Ontdek het unieke verhaal achter Burgemeester Jansenlaan 135 in Zwijndrecht

  • 14/05/2023

burgemeester jansenlaan 135 zwijndrecht

Burgemeester Jansenlaan 135 is een woning in de stad Zwijndrecht in Nederland. De woninginformatie van deze woning is van belang voor diegenen die in de buurt wonen of op zoek zijn naar een woning in deze omgeving. In dit artikel zal er meer informatie worden gegeven over deze woning en alles wat daarbij komt kijken.

Woninginformatie van Burgemeester Jansenlaan 135 Zwijndrecht

Burgemeester Jansenlaan 135 is een vrijstaande woning met een prachtige tuin die tot rust kunnen brengen. Het heeft vijf slaapkamers en twee badkamers en is geschikt voor grote gezinnen. De woning heeft een moderne inrichting en heeft een stijlvolle uitstraling. De woning heeft ook een zeer ruime en luxe keuken met inbouwapparatuur.

De woning is gelegen in de buurt van het winkelcentrum van Zwijndrecht, waar men een goede keuze heeft aan winkels en restaurants. Het centrum van Rotterdam is ook zeer gemakkelijk te bereiken vanaf deze woning. Het is slechts 25 minuten rijden naar Rotterdam.

Details van de omgeving van Burgemeester Jansenlaan 135 Zwijndrecht

De Burgemeester Jansenlaan 135 is gelegen in de rustige woonwijk Kort Ambacht in Zwijndrecht. Zwijndrecht is een stad in Zuid-Holland die bekend staat om zijn ligging op de grens tussen Rotterdam en Dordrecht. De stad heeft een rijke geschiedenis en biedt verschillende historische bezienswaardigheden zoals de Oude Kerk en het Zwijndrechtse Veer.

De omgeving van Burgemeester Jansenlaan 135 is geliefd vanwege de prachtige natuur die deze omgeving te bieden heeft. Het is dan ook een populaire plek om te wandelen, fietsen en picknicken. Het Waalbos bevindt zich ook vlakbij deze woning, wat een prachtig natuurgebied is.

Mogelijkheden van vervoer in de buurt van Burgemeester Jansenlaan 135 Zwijndrecht

De woning is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende buslijnen die vlakbij Burgemeester Jansenlaan 135 stoppen. Het treinstation van Zwijndrecht ligt ook op een korte afstand van de woning, wat het reizen naar Rotterdam en andere steden zeer gemakkelijk maakt.

Gemeenschapsvoorzieningen in de buurt van Burgemeester Jansenlaan 135 Zwijndrecht

In de buurt van Burgemeester Jansenlaan 135 bevinden zich verschillende voorzieningen die de levenskwaliteit van de bewoners kunnen verhogen. Er is een basisschool op loopafstand van de woning, wat ideaal is voor gezinnen met kinderen. Er zijn ook verschillende winkels en restaurants in de buurt die aan de behoeften van de bewoners voldoen.

Verkoophistorie van Burgemeester Jansenlaan 135 Zwijndrecht

Burgemeester Jansenlaan 135 is in het verleden verkocht voor € 683.000. Deze prijs is representatief voor de woningmarkt in deze buurt. Er zijn momenteel geen prijzen beschikbaar voor de woning.

Belangrijke contacten met betrekking tot Burgemeester Jansenlaan 135 Zwijndrecht

Wanneer u vragen heeft over de woning Burgemeester Jansenlaan 135 in Zwijndrecht, dan is het handig om de volgende contacten te hebben:

– DHL Punt Zwijndrecht Burgemeester Jansenlaan: Dit is een DHL afhaalpunt dat zich bevindt op Burgemeester Jansenlaan 119. Hier kunt u uw pakketten ophalen en versturen.

– Comtelsat Burgemeester Jansenlaan 135 Zwijndrecht: Dit bedrijf is gelegen op Burgemeester Jansenlaan 135 en biedt verschillende diensten aan op het gebied van telecommunicatie en netwerktechnologie.

FAQs

1. Hoeveel slaapkamers heeft Burgemeester Jansenlaan 135?

Burgemeester Jansenlaan 135 heeft vijf slaapkamers.

2. Wat is de verkoopprijs van Burgemeester Jansenlaan 135?

De verkoopprijs van Burgemeester Jansenlaan 135 is momenteel niet beschikbaar.

3. Is er openbaar vervoer beschikbaar in de buurt van Burgemeester Jansenlaan 135?

Ja, er zijn verschillende buslijnen die vlakbij Burgemeester Jansenlaan 135 stoppen en het treinstation van Zwijndrecht is ook op een korte afstand gelegen.

4. Zijn er gemeenschapsvoorzieningen beschikbaar in de buurt van Burgemeester Jansenlaan 135?

Ja, er is een basisschool op loopafstand van de woning en er zijn verschillende winkels en restaurants in de buurt.

5. Wie zijn belangrijke contacten met betrekking tot Burgemeester Jansenlaan 135?

Belangrijke contacten met betrekking tot Burgemeester Jansenlaan 135 zijn DHL Punt Zwijndrecht Burgemeester Jansenlaan en Comtelsat Burgemeester Jansenlaan 135 Zwijndrecht.

Keywords searched by users: burgemeester jansenlaan 135 zwijndrecht dhl punt zwijndrecht burgemeester jansenlaan, comtelsat

Categories: Top 85 burgemeester jansenlaan 135 zwijndrecht

Videoboodschap burgemeester Hein van der Loo

See more here: vietty.com

dhl punt zwijndrecht burgemeester jansenlaan

DHL Punt Zwijndrecht Burgemeester Jansenlaan is een bezorg- en afhaalpunt voor alle zendingen van DHL Parcel in Zwijndrecht en omgeving. Het biedt gemak en flexibiliteit voor iedereen die gebruik maakt van de diensten van DHL Parcel.

Het afhaalpunt is gevestigd aan de Burgemeester Jansenlaan 149 in Zwijndrecht en is zeven dagen per week geopend. U kunt er terecht voor het afhalen en verzenden van pakketten, maar ook voor het retourneren van zendingen en het printen van verzendlabels.

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van een afhaalpunt zoals DHL Punt Zwijndrecht Burgemeester Jansenlaan. Hieronder zullen we de voordelen van dit afhaalpunt bespreken.

Voordelen van DHL Punt Zwijndrecht Burgemeester Jansenlaan

1. Gemak: Het DHL Punt Zwijndrecht Burgemeester Jansenlaan is ideaal voor mensen die overdag niet thuis zijn om hun pakketten te ontvangen. U kunt uw pakket eenvoudig naar het afhaalpunt laten sturen en deze ophalen wanneer het u uitkomt.

2. Flexibiliteit: Bij het afhaalpunt kunt u niet alleen terecht voor het afhalen van pakketten, maar ook voor het verzenden ervan. Dit geeft u de mogelijkheid om op elk moment van de dag uw verzending in te leveren en uw pakketten te versturen.

3. Veiligheid: Het afhaalpunt biedt een veilige en betrouwbare manier om uw pakketten af te halen en te verzenden. Ook voor het retourneren van zendingen kunt u bij het afhaalpunt terecht.

4. Tijdsbesparing: U hoeft niet meer thuis te blijven om uw pakketten in ontvangst te nemen. Dit scheelt tijd en u kunt nu uw dag anders invullen. Het afhalen van uw pakketten kan wanneer u tijd heeft.

Openingstijden DHL Punt Zwijndrecht Burgemeester Jansenlaan

Het afhaalpunt is zeven dagen per week geopend, van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 19:00 uur, op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zondag van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Inleveren van pakketten en zendingen

U kunt uw pakketten en zendingen gemakkelijk inleveren bij het DHL Punt Zwijndrecht Burgemeester Jansenlaan. De medewerkers van het afhaalpunt zorgen ervoor dat uw pakketten veilig en snel worden verzonden.

Verzenden van pakketten en zendingen

U kunt bij het DHL Punt Zwijndrecht Burgemeester Jansenlaan ook uw pakketten en zendingen verzenden. Dit is handig als u snel iets wilt verzenden of als u geen tijd heeft om naar het postkantoor te gaan. Op het afhaalpunt kunt u ook verzendlabels printen die u vervolgens op uw pakket kunt plakken.

Retourneren van zendingen

Het retourneren van zendingen is ook mogelijk bij het DHL Punt Zwijndrecht Burgemeester Jansenlaan. U kunt hier uw pakketten retourneren naar de verzender of naar een andere ontvanger. De medewerkers van het afhaalpunt zorgen ervoor dat uw pakket snel en veilig wordt verzonden.

FAQs

1. Hoe kan ik mijn pakketten bij het DHL Punt Zwijndrecht Burgemeester Jansenlaan ophalen?
U kunt uw pakketten ophalen met uw legitimatiebewijs.

2. Kan ik mijn pakketten bij het afhaalpunt achterlaten voor anderen om op te halen?
Ja, u kunt uw pakketten achterlaten voor anderen om op te halen. Zorg er wel voor dat de persoon die uw pakket ophaalt, in het bezit is van uw legitimatiebewijs.

3. Wat zijn de verzendkosten voor het verzenden van een pakket bij het afhaalpunt?
De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat en gewicht van het pakket en de bestemming.

4. Hoe snel wordt mijn pakket verzonden als ik het bij het afhaalpunt inlever?
DHL Parcel streeft ernaar om uw pakket binnen één tot twee werkdagen te bezorgen.

5. Kan ik bij het afhaalpunt ook internationale zendingen verzenden?
Ja, u kunt bij het afhaalpunt ook internationale zendingen versturen. De verzendkosten en levertijd zijn afhankelijk van het land van bestemming.

6. Kan ik bij het afhaalpunt ook brievenbuspakketten verzenden?
Ja, u kunt bij het afhaalpunt ook brievenbuspakketten versturen.

7. Hoe kan ik betalen voor het verzenden van mijn pakketten?
U kunt bij het afhaalpunt contant betalen of met pinpas.

comtelsat

Comtelsat is een van de bekendste en grootste satellietbedrijven ter wereld. Het bedrijf is opgericht in 1962 en heeft sindsdien een sterke positie opgebouwd in de wereld van de telecommunicatie. Comtelsat biedt diverse diensten in deze sector aan, waaronder satellietcommunicatie, breedbandinternet, videodistributie en mobiele diensten. Het bedrijf bedient klanten in meer dan 100 landen en heeft kantoren wereldwijd.

Sinds haar oprichting heeft Comtelsat een breed scala aan innovatieve oplossingen geleverd aan klanten over de hele wereld. Een van de belangrijkste redenen voor het succes van het bedrijf is de focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf is toegewijd aan klanttevredenheid en biedt uitstekende ondersteuning en service aan haar klanten.

Comtelsat biedt verschillende diensten aan die allemaal profiteren van de technologie die wordt aangeboden door satellietcommunicatie. Dit omvat het verzenden van videosignalen van tv-stations naar hun kijkers, communicatie tussen zeeschepen en vliegtuigen, mobiele diensten (zoals push-to-talk en tekstberichtendiensten) en breedbandinternetverbindingen voor verschillende doeleinden (zoals internet toegang voor ziekenhuizen). Het bedrijf biedt ook diensten aan overheidsklanten, waaronder ruimtevaart- en defensiebehoeften.

Het inlichtingenbureau van de regering van de Verenigde Staten heeft Comtelsat in 2004 de hoogste goedkeuring gegeven voor de verwerking en opslag van staatsgeheimen, waarmee de beveiligingsprocedures en het vermogen van Comtelsat om gegevens te beschermen en te beveiligen, werden erkend.

Gesteund door jarenlange ervaring en een sterk klantenbestand, is Comtelsat in staat om de behoeften van een breed scala aan sectoren en bedrijven te begrijpen en hier op in te spelen met maatwerkoplossingen die efficiënt en kosteneffectief zijn.

FAQ’s over Comtelsat

1. Waarom zou ik Comtelsat gebruiken?

Comtelsat biedt diensten aan in een breed scala van sectoren. Als uw bedrijf behoefte heeft aan satellietcommunicatie of breedbandinternet, kan Comtelsat u helpen. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en een sterk klantenbestand, wat hen in staat stelt om op maat gemaakte oplossingen te bieden die efficiënt en kosteneffectief zijn.

2. Hoe betrouwbaar is de dienstverlening van Comtelsat?

Comtelsat heeft een geweldige staat van dienst als het gaat om betrouwbaarheid. Het bedrijf heeft sterke beveiligingsprocedures en is toegewijd aan het bieden van uitstekende ondersteuning en service aan haar klanten. De dienstverlening van Comtelsat is ontworpen met het oog op het bieden van een betrouwbare service aan haar klanten.

3. Is Comtelsat beschikbaar in mijn regio?

Comtelsat is actief in meer dan 100 landen, waardoor het waarschijnlijk is dat het bedrijf ook in uw regio beschikbaar is. Neem contact op met het bedrijf om te controleren of er diensten beschikbaar zijn in uw specifieke regio.

4. Welke diensten biedt Comtelsat aan?

Comtelsat biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder satellietcommunicatie, breedbandinternet, videodistributie en mobiele diensten. Het bedrijf bedient klanten in diverse sectoren, waaronder de media, de maritieme en de luchtvaartsector.

5. Welke beveiligingsnormen heeft Comtelsat?

Comtelsat is gecertificeerd door het inlichtingenbureau van de regering van de Verenigde Staten voor de hoogste niveaus van gegevensbescherming en -beveiliging. Het bedrijf heeft uitgebreide beveiligingsprocedures en -protocollen die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat gegevens veilig en beveiligd worden opgeslagen en beheerd.

Conclusie

Comtelsat is een van de bekendste en grootste satellietbedrijven ter wereld. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder satellietcommunicatie, breedbandinternet, videodistributie en mobiele diensten, die alle profiteren van de technologie die wordt aangeboden door satellietcommunicatie. Het bedrijf bedient klanten in meer dan 100 landen en heeft kantoren wereldwijd.

Het succes van Comtelsat is te danken aan een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid en een toewijding aan klanttevredenheid. Het bedrijf heeft sterke beveiligingsprocedures en is gecertificeerd voor de hoogste niveaus van gegevensbescherming en -beveiliging. Het bedrijf is in staat om maatwerkoplossingen te bieden die efficiënt en kosteneffectief zijn en is in staat om de behoeften van een breed scala aan sectoren en bedrijven te begrijpen en hier op in te spelen.

Images related to the topic burgemeester jansenlaan 135 zwijndrecht

Videoboodschap burgemeester Hein van der Loo
Videoboodschap burgemeester Hein van der Loo

Article link: burgemeester jansenlaan 135 zwijndrecht.

Learn more about the topic burgemeester jansenlaan 135 zwijndrecht.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận