Burgemeester Den Texlaan 42 Aerdenhout: Ontmoet de Prachtige Woning Die Iedereen Moet Zien!

  • 15/05/2023

burgemeester den texlaan 42 aerdenhout

Burgemeester den Texlaan 42 is gelegen in de groene en charmante buurt van Aerdenhout, een dorp in de gemeente Bloemendaal, aan de zuidkust van Noord-Holland. De straat is genoemd naar Nicolaas den Tex, die burgemeester van Bloemendaal was tussen 1892 en 1895. De Burgemeester den Texlaan is een van de meest begeerde straten in Aerdenhout vanwege de prachtige huizen, de groene omgeving en de nabijheid van voorzieningen.

Geschiedenis van Burgemeester den Texlaan in Aerdenhout
De straathistorie van Burgemeester den Texlaan gaat terug tot in het begin van de 20e eeuw toen Aerdenhout als een wijk van de gemeente Bloemendaal werd gevormd. De meeste huizen in de straat zijn gebouwd tussen 1910 en 1940 en tonen typische kenmerken van de architectuur uit die tijd, zoals brede erkers, hoge gevels, erkervensters, balkons en prachtige glas in loodramen. Het grootste deel van de huizen in de straat zijn vrijstaande villa’s met grote tuinen die veel privacy bieden.

Architectuur van Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout
Het huis op Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout is een prachtige witte villa met een puntdak en een opvallende rode voordeur. Het is gebouwd in 1924 en heeft sindsdien verschillende renovaties ondergaan. Het huis heeft een ruimtelijk interieur met een uitnodigende foyer, een woonkamer met open haard, een eetkamer, een keuken, vijf slaapkamers en drie badkamers. De architectuur combineert moderne elementen met de originele stijlkenmerken van het huis, waardoor het een perfecte blend is van oud en nieuw.

Kleur- en materiaalgebruik in Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout
De kleuren en materialen die zijn gebruikt in het huis op Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout hebben een moderne uitstraling maar zijn nog steeds in harmonie met de architectuur van het huis. De muren zijn wit geschilderd, waardoor het huis er fris en helder uitziet. Het interieur heeft prachtige houten lambrisering, paneeldeuren en parketvloeren die bijdragen aan de sfeer van het huis.

Interieurstijl van Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout
Het interieur van Burgemeester den Texlaan 42 heeft een elegante stijl die perfect past bij de architectuur van het huis. De woonkamer heeft hoge plafonds en grote ramen die voor veel natuurlijk licht zorgen. Het meubilair is modern en stijlvol, waardoor het huis erg uitnodigend en comfortabel is. Het kleurenpalet is neutraal en er zijn enkele kleurrijke accenten toegevoegd, zoals kunstwerken. De slaapkamers zijn ruim en hebben een eigen stijl en karakter.

Tuinontwerp en landschapsarchitectuur van Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout
De tuin van Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout is even indrukwekkend als het huis zelf. Het ontwerp van de tuin is geïnspireerd op de Engelse tuinen en heeft een formele indeling met strakke lijnen en perfect geschoren hagen. Er zijn verschillende gebieden in de tuin om te ontspannen, waaronder een groot terras, een ondiep zwembad en een gazon. De tuin biedt ook veel privacy door de hoge hagen.

Voorzieningen en faciliteiten in de buurt van Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout
Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout is gunstig gelegen nabij verschillende winkels, restaurants en voorzieningen. Het dorp zelf heeft een supermarkt, een slagerij, een bakkerij en een apotheek. Het nabijgelegen winkelgebied van Heemstede biedt meer mogelijkheden om te winkelen, evenals een verscheidenheid aan restaurants, bars en cafés. Er zijn ook verschillende internationale scholen in de buurt, waaronder de Amity International School en de International School Haarlem.

Bewoners en de sociale gemeenschap van Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout
De Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout is de thuisbasis van welgestelde families die genieten van de rustige, groene omgeving en de nabijheid van voorzieningen. De sociale gemeenschap van Aerdenhout is gastvrij en hecht en er zijn veel activiteiten en evenementen die worden georganiseerd door de lokale gemeenschap, zoals festivals, concerten en markten.

Waarde van onroerend goed in Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout
De huizen in de Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout zijn zeer gewild vanwege hun ligging en architectuur, wat resulteert in een hoge waarde van het onroerend goed. De huidige waarde van het huis op nummer 42 schommelt momenteel tussen de € 2,5 miljoen en € 3,5 miljoen.

Toekomstige vooruitzichten van Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout
De toekomstige vooruitzichten van Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout zijn positief, aangezien de buurt een bevoorrechte locatie heeft en blijft aantrekken voor huizenkopers die op zoek zijn naar een hoogwaardige omgeving. De waarde van onroerend goed zal waarschijnlijk blijven stijgen vanwege de vraag naar huizen hier.

FAQs
Q: Waar ligt Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout?
A: Burgemeester den Texlaan 42 is gelegen in Aerdenhout, een dorp in de gemeente Bloemendaal, aan de zuidkust van Noord-Holland, Nederland.

Q: Wanneer is Burgemeester den Texlaan in Aerdenhout gebouwd?
A: De huizen in de Burgemeester den Texlaan zijn gebouwd tussen 1910 en 1940.

Q: Wat is de stijl van het huis op Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout?
A: Het huis op Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout is een witte villa met een puntdak en een opvallende rode voordeur. Het combineert moderne elementen met de originele stijlkenmerken van het huis.

Q: Wat is de waarde van Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout?
A: De waarde van Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout schommelt momenteel tussen de € 2,5 miljoen en € 3,5 miljoen.

Q: Heeft Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout een tuin?
A: Ja, Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout heeft een prachtige tuin die is geïnspireerd op de Engelse tuinen. Het biedt veel privacy en heeft een groot terras, een ondiep zwembad en een gazon.

Q: Welke voorzieningen en faciliteiten zijn er in de buurt van Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout?
A: Burgemeester den Texlaan 42 in Aerdenhout is gunstig gelegen nabij verschillende winkels, restaurants en voorzieningen. Het dorp zelf heeft een supermarkt, een slagerij, een bakkerij en een apotheek. Het nabijgelegen winkelgebied van Heemstede biedt meer mogelijkheden om te winkelen, evenals een verscheidenheid aan restaurants, bars en cafés. Er zijn ook verschillende internationale scholen in de buurt, waaronder de Amity International School en de International School Haarlem.

Keywords searched by users: burgemeester den texlaan 42 aerdenhout

Categories: Top 33 burgemeester den texlaan 42 aerdenhout

Burgemeester den Texlaan 32, Aerdenhout

See more here: vietty.com

Images related to the topic burgemeester den texlaan 42 aerdenhout

Burgemeester den Texlaan 32, Aerdenhout
Burgemeester den Texlaan 32, Aerdenhout

Article link: burgemeester den texlaan 42 aerdenhout.

Learn more about the topic burgemeester den texlaan 42 aerdenhout.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận