Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen: Ontdek deze prachtige nieuwbouw woning!

  • 14/05/2023

burgemeester haspelslaan 131 amstelveen

Burgemeester Haspelslaan 131 is een prachtige woonwijk in Amstelveen. De locatie van de wijk is strategisch geplaatst, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor de bewoners. In dit artikel zullen we meer vertellen over de Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen, de kenmerken van de woonwijk, huizenprijzen, voorzieningen in de omgeving, bereikbaarheid en de geschiedenis van de wijk.

Ligging van Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen

De Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen is gelegen in de buurt Bankras/Kostverloren. Het is een prachtige buurt met veel groen, openbare voorzieningen en winkels. De locatie van Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen is strategisch geplaatst, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor de bewoners. De wijk is gelegen nabij het Stadshart van Amstelveen waar de bewoners kunnen genieten van het uitgebreide winkelaanbod en de verschillende recreatie voorzieningen.

Kenmerken van de woonwijk Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen

Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen is een woonwijk die bestaat uit ruime koop- en huurwoningen. De huizen in de wijk zijn gebouwd in verschillende bouwstijlen, waardoor het geheel een gevarieerd aanzicht heeft. De wijk staat bekend om de rustige en kindvriendelijke omgeving. Er staan hier voornamelijk eengezinswoningen en appartementencomplexen.

De huizen in Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen hebben ruime kamers en zijn van alle gemakken voorzien. De meeste woningen hebben een garage of een parkeerplaats op eigen terrein, en er zijn genoeg openbare parkeerplaatsen voor bezoekers.

Huizenprijzen in Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen

De huizenprijzen in Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen variëren tussen de €350.000 en €1.250.000. Het gemiddelde bedrag voor een huis in deze buurt ligt rond de €600.000. De prijsverschillen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning, de bouwstijl en de locatie binnen de wijk. Over het algemeen zijn de huizen in deze buurt goed onderhouden en hebben veelal een moderne uitstraling.

Voorzieningen in de omgeving van Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen

In de buurt van Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen zijn er genoeg openbare voorzieningen te vinden die het leven aangenamer maken. Zo zijn er verschillende scholen en kinderdagverblijven in de buurt, ideaal voor jonge gezinnen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, zoals het Stadshart en het winkelcentrum Kostverloren. In deze winkelcentra zijn er veel winkels en supermarkten te vinden, zodat bewoners gemakkelijk hun dagelijkse boodschappen kunnen doen. Daarnaast zijn er meerdere sportverenigingen en parken waar bewoners van de wijk gebruik van kunnen maken.

Annatommie Amstelveenburgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen

Annatommie Amstelveen is gevestigd aan Burgemeester Haspelslaan 7 in Amstelveen. Dit is slechts enkele minuten rijden van Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen. Annatommie Amstelveen biedt mogelijkheden voor de behandeling en revalidatie van orthopedische klachten en letsels. Het medische centrum heeft een team van ervaren artsen en therapeuten die de patiënten op maat gemaakte zorg bieden. Persoonlijk contact en klantvriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel.

Bereikbaarheid van Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen

Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto is de wijk via de A9 te bereiken. Ook de A10 ligt in de nabije omgeving van de wijk. Hierdoor zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Schiphol en Utrecht snel te bereiken.

Voor bewoners die liever met het openbaar vervoer reizen, zijn er verschillende bus- en tramhaltes in de buurt. Zo is er de tramhalte Kostverlorenweg op enkele minuten loopafstand en zijn er verschillende bushaltes op de nabijgelegen Stadshartlaan. Vanaf deze haltes zijn er verbindingen met diverse plaatsen in de regio, zoals Amsterdam, Schiphol en Haarlem.

De geschiedenis van de Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen

De geschiedenis van Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen gaat terug tot de jaren 60 van de vorige eeuw. In die tijd werd de wijk Kostverloren gebouwd, waarvan de Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen een onderdeel is. Destijds was de wijk voornamelijk bedoeld voor gezinnen met een modaal inkomen. De huizen in de wijk waren voornamelijk gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School en zijn door de jaren heen goed onderhouden.

De wijk Kostverloren is sindsdien uitgegroeid tot een geliefde woonwijk, waar veel gezinnen zich graag willen vestigen. Door de jaren heen zijn er verschillende aanpassingen en uitbreidingen geweest aan de wijk, waaronder de bouw van appartementencomplexen en de uitbreiding van het winkelcentrum Kostverloren. Hierdoor is de wijk een compleet en geliefd leefgebied geworden.

FAQs

Wat is de locatie van Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen?

Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen is gelegen in de buurt Bankras/Kostverloren.

Wat zijn de huizenprijzen in Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen?

De huizenprijzen in Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen variëren tussen de €350.000 en €1.250.000.

Welke voorzieningen zijn er in de buurt van Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen?

In de buurt van Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen zijn er verschillende scholen, kinderdagverblijven, winkelcentra, sportverenigingen en parken te vinden.

Hoe is de bereikbaarheid van Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen?

Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Wat is de geschiedenis van de Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen?

De geschiedenis van Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen gaat terug tot de jaren 60 van de vorige eeuw. Destijds werd de wijk Kostverloren gebouwd, waarvan de Burgemeester Haspelslaan 131 Amstelveen een onderdeel is.

Keywords searched by users: burgemeester haspelslaan 131 amstelveen burgemeester haspelslaan 7 amstelveen, annatommie amstelveen

Categories: Top 93 burgemeester haspelslaan 131 amstelveen

Te koop: Ida Gerhardtlaan 19, Amstelveen – Brockhoff Makelaars – Méér makelaar

See more here: vietty.com

burgemeester haspelslaan 7 amstelveen

Burgemeester Haspelslaan 7 in Amstelveen, gelegen in de buurt Bankras/Kostverloren, is een unieke en populaire woonwijk. De straat is vernoemd naar Jan Pieter Haspels, de burgemeester van Amstelveen van 1946 tot 1964. Het is een rustige wijk met een groene omgeving en goed onderhouden huizen. In dit artikel zullen we de posities van de wijk en de faciliteiten beschrijven.

Ligging van Burgemeester Haspelslaan 7 in Amstelveen

Het huis aan Burgemeester Haspelslaan 7 in Amstelveen is gunstig gelegen. Zowel de dichtstbijzijnde bushalte als het metrostation liggen op tien minuten lopen van het huis. Het metrostation biedt uitstekende verbindingen met Amsterdam en andere uithoeken van de regio, waardoor het gemakkelijk is om de stad te bereiken.

Vanuit Burgemeester Haspelslaan 7 is het ook gemakkelijk om de snelweg (A9) op te rijden, wat de toegang tot andere delen van Nederland vergemakkelijkt.

Voorzieningen in de omgeving

De omgeving rond Burgemeester Haspelslaan 7 biedt een scala aan voorzieningen. Op slechts 5 minuten lopen ligt een klein winkelcentrum waar een supermarkt en diverse andere winkels zijn gevestigd. Er is ook een apotheek en een gezondheidscentrum in de buurt voor alle medische behoeften.

Voor degenen die graag van sportieve activiteiten genieten, is er een sportpark net om de hoek. Het sportpark heeft faciliteiten voor voetbal, hockey en tennis, evenals een fitnessruimte. In het Park Amsterdamse Bos, dat op slechts 10 minuten rijden ligt, vindt u mogelijkheden om te fietsen, wandelen en picknicken.

De wijk waarin Burgemeester Haspelslaan 7 zich bevindt, is ook bekend om zijn goede schoolsysteem. Er zijn verschillende goede scholen in dit gebied, waaronder een internationale school.

Woningen in Burgemeester Haspelslaan 7

De huizen in Burgemeester Haspelslaan 7 zijn gevarieerd en aantrekkelijk. Ze zijn in de jaren zestig en zeventig gebouwd en zijn goed onderhouden. Alle huizen hebben tuinen en een gevarieerd aantal kamers.

De wijk zelf is rustig en groen en biedt een veilige plek voor gezinnen om te wonen. Over het algemeen is het een zeer wenselijke plaats om te wonen.

Veelgestelde vragen over Burgemeester Haspelslaan 7 in Amstelveen

Q1: Wat zijn de vervoersopties van Burgemeester Haspelslaan 7?
A: Het huis is goed gelegen en heeft gemakkelijke toegang tot zowel het openbaar vervoer (metro- en busstations op loopafstand) als de autosnelweg.

Q2: Welke voorzieningen zijn in de buurt van Burgemeester Haspelslaan 7 beschikbaar?
A: Er zijn tal van voorzieningen in de nabijheid van Burgemeester Haspelslaan 7, waaronder een supermarkt, gezondheidscentrum, sportpark, internationale school en Park Amsterdamse Bos.

Q3: Wat zijn de woningen in Burgemeester Haspelslaan 7?
A: De huizen in Burgemeester Haspelslaan 7 zijn aantrekkelijke woningen uit de jaren zestig en zeventig met een gevarieerd aantal kamers en tuinen.

Q4: Is de buurt geschikt voor gezinnen?
A: Ja, de buurt is veilig, groen en rustig en biedt veel voorzieningen voor gezinnen, waaronder goede scholen en een sportpark.

Q5: Is Burgemeester Haspelslaan 7 een aanbevolen plek om te wonen?
A: Ja, de buurt heeft een goede reputatie en is zeer wenselijk om in te wonen vanwege de vervoersmogelijkheden, voorzieningen in de buurt en de aantrekkelijke huizen en omgeving.

annatommie amstelveen

Annatommie Amstelveen is de ideale kliniek voor mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Deze kliniek is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van verschillende soorten klachten aan spieren en gewrichten. Annatommie Amstelveen voorziet in moderne medische technieken, een professioneel team en een uitstekende patiëntgerichte service.

De kliniek heeft een breed scala aan behandelingen voor klachten aan het bewegingsapparaat. Klachten die vaak bij Annatommie Amstelveen worden behandeld zijn bijvoorbeeld hernia’s, gewrichtspijn, kruisbandletsels en artrose. Dankzij de moderne technieken en materialen die Annatommie Amstelveen gebruikt, zijn er vaak weinig tot geen risico’s verbonden aan deze behandelingen.

De kliniek heeft een hecht en betrokken team van specialisten, waaronder orthopedisch chirurgen, neurologen, fysiotherapeuten en anesthesisten. Samen werken zij aan een effectief behandelplan voor patiënten, waarbij het welzijn van de patiënt altijd voorop staat. Bij Annatommie Amstelveen krijgen patiënten de beste zorg en de persoonlijke aandacht die nodig is om hun klachten te verlichten en hun mobiliteit te verbeteren.

Hoewel Annatommie Amstelveen een breed scala aan behandelingen aanbiedt, zijn de meest voorkomende behandelingen er twee: knie- en heupprotheses en herniaoperaties. Hieronder vindt u meer informatie over deze twee populaire behandelingen.

Knie- en heupprotheses

Knie- en heupprotheses zijn de twee meest voorkomende operaties in de orthopedie. Deze ingrepen kunnen een enorme impact hebben op de kwaliteit van leven van de patiënt en hun vermogen om zich vrij te bewegen. Bij Annatommie Amstelveen hebben de orthopedisch chirurgen uitgebreide ervaring met het plaatsen van knie- en heupprotheses.

Voordat een knie- of heupprothese wordt geplaatst, vindt er eerst een uitgebreid onderzoek plaats naar de mobiliteit, kracht en stabiliteit van het gewricht. Afhankelijk van de bevindingen van het onderzoek, wordt er een plan opgesteld voor de operatie. De orthopedisch chirurg gebruikt geavanceerde medische hulpmiddelen om de prothese zo nauwkeurig mogelijk te plaatsen, waardoor de patiënt snel kan herstellen en weer volledig mobiel kan zijn.

Herniaoperaties

Een hernia ontstaat wanneer een deel van een tussenwervelschijf naar buiten komt en op een zenuw drukt, waardoor er hevige pijn ontstaat. Veel hernia’s worden met tijd en rust vanzelf beter, maar soms is er een operatie nodig. Bij Annatommie Amstelveen voeren de neurologen en orthopedisch chirurgen gespecialiseerde hernia-operaties uit.

Tijdens deze operatie verwijdert de chirurg de aangetaste tussenwervelschijf en herstelt hij of zij de rugwervel. Annatommie Amstelveen gebruikt geavanceerde technologieën zoals de ‘endoscoop’ om de hernia zonder grote incisies te kunnen verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de patiënt sneller herstelt en sneller weer functioneel kan zijn.

Overige behandelingen

Naast de hierboven genoemde behandelingen biedt Annatommie Amstelveen ook andere behandelingen aan zoals het injecteren van een gewricht met kunstmatige vloeistof, ook wel hyaluronzuur genoemd. Daarnaast bieden zij ook behandelingen zoals microfracture chirurgie en meniscus transplantaties. Voor een volledig overzicht van alle behandelingen van Annatommie Amstelveen, kunt u kijken op hun website.

FAQs

1. Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Ja, de behandeling bij Annatommie Amstelveen wordt vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Dit hangt echter af van de specifieke polis die de patiënt heeft afgesloten. Het is daarom belangrijk om de polisvoorwaarden te controleren voordat u de behandeling ondergaat.

2. Hoe lang duurt de hersteltijd van een operatie?

De hersteltijd na een behandeling hangt af van het soort behandeling en de persoonlijke situatie van de patiënt. Bij knie- en heupprotheses is het gebruikelijk dat de patiënt binnen enkele dagen weer uit het ziekenhuis ontslagen wordt en in de eerste weken van de herstelperiode moet rusten. Bij hernia-operaties kan het herstel enkele weken bedragen.

3. Hoe snel kan ik terecht voor een consult?

Bij Annatommie Amstelveen streven zij ernaar om patiënten zo snel mogelijk te helpen. Vaak kunnen patiënten al binnen enkele dagen of zelfs binnen 24 uur terecht voor een consult. Het is daarbij wel belangrijk om te weten dat sommige behandelingen een wachttijd hebben in verband met de benodigde voorbereidingstijd.

4. Moet ik bang zijn voor complicaties na een behandeling?

Annatommie Amstelveen is een betrouwbare en veilige kliniek. De specialisten hebben jarenlange ervaring met het behandelen van verschillende klachten en doen er alles aan om eventuele risico’s te minimaliseren. Ondanks de geavanceerde technologie en de deskundige specialisten, bestaat er altijd een kleine kans op complicaties. Annatommie Amstelveen informeert patiënten altijd vooraf over alle risico’s die gepaard gaan met hun behandeling.

5. Wat is het slagingspercentage van de behandelingen?

Annatommie Amstelveen heeft een hoog slagingspercentage en patiënten zijn vaak zeer tevreden met de behandelingen die zij hebben gehad. Het slagingspercentage hangt mede af van de soort behandeling en de persoonlijke situatie van de patiënt. Voor bepaalde soorten behandelingen kan het slagingspercentage verschillen. Bij Annatommie Amstelveen wordt de patiënt altijd goed geïnformeerd over de mogelijke uitkomsten van een bepaalde behandeling en worden alle eventuele risico’s besproken.

Images related to the topic burgemeester haspelslaan 131 amstelveen

Te koop: Ida Gerhardtlaan 19, Amstelveen - Brockhoff Makelaars - Méér makelaar
Te koop: Ida Gerhardtlaan 19, Amstelveen – Brockhoff Makelaars – Méér makelaar

Article link: burgemeester haspelslaan 131 amstelveen.

Learn more about the topic burgemeester haspelslaan 131 amstelveen.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận