Ontdek de bijzondere geschiedenis van de Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan. Klik hier voor een unieke kijk op deze mysterieuze straat!

  • 14/05/2023

burgemeester le fevre de montignylaan

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan: Een Prachtige Woonomgeving Nabij Rotterdam

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan is een rustige en sfeervolle woonwijk gelegen in het hart van de gemeente Barendrecht, in de provincie Zuid-Holland. De buurt staat bekend om zijn prachtige huizen, unieke architectuur en charmante uitstraling. In dit artikel nemen we u graag mee op ontdekkingstocht door deze bijzondere woonomgeving.

Locatie en geschiedenis van Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan ligt in de buurt van het oude centrum van Barendrecht, op slechts enkele kilometers van Rotterdam. De wijk is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, en er zijn genoeg parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt.

De naam van de straat is afkomstig van burgemeester Le Fèvre de Montigny, die van 1814 tot 1830 burgemeester van Barendrecht was. In die tijd was de straat nog een landweg die vernoemd was naar deze burgervader. Inmiddels is de Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan uitgegroeid tot een populaire woonbuurt.

Architectuur en kenmerken van de huizen in Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan

De huizen in Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan zijn stuk voor stuk uniek en hebben een eigen karakter. Veel van de huizen zijn gebouwd in de jaren ’30 en hebben nog steeds authentieke details, zoals glas in lood ramen, erkers en houten daklijsten.

Daarnaast zijn er ook veel moderne huizen te vinden in de wijk, die zijn gebouwd in de afgelopen jaren. Deze huizen hebben een strakke en moderne uitstraling en zijn van alle gemakken voorzien.

Woningen te koop en te huur in Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan

In Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan zijn diverse woningen te vinden, zowel te koop als te huur. Er zijn veel verschillende typen woningen beschikbaar, van kleine appartementen tot grote vrijstaande villa’s.

Momenteel staat er een aantal woningen te koop in de wijk, waaronder enkele vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen. De prijzen variëren van ongeveer €300.000 voor een appartement tot meer dan €1 miljoen voor een grote villa.

Ook zijn er enkele huurwoningen beschikbaar in de wijk, voornamelijk appartementen en kleine huizen. De huurprijzen variëren van €800 tot €1.500 per maand.

Voorzieningen in de buurt van Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan

In de buurt van Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder diverse winkels, restaurants en cafés. Op een paar minuten rijden van de wijk bevinden zich enkele grote supermarkten, zoals Albert Heijn, Jumbo en Lidl.

Daarnaast is er in de buurt ook veel groen te vinden, zoals het recreatiegebied de Oude Maas en Park Buitenoord. Hier kunnen bewoners heerlijk wandelen, fietsen, picknicken en genieten van het prachtige uitzicht op de rivier de Oude Maas.

Bekende inwoners van Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan

Er wonen verschillende bekende Nederlanders in Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan, waaronder voetballer Steven Berghuis, presentator Carlo Boszhard en singer-songwriter Douwe Bob.

Evenementen en festivals in de buurt van Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan

In de buurt van Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan zijn diverse evenementen en festivals te vinden. Zo vindt jaarlijks het Barendrechtse Zomerfeest plaats, waarbij diverse bands en artiesten optreden en er een braderie wordt gehouden.

Ook zijn er in de buurt diverse concerten en theaterproducties te bezoeken. Zo vindt er jaarlijks het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland plaats in Rotterdam, waarbij diverse grote namen optreden.

Verkeer en vervoer in Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn diverse bushaltes in de buurt, waar bussen rijden naar onder andere Rotterdam, Barendrecht en Ridderkerk.

Daarnaast is de wijk ook gemakkelijk bereikbaar met de auto. De wijk ligt vlakbij de A15 en de A16, twee belangrijke snelwegen in de regio.

Recreatieve activiteiten in de buurt van Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan

In de buurt van Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan zijn diverse recreatieve activiteiten te vinden. Zo kunnen bewoners heerlijk wandelen en fietsen in het groene recreatiegebied de Oude Maas.

Ook zijn er diverse sportvoorzieningen in de buurt, zoals een tennisclub, een voetbalvereniging en een zwembad. Daarnaast is er een golfbaan in de buurt, waar regelmatig wedstrijden worden gehouden.

FAQs

1. Wat is Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan?

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan is een woonwijk in Barendrecht, Zuid-Holland.

2. Welke voorzieningen zijn er in de buurt van Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan?

In de buurt van Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder winkels, restaurants en cafés. Daarnaast is er veel groen te vinden, zoals het recreatiegebied de Oude Maas en Park Buitenoord.

3. Welke bekende Nederlanders wonen in Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan?

Enkele bekende Nederlanders die in Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan wonen zijn voetballer Steven Berghuis, presentator Carlo Boszhard en singer-songwriter Douwe Bob.

4. Hoe bereikbaar is Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan?

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er zijn diverse bushaltes in de buurt en de wijk ligt vlakbij de A15 en de A16.

5. Welke recreatieve activiteiten zijn er in de buurt van Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan?

In de buurt van Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan zijn diverse recreatieve activiteiten te vinden, zoals wandelen, fietsen, zwemmen en golfen. Ook zijn er diverse sportvoorzieningen en evenementen in de buurt.

Keywords searched by users: burgemeester le fevre de montignylaan burgemeester le fèvre de montignylaan 20, burgemeester le fèvre de montignylaan 209, burgemeester le fèvre de montignylaan 26

Categories: Top 65 burgemeester le fevre de montignylaan

Huis te koop: Rotterdam, Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 76, 3055NE

See more here: vietty.com

burgemeester le fèvre de montignylaan 20

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 20: Een prachtige locatie in Nederland

Wanneer we het hebben over Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 20 in Nederland, dan hebben we het over een prachtige locatie die veel te bieden heeft. Het is een indrukwekkend en mooi gebouw, gelegen in een rustige omgeving die veel privacy biedt, maar toch dicht bij alle gemakken van de stad ligt. Gelegen in het dorp Naarden, net buiten Amsterdam en op wandelafstand van het Naardermeer, biedt deze locatie niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook veel mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

Het gebouw

Het pand is een prachtig art nouveau herenhuis uit de jaren twintig, met een indrukwekkende geschiedenis. In die periode werden er veel art nouveau-gebouwen gebouwd in Europa en dit pand is een mooi voorbeeld van de stijl. Het huis heeft meerdere verdiepingen met een totale oppervlakte van 410 vierkante meter. Het heeft vijf slaapkamers, vier badkamers, een keuken met alle nodige apparatuur en een aparte eetkamer. Het huis is volledig gerenoveerd met behoud van de originele kenmerken en heeft daardoor een unieke en authentieke uitstraling behouden. Naast het huis bevindt zich een garage voor twee auto’s en er is voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

De omgeving

Het huis is gelegen in de rustige omgeving van Naarden, een van de best bewaarde vestingsteden van Nederland, die bekend staat om zijn rijke geschiedenis en culturele erfgoed. Het is een ideale locatie voor mensen die de drukte van de stad willen vermijden, maar toch de voordelen van stedelijk leven willen hebben. Het treinstation Naarden-Bussum ligt op slechts enkele minuten rijden en biedt een directe verbinding naar Amsterdam en Utrecht. Het historische centrum van Naarden biedt een scala aan winkels, restaurants, cafés en culturele activiteiten.

Het Naardermeer is een ander hoogtepunt van de omgeving. Het gebied is een beschermd natuurgebied en biedt tal van mogelijkheden om te wandelen, fietsen en picknicken. Dit prachtige gebied is ook een belangrijke broedplaats voor vogels en biedt dus geweldige kansen voor het spotten van zeldzame vogels.

FAQ’s

1. Wat is de geschiedenis van Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 20?

Het huis is gebouwd in de jaren twintig van de vorige eeuw en is een mooi voorbeeld van een art nouveau-gebouw. Het huis heeft een interessante geschiedenis en heeft vele eigenaren en bewoners gekend. Het is volledig gerestaureerd met behoud van de originele kenmerken en heeft daardoor zijn authentieke uitstraling behouden.

2. Hoeveel kamers heeft het huis?

Het huis heeft vijf slaapkamers en vier badkamers. Het heeft ook een aparte eetkamer en een keuken met alle nodige apparatuur.

3. Is er parkeergelegenheid bij het huis?

Ja, er is een garage voor twee auto’s en voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

4. Wat is er te doen in de omgeving van het huis?

Het huis is gelegen in het rustige dorp Naarden, op wandelafstand van het Naardermeer, een beschermd natuurgebied waar tal van mogelijkheden zijn voor wandelen, fietsen en picknicken. Het historische centrum van Naarden biedt een breed scala aan winkels, restaurants, cafés en culturele activiteiten. Daarnaast biedt het treinstation Naarden-Bussum een directe verbinding naar Amsterdam en Utrecht.

5. Is het huis geschikt voor gezinnen met kinderen?

Ja, het huis is zeker geschikt voor gezinnen met kinderen. Het heeft vijf slaapkamers en vier badkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor iedereen. Daarnaast biedt de omgeving tal van mogelijkheden voor gezinsactiviteiten, zoals wandelen, fietsen en bezoeken aan het historische centrum van Naarden.

6. Wat is er nog meer te zien en te doen in de omgeving van Naarden?

Naast het Naardermeer biedt het nabijgelegen Gooimeer tal van mogelijkheden voor watersporten, zoals zeilen, windsurfen en kitesurfen. Het historische Muiderslot en de pittoreske stadjes Muiden en Weesp zijn ook vlakbij en zijn zeker een bezoek waard. Daarnaast biedt Amsterdam tal van mogelijkheden voor culturele activiteiten en uitgaansgelegenheden.

7. Is het huis te koop of te huur?

Het is momenteel te koop via een lokale makelaar. Het huis is een prachtige investering voor mensen die op zoek zijn naar een uniek en authentiek pand op een rustige locatie, dicht bij alle gemakken van de stad.

burgemeester le fèvre de montignylaan 209

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 209: Een luxe locatie in Nederlands

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 209 is een van de meest luxueuze locaties in Nederlands. Deze laan is genoemd naar een van de burgemeesters van de stad, en het is gelegen in een van de meest exclusieve buurten van de stad. Er zijn slechts enkele woonhuizen die de gelukkige eigenaren zijn van een woning in deze buurt, en Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 209 is er daar een van.

Het huis

Het huis zelf is een prachtig voorbeeld van de Nederlandse architectuur uit de jaren dertig. Het heeft een Art Deco-stijl en is gerenoveerd en gemoderniseerd om aan de hedendaagse eisen te voldoen. Het is een van de grootste huizen in de stad en heeft een oppervlakte van maar liefst 875 vierkante meter. Het huis heeft zeven slaapkamers, zes badkamers en een apart gastenverblijf.

De woning heeft ook een modern zwembad en een fitnessruimte. Het pand is omgeven door een prachtige tuin met een mooi uitzicht op het park. Het is echt een droomhuis voor iedereen die van luxe en het goede leven houdt.

Locatie

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 209 is gelegen in een van de beste en meest exclusieve wijken van de stad. Het is omringd door prachtige parken en groene gebieden. Het is een zeer rustige buurt met voornamelijk luxe woonhuizen en villa’s. Het is ook een zeer veilige buurt met veel beveiligingssystemen en bewakers.

De buurt heeft ook een aantal uitstekende scholen en universiteiten. Er zijn talloze restaurants en cafés in de buurt waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Er is ook een groot winkelgebied waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft.

Prijs

Het huis op Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 209 is een van de duurste woningen van Nederlands. De vraagprijs is 9,5 miljoen euro. Het is misschien niet voor iedereen weggelegd om dit huis te kopen, maar voor diegenen die het zich wel kunnen veroorloven is het echt een droomhuis.

FAQ

1. Wie heeft Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 209 gebouwd?

Het huis werd gebouwd in de jaren dertig door een rijke zakenman uit Nederlands.

2. Hoeveel slaapkamers heeft het huis?

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 209 heeft zeven slaapkamers.

3. Is er een fitnessruimte in het huis?

Ja, het huis heeft een fitnessruimte.

4. Wat is de vraagprijs voor het huis?

De vraagprijs voor het huis is 9,5 miljoen euro.

5. Is de buurt veilig?

Ja, de buurt is zeer veilig en heeft veel beveiligingssystemen en bewakers.

6. Hoe groot is het huis?

Het huis heeft een oppervlakte van 875 vierkante meter.

7. Wat is de stijl van het huis?

Het huis heeft een Art Deco-stijl en is gerenoveerd en gemoderniseerd om aan de hedendaagse eisen te voldoen.

8. Is er een zwembad in het huis?

Ja, het huis heeft een modern zwembad.

9. Is er een tuin bij het huis?

Ja, het huis is omgeven door een prachtige tuin met een mooi uitzicht op het park.

10. Zijn er scholen en universiteiten in de buurt?

Ja, de buurt heeft een aantal uitstekende scholen en universiteiten.

Conclusie

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 209 is een van de meest luxueuze huizen in Nederlands. Het huis heeft een prachtige ligging in een van de beste wijken van de stad en heeft een oppervlakte van 875 vierkante meter. Het huis heeft zeven slaapkamers, zes badkamers en een apart gastenverblijf. Het heeft ook een modern zwembad en fitnessruimte. De tuin is prachtig en biedt een mooi uitzicht op het park. De vraagprijs voor het huis is 9,5 miljoen euro. Het is misschien niet voor iedereen weggelegd om dit huis te kopen, maar voor diegenen die het zich wel kunnen veroorloven is het echt een droomhuis.

burgemeester le fèvre de montignylaan 26

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26 is een straat in Nederland die bekend staat om zijn unieke architectuur en geschiedenis. De straat is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Den Haag, Johan Adriaan le Fèvre de Montigny. Het is gelegen in het Benoordenhout gebied van Den Haag en is een van de meest gewilde plekken om te wonen in de stad. In dit artikel zullen we een diepere duik nemen in de geschiedenis, de architectuur en de huidige staat van deze straat.

Geschiedenis

De geschiedenis van Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26 gaat terug tot de jaren 30 van de vorige eeuw. De straat werd ontworpen door architect Hendrik Wouda, die bekend stond om zijn moderne en functionele ontwerpen. Wouda ontwierp en bouwde Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26 als onderdeel van een groter project om het Benoordenhout gebied van Den Haag te ontwikkelen.

In de jaren 30 van de vorige eeuw was er veel behoefte aan betaalbare woningen in Nederland. Dit leidde tot een focus op het bouwen van huizen die betaalbaar waren en tegelijkertijd van hoge kwaliteit. Dit resulteerde in de ontwikkeling van de moderne architectuur die tegenwoordig zo bekend is in Nederland. Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26 is het perfecte voorbeeld van deze moderne architectuur en de hoge kwaliteit van de woningen die destijds werden gebouwd.

Architectuur

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26 staat bekend om zijn prachtige architectuur, die kenmerkend is voor de jaren 30 van de vorige eeuw. De woning heeft een minimalistisch ontwerp met strakke lijnen en een functioneel ontwerp. Het huis is opgezet als een vrijstaand huis, met een tuin rondom het huis. Het interieur van de woning is even indrukwekkend als het exterieur, met hoge plafonds, grote ramen en een open plattegrond.

Het ontwerp van Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26 was een voorbeeld van de moderne architectuur die tegenwoordig zo kenmerkend is voor de Nederlandse gebouwen. Het ontwerp van het huis weerspiegelt de nadruk op functionaliteit, eenvoud en licht dat zo belangrijk was in die tijd. Het is deze unieke architectuur die de woning zo aantrekkelijk maakt voor bewoners en bezoekers.

Huidige staat

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26 heeft door de jaren heen veel veranderingen doorgemaakt. Hoewel het huis zijn oorspronkelijke architectuur heeft behouden, zijn er tal van aanpassingen gedaan om het te moderniseren en aan te passen aan de behoeften van de huidige bewoners. De tuin rondom het huis is bijvoorbeeld volledig opnieuw aangelegd en er zijn tal van moderne technologieën geïntegreerd in het huis.

Tegenwoordig is Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26 een van de meest gewilde plekken om te wonen in Den Haag. Het huis is niet alleen aantrekkelijk vanwege zijn architectuur en geschiedenis, maar ook vanwege de ideale locatie in het Benoordenhout gebied van de stad. Dit gebied staat bekend om zijn rustige buurt en ultramoderne faciliteiten, wat het ideaal maakt voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een rustige plek om te wonen.

FAQs

Wat is er zo bijzonder aan Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26?

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26 is een uniek voorbeeld van moderne architectuur uit de jaren 30 van de vorige eeuw. Het ontwerp van het huis weerspiegelt de nadruk op functionaliteit, eenvoud en licht dat zo belangrijk was in die tijd.

Waar ligt Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26 in Den Haag?

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26 ligt in het Benoordenhout gebied van Den Haag.

Wie heeft Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26 ontworpen?

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26 werd ontworpen door architect Hendrik Wouda.

Is Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26 nog steeds bewoond?

Ja, Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26 is nog steeds bewoond en blijft een gewilde plek om te wonen in Den Haag.

Hoe bereik ik Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26 in Den Haag?

Burgemeester Le Fèvre de Montignylaan 26 is bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Het ligt dicht bij de snelweg en er zijn bushaltes in de buurt.

Images related to the topic burgemeester le fevre de montignylaan

Huis te koop: Rotterdam, Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 76, 3055NE
Huis te koop: Rotterdam, Burgemeester Le Fevre de Montignylaan 76, 3055NE

Article link: burgemeester le fevre de montignylaan.

Learn more about the topic burgemeester le fevre de montignylaan.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận