Burgemeester Drijbersingel 25 Zwolle: Ontdek de Geheimen Achter Deze Bijzondere Locatie!

  • 15/05/2023

burgemeester drijbersingel 25 zwolle

Burgemeester Drijbersingel 25 in Zwolle is een zeer veelzijdige locatie. Het adres ligt in het zuiden van Zwolle, naast het centraal station en niet ver van het centrum van de stad. De locatie heeft een interessante geschiedenis en biedt een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.

Adres en locatie van Burgemeester Drijbersingel 25 in Zwolle

Burgemeester Drijbersingel 25 is gelegen in het zuiden van Zwolle, naast het centraal station van de stad. Het adres is goed bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer. Parkeren in de buurt van de locatie is mogelijk op diverse parkeerplaatsen in de omgeving.

Geschiedenis en achtergrondinformatie over de locatie

De Burgemeester Drijbersingel is vernoemd naar een burgemeester van Zwolle. Burgemeester Rijndert Willem Drijber was een bekende burgemeester in de stad, die het ambt van 1940 tot 1946 bekleedde. De singel is waarschijnlijk aangelegd rond 1876.

Burgemeester Drijbersingel 25 is gebouwd in de jaren zestig van de vorige eeuw. Het gebouw was oorspronkelijk bedoeld als woonhuis, maar is later omgebouwd tot een verhuurcomplex voor kantoorruimtes en woningen. Het gebouw heeft een moderne uitstraling en is van alle gemakken voorzien.

Bezienswaardigheden in de omgeving van Burgemeester Drijbersingel 25

Er zijn veel interessante bezienswaardigheden in de omgeving van Burgemeester Drijbersingel 25. Zo ligt het centrum van Zwolle op slechts enkele minuten loopafstand. Hier vindt u tal van leuke winkels, restaurants en cafés. Ook zijn er diverse musea en historische gebouwen te bezichtigen, zoals de Sassenpoort en de Grote Kerk.

Een andere bekende bezienswaardigheid in de buurt is het voetbalstadion van PEC Zwolle, dat op slechts enkele minuten afstand van de locatie ligt. Het stadion biedt plaats aan ruim 12.000 toeschouwers en is de thuisbasis van de plaatselijke voetbalclub.

Winkels en restaurants in de buurt

Er zijn tal van leuke winkels en restaurants in de buurt van Burgemeester Drijbersingel 25. In het centrum van Zwolle zijn er talloze winkels te vinden, van kleine boetieks tot grote warenhuizen.

Ook zijn er diverse restaurants in de omgeving te vinden, variërend van fastfoodketens tot kleine bistro’s en gezellige cafés. Een aanrader is het restaurant van Hotel Lumen, dat op loopafstand van Burgemeester Drijbersingel 25 ligt. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten in een sfeervolle omgeving.

Huisvesting en kantoorruimtes in Burgemeester Drijbersingel 25

Burgemeester Drijbersingel 25 biedt huisvesting en kantoorruimtes aan diverse bedrijven en organisaties. Het gebouw beschikt over moderne kantoorruimtes met alle benodigde faciliteiten, zoals wifi, airconditioning en vergaderruimtes.

Daarnaast zijn er ook woningen in het complex te vinden. Deze woningen zijn van alle gemakken voorzien en bieden een hoog niveau van comfort en veiligheid. De huurprijzen van de woningen variëren afhankelijk van de grootte en de locatie binnen het gebouw.

Weg- en openbaar vervoer routes naar Burgemeester Drijbersingel 25

Burgemeester Drijbersingel 25 is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het gebouw ligt vlak naast het centraal station van Zwolle, waar diverse treinen en bussen stoppen.

Ook is er een goede verbinding met de snelweg, waardoor de locatie eenvoudig met de auto te bereiken is. In de omgeving zijn diverse parkeerplaatsen te vinden, waar u uw auto kunt parkeren.

Recreatieve activiteiten in de buurt van Burgemeester Drijbersingel 25

Er zijn diverse recreatieve activiteiten mogelijk in de buurt van Burgemeester Drijbersingel 25. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het nabijgelegen park De Wezenlanden, waar u heerlijk kunt wandelen en picknicken.

Ook is het mogelijk om te gaan zwemmen in het nabijgelegen zwembad De Vrolijkheid, dat op slechts enkele minuten afstand van de locatie ligt. In de zomermaanden kunt u heerlijk relaxen op het zandstrand aan de Zwarte Water, dat vlakbij de stad ligt.

Omgevingsfactoren zoals natuurgebieden en parken

Zwolle is omgeven door prachtige natuurgebieden en parken. Een bekend natuurgebied is de Weerribben, dat op slechts enkele kilometers afstand van de stad ligt. Hier kunt u heerlijk wandelen, fietsen en varen door de prachtige natuur.

Ook zijn er diverse parken in de stad zelf te vinden, zoals het al eerder genoemde park De Wezenlanden. Dit park biedt tal van mogelijkheden voor ontspanning en recreatie, zoals wandelen, fietsen en picknicken.

Toekomstige ontwikkelingen en nieuws rondom Burgemeester Drijbersingel 25

Er zijn momenteel geen specifieke plannen bekend voor de toekomstige ontwikkeling van Burgemeester Drijbersingel 25. Wel zijn er diverse andere gebouwen in de buurt die binnenkort gerenoveerd en/of verbouwd worden, zoals Burgemeester Drijbersingel 27 en 39.

FAQs

1. Wat is Burgemeester Drijbersingel 25 in Zwolle?

Burgemeester Drijbersingel 25 is een verhuurcomplex voor kantoorruimtes en woningen in het zuiden van Zwolle.

2. Wat zijn de bezienswaardigheden in de buurt van Burgemeester Drijbersingel 25?

De belangrijkste bezienswaardigheden in de buurt van Burgemeester Drijbersingel 25 zijn het centrum van Zwolle en het voetbalstadion van PEC Zwolle.

3. Is Burgemeester Drijbersingel 25 goed bereikbaar?

Ja, Burgemeester Drijbersingel 25 is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het gebouw ligt naast het centraal station van Zwolle.

4. Zijn er recreatieve activiteiten mogelijk in de buurt van Burgemeester Drijbersingel 25?

Ja, er zijn diverse recreatieve activiteiten mogelijk in de buurt van Burgemeester Drijbersingel 25, zoals wandelen, fietsen en zwemmen.

5. Wat zijn de toekomstige ontwikkelingen rondom Burgemeester Drijbersingel 25?

Op dit moment zijn er geen specifieke plannen bekend voor de toekomstige ontwikkeling van Burgemeester Drijbersingel 25.

Keywords searched by users: burgemeester drijbersingel 25 zwolle burgemeester drijbersingel 27 zwolle, burgemeester drijbersingel 11 zwolle, belastingdienst zwolle burgemeester drijbersingel, burgemeester drijbersingel 39 zwolle, burgemeester drijbersingel 7 zwolle, burgemeester drijbersingel zwolle parkeren, burgemeester drijbersingel 19 zwolle, vergaderlocatie zwolle

Categories: Top 16 burgemeester drijbersingel 25 zwolle

Maxx Zwolle: Burgemeester Drijbersingel 19-402, 8021 AD, Zwolle

See more here: vietty.com

burgemeester drijbersingel 27 zwolle

Burgemeester Drijbersingel 27, in Zwolle, is een indrukwekkend pand dat gelegen is in het hart van de stad. Het gebouw heeft een rijke geschiedenis en biedt momenteel een scala aan kantoor- en commerciële ruimtes aan. In deze artikel gaan we dieper in op de geschiedenis van dit pand en wat het te bieden heeft.

Geschiedenis

Burgemeester Drijbersingel 27 werd gebouwd in het begin van de 20e eeuw, tijdens de opkomst van de industrialisatie in Nederland. Het pand werd oorspronkelijk gebruikt als fabriek van de Nederlandse Vereniging van Christelijke Fabrieks- en Transportarbeiders (NV). Het werd later verkocht aan de Drukkerij Tijl BV in 1970, waarna het pand volledig werd gerenoveerd.

In de jaren 80 werd het pand, dat toen bekend stond als het Tijl-complex, verlaten en het stond enkele jaren leeg. In de jaren 90 werd het pand gekocht door een groep investeerders die besloten het pand volledig te renoveren en het een nieuw leven te geven.

Huidige situatie

Tegenwoordig biedt Burgemeester Drijbersingel 27 kantoor- en commerciële ruimtes aan van verschillende groottes, ideaal voor zowel kleine als grote bedrijven. Het gebouw is uitgerust met de nieuwste technologie en voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid.

Het gebouw heeft een totale vloeroppervlakte van ongeveer 8.000 m² en telt zeven verdiepingen. Het biedt een mix van open kantoorruimtes, vergaderruimtes en zelfs een sportschool op de begane grond. Verder beschikt het pand over moderne liften, airconditioning en 24/7 toegang via een beveiligd toegangssysteem.

De locatie van het pand is ook ideaal voor bedrijven. Het ligt dicht bij het centraal station van Zwolle en het stadscentrum, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel werknemers als klanten.

FAQs

1. Wat zijn de huurprijzen voor Burgemeester Drijbersingel 27?

De huurprijzen variëren afhankelijk van de grootte van de ruimte en de duur van het huurcontract. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verhuurder.

2. Is er parkeergelegenheid beschikbaar?

Ja, het pand beschikt over een ondergrondse parkeergarage met voldoende parkeerplaatsen voor huurders en bezoekers.

3. Is het gebouw toegankelijk voor mensen met een handicap?

Ja, het gebouw is volledig toegankelijk voor mensen met een handicap.

4. Is er een sportschool in het gebouw?

Ja, er is een sportschool op de begane grond van het pand.

5. Kan ik mijn eigen kantoor inrichten?

Ja, huurders kunnen hun eigen kantoorruimte volledig naar eigen wens inrichten.

6. Wat zijn de openingsuren van het pand?

Het gebouw is 24/7 toegankelijk voor huurders.

7. Zijn er vergaderruimtes beschikbaar voor huurders?

Ja, huurders kunnen gebruikmaken van de vergaderruimtes in het gebouw. Deze kunnen worden geboekt voor verschillende periodes, van een paar uur tot een hele dag.

8. Biedt het pand diensten zoals schoonmaak en beveiliging?

Ja, het pand biedt een uitgebreid pakket van diensten waaronder schoonmaak en beveiliging. Dit kan apart worden geboekt en afgestemd op de wensen van de huurders.

9. Hoe kan ik meer informatie verkrijgen over de beschikbare ruimtes?

U kunt contact opnemen met de verhuurder voor meer informatie over de beschikbare ruimtes en huurprijzen.

burgemeester drijbersingel 11 zwolle

Burgemeester Drijbersingel 11 is een uniek pand gelegen aan een van de meest gefotografeerde locaties in Zwolle. Het pand is over de jaren heen meerdere malen van eigenaar gewisseld en heeft verschillende functies gehad. Momenteel is het een kantoorpand waar diverse bedrijven hun intrek hebben genomen.

Geschiedenis van Burgemeester Drijbersingel 11

Het pand aan de Burgemeester Drijbersingel 11 werd in 1915 gebouwd als woning voor de directeur van de N.V. De Twentsche Bank. Na slechts een paar jaar werd het pand verkocht aan een advocatenfirma, die er tot 1965 kantoor hield. In datzelfde jaar was het pand opnieuw van eigenaar gewisseld en werd het verbouwd tot drukkerij. Deze drukkerij heeft er tot midden jaren negentig gezeten. Vanwege de economische omstandigheden in die tijd was er weinig vraag naar bedrijfspanden en stond het pand jarenlang leeg.

In 2000 werd het pand door de huidige eigenaar gekocht en grondig verbouwd. Het pand werd omgedoopt tot ‘De Drijber’ en het kreeg een nieuwe bestemming als kantoorpand. Het pand werd gedurende het verbouwingsproces met zorg gerestaureerd, waarbij veel oude elementen in ere werden hersteld. Zo zijn bijvoorbeeld de glas-in-loodramen in de voorgevel behouden gebleven en gerestaureerd. Ook de originele en authentieke trap werd opgeknapt en behouden gebleven.

De Drijber

Vandaag de dag is Burgemeester Drijbersingel 11, oftewel De Drijber, een prachtig rijksmonument met een moderne en strakke uitstraling die past bij de wensen en eisen van deze tijd. Het pand heeft vijf verdiepingen, waarbij op iedere etage verhuur mogelijkheden zijn voor huurders. Het pand is dan ook erg in trek bij diverse bedrijven, waaronder advocaten- en accountantskantoren, mediabedrijven en andere zakelijke dienstverleners.

Op de begane grond bevindt zich een grandioze ontvangstruimte waar huurders en hun klanten deskundig worden ontvangen. Achter deze ontvangsthal bevindt zich een volledig ingerichte keuken en een prachtige vergaderruimte. Hier kunnen huurders en hun klanten gebruik van maken bij speciale gelegenheden. Verder zijn er diverse kantoorruimtes beschikbaar, van een enkele werkplek tot grote kantoorunits waar hele teams kunnen werken. Ten slotte heeft het pand ook enkele smaakvol ingerichte vergaderruimtes.

FAQs over Burgemeester Drijbersingel 11

Q: Kan ik als particulier een kantoorruimte huren in De Drijber?

A: Helaas niet. Burgemeester Drijbersingel 11 is enkel beschikbaar voor bedrijven en zakelijke dienstverleners die op zoek zijn naar een kantoorruimte.

Q: Zijn er parkeervoorzieningen beschikbaar bij Burgemeester Drijbersingel 11?

A: Ja. Achter het pand bevindt zich een parkeerterrein waar huurders gebruik van kunnen maken. Let wel, er zijn slechts een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar. Mocht het parkeerterrein vol zijn, dan zijn er in de directe omgeving parkeermogelijkheden beschikbaar.

Q: Is Burgemeester Drijbersingel 11 goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

A: Ja. Het pand bevindt zich op loopafstand van het centraal station van Zwolle. Ook zijn er diverse bushaltes in de omgeving van het pand.

Q: Wat zijn de huurprijzen voor een kantoorruimte bij Burgemeester Drijbersingel 11?

A: De huurprijzen voor de kantoorruimtes bij Burgemeester Drijbersingel 11 variëren afhankelijk van de grootte van de kantoorruimte en de locatie van de ruimte in het pand. Voor meer informatie over de huurprijzen kan er contact worden opgenomen met de verhuurder.

Q: Zijn er faciliteiten beschikbaar voor huurders van Burgemeester Drijbersingel 11?

A: Ja. Huurders van Burgemeester Drijbersingel 11 hebben toegang tot verschillende faciliteiten. Zo kunnen huurders gebruik maken van de vergaderruimtes, de receptiedienst en is er een 24-uurs toegangscontrole. Ook is er een gezamenlijke pantry en zijn er toiletten op iedere verdieping van het pand aanwezig.

Conclusie

Burgemeester Drijbersingel 11 in Zwolle is een prachtig historisch pand met een moderne uitstraling. Het pand heeft door de jaren heen verschillende functies gehad en is momenteel een kantoorpand waar diverse bedrijven hun intrek hebben genomen. Het pand heeft meerdere kantoorunits beschikbaar voor huurders en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn parkeervoorzieningen achter het pand beschikbaar voor huurders. Huurders kunnen gebruik maken van diverse faciliteiten, waaronder vergaderruimtes, de receptiedienst en een 24-uurs toegangscontrole. De huurprijzen voor de kantoorruimtes variëren afhankelijk van de grootte en ligging van de ruimte in het pand.

Images related to the topic burgemeester drijbersingel 25 zwolle

Maxx Zwolle: Burgemeester Drijbersingel 19-402, 8021 AD, Zwolle
Maxx Zwolle: Burgemeester Drijbersingel 19-402, 8021 AD, Zwolle

Article link: burgemeester drijbersingel 25 zwolle.

Learn more about the topic burgemeester drijbersingel 25 zwolle.

See more: https://vietty.com/blognl/

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận