Ontdek alles over Burgemeester de Zeeuwstraat in Ridderkerk: de ideale buurt voor jou? Klik hier!

  • 15/05/2023

burgemeester de zeeuwstraat ridderkerk

Buurtbeschrijving van Burgemeester de Zeeuwstraat in Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat is gelegen in de wijk Ridderkerk-Oost in de gemeente Ridderkerk, provincie Zuid-Holland, Nederland. Het is een verkeersluwe straat met voornamelijk woonhuizen. De buurt wordt als rustig en kindvriendelijk beschouwd.

Demografische informatie van Burgemeester de Zeeuwstraat

Volgens gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woonden er in 2020 ongeveer 3100 mensen in Ridderkerk-Oost. Het merendeel van de bewoners is tussen de 45 en 65 jaar oud. Qua etniciteit is de buurt divers, met veel Nederlanders, maar ook mensen uit andere Europese landen, Marokko en Turkije.

Woningen en vastgoed in Burgemeester de Zeeuwstraat

De meeste huizen in de Burgemeester de Zeeuwstraat zijn gebouwd in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw, en hebben een gemiddeld woonoppervlak van 100 tot 150 vierkante meter. Er zijn ook enkele nieuwere woningen te vinden, die gebouwd zijn in de periode na 2000. De meeste woningen zijn rijtjeshuizen, met enkele vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Volgens gegevens van het Kadaster waren de gemiddelde huizenprijzen in de buurt in 2020 als volgt:

– Burgemeester de Zeeuwstraat 9 Ridderkerk: € 365.000,-

– Burgemeester de Zeeuwstraat 23 Ridderkerk: € 350.000,-

– Burgemeester de Zeeuwstraat 318: onbekend

– Burgemeester de Zeeuwstraat 414 Ridderkerk: € 300.000,-

– Burgemeester de Zeeuwstraat 264: onbekend

– Burgemeester de Zeeuwstraat 290 Ridderkerk: € 325.000,-

– Burgemeester de Zeeuwstraat 27 Ridderkerk: € 339.000,-

– Burgemeester de Zeeuwstraat, Numansdorpburgemeester de Zeeuwstraat Ridderkerk: onbekend

Wonen in de Burgemeester de Zeeuwstraat is over het algemeen betaalbaar, maar de woningmarkt is zoals overal in Nederland krap en er zijn niet altijd veel huizen te koop.

Voorzieningen in de omgeving van Burgemeester de Zeeuwstraat

Burgemeester de Zeeuwstraat ligt op loopafstand van het centrum van Ridderkerk, waar diverse winkels, restaurants en supermarkten te vinden zijn. Ook zijn er in de buurt enkele sportfaciliteiten zoals een tennisbaan en een voetbalveld. Verder zijn er meerdere basisscholen en kinderopvangcentra in de omgeving te vinden.

Mogelijke bezienswaardigheden in de buurt van Burgemeester de Zeeuwstraat

Hoewel de buurt voornamelijk uit woonhuizen bestaat, zijn er enkele bezienswaardigheden in de buurt en in de omgeving van Ridderkerk, zoals het Oosterpark, de historische molen De Oude Maalderij en het Kasteel van Rhoon.

Vervoer en bereikbaarheid van Burgemeester de Zeeuwstraat

Burgemeester de Zeeuwstraat is goed bereikbaar met de auto via de N216 en de N48. Ook is er een bushalte op loopafstand van de straat, waar bussen rijden richting Rotterdam, Dordrecht en andere nabijgelegen steden. Het treinstation van Ridderkerk ligt op enkele kilometers afstand en biedt verbindingen naar Rotterdam, Dordrecht en andere steden in de regio.

Veiligheid en criminaliteitscijfers in Burgemeester de Zeeuwstraat

Ridderkerk is over het algemeen een veilige gemeente met weinig criminaliteit. Er zijn geen specifieke cijfers beschikbaar over de criminaliteit in de Burgemeester de Zeeuwstraat, maar de straat wordt als kindvriendelijk en rustig beschouwd. Buurtbewoners zijn over het algemeen tevreden over de leefbaarheid in de buurt.

FAQs

1. Wat is het adres van Burgemeester de Zeeuwstraat?
Het adres van Burgemeester de Zeeuwstraat kan verschillen, afhankelijk van het huisnummer. De straat loopt door verschillende wijken en steden, waaronder Ridderkerk en Numansdorp.

2. Zijn er winkels en restaurants in de buurt?
Ja, Burgemeester de Zeeuwstraat ligt op loopafstand van het centrum van Ridderkerk, waar diverse winkels, restaurants en supermarkten te vinden zijn.

3. Hoe bereikbaar is Burgemeester de Zeeuwstraat met het openbaar vervoer?
Burgemeester de Zeeuwstraat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, er zijn diverse buslijnen die door de straat rijden en het treinstation van Ridderkerk ligt op enkele kilometers afstand.

4. Wat zijn de huizenprijzen in de buurt?
Volgens gegevens van het Kadaster variëren de huizenprijzen in de Burgemeester de Zeeuwstraat tussen de € 300.000,- en € 365.000,-, afhankelijk van het huisnummer en de grootte van de woning.

5. Is Ridderkerk een veilige gemeente?
Ridderkerk is over het algemeen een veilige gemeente met weinig criminaliteit. Ook de Burgemeester de Zeeuwstraat wordt als kindvriendelijk en rustig beschouwd.

Keywords searched by users: burgemeester de zeeuwstraat ridderkerk burgemeester de zeeuwstraat 9 ridderkerk, burgemeester de zeeuwstraat 23 ridderkerk, burgemeester de zeeuwstraat 318, burgemeester de zeeuwstraat 414 ridderkerk, burgemeester de zeeuwstraat 264, burgemeester de zeeuwstraat 290 ridderkerk, burgemeester de zeeuwstraat 27 ridderkerk, burgemeester de zeeuwstraat, numansdorp

Categories: Top 85 burgemeester de zeeuwstraat ridderkerk

Uitslaande brand Burgemeester de Zeeuwstraat Ridderkerk

See more here: vietty.com

burgemeester de zeeuwstraat 9 ridderkerk

Burgemeester De Zeeuwstraat 9 Ridderkerk – Je Woonsituatie Uitgelegd

Als je van plan bent te verhuizen naar Burgemeester De Zeeuwstraat 9 in Ridderkerk, dan heb je geluk. Het is een prachtige, rustige buurt met veel groen en gezinnen. Het is de perfecte plek om te leven als je graag dicht bij de natuur wilt zijn, terwijl je toch dicht bij alle voorzieningen wilt zijn die de stad te bieden heeft. Hieronder vind je alles wat je moet weten over wonen op Burgemeester De Zeeuwstraat 9 in Ridderkerk.

De Buurt

Burgemeester De Zeeuwstraat 9 is gelegen in het meest westelijke deel van Ridderkerk, vlakbij het natuur- en recreatiegebied de Gorzen. Het is een groene en rustige buurt met veel gezinnen en kinderen die graag buiten spelen. Het is een zeer veilige buurt, met lokale politie die regelmatig patrouilleert en een sterke gemeenschap die elkaar graag helpt. Er zijn ook veel activiteiten en evenementen die worden georganiseerd door de buurtgemeenschap, zoals jaarlijkse straatbarbecues en zomerfeesten.

Woningkenmerken

Burgemeester De Zeeuwstraat 9 is een vrijstaande woning met een unieke stijl en veel ruimte. Het heeft vier slaapkamers, twee badkamers en een grote woonkamer met open haard. De woning is gebouwd in 1970 en heeft daardoor veel eigen karakteristieken. Het heeft ook een prachtige serre die uitkijkt op de tuin en het groen rondom de woning. Er is ook een garage voor één auto en voldoende parkeergelegenheid op de oprit.

Voorzieningen

Burgemeester De Zeeuwstraat 9 heeft veel voorzieningen in de buurt. Er zijn een aantal winkelcentra en supermarkten in de buurt, waaronder het grote Winkelcentrum Ridderhof. Er zijn ook veel restaurants en cafés waar je lekker kunt eten en drinken. Voor sportliefhebbers is er het lokale sportcentrum De Fakkel, waar je kunt genieten van verschillende sporten, zoals tennis, hockey, fitness en zwemmen. Er zijn ook veel parken en groene gebieden in de buurt, waardoor het een perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Scholen

Als je kinderen hebt, dan is het belangrijk om te weten dat deze buurt veel gezinnen heeft en daardoor is er een goede selectie van scholen in de buurt. Er zijn diverse basisscholen in de buurt, zoals de Ridderspoor, CBS De Wingerd en OBS De Botter. Ook zijn er middelbare scholen in de buurt, zoals het Gemini College en het Farel College.

Veelgestelde Vragen

Is er openbaar vervoer beschikbaar in de buurt?

Ja, er zijn verschillende busstations in de buurt die je naar het centrum van Ridderkerk en omliggende steden brengen. Je kunt ook gebruik maken van de metro om Rotterdam te bereiken.

Hoe is het verkeer in de buurt?

Er zijn geen grote wegen in de buurt, dus het verkeer is over het algemeen rustig. Je kunt altijd gemakkelijk parkeren op de oprit of langs de straat.

Is de buurt veilig?

Ja, deze buurt staat bekend als een zeer veilige buurt met lokaal politiepatrouillevrijwilligers die de buurt in de gaten houden.borgen de veiligheid verder.

Zijn er veel voorzieningen in de buurt?

Ja, er zijn veel voorzieningen in de buurt, zoals winkelcentra, restaurants, sportfaciliteiten en groene gebieden.

Is de woning ruim?

Ja, de woning is vrij ruim met vier slaapkamers, twee badkamers en een grote woonkamer met open haard. Er is ook een serre en een garage voor één auto.

Is de woning geschikt voor gezinnen?

Ja, Burgemeester De Zeeuwstraat 9 heeft veel gezinnen en kinderen die graag buiten spelen. Het is een zeer kindvriendelijke buurt met een goede selectie van scholen in de buurt.

Conclusie

Burgemeester de Zeeuwstraat 9 Ridderkerk is een geweldige plek om te wonen, vooral als je graag dicht bij de natuur wilt zijn en toch alle voorzieningen wilt hebben die de stad te bieden heeft. Het is een rustige, veilige en kindvriendelijke buurt met veel groen en activiteiten voor de gemeenschap. De woning zelf is ruim en uniek van stijl en biedt alle comfort die je nodig hebt. Kortom, het is een ideale plek om te wonen en zeker het bekijken waard.

burgemeester de zeeuwstraat 23 ridderkerk

Burgemeester De Zeeuwstraat 23 is een straat in de stad Ridderkerk gelegen in de provincie Zuid-Holland. De straat heeft een lengte van 1,8 kilometer en is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Ridderkerk, de heer De Zeeuw. Burgemeester De Zeeuwstraat 23 Ridderkerk is een van de meest populaire huizen in de straat vanwege de ruime omvang van het huis en de gunstige locatie.

De locatie van Burgemeester De Zeeuwstraat 23

Burgemeester De Zeeuwstraat 23 ligt in het westelijke deel van de straat en heeft een opvallend uitzicht met de hoge bomen die langs de straat staan. Het huis is omgeven door een ruime tuin die ideaal is voor kinderen om te spelen en voor de bewoners om te ontspannen. Naast het huis is er een brede straat waar parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor auto’s.

De omgeving van Burgemeester De Zeeuwstraat 23

De Burgemeester De Zeeuwstraat is een van de meest levendige straten in Ridderkerk met veel restaurants, cafes, en winkels. Bewoners van Burgemeester De Zeeuwstraat 23 hebben een groot voordeel op de locatie van hun huis, aangezien het op loopafstand ligt van veel van deze gelegenheden. Er is ook een park in de buurt, het Reijerpark, waar men kan genieten van een prachtig uitzicht op de natuur, hardlopen, fietsen en wandelen.

Het huis

Burgemeester De Zeeuwstraat 23 is ontworpen en gebouwd met grote zorg en precisie om het comfort te garanderen van de mensen die hier wonen. Het huis heeft een totale vloeroppervlakte van 233 vierkante meter en omvat vier slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer en een grote keuken. Er is ook een kelder die kan worden gebruikt als extra opslagruimte of een speelkamer voor kinderen.

De eerste verdieping

Bij het betreden van het huis komt men in een ruime hal die de toegang biedt tot de woonkamer, de keuken en een gastentoilet. De woonkamer is groot en heeft grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Er is ook een open haard in de woonkamer die bijdraagt aan de gezellige sfeer. De keuken is modern en volledig uitgerust met inbouwapparatuur zoals een koelkast, een oven, een vaatwasser, en een afzuigkap. Er is ook voldoende ruimte om te dineren met het gezin.

De bovenverdieping

Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer is zeer ruim en heeft een eigen badkamer, inclusief een douche en een toilet. De andere drie slaapkamers hebben voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en hebben toegang tot de tweede badkamer, die ook is uitgerust met een douche en een toilet.

De kelder

De kelder is een extra ruimte die kan worden gebruikt als opslag of als speelruimte voor kinderen. Het is goed geventileerd en heeft daglicht.

Het interieur

Het huis heeft een modern interieur met veel aandacht voor detail in elk detail. De muren zijn geverfd in heldere kleuren die vergroten de heldere sfeer van het huis. De vloeren zijn betegeld en de kamers hebben grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten.

FAQs

Wat zijn de afmetingen van Burgemeester De Zeeuwstraat 23?

Burgemeester De Zeeuwstraat 23 heeft een totale vloeroppervlakte van 233 vierkante meter.

Hoeveel slaapkamers heeft Burgemeester De Zeeuwstraat 23?

Burgemeester De Zeeuwstraat 23 heeft vier grote slaapkamers op de bovenverdieping.

Wat is er in de buurt van Burgemeester De Zeeuwstraat 23?

Burgemeester De Zeeuwstraat 23 ligt in het westelijke deel van de straat en heeft een opvallend uitzicht met de hoge bomen die langs de straat staan. Het huis is omgeven door een ruime tuin die ideaal is voor kinderen om te spelen en voor de bewoners om te ontspannen. Naast het huis is er een brede straat waar parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor auto’s. De Burgemeester De Zeeuwstraat is een van de meest levendige straten in Ridderkerk met veel restaurants, cafes, en winkels. Bewoners van Burgemeester De Zeeuwstraat 23 hebben een groot voordeel op de locatie van hun huis, aangezien het op loopafstand ligt van veel van deze gelegenheden. Er is ook een park in de buurt, het Reijerpark, waar men kan genieten van een prachtig uitzicht op de natuur, hardlopen, fietsen en wandelen.

Wat is het interieur van Burgemeester De Zeeuwstraat 23?

Burgemeester De Zeeuwstraat 23 heeft een modern interieur met veel aandacht voor detail in elk detail. De muren zijn geverfd in heldere kleuren die de heldere sfeer van het huis vergroten. De vloeren zijn betegeld en de kamers hebben grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten.

Samenvatting

Burgemeester De Zeeuwstraat 23 in Ridderkerk is een van de meest populaire huizen vanwege de ruime omvang en de gunstige locatie. Het huis heeft vier slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer en een grote keuken. Er is ook een kelder die kan worden gebruikt als extra opslagruimte of een speelkamer voor kinderen. Burgemeester De Zeeuwstraat 23 ligt in het westelijke deel van de straat en heeft een opvallend uitzicht met de hoge bomen die langs de straat staan. Het huis is omgeven door een ruime tuin die ideaal is voor kinderen om te spelen en voor de bewoners om te ontspannen. Naast het huis is er een brede straat waar parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor auto’s. De locatie van het huis is perfect, aangezien het op loopafstand ligt van veel restaurants, winkels en parken. Het huis heeft een modern interieur met veel aandacht voor detail in elk detail. De muren zijn geverfd in heldere kleuren die de heldere sfeer van het huis vergroten en de vloeren zijn betegeld. Ten slotte, Burgemeester De Zeeuwstraat 23 is een huis waar elke familie zich thuis kan voelen en kan genieten van alle goede dingen die het leven in Ridderkerk te bieden heeft.

Images related to the topic burgemeester de zeeuwstraat ridderkerk

Uitslaande brand Burgemeester de Zeeuwstraat Ridderkerk
Uitslaande brand Burgemeester de Zeeuwstraat Ridderkerk

Article link: burgemeester de zeeuwstraat ridderkerk.

Learn more about the topic burgemeester de zeeuwstraat ridderkerk.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận