Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle: Kom alles te weten over deze indrukwekkende locatie!

  • 14/05/2023

burgemeester roelenweg 9 zwolle

Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle is een belangrijke straat in de Nederlandse stad Zwolle. Het is de thuisbasis van vele belangrijke gebouwen, bedrijven en organisaties. In dit artikel zullen we een diepgaande blik werpen op wat Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle zo bijzonder maakt en wat er allemaal te doen is in deze straat.

Voetgangerszone Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle
De Burgemeester Roelenweg is een populaire voetgangerszone in Zwolle. Deze straat biedt tal van winkels, restaurants en cafés. Er zijn ook verschillende parken en groene gebieden in de buurt, zoals Park de Wezenlanden.

Parkeerfaciliteiten Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle
Als u met de auto komt, kunt u parkeren in de nabijgelegen gemeentelijke parkeergarage. Dit is de parkeergarage Diezerpoort, op slechts een paar minuten lopen van de Burgemeester Roelenweg.

Bereikbaarheid met de fiets Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle
Zwolle is een fietsvriendelijke stad. Als u met de fiets komt, kunt u uw fiets veilig parkeren aan de vele fietsenstallingen in de omgeving.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle
Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bus- en treinverbindingen die regelmatig rijden.

Gebouwen en bedrijven aan Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle
Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle staat bekend om zijn indrukwekkende gebouwen en bedrijven. Psychiater Dimence Zwolle zit op nummer 11. Deze organisatie is gespecialiseerd in geestelijke gezondheidszorg en biedt een breed scala aan diensten aan. Ook MindFit Zwolle is gevestigd aan de Burgemeester Roelenweg. Dit is een organisatie die zich richt op het bevorderen van mentale gezondheid en vitaliteit. Aan nummer 13 vindt u de medewerkers van Dimence Zwolle. Zij bieden maatschappelijk werk, sociale psychiatrie en verslavingszorg. Daarnaast is ook de wachtkracht Zwolle aanwezig op Burgemeester Roelenweg 9. Dit is een organisatie die mensen helpt bij het vinden van structurele oplossingen voor hun problemen.

Activiteiten en evenementen aan Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle
Er zijn tal van activiteiten en evenementen die plaatsvinden in Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle. In de zomer zijn er verschillende straatfestivals en muziekevenementen in de buurt. Daarnaast zijn de vele restaurants en cafés geliefd onder de lokale bevolking en toeristen.

Geschiedenis van Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle
De geschiedenis van Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle gaat terug tot de middeleeuwen. In de vroege jaren was het gebied voornamelijk landbouwgrond. In de loop der tijd ontwikkelde het zich echter tot een belangrijke stadsweg. Vandaag de dag is Burgemeester Roelenweg 9 een van de drukste straten in het centrum van Zwolle.

Toekomstplannen voor Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle
Er zijn verschillende toekomstplannen voor Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle. Zo wordt er gewerkt aan het verbeteren van de verkeersdoorstroming en het verhogen van de veiligheid voor voetgangers en fietsers. Daarnaast zijn er plannen om de groene gebieden te behouden en te verbeteren.

Burgemeester Roelenweg 11, Zwolle
Burgemeester Roelenweg 11 is de thuisbasis van Psychiater Dimence Zwolle. Deze organisatie biedt hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg aan mensen met psychische aandoeningen en/of verslavingsproblemen. De organisatie werkt samen met zorgverleners en huisartsen om de beste zorg te bieden.

Psychiater Dimence Zwolle
Psychiater Dimence Zwolle is onderdeel van Dimence Groep. Het biedt gespecialiseerde zorg op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. Het team bestaat uit psychiaters, psychologen, verpleegkundigen en therapeuten. Ze bieden een breed scala aan behandelingen, waaronder cognitieve gedragstherapie en medicatie.

Burgemeester Roelenweg 13, Mindfit Zwolle
Mindfit Zwolle, gevestigd op nummer 13 van de Burgemeester Roelenweg, is een organisatie die zich richt op het bevorderen van geestelijke gezondheid en vitaliteit. Het is onderdeel van de Dimence Groep. Mindfit biedt ondersteunende diensten aan mensen die te maken hebben met stress, angst of depressie.

Medewerkers Dimence Zwolle
De medewerkers van Dimence Zwolle bieden maatschappelijk werk, sociale psychiatrie en verslavingszorg aan mensen die te maken hebben met geestelijke gezondheidsproblemen. Het team bestaat uit psychiaters, psychologen, verpleegkundigen en therapeuten. Ze werken samen met zorgverleners en huisartsen om de beste zorg te bieden.

Wachtkracht Zwolle
Wachtkracht Zwolle is een organisatie die mensen helpt bij het vinden van structurele oplossingen voor hun problemen. Ze bieden ondersteunende diensten aan mensen die te maken hebben met verschillende problemen, zoals gezondheidsproblemen, financiële problemen of problemen op het gebied van huisvesting.

GGZ Zwolle
GGZ Zwolle is een organisatie die gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg biedt. Het biedt diensten aan mensen die lijden aan psychische aandoeningen. GGZ Zwolle werkt samen met zorgverleners en huisartsen om de beste zorg te bieden.

Dimence contact Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle.
Dimence contact Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle is een belangrijk contactpunt voor mensen die te maken hebben met geestelijke gezondheidsproblemen. Het biedt ondersteunende diensten aan mensen die behoefte hebben aan hulp, advies of behandeling. Het team van Dimence is gespecialiseerd in het bieden van de beste zorg aan mensen met psychische aandoeningen en/of verslavingsproblemen.

FAQs
1. Is de Burgemeester Roelenweg een voetgangerszone?

Ja, de Burgemeester Roelenweg is een populaire voetgangerszone in Zwolle.

2. Is er parkeergelegenheid in de buurt van Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle?

Ja, er is parkeergelegenheid in de nabijgelegen gemeentelijke parkeergarage.

3. Zijn er fietsenstallingen in de buurt van Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle?

Ja, er zijn verschillende fietsenstallingen in de omgeving.

4. Hoe bereik ik Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle met het openbaar vervoer?

Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bus- en treinverbindingen die regelmatig rijden.

5. Welke gebouwen en bedrijven zijn er gevestigd aan Burgemeester Roelenweg 9?

Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle herbergt enkele belangrijke gebouwen en bedrijven, waaronder Psychiater Dimence Zwolle, MindFit Zwolle en Wachtkracht Zwolle.

6. Wat voor soort activiteiten en evenementen vinden er plaats aan Burgemeester Roelenweg 9?

Er vinden verschillende activiteiten en evenementen plaats aan Burgemeester Roelenweg 9, waaronder straatfestivals en muziekevenementen.

7. Kan ik meer informatie krijgen over geestelijke gezondheidszorg aan Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle?

Ja, er zijn verschillende organisaties en bedrijven gevestigd aan Burgemeester Roelenweg 9 Zwolle die gespecialiseerd zijn in geestelijke gezondheidszorg, zoals Psychiater Dimence Zwolle en GGZ Zwolle. U kunt contact opnemen met deze organisaties voor meer informatie en ondersteuning.

Keywords searched by users: burgemeester roelenweg 9 zwolle burgemeester roelenweg 11, zwolle, psychiater dimence zwolle, burgemeester roelenweg 13, mindfit zwolle, medewerkers dimence zwolle, wachtkracht zwolle, ggz zwolle, dimence contact

Categories: Top 40 burgemeester roelenweg 9 zwolle

Frame Offices The Mayor Zwolle

See more here: vietty.com

burgemeester roelenweg 11, zwolle

Burgemeester Roelenweg 11 in Zwolle is een prachtige en unieke locatie in Nederland. Deze voormalige kazerne biedt nu plaats aan creatieve ondernemingen en kunstenaars die vanuit deze locatie werken en zich verbinden met elkaar en de Zwolse gemeenschap.

De geschiedenis van Burgemeester Roelenweg 11 begon als militair terrein in de jaren 1890. Het diende als kamp voor infanterie, cavalerie en artillerie. In de jaren 70 van de vorige eeuw werd het gebouw overgenomen en omgebouwd tot bedrijfsruimte.

Na een paar jaar van leegstand, is het pand in 2016 overgenomen met als doel dit op te knappen en te renoveren tot een plek voor creatievelingen en ondernemers. Het draagt nu bij aan de kunst- en ondernemersgemeenschap in Zwolle en heeft een plekje veroverd in de harten van inwoners en bezoekers van de stad.

Het gebouw is te vinden in de wijk Dieze Oost, aan de Burgemeester Roelenweg, op loopafstand van het treinstation van Zwolle. Het pand heeft een totale oppervlakte van ca. 8.000 m2 en biedt ruimte aan een breed scala aan bedrijven en organisaties.

Het gebouw heeft vele verschillende ruimtes, van kantoren tot ateliers en van werkplaatsen tot een zaal. De ruimtes zijn te huur en bieden de perfecte omgeving voor creatieve ondernemers, startups, en kunstenaars. Er heerst een positieve en inspirerende sfeer in het gebouw, die ondernemers en kunstenaars op hun beurt inspireren.

Een van de vele voordelen van dit gebouw is de grote parkeerplaats die beschikbaar is voor huurders en bezoekers. Het gebouw is niet alleen gemakkelijk bereikbaar met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Het treinstation van Zwolle ligt op slechts 10 minuten lopen van het pand.

Een ander voordeel is de toegang tot het gebouw. De hoofdingang heeft een ruime en lichte foyer, een plek waar bezoekers welkom worden geheten en waar korte exposities en tentoonstellingen worden getoond.

Het gebouw is ingedeeld in verschillende secties die bij elkaar passen en samenwerken. Zo is er een sectie voor sociale initiatieven, een sectie voor bedrijfsruimtes en ateliers, een sectie voor creatief en ambachtelijk ondernemerschap, en een sectie waar evenementen en bijeenkomsten worden georganiseerd. Het is een bruisend geheel van bedrijvigheid en cultuur.

Naast de verhuur van ruimtes biedt het gebouw ook begeleiding en ondersteuning voor ondernemers. Er worden regelmatig evenementen en workshops georganiseerd waar ondernemers kunnen leren en netwerken. Dit draagt bij aan de groei en ontwikkeling van ondernemers in Zwolle.

Het gebouw is niet alleen een prachtige en inspirerende ruimte voor ondernemers en kunstenaars, maar het heeft ook een belangrijke rol in de Zwolse gemeenschap. Het gebouw heeft een aantal interessante gemeenschapsinitiatieven opgezet die bijdragen aan de groei van de stad.

Een van deze initiatieven is het informatiecentrum voor duurzaamheid in Zwolle. Dit is een plek waar mensen terecht kunnen met hun vragen over duurzaamheid en de energietransitie. Het centrum biedt advies, begeleiding en informatie aan Zwollenaren en bedrijven die duurzaam willen bouwen en leven.

Een ander initiatief is het pop-up café. Dit café is gevestigd in het gebouw en is de perfecte plek om te ontspannen, te werken en anderen te ontmoeten. Het is een plek waar mensen samenkomen om ideeën uit te wisselen en te netwerken.

Burgemeester Roelenweg 11 is een unieke en inspirerende locatie in Zwolle en heeft al veel invloed gehad op de creatieve en ondernemersgemeenschap van de stad. Het biedt niet alleen een prachtige ruimte voor bedrijven en kunstenaars, maar heeft ook een belangrijke gemeenschapsrol.

FAQs

Wat is Burgemeester Roelenweg 11?

Burgemeester Roelenweg 11 is een voormalige kazerne in Zwolle die is omgebouwd tot een gebouw voor creatieve ondernemers, startups en kunstenaars. Het biedt kantoren, ateliers, werkplaatsen en evenementruimtes.

Waar ligt het gebouw?

Het gebouw is te vinden in de wijk Dieze Oost, op de Burgemeester Roelenweg. Het ligt op loopafstand van het treinstation van Zwolle.

Wat zijn de voordelen van het huren van ruimtes in Burgemeester Roelenweg 11?

Het gebouw biedt veel verschillende ruimtes voor creatieve ondernemers en kunstenaars. Het heeft een grote parkeerplaats en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast biedt het gebouw begeleiding en ondersteuning voor ondernemers.

Wat zijn de gemeenschapsinitiatieven van Burgemeester Roelenweg 11?

Het gebouw heeft een informatiecentrum voor duurzaamheid in Zwolle en een pop-up café. Het informatiecentrum biedt advies en informatie over duurzaam bouwen en energietransitie, terwijl het pop-up café een ontspannende plek biedt om te werken, netwerken en ontmoeten.

Wie kan ruimtes huren in het gebouw?

Het gebouw is geschikt voor creatieve ondernemers, startups en kunstenaars die op zoek zijn naar een inspirerende en uitnodigende plek om te werken en te netwerken. Het gebouw biedt verschillende ruimtes voor verschillende behoeften en budgetten.

psychiater dimence zwolle

De geestelijke gezondheidszorgsector heeft in Nederland de afgelopen jaren veel aandacht gekregen, en met een toenemend aantal mensen met psychische aandoeningen die hulp zoeken, is het van cruciaal belang dat we de best mogelijke zorg bieden. De zoektocht naar de juiste psychiater en behandeling kan een uitdaging zijn, vooral voor mensen die in Zwolle wonen, maar er is een centrum in de stad dat uitblinkt in het bieden van hoogwaardige zorg: het Dimence Zwolle Psychiatrisch Centrum.

Het psychiatrisch centrum Dimence Zwolle is een van de toonaangevende instellingen in Nederlands voor de behandeling van geestesziekten. Het centrum biedt toegang tot een team van deskundige professionals die zich inzetten voor de best mogelijke behandeling van psychische aandoeningen.

Met speciale aandacht voor het psychologisch welzijn van patiënten, biedt het centrum een breed scala aan behandelingen, waaronder ambulante zorg, klinische opname, dagbehandeling, polikliniek, forensische psychiatrie, en specifieke zorg voor jeugdige patiënten.

Het centrum heeft ook verbeterde faciliteiten, waaronder een moderne infrastructuur, en biedt ondersteunende maatregelen om patiënten te helpen in hun herstelproces.

In deze gedetailleerde gedachten zullen we kijken naar het psychiatrisch centrum Dimence Zwolle. We zullen ons concentreren op de vraag wat het centrum te bieden heeft, hoe je het beste aansluiting kunt vinden bij het centrum en wat de meest voorkomende vragen zijn over de zorgverleners binnen het centrum.

Wat heeft het psychiatrisch centrum Dimence Zwolle te bieden?

Het psychiatrisch centrum Dimence Zwolle richt zich op het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan mensen die lijden aan verschillende psychische aandoeningen. De aandoeningen waarvoor het centrum behandeling biedt zijn onder andere:

– Angststoornissen
– Persoonlijke stoornissen
– Depressieve stoornissen
– Eetstoornissen
– Psychotische stoornissen
– Stemmingsstoornissen
– Autisme spectrum stoornissen
– ADHD
– Verslavingsproblematiek

Het centrum biedt verschillende niveaus van zorg, wat betekent dat er verschillende mogelijkheden zijn voor patiënten wat betreft de aard, duur en uitgebreidheid van de behandeling die ze zullen ontvangen. Enkele van de zorgniveaus zijn:

1. Ambulante zorg: dit is de meest gebruikelijke manier van behandelen bij Dimence Zwolle. Ambulante zorg houdt in dat mensen hun dagelijkse routines kunnen behouden, terwijl ze toch professionele hulp krijgen bij het omgaan met hun psychologische uitdagingen.

2. Klinische opname: dit vindt plaats in het geval dat de psychische aandoening ernstig is, waardoor de patiënt gevaar loopt voor zichzelf of anderen. Tijdens een klinische opname verblijven patiënten in het psychiatrisch centrum en ondergaan ze een intensieve behandeling.

3. Dagbehandeling: dit is een tussenvorm van ambulante en klinische zorg, waarbij de patiënt een deel van de dag in het centrum verblijft en de rest van de dag thuis.

4. Polikliniek: Dit omvat behandeling op afspraak, waarbij een patiënt regelmatig op afspraak bij een arts langs gaat om de voortgang van de behandeling te bespreken.

5. Forensische psychiatrie: Dit is een specialisatie binnen de psychiatrie in het behandelen van patiënten met een strafrechtelijke achtergrond. Hierbij wordt de behandeling gecombineerd met een strafrechtelijk traject.

6. Specifieke zorg voor jeugdige patiënten: Dimence Zwolle biedt ook zorg aan de jongere groep. Hierbij willen ze ervoor zorgen dat de jongere patiënten de zorg krijgen die ze nodig hebben en helpen om hun psychische problemen te behandelen.

Hoe kun je aansluiting vinden bij het psychiatrisch centrum Dimence Zwolle?

Als je op zoek bent naar professionele hulp bij het omgaan met psychische aandoeningen, dan is Dimence Zwolle een goede optie. Aansluiten bij het centrum kan eenvoudig zijn, zolang je de juiste stappen volgt.

1. Zoek naar contactmogelijkheden: Het eerste dat je moet doen is je voorbereiden op een kennismaking met het centrum. Je kunt verschillende contactmogelijkheden vinden op de website van het centrum, zoals het telefoonnummer en het e-mailadres. Het centrum is ook actief op sociale media. Ook is een verwijzing door de huisarts of specialist mogelijk.

2. Maak een afspraak: De volgende stap is het maken van een afspraak. Het is belangrijk om een afspraak te maken om erachter te komen welke specifieke diensten het centrum te bieden heeft en om erachter te komen of deze diensten passen bij wat je zoekt. Na de afspraak kan het centrum je doorverwijzen naar de juiste afdeling.

3. Onderga een intakegesprek: De intake is een uitgebreide kennismaking. Hierbij ga je in gesprek met een behandelaar en leg je uit wat je doorloopt en wat je van de behandelaars verwacht. Dit helpt de behandelaars om je beter te begrijpen en een individueel behandelplan op te stellen.

4. Start de behandeling: Na de intake wordt er besproken welke behandelmethoden er voor jou geschikt zijn. Afhankelijk van je diagnose, kan de behandeling verschillende vormen aannemen.

Wat zijn enkele veelgestelde vragen over het psychiatrisch centrum Dimence Zwolle?

Q. Wat maakt Dimence Zwolle anders dan andere instellingen op het gebied van mentale gezondheidszorg?

A. Dimence Zwolle biedt een breed scala aan specialistische zorgniveaus en -diensten aan, waaronder klinische zorg, ambulante zorg, en dag- en poliklinische zorg. Het centrum heeft ook een afdeling forensische psychiatrie en biedt zorg aan jeugdige patiënten. Er wordt ook een behandelplan op maat gemaakt. Dit maakt Dimence Zwolle de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar gespecialiseerde zorg.

Q. Hoe weet ik welk zorgniveau het beste bij mij past?

A. Het meest geschikte zorgniveau hangt af van de ernst van de psychische aandoening die je doormaakt. Tijdens de intake zal er besproken worden welk zorgniveau het beste bij je past.

Q. Hoe lang duurt een behandeling bij het psychiatrisch centrum Dimence Zwolle?

A. Hoe lang een behandeling duurt, hangt af van de ernst van de aandoening en de gekozen behandelmethoden. Een ambulante behandeling kan bijvoorbeeld enkele weken tot maanden duren, terwijl een klinische opname soms enkele maanden tot een jaar kan duren.

Q. Wordt de zorg vergoed door mijn zorgverzekeraar?

A. Alle behandelingen bij Dimence Zwolle worden gedekt door de basiszorgverzekering. Er kan wel sprake zijn van eigen risico en een eigen bijdrage, afhankelijk van het type behandeling dat je kiest.

Conclusie

Het psychiatrisch centrum Dimence Zwolle is een toonaangevende instelling voor de behandeling van psychische aandoeningen, met een breed scala aan zorgniveaus en behandelmethoden. Het centrum biedt patiënten toegang tot professionele hulpverleners en op maat gemaakte behandelplannen, waardoor iedereen de juiste behandeling krijgt die past bij zijn of haar specifieke behoeften. Als je in Zwolle woont en op zoek bent naar gespecialiseerde zorg voor mentale gezondheidsproblemen, dan is het psychiatrisch centrum Dimence Zwolle de juiste keuze voor jou.

burgemeester roelenweg 13

Burgemeester Roelenweg 13 is gelegen in de stad Zwolle in Nederland. Het pand is een oude graanmaalderij die is omgebouwd tot een wooncomplex en biedt nu plaats aan 36 unieke appartementen. Dit pand is een prachtig voorbeeld van hergebruik van industrieel erfgoed en zorgt voor een zeer gewilde woonruimte in de stad.

Het pand Burgemeester Roelenweg 13 heeft een rijke geschiedenis. Het werd oorspronkelijk gebouwd in 1912 als graanmaalderij en heeft vele jaren dienst gedaan als een belangrijke faciliteit voor de verwerking van graan in de regio. De maalderij was in bezit van de Zwolse Rijst- en Graanbank en speelde een belangrijke rol in de handel in graan en rijst. Het pand is gebouwd in een industriële stijl en heeft een zeer karakteristieke uitstraling. Het gebouw bestaat uit een aantal gebouwen die met elkaar zijn verbonden door middel van loopbruggen en trappen.

In de jaren ’90 van de vorige eeuw werden er geen graan en rijst meer vermalen in de maalderij en stond het pand jarenlang leeg. In 2000 besloot de gemeente om het pand te renoveren en om te bouwen tot een wooncomplex. Het renovatieproces duurde jaren en werd afgerond in 2008. De graanmaalderij werd omgebouwd tot een uniek wooncomplex dat historische elementen combineert met moderne voorzieningen en comfort.

Het pand Burgemeester Roelenweg 13 biedt nu 36 unieke woningen. Alle woningen zijn verschillend in grootte, indeling en uitstraling. Het pand biedt zowel koop- als huurwoningen aan en is daarom een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een unieke woonruimte in het centrum van Zwolle. De woningen zijn niet alleen uniek vanwege hun ligging in een historisch pand, maar ook vanwege de ruime opzet en moderne voorzieningen. De appartementen hebben een open plan lay-out met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en uitzicht op de stad. De woningen zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en bieden moderne voorzieningen zoals een lift en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Naast de woningen heeft het pand Burgemeester Roelenweg 13 ook een aantal commerciële ruimtes op de begane grond. Deze ruimtes worden gebruikt als kantoor-, winkel- en horecaruimtes en voegen nog meer levendigheid toe aan deze unieke locatie. Zo zijn er bijvoorbeeld een kapper, een bloemenwinkel en een restaurant gevestigd.

Het pand Burgemeester Roelenweg 13 is gelegen in het centrum van Zwolle en biedt daarom een geweldige locatie voor haar bewoners. Het is op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen in de stad, zoals winkels, restaurants, theaters en musea. Ook zijn er verschillende groene plekken in de buurt, zoals het stadspark en de uiterwaarden van de IJssel.

FAQs over Burgemeester Roelenweg 13:

Wat zijn de kosten van het huren van een appartement in Burgemeester Roelenweg 13?

De kosten van het huren van een appartement in Burgemeester Roelenweg 13 variëren afhankelijk van de grootte van het appartement en de beschikbaarheid. Een eenkamerappartement kan starten vanaf €750,- per maand, terwijl een tweekamerappartement kan beginnen vanaf €925,- per maand. Voor meer informatie over de kosten van huurwoningen in Burgemeester Roelenweg 13, neem contact op met een lokale vastgoedmakelaar.

Zijn er koopwoningen beschikbaar in Burgemeester Roelenweg 13?

Ja, er zijn koopwoningen beschikbaar in Burgemeester Roelenweg 13. De kosten van deze woningen variëren afhankelijk van de grootte en beschikbaarheid. Neem contact op met een lokale makelaar om meer te weten te komen over de koopmogelijkheden in Burgemeester Roelenweg 13.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij Burgemeester Roelenweg 13?

Er is beperkte parkeergelegenheid beschikbaar bij Burgemeester Roelenweg 13. Bewoners kunnen gebruik maken van een ondergrondse parkeergarage die beperkt beschikbaar is. Voor meer informatie over parkeermogelijkheden in de buurt van Burgemeester Roelenweg 13, neem contact op met de gemeente Zwolle.

Zijn er gemeenschappelijke voorzieningen beschikbaar voor de bewoners van Burgemeester Roelenweg 13?

Ja, er zijn gemeenschappelijke voorzieningen beschikbaar voor de bewoners van Burgemeester Roelenweg 13. Dit omvat onder andere een gemeenschappelijke fietsenstalling en een gemeenschappelijke binnenplaats.

Is Burgemeester Roelenweg 13 geschikt voor gezinnen met kinderen?

Burgemeester Roelenweg 13 is geschikt voor gezinnen met kinderen. Er zijn verschillende grote appartementen beschikbaar met meerdere slaapkamers, ideaal voor gezinnen. Daarnaast zijn er verschillende scholen en parken in de buurt van het pand waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen met kinderen.

In conclusie is Burgemeester Roelenweg 13 een prachtig voorbeeld van hergebruik van industrieel erfgoed in Nederland. Het oude graanmaalderij is omgebouwd tot een wooncomplex van 36 unieke woningen met moderne voorzieningen en een geweldige locatie in het centrum van Zwolle. Het pand biedt een geweldige woonruimte voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en historische plek om te wonen en te werken in de stad. Voor meer informatie over de mogelijkheden om te huren of te kopen bij Burgemeester Roelenweg 13, neem contact op met een lokale makelaar.

Images related to the topic burgemeester roelenweg 9 zwolle

Frame Offices The Mayor Zwolle
Frame Offices The Mayor Zwolle

Article link: burgemeester roelenweg 9 zwolle.

Learn more about the topic burgemeester roelenweg 9 zwolle.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận