Skip to content

Burgemeester Lepelaarssingel Krimpen aan den IJssel: Ontdek de meest charmante buurt van Zuid-Holland!

Wiegel: 'Raad moet burgemeester Krimpen a/d IJssel op matje roepen'

burgemeester lepelaarssingel krimpen aan den ijssel

Burgemeester Lepelaarssingel: een introductie

De Burgemeester Lepelaarssingel is een bekende straat in Krimpen aan den IJssel, gelegen in de provincie Zuid-Holland, Nederland. De straat ligt aan het water van de Hollandsche IJssel en biedt prachtig uitzicht op de omgeving. De naam van de straat is afgeleid van de lepelaar, een zeldzame vogelsoort die in deze omgeving leeft.

De straat is een populaire locatie voor mensen die op zoek zijn naar een mooie en rustige woonomgeving. Er zijn veel huizen te koop en te huur in de straat en omgeving. De huizen variëren van kleine appartementen tot grote villa’s met uitzicht op de rivier.

De geschiedenis van de Burgemeester Lepelaarssingel

De geschiedenis van de Burgemeester Lepelaarssingel gaat terug tot de middeleeuwen, toen er een vesting werd gebouwd op de locatie van het huidige Krimpen aan den IJssel. In de loop der jaren groeide het dorp uit tot een belangrijk handelscentrum en werd het uiteindelijk een stad. De Burgemeester Lepelaarssingel is een van de oudste straten van de stad en wordt al meer dan honderd jaar bewoond.

In de jaren zestig en zeventig vonden er grote veranderingen plaats in de stad. Er werden nieuwe wijken gebouwd en de stad breidde zich uit. De Burgemeester Lepelaarssingel behield echter zijn unieke karakter en werd bekend als een van de mooiste en rustigste straten in de stad.

De demografie van Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel is een middelgrote stad met ongeveer 29.000 inwoners. De stad ligt aan de rivier de Hollandsche IJssel en is gemakkelijk bereikbaar met de auto, trein en bus. De stad heeft een goede infrastructuur en er zijn tal van voorzieningen beschikbaar voor de inwoners.

De inwoners van Krimpen aan den IJssel zijn voornamelijk autochtoon, maar er is ook een groeiende groep allochtonen in de stad. De stad heeft een relatief hoge levensstandaard en het gemiddelde inkomen van de inwoners is hoger dan het landelijke gemiddelde.

Beschrijving van de omgeving van de Burgemeester Lepelaarssingel

De Burgemeester Lepelaarssingel ligt in een rustige omgeving, omringd door groen en water. De straat ligt aan de rivier de Hollandsche IJssel en biedt prachtig uitzicht op de omgeving. Er zijn veel wandel- en fietspaden in de buurt, waardoor het een populaire bestemming is voor mensen die van buitenactiviteiten houden.

In de omgeving van de Burgemeester Lepelaarssingel zijn er diverse parken en recreatiegebieden te vinden, waaronder het Krimpenerhout en de Tiendwegse Molenvliet. Daarnaast zijn er veel winkels en restaurants in de buurt, waaronder het winkelcentrum Crimpenhof.

Activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt van Burgemeester Lepelaarssingel

Er zijn tal van activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt van de Burgemeester Lepelaarssingel. Hier zijn enkele populaire attracties in de omgeving:

– Streekmuseum Krimpenerwaard – Dit museum biedt een kijkje in de geschiedenis van de regio en heeft een collectie van oude voorwerpen, kleding en gereedschap.
– Krimpen aan den IJssel – Het centrum van de stad heeft verschillende historische gebouwen, zoals de Nederlands Hervormde Kerk en de Oude Haven.
– Watersport – De Hollandsche IJssel biedt uitstekende mogelijkheden voor watersportactiviteiten, zoals zeilen, kanoën en vissen.
– Fietsen en wandelen – Er zijn tal van fiets- en wandelpaden in de buurt, waaronder de bekende Molenviergangroute.

Wonen aan de Burgemeester Lepelaarssingel: huizenprijzen en voorzieningen

Wonen aan de Burgemeester Lepelaarssingel is populair vanwege de rustige en mooie omgeving. De huizen variëren van kleine appartementen tot grote villa’s met uitzicht op de rivier. De gemiddelde huizenprijs in Krimpen aan den IJssel is ongeveer €250.000, maar de prijzen van de huizen aan de Burgemeester Lepelaarssingel liggen hoger.

Er zijn veel voorzieningen beschikbaar voor de inwoners van Krimpen aan den IJssel, waaronder scholen, ziekenhuizen en winkels. Er is ook een goede infrastructuur en het openbaar vervoer is goed geregeld. Er zijn verschillende buslijnen en het treinstation bevindt zich op loopafstand.

Vervoer en bereikbaarheid van Burgemeester Lepelaarssingel

De Burgemeester Lepelaarssingel is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bushaltes in de buurt en het treinstation ligt op loopafstand. Het is ook mogelijk om de veerboot te nemen naar andere steden in de buurt, zoals Rotterdam en Dordrecht.

Toekomstige ontwikkelingen aan de Burgemeester Lepelaarssingel

Er zijn geen geplande ontwikkelingen aan de Burgemeester Lepelaarssingel op dit moment. De straat behoudt zijn unieke karakter en blijft een populaire locatie voor mensen die op zoek zijn naar rust en schoonheid.

FAQs

1) Wat zijn de huizenprijzen aan de Burgemeester Lepelaarssingel?

De huizenprijzen aan de Burgemeester Lepelaarssingel variëren, maar liggen over het algemeen hoger dan het gemiddelde in Krimpen aan den IJssel. Er zijn huizen te koop en te huur in verschillende prijsklassen.

2) Wat zijn de bezienswaardigheden in de buurt van de Burgemeester Lepelaarssingel?

Er zijn tal van bezienswaardigheden in de buurt van de Burgemeester Lepelaarssingel, waaronder het Streekmuseum Krimpenerwaard, het centrum van Krimpen aan den IJssel en diverse recreatiegebieden.

3) Hoe is de bereikbaarheid van de Burgemeester Lepelaarssingel?

De Burgemeester Lepelaarssingel is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bushaltes in de buurt en het treinstation ligt op loopafstand.

4) Zijn er toekomstige ontwikkelingen op de Burgemeester Lepelaarssingel?

Op dit moment zijn er geen geplande ontwikkelingen op de Burgemeester Lepelaarssingel. De straat behoudt zijn unieke karakter en blijft een populaire locatie voor mensen die op zoek zijn naar rust en schoonheid.

Keywords searched by users: burgemeester lepelaarssingel krimpen aan den ijssel burgemeester lepelaarssingel 22 krimpen aan den ijssel, burgemeester lepelaarssingel 58 krimpen aan den ijssel, burgemeester lepelaarssingel 68, krimpen aan den ijssel, funda krimpen aan den ijssel, sportsingel 37, krimpen aan den ijssel, duurste huis krimpen aan den ijssel, villa krimpen aan den ijssel, sportsingel 36 krimpen aan den ijssel

Categories: Top 38 burgemeester lepelaarssingel krimpen aan den ijssel

Wiegel: ‘Raad moet burgemeester Krimpen a/d IJssel op matje roepen’

See more here: vietty.com

burgemeester lepelaarssingel 22 krimpen aan den ijssel

Burgemeester Lepelaarssingel 22 is gelegen in de gemeente Krimpen aan den IJssel, een plaats in de provincie Zuid-Holland in Nederland. Deze woning is een prachtige vrijstaande villa en is gelegen op een prominente locatie in de buurt. Het is een van de meest gewilde woningen in de omgeving vanwege de prachtige ligging en architectuur.

De woning heeft een woonoppervlakte van 240 vierkante meter en is gebouwd in 1964. Het is gerenoveerd en gemoderniseerd om aan de hoge eisen van comfort en luxe te voldoen. De woning heeft een ruime woonkamer met grote ramen die mooi uitzicht bieden op de groene omgeving. Er zijn vier ruime slaapkamers en twee badkamers. De keuken heeft moderne apparaten en biedt voldoende ruimte voor het bereiden van maaltijden voor een groot gezin.

De villa is omgeven door een prachtig aangelegde tuin. Er is een grote verzorgde voortuin met diverse groenvoorzieningen en een verharde oprit waar meerdere auto’s op geparkeerd kunnen worden. De achtertuin is afgesloten en biedt volledige privacy. Het is aangelegd met grasvelden en terrassen waar u gezellig kunt zitten en genieten van de rust en het groen.

De ligging van de woning is uniek vanwege de nabijheid van het recreatiegebied van Krimpenerwaard. Dit is een uitgestrekt natuurgebied met wandel- en fietspaden die langs prachtige rivieren, beken en polders lopen. Er zijn weilanden en akkers waar u kunt genieten van het landschap en de frisse lucht. Het klimaat is optimaal voor buitenactiviteiten, het hele jaar door.

De villa is ook gunstig gelegen ten opzichte van de stad Rotterdam. Deze stad is slechts 25 minuten rijden met de auto of bus. Rotterdam is beroemd om zijn haven, architectuur, musea en culturele evenementen. U kunt de Erasmusbrug bezoeken, genieten van het uitzicht vanaf de Euromast, een wandeling maken door de Markthal of een bezoek brengen aan het Boijmans van Beuningen museum. Rotterdam biedt ook uitstekende winkelmogelijkheden en restaurants.

FAQs

Wat zijn de afmetingen van Burgemeester Lepelaarssingel 22?

De woning heeft een woonoppervlakte van 240 vierkante meter en een perceeloppervlakte van 792 vierkante meter.

Hoeveel slaapkamers heeft de woning?

De woning heeft vier ruime slaapkamers.

Is er parkeergelegenheid bij de woning?

Ja, er is een verharde oprit waar meerdere auto’s op geparkeerd kunnen worden.

Is de keuken van de woning gemoderniseerd?

Ja, de keuken van de woning is gemoderniseerd en voorzien van moderne apparaten.

Heeft de woning een tuin?

Ja, de woning heeft een prachtig aangelegde tuin met een verzorgde voortuin en een afgesloten achtertuin voor volledige privacy.

burgemeester lepelaarssingel 58 krimpen aan den ijssel

Burgemeester Lepelaarssingel 58 is een prachtig pand gelegen in Krimpen aan den IJssel, Nederland. Dit majestueuze huis heeft een unieke charme en biedt een prachtige mix van modern comfort en traditionele stijl. Het huis is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een ruime en stijlvolle woning in het hart van de stad.

De woning heeft een oppervlakte van 224 vierkante meter en beschikt over 5 slaapkamers, een grote open woon- en eetkamer, 3 badkamers en een ruime keuken. De woning is instapklaar en beschikt over een modern afwerkniveau. Het is gelegen op een perceel van 432 vierkante meter en heeft een prachtige tuin die perfect is om te ontspannen en tijd door te brengen met familie en vrienden.

De locatie van Burgemeester Lepelaarssingel 58 is uitstekend. Het huis ligt op loopafstand van vele voorzieningen, zoals winkels, restaurants, scholen, openbaar vervoer en sportfaciliteiten. Het ligt ook op slechts 30 minuten rijden van Rotterdam en op minder dan een uur rijden van Amsterdam. Dit maakt het een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar een rustige plek om te wonen, maar toch dicht bij grote steden willen zijn.

De woonkamer van het huis is zeer ruim en heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Er is een open haard in de woonkamer, wat het perfect maakt om tijd door te brengen met familie en vrienden. De eetkamer is ook zeer ruim en biedt plaats aan een grote eettafel. Er is een grote moderne keuken die is uitgerust met alle moderne apparatuur en is perfect voor mensen die houden van koken.

Het huis heeft 5 ruime slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond. De slaapkamers zijn voorzien van grote ramen, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. De kamers zijn smaakvol ingericht en bieden veel ruimte voor opslag.

Er zijn 3 moderne badkamers in het huis, die allemaal zijn voorzien van alle moderne gemakken. De badkamers zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Er is ook een wasruimte en een berging in het huis, wat zorgt voor extra opslagruimte.

De tuin van Burgemeester Lepelaarssingel 58 is een van de hoogtepunten van het pand. De tuin is volwassen en goed onderhouden en biedt veel privacy. Er is een groot terras dat perfect is om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving. Er is ook een barbecue in de tuin, wat het perfect maakt voor zomerbarbecues en buitenfeesten.

FAQs

1. Wat is de oppervlakte van het huis?

Het huis heeft een oppervlakte van 224 vierkante meter.

2. Hoeveel slaapkamers heeft het huis?

Het huis heeft 5 slaapkamers.

3. Hoeveel badkamers heeft het huis?

Het huis heeft 3 badkamers.

4. Heeft het huis een tuin?

Ja, het huis heeft een prachtige tuin van 432 vierkante meter.

5. Hoe is de locatie van het huis?

De locatie van het huis is uitstekend. Het ligt op loopafstand van vele voorzieningen, zoals winkels, restaurants, scholen, openbaar vervoer en sportfaciliteiten.

6. Hoe ver is het huis van Rotterdam?

Het huis ligt op slechts 30 minuten rijden van Rotterdam.

7. Is het huis instapklaar?

Ja, het huis is instapklaar en beschikt over een modern afwerkniveau.

8. Is er parkeergelegenheid bij het huis?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid bij het huis.

9. Zijn er scholen in de buurt?

Ja, er zijn meerdere scholen in de buurt van het huis.

10. Is er openbaar vervoer in de buurt van het huis?

Ja, er is openbaar vervoer op loopafstand van het huis.

11. Is het huis geschikt voor gezinnen?

Ja, het huis is perfect voor gezinnen vanwege de ruime afmetingen en de locatie dicht bij scholen en sportfaciliteiten.

12. Mag ik het huis bezichtigen?

Ja, u kunt contact opnemen met de verkoopmakelaar om een bezichtiging te regelen.

Burgemeester Lepelaarssingel 58 is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ruime en stijlvolle woning in het hart van Krimpen aan den IJssel. Het huis biedt alle moderne gemakken en is perfect gelegen dicht bij de stad en alle voorzieningen. Met 5 slaapkamers, 3 badkamers en een prachtige tuin, is het huis perfect voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar luxe en comfort. Bezichtigen is zeker aanbevolen voor geïnteresseerden die op zoek zijn naar een bijzonder pand.

Images related to the topic burgemeester lepelaarssingel krimpen aan den ijssel

Wiegel: 'Raad moet burgemeester Krimpen a/d IJssel op matje roepen'
Wiegel: ‘Raad moet burgemeester Krimpen a/d IJssel op matje roepen’

Article link: burgemeester lepelaarssingel krimpen aan den ijssel.

Learn more about the topic burgemeester lepelaarssingel krimpen aan den ijssel.

See more: https://vietty.com/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *