Burgemeester J Dijkstraweg 6 Franeker: Ontdek het Verborgen Juweel van Friesland!

  • 14/05/2023

burgemeester j dijkstraweg 6 franeker

Locatie van Burgemeester J Dijkstra 6 in Franeker

Burgemeester J Dijkstra 6 is een adres in de stad Franeker, gelegen in de provincie Friesland in Nederland. Het is gelegen aan de Burgemeester J Dijkstraweg in Franeker.

Beschrijving van de straat Burgemeester J Dijkstra in Franeker

De Burgemeester J Dijkstraweg is een rustige straat gelegen in het noordelijk deel van de stad Franeker. De straat is omgeven door groen en het is een zeer aangename plek om te wonen. Het is een woonwijk waar voornamelijk gezinnen wonen.

Geschiedenis van de Burgemeester J Dijkstraweg in Franeker

De Burgemeester J Dijkstraweg in Franeker is vernoemd naar de vroegere burgemeester van de stad Franeker. De weg is aangelegd in de jaren vijftig van de vorige eeuw en is sindsdien een belangrijke woonwijk geweest in Franeker.

Huidige status van Burgemeester J Dijkstra 6 in Franeker

Burgemeester J Dijkstra 6 is momenteel een woonadres. Het huis is gelegen in een rustige buurt die voornamelijk uit gezinnen bestaat. Het huis heeft een klassieke uitstraling en beschikt over alle moderne voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabele levensstijl.

Voorzieningen en faciliteiten in de buurt van Burgemeester J Dijkstra 6 Franeker

Er zijn verschillende voorzieningen en faciliteiten in de buurt van Burgemeester J Dijkstra 6 Franeker. Zo zijn er verschillende scholen en kinderdagverblijven in de buurt, alsook supermarkten, buurtwinkels en restaurants. Daarnaast vindt u in de buurt ook sportfaciliteiten zoals een zwembad en een sportschool.

GGZ Franeker De Flinter, Groot Lankum, BW Franeker, Gekkenhuis Franeker, Kening State Franeker, Fact team Dokkumburgemeester J Dijkstraweg 6 Franeker

In de buurt van Burgemeester J Dijkstra 6 Franeker zijn er ook verschillende zorginstellingen te vinden, waaronder GGZ Franeker De Flinter, Groot Lankum, BW Franeker en Gekkenhuis Franeker. Daarnaast is er ook Kening State Franeker aanwezig, waar ouderen kunnen wonen en zorg ontvangen. Voor mensen die behoefte hebben aan ambulante zorg is er het FACT team Dokkum. Al deze instellingen zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf Burgemeester J Dijkstra 6 Franeker.

Woningmarkt in de buurt van Burgemeester J Dijkstra 6 in Franeker

De woningmarkt in de buurt van Burgemeester J Dijkstra 6 Franeker is stabiel, en er zijn altijd huizen te koop in de buurt. De huizenprijzen variëren afhankelijk van de grootte en de locatie van het huis. Over het algemeen zijn de huizenprijzen in Franeker echter hoger dan het gemiddelde in Nederland. Dit komt doordat Franeker een aantrekkelijke stad is om te wonen vanwege de goede faciliteiten, rustige omgeving en verschillende werkgelegenheidsmogelijkheden.

Openbaar vervoer en bereikbaarheid van Burgemeester J Dijkstra 6 Franeker

Burgemeester J Dijkstraweg is gemakkelijk bereikbaar per auto, fiets of te voet. Daarnaast zijn er verschillende buslijnen die langs de straat rijden en die u naar het centrum van Franeker en andere nabijgelegen steden en dorpen kunnen brengen. Ook is het treinstation van Franeker op loopafstand bereikbaar. Vanaf hier kunt u bijvoorbeeld naar de stad Leeuwarden reizen.

FAQs

1. Wat is de geschiedenis van Burgemeester J Dijkstraweg in Franeker?
De Burgemeester J Dijkstraweg in Franeker is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Franeker en is in de jaren vijftig van de vorige eeuw aangelegd. Het is sindsdien een belangrijke woonwijk geweest in Franeker.

2. Wat is de huidige status van Burgemeester J Dijkstra 6 Franeker?
Burgemeester J Dijkstra 6 is op dit moment een woonadres dat gelegen is in een rustige buurt die voornamelijk uit gezinnen bestaat.

3. Zijn er voorzieningen en faciliteiten in de buurt van Burgemeester J Dijkstra 6 Franeker?
Ja, er zijn verschillende scholen, winkels, sportfaciliteiten en zorginstellingen in de buurt van Burgemeester J Dijkstra 6 Franeker.

4. Wat is de woningmarkt in de buurt van Burgemeester J Dijkstra 6 in Franeker?
De woningmarkt in de buurt van Burgemeester J Dijkstra 6 Franeker is stabiel en er zijn altijd huizen beschikbaar. De huizenprijzen variëren afhankelijk van de grootte en locatie van het huis.

5. Hoe is de bereikbaarheid van Burgemeester J Dijkstra 6 Franeker?
Burgemeester J Dijkstraweg is gemakkelijk bereikbaar per auto, fiets of te voet. Daarnaast zijn er verschillende buslijnen die langs de straat rijden en is het treinstation van Franeker op loopafstand bereikbaar.

6. Waarvoor staan de afkortingen GGZ, BW en FACT?
GGZ staat voor Geestelijke Gezondheidszorg, BW staat voor Beschermd Wonen en FACT staat voor Flexible Assertive Community Treatment.

Keywords searched by users: burgemeester j dijkstraweg 6 franeker burgemeester j dijkstraweg 3 franeker, burgemeester j dijkstraweg franeker, ggz franeker de flinter, groot lankum, bw franeker, gekkenhuis franeker, kening state franeker, fact team dokkum

Categories: Top 12 burgemeester j dijkstraweg 6 franeker

Pompwerk by gestrande skip afgehandel.mp4

See more here: vietty.com

burgemeester j dijkstraweg 3 franeker

Burgemeester J Dijkstra weg 3 Franeker in Nederlands is een prachtig straatje gelegen in het hart van Franeker, een prachtige stad in de provincie Friesland. Het is een plek waar toeristen graag naartoe komen vanwege de nabijheid van mooie gebouwen, parken en historische bezienswaardigheden. In dit artikel gaan we verder in op deze straat en bespreken we de belangrijkste details over de Burgemeester J Dijkstra weg 3 in Franeker.

Burgemeester J Dijkstra weg 3 Franeker

Burgemeester J Dijkstra weg 3 is een precinct nummer in Franeker, een van de mooiste plaatsjes in West-Friesland. Het is gelegen in de provincie Friesland en is een belangrijke toeristische en economische hub. Het straatje ligt in het hart van de stad, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor toeristen en lokale bewoners. Het is een straat met verschillende beroemde gebouwen en bezienswaardigheden.

Een van de belangrijkste gebouwen in het gebied is de St. Martinuskerk, die dateert uit de 15e eeuw. Het is een prachtig gebouw, met een unieke architectuur die perfect aansluit bij de omgeving. Het gebouw wordt vaak gebruikt voor verschillende evenementen en bijeenkomsten.

Een andere bezienswaardigheid in de buurt is het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium, een van de oudste planetaria ter wereld. Het is een opmerkelijk gebouw en trekt bezoekers van over de hele wereld, vanwege zijn unieke geschiedenis en architectuur. Het gebouw biedt ook een fascinerende kijk op de geschiedenis van de astronomie in de regio. Het planetarium is gelegen in het historische centrum van Franeker en is een must-see voor iedereen die de stad bezoekt.

Veel toeristen komen naar deze straat om te genieten van de schilderachtige omgeving, genieten van de historische bezienswaardigheden of om te winkelen in de kleine boetieks die de straat rijk is. Er zijn ook restaurants en bars die zijn ontworpen om bezoekers de smaak van de lokale gerechten te laten proeven. Het is een populaire plek om te genieten van een heerlijk kopje koffie of een lokaal bier.

FAQs

1. Wat is er te doen in Burgemeester J Dijkstra weg 3 Franeker?

Er zijn verschillende dingen te doen in Burgemeester J Dijkstra weg 3 Franeker. Een van de bekendste bezienswaardigheden is het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium, dat bezoekers een fascinerend kijkje biedt in de geschiedenis van de astronomie in de regio. Het is ook mogelijk om te genieten van de schilderachtige omgeving, winkelen in de kleine boetieks die de straat rijk is of om te proeven van de lokale gerechten in de restaurants en bars die zich in het gebied bevinden.

2. Wat is de geschiedenis van Burgemeester J Dijkstra weg 3 Franeker?

Burgemeester J Dijkstra weg 3 heeft een lange en rijke geschiedenis. Het ligt in het hart van Franeker en was ooit het centrum van de handelsactiviteiten in de regio. Het gebied is sindsdien een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Friesland geworden.

3. Wat is de beste tijd om Burgemeester J Dijkstra weg 3 Franeker te bezoeken?

De beste tijd om Burgemeester J Dijkstra weg 3 te bezoeken is tussen de lente en de zomer, wanneer het weer mild is en er tal van evenementen en festivals plaatsvinden in de regio. Tijdens deze periode worden de beroemde bloemrijke tulpenvelden van Nederland geopend en zijn er verschillende activiteiten om de schoonheid en de cultuur van het land te vieren.

4. Wat zijn enkele van de beste restaurants op Burgemeester J Dijkstra weg 3 Franeker?

Er zijn verschillende restaurants op Burgemeester J Dijkstra weg 3 Franeker, waaronder Restaurant De Stadsherberg, het Grand Cafe en Restaurant De Doelen. Deze zijn allemaal perfect om te genieten van lokaal eten, van heerlijke visgerechten tot traditionele Friese stamppotten.

5. Waar kan ik verblijven in de buurt van Burgemeester J Dijkstra weg 3 Franeker?

Er zijn verschillende hotels en accommodaties in de buurt van Burgemeester J Dijkstra weg 3. Enkele van de meest populaire opties zijn het De Stadsherberg Hotel en het Hotel Restaurant De Jong. Deze bieden een comfortabel verblijf in het hart van de stad, zodat gasten gemakkelijk toegang hebben tot alle belangrijke bezienswaardigheden en attracties.

Kortom, Burgemeester J Dijkstra weg 3 Franeker is een prachtige plek om te bezoeken in Friesland. Het biedt een fascinerende kijk op de cultuur, het erfgoed en de geschiedenis van deze regio van Nederland en biedt een breed scala aan activiteiten en attracties voor bezoekers van alle leeftijden. Of u nu komt voor de schilderachtige omgeving, de historische bezienswaardigheden of om te genieten van de lokale gerechten, er is genoeg te zien en te doen in dit prachtige straatje.

burgemeester j dijkstraweg franeker

Burgemeester J. Dijkstra weg, ook bekend als de N383, is een belangrijke verbindingsweg in de stad Franeker in het noorden van Nederland. Deze weg verbindt de stad Franeker met de omliggende dorpen en steden. Naast zijn verkeersfunctie dient deze weg ook als belangrijke toeristische route, omdat hij door enkele van de meest schilderachtige landschappen van Friesland loopt.

Geschiedenis van de Burgemeester J. Dijkstra weg

De Burgemeester J. Dijkstra weg is vernoemd naar Johannes Dijkstra, die van 1946 tot 1960 burgemeester van de gemeente Franeker was. Toen de weg in 1975 werd aangelegd, was het één van de eerste wegen die in Friesland werd gebouwd met een dubbele rijstrook. Het doel was om de stad Franeker beter te verbinden met de omliggende dorpen en steden, zoals Harlingen en Leeuwarden.

Tegenwoordig is de weg een belangrijke verbindingsweg voor het vrachtverkeer tussen de grote steden en het noorden van Nederland. Door de verdubbeling van de rijstrookcapaciteit is er minder verkeersopstopping en wordt het transport van producten efficiënter.

Bezienswaardigheden langs de weg

De Burgemeester J. Dijkstra weg loopt door een prachtig landschap met veel natuurschoon. Onderweg zijn er verschillende bezienswaardigheden en attracties die een bezoekje waard zijn. Hieronder volgen er een paar.

1. Het Planetarium van Franeker

Het Eise Eisinga Planetarium is een van de bekendste bezienswaardigheden die aan de Burgemeester J. Dijkstra weg ligt. Het is een van de oudste werkende planetariums ter wereld en werd in de 18e eeuw met de hand gebouwd door Eisinga zelf. Het toont de beweging van de planeten en de maan, evenals de stand van de zon.

2. Franeker Stadhuis

Het stadhuis van Franeker is een indrukwekkend gebouw dat stamt uit 1591. Het heeft een prachtige gevel en een binnenplaats met fontein. Het stadhuis is nog steeds in gebruik als gemeente huis.

3. Het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium

Het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium is het enige planetarium in Nederland met een rijksmonumentenstatus. Het werd gebouwd door Eise Eisinga tussen 18de en 19de eeuw. Het planetarium is gerestaureerd en is open voor publiek.

4. De Elfstedentocht

De Elfstedentocht, die langs vele steden in Friesland loopt, komt ook langs de Burgemeester J. Dijkstra weg. Elk jaar in de winter is deze route het toneel van een van de beroemdste schaatsevenementen ter wereld, dat duizenden toeschouwers trekt.

FAQs

1. Is er openbaar vervoer beschikbaar langs de Burgemeester J. Dijkstra Weg?

Ja, er is openbaar vervoer beschikbaar langs de weg. Er rijden bussen in en uit Franeker naar Harlingen, Leeuwarden en andere nabijgelegen steden en dorpen.

2. Is de Burgemeester J.Dijkstra weg veilig?

De weg is over het algemeen veilig om op te rijden. Er zijn echter enkele scherpe bochten en smalle wegen waar voorzichtigheid geboden is. Het is belangrijk om altijd de aangegeven snelheidslimiet te respecteren en rekening te houden met andere verkeersdeelnemers en fietsers.

3. Wat zijn enkele van de activiteiten die kunnen worden gedaan langs de Burgemeester J. Dijkstra weg?

Er zijn veel activiteiten die kunnen worden gedaan langs de weg, waaronder wandelen, fietsen, auto rijden, een bezoek brengen aan attracties zoals het Eise Eisinga Planetarium en het stadhuis van Franeker.

4. Zijn er hotels beschikbaar langs de Burgemeester J. Dijkstra weg?

Er zijn verschillende accommodaties langs de weg, van budgethotels tot viersterrenhotels. en bed & breakfasts.

5. Welke tijd van het jaar is het beste om de Burgemeester J. Dijkstra weg te bezoeken?

De Burgemeester J. Dijkstra weg kan het hele jaar door worden bezocht, maar de herfst en lente zijn de beste seizoenen om van het prachtige landschap en de kleuren te genieten. In de winter kun je de Elfstedentocht zien en in de zomer kun je genieten van de frisse lucht en de fietspaden.

Conclusie

De Burgemeester J. Dijkstra weg is een belangrijke verbindingsweg in de Friese stad Franeker, die niet alleen een belangrijke rol speelt in de regionale infrastructuur, maar ook een belangrijke toeristische route is. Deze weg is prachtig en loopt door schilderachtige landschappen die voor alle toeristen zeer aantrekkelijk zijn.

Langs de weg zijn veel bezienswaardigheden en attracties te vinden, waaronder historische gebouwen zoals het stadhuis van Franeker en het beroemde Koninklijk Eise Eisinga Planetarium. De Elfstedentocht en verschillende accommodaties maken de weg nog veelzijdiger.

Of je nu van wandelen, fietsen, autorijden of gewoon avontuur houdt, de Burgemeester J. Dijkstra weg heeft voor iedereen wel ontspanning en avonturen op maat.

ggz franeker de flinter

GGZ Franeker De Flinter is a mental health organization located in Franeker, Netherlands. They offer a range of mental health services to adults, children, and youth who are struggling with a variety of challenges.

The organization was established in the year 2000 as a result of a merger between two mental health organizations in the region. They have since expanded their reach and services to provide the best possible care to those who need it.

De Flinter is a Dutch word that means butterfly. The name symbolizes transformation and growth, which are core values of the organization. They strive to help individuals transform their lives and grow into happier, healthier versions of themselves.

Services Offered

GGZ Franeker De Flinter offers a range of mental health services to individuals of all ages. Some of their services include:

1. Diagnostic Assessment: The organization provides comprehensive diagnostic assessments to individuals who are struggling with mental health issues. The aim of these assessments is to identify the root cause of the individual’s problems so that appropriate treatment can be provided.

2. Therapy: The organization offers a range of therapeutic services, including individual therapy, group therapy, and family therapy. Their therapists use evidence-based practices to help individuals overcome their challenges.

3. Medication Management: The organization has a team of psychiatrists who can prescribe medication to individuals who require it. They work closely with the individual’s therapist to ensure that the medication is effective and that any side effects are managed appropriately.

4. Crisis Intervention: The organization provides crisis intervention services to individuals who are in urgent need of help. They have a team of trained professionals who can respond quickly to crisis situations.

5. Support Groups: The organization runs various support groups aimed at helping individuals cope with specific mental health issues. These groups provide a safe and supportive environment where individuals can share their experiences and provide mutual support.

6. Education and Outreach: GGZ Franeker De Flinter also provides education and outreach services to the community. They regularly organize workshops and seminars to educate people about mental health issues and reduce the stigma surrounding mental illness.

The organization also provides specialized services to specific populations such as children, older adults, and individuals with addiction issues.

Treatment Approach

GGZ Franeker De Flinter takes a holistic approach to mental health treatment. They believe that mental health issues are often the result of a combination of biological, psychological, and social factors. Therefore, they work with individuals and their families to identify and address all the factors that may be contributing to their mental health challenges.

The organization’s treatment approach is based on evidence-based practices. They use treatments that have been shown to be effective in treating specific mental health issues. These treatments are backed by research and are designed to produce positive outcomes for the individuals who receive them.

GGZ Franeker De Flinter also places a strong emphasis on collaboration between the individual, their family, and their healthcare team. They believe that working together is essential to achieving positive treatment outcomes. Therefore, they encourage the individual and their family to play an active role in their treatment process.

FAQs

1. Who can receive services from GGZ Franeker De Flinter?

GGZ Franeker De Flinter provides mental health services to individuals of all ages. They offer specialized services for children, older adults, and individuals with addiction issues.

2. How can I access services?

You can access services by calling the organization’s intake department. They will ask you a series of questions to determine which services will best meet your needs. They will then schedule an appointment for you to receive services.

3. How long does the intake process take?

The intake process usually takes 2-3 weeks. However, if you require urgent services, they will try to accommodate you as quickly as possible.

4. How long does treatment last?

The length of treatment varies depending on the individual’s needs. Some individuals require short-term treatment, while others require more extended treatment. The organization’s healthcare team will work with you to determine the appropriate length of treatment.

5. Do you accept insurance?

GGZ Franeker De Flinter accepts a range of insurance plans. However, they recommend that you contact your insurance provider to determine your coverage.

Conclusion

GGZ Franeker De Flinter is a mental health organization that provides a range of services to individuals of all ages. They take a holistic approach to mental health treatment and use evidence-based practices to ensure positive treatment outcomes. They work closely with individuals and their families to provide the best possible care and believe that collaboration is essential to achieving positive treatment outcomes. If you or a loved one is struggling with a mental health issue, GGZ Franeker De Flinter may be able to help.

Images related to the topic burgemeester j dijkstraweg 6 franeker

Pompwerk by gestrande skip afgehandel.mp4
Pompwerk by gestrande skip afgehandel.mp4

Article link: burgemeester j dijkstraweg 6 franeker.

Learn more about the topic burgemeester j dijkstraweg 6 franeker.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận