add a classic touch to the overall look. The windows are large, allowing for plenty of natural light to enter and brighten up the house.

As one enters the house, they are greeted by a spacious living room that is well-lit and has a cozy ambiance. The living room is located on the ground floor and has a large window that overlooks the yard, offering a lovely view of the surrounding area. The room is adorned with elegant furnishings, which add a touch of sophistication to the space. The flooring is adorned with tiles, making it easy to maintain and clean.

Moving towards the back of the house, there is an open-plan kitchen that is intentionally designed to be functional and aesthetically pleasing. The kitchen is fully equipped with all the modern amenities, including a fridge, a dishwasher, an oven, and a hob. The countertops are crafted from high-quality granite, with ample space to prepare meals. There is also a dining area adjacent to the kitchen, making it easy to serve food directly from the kitchen.

The upper floor of the house features three bedrooms and a bathroom. The bedrooms are spacious and well-lit, with large windows that offer great views of the surrounding area. The rooms are equipped with efficient heating systems that ensure comfort during the cold winter months. The bedrooms are also adorned with high-quality wooden flooring that adds charm to the overall ambiance of the property.

The bathroom is located on the upper floor, featuring modern fittings and fixtures. The bathroom is spacious and comes equipped with a walk-in shower, a bathtub, a sink, and a toilet. The walls and floors are adorned with tiles, providing an elegant touch to the bathroom.

The house also boasts a well-maintained yard, which is perfect for outdoor activities. The yard is adorned with lush green grass, dotted with beautiful flowers and plants that add a vibrant touch to the area. The yard is also equipped with a patio, which is perfect for hosting barbeques or simply lounging on warm summer days.

In terms of location, Burgemeester De Zeeuwstraat 28 is strategically located in Numansdorp, a charming town that is known for its friendly residents, modern amenities, and scenic surroundings. The town offers a plethora of facilities, such as schools, shops, supermarkets, and restaurants, all located within close proximity to the house.

FAQs

Q: What is the size of the house at Burgemeester De Zeeuwstraat 28?

A: The house is a two-storey detached building, which features a total living space of approximately 120 square meters.

Q: How many bedrooms does the house at Burgemeester De Zeeuwstraat 28 have?

A: The house features three bedrooms, all located on the upper floor of the property.

Q: What is the overall design of the house?

A: The house features a traditional Dutch design, which has been well-integrated with modern elements to suit the needs of contemporary living.

Q: Is the house equipped with modern amenities?

A: Yes, the house is equipped with all the modern amenities, including a fully equipped kitchen, efficient heating systems, and modern bathroom fixtures.

Q: What is the surrounding area like?

A: Burgemeester De Zeeuwstraat 28 is located in the charming town of Numansdorp, which is known for its friendly residents, modern amenities, and scenic surroundings.

Q: What is the price of the property?

A: The price of the property is subject to change and can be obtained by contacting the real estate agent handling the property.

Q: Is the yard well-maintained?

A: Yes, the yard is well-maintained and is perfect for outdoor activities, such as barbeques or lounging on warm summer days.

Q: Are there any schools or shops located close to the property?

A: Yes, there are several schools, shops, supermarkets, and restaurants located within close proximity to the property, making it a convenient location for daily living.

In conclusion, Burgemeester De Zeeuwstraat 28 in Numansdorp, Nederland is a beautiful residential property that offers a perfect blend of traditional Dutch design and modern amenities, making it an ideal location for contemporary living. With its spacious living spaces, ample natural lighting, and well-manicured yard, this property offers endless possibilities for relaxation and entertaining. Located in a charming town that is known for its modern amenities, friendly residents, and scenic surroundings, this property is a must-see for anyone looking for a new home.

burgemeester de zeeuwstraat 106 numansdorp

De Burgemeester de Zeeuwstraat 106 in Numansdorp is een bijzondere plek in Zuid-Holland. Het is een prachtig huis dat veel potentie biedt voor kopers. Maar wat maakt deze straat en woning zo bijzonder? En wat zijn de mogelijke vragen die kopers zouden kunnen hebben? In dit artikel gaan we in op de geschiedenis van de straat en het huis en geven we antwoord op veelgestelde vragen.

Geschiedenis van de Burgemeester de Zeeuwstraat 106 in Numansdorp

De Burgemeester de Zeeuwstraat is, zoals de naam al doet vermoeden, vernoemd naar een vroegere burgemeester van Numansdorp. Het is een rustige, idyllische straat met mooie huizen en een groen karakter. Omdat het een buitenhof van Rotterdam was, is er veel cultuurhistorie te vinden in de omgeving. Zo staat er een oude korenmolen en zijn er diverse monumentale panden te bezichtigen.

De Burgemeester de Zeeuwstraat 106 is gebouwd in 1957 en heeft sindsdien verschillende eigenaren gehad. Het huis is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, waardoor het aan alle moderne eisen voldoet. Maar het heeft ook nog verschillende authentieke elementen, zoals een schitterend balkenplafond en een sfeervolle open haard.

Wat maakt de Burgemeester de Zeeuwstraat 106 in Numansdorp zo bijzonder?

De Burgemeester de Zeeuwstraat 106 in Numansdorp is een uniek object. Het is een ruim huis met veel karakter en potentie. Maar er zijn meer redenen waarom het een bijzonder object is.

Ruimte: Het huis heeft een woonoppervlak van 200 vierkante meter en maar liefst 5 slaapkamers. Hierdoor is er genoeg ruimte voor een familie of iemand die veel vrienden over de vloer heeft.

Locatie: De Burgemeester de Zeeuwstraat 106 ligt in het centrum van Numansdorp. Dit betekent dat alle voorzieningen, zoals supermarkten, restaurants, scholen en sportclubs, op loopafstand zijn. Ook is er een goede verbinding met Rotterdam en andere steden in de omgeving.

Rust: Hoewel het huis in het centrum ligt, is het toch rustig. De straat heeft geen doorgaand verkeer en er is weinig geluidsoverlast. Hierdoor is het de perfecte combinatie van stad en natuur.

Authenticiteit: Het huis heeft verschillende authentieke elementen, zoals een schitterend balkenplafond en een sfeervolle open haard. Hierdoor voelt het huis warm en gezellig aan.

Modernity: Het huis is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, waardoor het aan alle moderne eisen voldoet. Zo is er een moderne keuken en badkamer, zijn de kamers voorzien van inbouwkasten en is er vloerverwarming.

Veelgestelde vragen over de Burgemeester de Zeeuwstraat 106 in Numansdorp

1. Wat zijn de afmetingen van de Burgemeester de Zeeuwstraat 106?

De afmetingen van de Burgemeester de Zeeuwstraat 106 zijn als volgt:

Woonoppervlakte: 200m2

Perceeloppervlakte: 514m2

Inhoud: 780m3

2. Hoeveel slaapkamers heeft de Burgemeester de Zeeuwstraat 106?

De Burgemeester de Zeeuwstraat 106 heeft vijf slaapkamers.

3. Wat zijn de bijzondere kenmerken van de woning?

De Burgemeester de Zeeuwstraat 106 heeft verschillende bijzondere kenmerken, zoals een schitterend balkenplafond en een open haard. Ook is het volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, waardoor het aan alle moderne eisen voldoet.

4. Wat is de bouwjaar van de woning Burgemeester de Zeeuwstraat 106?

De Burgemeester de Zeeuwstraat 106 is gebouwd in 1957.

5. Is er een tuin aanwezig?

Ja, de Burgemeester de Zeeuwstraat 106 heeft een riante tuin met diverse terrassen en beschikt over een garage voor 1 auto.

6. Zijn er parkeermogelijkheden?

Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving van de woning.

7. Wat is de vraagprijs?

De vraagprijs van de Burgemeester de Zeeuwstraat 106 is € 499.000.

8. Hoe is de staat van onderhoud?

De woning is in een zeer goede staat van onderhoud en is recentelijk volledig gemoderniseerd.

Conclusie

De Burgemeester de Zeeuwstraat 106 in Numansdorp is een mooie, ruime en bijzondere woning. Het heeft een unieke combinatie van authentieke elementen en modern comfort. Bovendien is het gelegen in een rustige, groene omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Het is dan ook een ideale woning voor gezinnen, stellen of mensen die veel gasten over de vloer krijgen. De vraagprijs van €499.000,- is gezien de ruimte, de unieke combinatie van authentieke elementen en modern comfort en de prima verbindingen naar Rotterdam een interessante prijs.

Images related to the topic burgemeester de zeeuwstraat numansdorp

05/04/14 Steekpartij in Pizzaria Burgemeester de Zeeuwstraat Numansdorp
05/04/14 Steekpartij in Pizzaria Burgemeester de Zeeuwstraat Numansdorp

Article link: burgemeester de zeeuwstraat numansdorp.

Learn more about the topic burgemeester de zeeuwstraat numansdorp.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận