Burgemeester Hendrixstraat Berkel en Rodenrijs: Ontdek de verborgen parel van deze buurt!

  • 14/05/2023

burgemeester hendrixstraat berkel en rodenrijs

Beschrijving van de Burgemeester Hendrixstraat

De Burgemeester Hendrixstraat is een straat in Berkel en Rodenrijs, een plaats in de gemeente Lansingerland in de provincie Zuid-Holland. De straat loopt van de Noordeindseweg naar de Jhr. Van Karnebeekweg en telt ongeveer 60 woningen.

De woningen in de Burgemeester Hendrixstraat bestaan voornamelijk uit vrijstaande huizen en twee-onder-een-kapwoningen. De meeste woningen zijn gebouwd in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw, al zijn er ook enkele nieuwbouwwoningen te vinden.

Geschiedenis van de Burgemeester Hendrixstraat

De straat is vernoemd naar een voormalig burgemeester van Berkel en Rodenrijs, Hendrik Hendrix, die deze functie bekleedde van 1939 tot 1954. De straat werd in de jaren 70 aangelegd en vormde destijds de westelijke rand van het dorp Berkel en Rodenrijs.

Woningen in de Burgemeester Hendrixstraat

De Burgemeester Hendrixstraat herbergt voornamelijk vrijstaande huizen en twee-onder-een-kapwoningen. De meeste woningen hebben een ruime tuin en een garage. Enkele woningen hebben zelfs een zwembad en/of jacuzzi.

De huizen aan de Burgemeester Hendrixstraat zijn relatief ruim opgezet, en bieden doorgaans meer dan voldoende ruimte voor een gezin. Sommige woningen zijn echter wat gedateerd, en zouden wellicht wat modernisering kunnen gebruiken.

De huizen in deze straat zijn geliefd onder gezinnen en ouderen die in alle rust willen genieten van alle voordelen die Berkel en Rodenrijs te bieden heeft.

Voorzieningen in de buurt van de Burgemeester Hendrixstraat

De Burgemeester Hendrixstraat ligt aan de rand van Berkel en Rodenrijs en biedt toegang tot het prachtige buitengebied van het dorp. Zo vindt u op loop- en fietsafstand van de straat diverse recreatiegebieden, zoals het Lage Bergse Bos en het Hoge Bergse Bos.

Ook zijn er diverse sportfaciliteiten te vinden in de buurt van de Burgemeester Hendrixstraat. Zo ligt het sportpark van Berkel en Rodenrijs op enkele minuten fietsen van de straat, waar men onder andere kan voetballen, tennissen en hockeyen.

Op het gebied van winkels en horeca hoeft men ook niet ver te zoeken: het centrum van Berkel en Rodenrijs bevindt zich op slechts enkele minuten fietsen van de Burgemeester Hendrixstraat, en biedt een ruime keuze aan winkels, restaurants en cafés.

Verkeer en vervoer in en rondom de Burgemeester Hendrixstraat

De Burgemeester Hendrixstraat is gelegen nabij de N470, een belangrijke verkeersader die Berkel en Rodenrijs verbindt met de A12 en de A13. Dit maakt de straat goed bereikbaar met de auto, en vergemakkelijkt het woon-werkverkeer naar omliggende steden zoals Rotterdam, Delft en Den Haag.

Voor wie liever met het openbaar vervoer reist zijn er diverse bushaltes te vinden in de buurt van de Burgemeester Hendrixstraat. Zo rijdt buslijn 170 vanaf de Jhr. Van Karnebeekweg naar Rotterdam Centraal, terwijl buslijn 174 een verbinding biedt met Delft Station.

Gemeentelijke ontwikkelingen in de buurt van de Burgemeester Hendrixstraat

De gemeente Lansingerland is momenteel bezig met diverse ontwikkelingsprojecten in de buurt van de Burgemeester Hendrixstraat. Zo wordt er gewerkt aan de realisatie van een nieuw station in Berkel en Rodenrijs, welke de bereikbaarheid van het dorp verder zal vergroten. Ook wordt er gewerkt aan de aanleg van nieuwe fietspaden en wandelroutes in en rondom Berkel en Rodenrijs.

Verder is de gemeente Lansingerland bezig met het ontwikkelen van een nieuw woongebied aan de noordrand van Berkel en Rodenrijs, genaamd de Wildersekade. Dit gebied zal voornamelijk worden ingericht met duurzame, gasloze woningen, en zal naar verwachting plaats bieden aan enkele honderden nieuwe bewoners.

Toekomstperspectieven voor de Burgemeester Hendrixstraat en omgeving

De woningmarkt in Berkel en Rodenrijs en omgeving is momenteel redelijk krap, mede door de toenemende vraag naar betaalbare huizen in de randstad. Dit heeft geleid tot een stijging van de huizenprijzen in Berkel en Rodenrijs, en in het bijzonder in de Burgemeester Hendrixstraat.

Voor wie op zoek is naar een woning in de Burgemeester Hendrixstraat is het dan ook zaak om snel te handelen, en zich goed te laten informeren over het beschikbare aanbod. Woningen die te koop of te huur komen in deze straat zijn veelal snel weer verkocht of verhuurd.

FAQs

1. Wat is Funda?

Funda is een website waarop particulieren en makelaars woningen te koop aanbieden. Op Funda kan men zoeken naar woningen op basis van een aantal filters, zoals locatie, prijs, type woning, en oppervlakte.

2. Wat is de Burgemeester Gründemannstraat?

De Burgemeester Gründemannstraat is een straat in Berkel en Rodenrijs. Deze straat is vernoemd naar een voormalig burgemeester van Berkel en Rodenrijs, Cornelis Gründemann, die deze functie bekleedde van 1958 tot 1972.

3. Wat is een patiowoning?

Een patiowoning is een type woning waarbij de woonkamer grenst aan een besloten binnenplaats. Deze binnenplaats wordt vaak gebruikt als extra leefruimte, en biedt tevens veel privacy. Patiowoningen komen met name voor in nieuwbouwwijken.

4. Wat is de Burcht 12?

De Burcht 12 is een restaurant in Berkel en Rodenrijs, dat zich bevindt op een historische locatie. Het gebouw waarin het restaurant zich bevindt stamt uit de 18e eeuw, en deed vroeger dienst als herberg en waaggebouw.

5. Wat is de Parnassialaan?

De Parnassialaan is een straat in Berkel en Rodenrijs, die loopt van de rotonde bij de Oudelandselaan tot aan de Oudelandselaan zelf. De straat is genoemd naar het plantengeslacht Parnassia, dat voornamelijk voorkomt in moerasachtige gebieden.

6. Wat wordt bedoeld met ‘funda Berkel en Rodenrijs verkocht’?

Met ‘funda Berkel en Rodenrijs verkocht’ wordt bedoeld dat de desbetreffende woning op funda is aangeboden en inmiddels is verkocht. Voor geïnteresseerden biedt dit mogelijk nog wel informatie over wat voor soort woningen gewild zijn in de omgeving.

7. Wat is een villa?

Een villa is een grote, vrijstaande eengezinswoning. Villa’s bevinden zich meestal in rustige, groene omgevingen, en beschikken over een aanzienlijke lap grond. Villa’s worden doorgaans bewoond door welgestelde gezinnen of personen.

Keywords searched by users: burgemeester hendrixstraat berkel en rodenrijs funda burgemeester gründemannstraat berkel en rodenrijs, funda berkel en rodenrijs huur, patiowoning berkel en rodenrijs, burcht 12, berkel en rodenrijs, parnassialaan berkel en rodenrijs, funda berkel en rodenrijs verkocht, villa berkel en rodenrijs

Categories: Top 23 burgemeester hendrixstraat berkel en rodenrijs

BURGEMEESTER HENDRIXSTRAAT 15, BERKEL EN RODENRIJS

See more here: vietty.com

funda burgemeester gründemannstraat berkel en rodenrijs

Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs is a popular real estate website in the Netherlands. Based in Berkel en Rodenrijs, the platform has been helping people to find their dream homes since 2002. Not only does Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs provide detailed listings of homes, but it also offers valuable insights into the local real estate market.

Funda is a real estate platform in the Netherlands that allows people to search for homes and apartments for sale or rent, as well as commercial properties. The platform is widely used by buyers, sellers, and real estate agents. Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs is one of the many locations that this platform covers.

Berkel en Rodenrijs is a town in the western part of the Netherlands, located in the province of South Holland. The town is known for its beautiful, quiet streets, green spaces, and friendly residents. Berkel en Rodenrijs has a population of around 30,000, and it is known for its vibrant community and excellent quality of life.

Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs provides a comprehensive overview of the properties that are available for sale or rent in the town. The platform is easy to use, with a simple search function that lets users filter their search results based on their requirements. Prospective buyers or renters can search by location, price, size, and other features to find the perfect property for their needs.

In addition to offering property listings, Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs also provides valuable insights into the local real estate market. Users can access detailed information on property prices, trends, and other market conditions that can affect their decision to buy or rent. This information can help buyers and renters to make informed decisions about their purchases and rentals.

Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs provides a range of properties to suit different needs and budgets. From modest apartments and cozy family homes to luxurious villas and spacious townhouses, there is something for everyone on this platform. The properties listed on Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs are of high quality, and they are located in some of the best neighborhoods in the town.

Frequently Asked Questions

1. What is Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs?

Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs is a real estate platform in the Netherlands that allows people to search for homes and apartments for sale or rent, as well as commercial properties. The platform provides detailed listings of properties in Berkel en Rodenrijs and provides valuable insights into the local real estate market.

2. How do I search for properties on Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs?

To search for properties on Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs, you can use the search function on the website. You can filter your search results based on location, price, size, and other features to find the perfect property for your needs.

3. What types of properties are available on Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs?

Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs provides a range of properties to suit different needs and budgets. From modest apartments and cozy family homes to luxurious villas and spacious townhouses, there is something for everyone on this platform.

4. What are the benefits of using Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs?

One of the benefits of using Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs is that it provides a comprehensive overview of the properties available for sale or rent in the town. The platform is easy to use, and it provides valuable insights into the local real estate market, helping buyers and renters make informed decisions about their purchases and rentals.

5. Can I contact a real estate agent through Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs?

Yes, you can contact real estate agents through Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs. The platform provides contact details for real estate agents who can help you with your property search or answer any questions you may have about the local real estate market.

6. Is Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs free to use?

Yes, Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs is free to use. There are no membership fees or hidden charges for using the platform.

7. How reliable is the information provided on Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs?

The information provided on Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs is derived from reliable sources, such as the Dutch Land Registry and real estate agents. While the platform strives to provide accurate and up-to-date information, users are advised to always verify the information independently before making any decisions.

8. Can I save my favorite properties on Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs?

Yes, you can save your favorite properties on Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs. Once you have created an account on the platform, you can save your favorite properties and receive alerts when new properties that fit your criteria are added.

Conclusion

Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs is a valuable resource for anyone looking to buy or rent property in this beautiful town in the Netherlands. The platform offers a comprehensive overview of the properties available for sale or rent, as well as valuable insights into the local real estate market. With a user-friendly interface and a wide range of properties to choose from, Funda Burgemeester Gründemannstraat Berkel en Rodenrijs is the go-to platform for anyone looking for their dream home in this charming town.

funda berkel en rodenrijs huur

Funda Berkel en Rodenrijs huur biedt uitstekende huurwoningen in de buurt van Rotterdam. Berkel en Rodenrijs is een gemeente gelegen in de provincie Zuid-Holland, net ten oosten van Rotterdam. Het is een prachtige locatie die bezoekers trekken met zijn gemakkelijke toegang tot de stad Rotterdam en zijn pittoreske dorpsgevoel. Funda Berkel en Rodenrijs huur biedt ook een breed scala aan woningen, waaronder appartementen, eengezinswoningen en villa’s.

Funda is een online vastgoedplatform in Nederland, met een specifieke focus op de huur- en koop-woning markt. Het brengt huurders en verhuurders samen om huurwoningen te vinden met gemak en snelheid. Funda is onmisbaar geworden in de Nederlandse vastgoedmarkt, omdat het gebruikers de mogelijkheid biedt om huurwoningen te vinden op basis van hun voorkeuren.

Berkel en Rodenrijs is een opkomende stad onder expats en jonge professionals. Het is een aantrekkelijke bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een rustige buurt met een goed netwerk van openbaar vervoer naar de omliggende steden. De huurprijzen zijn betaalbaar en de woningen zijn modern, waardoor Berkel en Rodenrijs een ideale locatie is om te wonen.

Voordelen van huurwoningen in Funda Berkel en Rodenrijs

Een van de voordelen van het huren van een woning in Berkel en Rodenrijs is de locatie. Het ligt op korte afstand van Rotterdam, dat bekend staat om zijn bruisende stadsleven. Ook heeft Berkel en Rodenrijs zijn eigen karakteristieke kenmerken, met name zijn prachtige groene omgeving en de dorpse sfeer die het uitstraalt.

Het huren van een woning in Berkel en Rodenrijs is relatief goedkoper in vergelijking met andere steden in Nederland. Daarnaast zijn er tal van schoolopties voor kinderen van alle leeftijden. Berkel en Rodenrijs heeft basisscholen en middelbare scholen, en er zijn ook internationale scholen in de buurt.

De huurwoningen in Berkel en Rodenrijs zijn modern en geschikt voor verschillende soorten huishoudens. Of het nu gaat om een gezin, een alleenstaande of expats die een lange tijd in Nederland blijven, er is een geschikte woning te vinden in Berkel en Rodenrijs. Bovendien zijn de meeste woningen voorzien van moderne voorzieningen en elektronische apparatuur.

Een ander voordeel van Berkel en Rodenrijs is de bereikbaarheid. Het heeft goede verbindingen met de rest van Nederland via de snelwegen en het openbaar vervoer, zoals de trein, bus en tram. Hierdoor is het gemakkelijk om andere steden te bereiken, zoals Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

Belangrijke criteria bij het huren van een woning in Funda Berkel en Rodenrijs

Bij het huren van een woning in Funda Berkel en Rodenrijs is het belangrijk om rekening te houden met een aantal criteria. Het is belangrijk om uw budget te kennen en hoeveel u kunt uitgeven aan huur, evenals de lengte van de huurperiode. Verder is het belangrijk om te weten welke specificaties en voorzieningen u nodig hebt in uw woning, zoals het aantal slaapkamers, badkamers, een garage of binnenplaats.

Ook wilt u weten wat de woonomgeving is en welke voorzieningen er in de buurt aanwezig zijn. Als u een gezin hebt, is het belangrijk om te weten hoe ver de school van uw kind is en of er voldoende winkels en recreatiemogelijkheden zijn om uw gezin te vermaken.

FAQs over het huren van een woning in Funda Berkel en Rodenrijs

Hoeveel kost het om een woning te huren in Funda Berkel en Rodenrijs?

De huurprijs van een woning in Funda Berkel en Rodenrijs varieert afhankelijk van de grootte, locatie en voorzieningen van de woning. De gemiddelde huurprijs voor een eengezinswoning in Berkel en Rodenrijs is rond de €1250, terwijl de huurprijs voor een appartement begint rond de €900.

Is er een minimale huurperiode voor huurwoningen in Funda Berkel en Rodenrijs?

Ja, de minimale huurperiode voor huurwoningen in Funda Berkel en Rodenrijs is over het algemeen 12 maanden.

Zijn de huurwoningen in Funda Berkel en Rodenrijs gemeubileerd?

Niet alle huurwoningen in Funda Berkel en Rodenrijs zijn gemeubileerd, sommige huurwoningen worden gestoffeerd opgeleverd.

Zijn er voldoende voorzieningen in Funda Berkel en Rodenrijs?

Ja, Funda Berkel en Rodenrijs heeft voldoende voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, recreatie en scholen. Bovendien zijn er goede verbindingen met omliggende steden, zoals Rotterdam en Den Haag.

Hoe kan ik een woning huren in Funda Berkel en Rodenrijs?

U kunt een huurwoning in Funda Berkel en Rodenrijs vinden en huren door het bezoeken van de website funda.nl en het selecteren van Berkel en Rodenrijs bij de locatie. Hierdoor krijgt u een overzicht van huurwoningen die beschikbaar zijn.

Kortom, Funda Berkel en Rodenrijs huur biedt een uitstekende locatie en een breed scala aan moderne huurwoningen. Het is een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare huurprijzen, goede verbindingen met omliggende steden en een dorpse sfeer. Het is belangrijk om te weten wat u zoekt in een huurwoning en wat uw voorkeuren zijn voor het kiezen van de juiste woning. De huuraanvragen kunnen eenvoudig online worden gedaan via het Funda-platform.

Images related to the topic burgemeester hendrixstraat berkel en rodenrijs

BURGEMEESTER HENDRIXSTRAAT 15, BERKEL EN RODENRIJS
BURGEMEESTER HENDRIXSTRAAT 15, BERKEL EN RODENRIJS

Article link: burgemeester hendrixstraat berkel en rodenrijs.

Learn more about the topic burgemeester hendrixstraat berkel en rodenrijs.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận