Ontdek alles over burgemeester S. Jacobplein 1, 3015 CA Rotterdam – plan snel jouw bezoek!

  • 14/05/2023

burgemeester s jacobplein 1 3015 ca rotterdam

Burgemeester s Jacobplein 1: Een Historisch Gebouw in Rotterdam

Burgemeester s Jacobplein 1 is een gebouw gelegen in het hart van Rotterdam, op slechts enkele minuten van het Centraal Station. Het gebouw staat bekend om zijn historische en architectonische waarde, evenals zijn prominente locatie in de stad. Het is een plek waar mensen samenkomen om te werken, te studeren en te ontspannen, en dient als een belangrijk symbool van Rotterdam’s rijke culturele erfgoed.

De locatie van Burgemeester s Jacobplein 1

Burgemeester s Jacobplein 1 is gelegen in het Museumpark van Rotterdam, nabij Academieplein en het Erasmus MC. De straatnaam is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Rotterdam, Stefanus Jacob Hendrikus Smitterling, die in de jaren 1920 en 1930 diende. Het plein en het gebouw zijn genoemd ter ere van hem. De postcode van het gebouw is 3015 CA.

Geschiedenis van het gebouw op Burgemeester s Jacobplein 1

Het gebouw op Burgemeester s Jacobplein 1 heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de late 19e eeuw. Het gebouw werd in 1897 gebouwd als het hoofdkantoor van de Rotterdamsche Bankvereniging. Het ontwerp van het gebouw was in handen van de Nederlandse architect Adriaan van der Steur, die bekend stond om zijn neorenaissancestijl.

In de daaropvolgende jaren diende het gebouw als het hoofdkantoor van de Rotterdamsche Bankvereniging en later, na een fusie, als het hoofdkantoor van de ABN-AMRO Bank. In 2001 werd het gebouw aangekocht door de Hogeschool Rotterdam, die het gebouw renoveerde en verbouwde tot een multifunctioneel onderwijsgebouw.

Huidige functie van Burgemeester s Jacobplein 1

Momenteel herbergt Burgemeester s Jacobplein 1 de Hogeschool Rotterdam – Academieplein, een van de belangrijkste hogescholen in de omgeving. Het gebouw wordt gebruikt als een plaats voor onderwijs, onderzoek en innovatie op verschillende gebieden zoals communicatie, media, journalistiek, economie, technologie en gezondheid.

Architectuur en design van het gebouw

Het gebouw op Burgemeester s Jacobplein 1 staat bekend om zijn neorenaissancestijl, die kenmerkend is voor de architectuur van het gebouw tijdens de late 19e eeuw. Het heeft een kenmerkend ontwerp met een gevel van Belgisch hardsteen en witte natuursteen, en een imposante entreehal die de lobby en het auditorium verbindt.

Het interieur van het gebouw heeft een modern design dat is aangepast aan de behoeften van de moderne tijd. Het is ook goed uitgerust met de nieuwste technologieën en faciliteiten die nodig zijn voor onderwijs en onderzoek.

Publiek toegankelijke ruimtes op Burgemeester s Jacobplein 1

Het gebouw op Burgemeester s Jacobplein 1 heeft verschillende openbare ruimtes die toegankelijk zijn voor het publiek, zoals:

1. De centrale hal met de hoofdentree en de lobby

2. Het auditorium, dat plaats biedt aan maximaal 500 gasten

3. De kantine, waar studenten en medewerkers van de hogeschool kunnen eten en drinken

4. De bibliotheek, die eindigt bij een prachtig uitzicht van de stad vanuit een glazen paviljoen

Bedrijven die gevestigd zijn op Burgemeester s Jacobplein 1

Het gebouw op Burgemeester s Jacobplein 1 is de thuisbasis van verschillende bedrijven en organisaties, waaronder:

1. Hogeschool Rotterdam – Academieplein

2. ROC Zadkine – School voor ICT & Media

3. Media Academie

4. Boekhandel Van Gennep

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden bij Burgemeester s Jacobplein 1

Het gebouw op Burgemeester s Jacobplein 1 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt op slechts enkele minuten lopen van het Centraal Station van Rotterdam en is bereikbaar met tramlijn 7, 8, 20, of 25.

Er zijn ook parkeermogelijkheden rond het gebouw, hoewel het parkeren in de omgeving van het Museumpark beperkt is. Bezoekers kunnen gebruik maken van de nabijgelegen parkeerterreinen, waaronder APCOA Parking Museumpark en Interparking Museumpark.

Evenementen en activiteiten op of nabij Burgemeester s Jacobplein 1

Burgemeester s Jacobplein 1 is een plek waar veel evenementen en activiteiten plaatsvinden. De hogeschool organiseert regelmatig lezingen, workshops, studiedagen en open dagen voor studenten, docenten en geïnteresseerde bezoekers.

Daarnaast organiseert het Museumpark regelmatig festivals, exposities en evenementen in de omgeving van het gebouw. Er zijn ook verschillende musea en culturele bezienswaardigheden in de buurt, waaronder het Museum Boijmans Van Beuningen, de Kunsthal Rotterdam en het Natuurhistorisch Museum Rotterdam.

Toekomstplannen voor Burgemeester s Jacobplein 1

De Hogeschool Rotterdam heeft de ambitie om het gebouw op Burgemeester s Jacobplein 1 verder te ontwikkelen als een centrum voor kunst, media en design in Rotterdam. Het doel is om een bruisend en creatief centrum te creëren waar studenten, medewerkers en andere geïnteresseerden samen kunnen werken, leren en innoveren.

Academieplein Rotterdam

Academieplein Rotterdam is het hart van de Hogeschool Rotterdam – Academieplein, dat zich uitstrekt over verschillende gebouwen, waaronder Burgemeester s Jacobplein 1. Het plein is ontworpen als een openbare ruimte waar studenten kunnen samenkomen om te studeren, te ontspannen en met elkaar in contact te komen.

Hogeschool Rotterdam Museumpark

Hogeschool Rotterdam Museumpark is de overkoepelende naam voor de schoolcampus die zich in het Museumpark bevindt. Het omvat verschillende gebouwen, waaronder Burgemeester s Jacobplein 1, School van Communicatie, Media & Informatietechnologie, en School of Economics.

Openingstijden Hogeschool Rotterdam Museumpark

De openingstijden van Hogeschool Rotterdam Museumpark zijn afhankelijk van de verschillende gebouwen en afdelingen. Over het algemeen zijn de openingstijden van de hogeschool van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Hogeschool Rotterdam

De Hogeschool Rotterdam is een van de grootste hogescholen van Nederland en biedt onderwijs aan meer dan 34.000 studenten. De hogeschool heeft een breed scala aan opleidingen op verschillende gebieden, waaronder communicatie, technologie, gezondheid en economie.

Campus Hogeschool Rotterdam

De Campus Hogeschool Rotterdam bestaat uit negen locaties verspreid over de stad, waaronder Academieplein, Kralingse Zoom, en Dijkzigt. Elke campus heeft zijn eigen faciliteiten en voorzieningen die zijn aangepast aan de behoeften van de studenten en medewerkers.

Hogeschool Rotterdam Dijkzigt Openingstijden

De openingstijden van de Hogeschool Rotterdam, Campus Dijkzigt, zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 22.00 uur, en in het weekend van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Openingstijden Hogeschool Rotterdam Kralingse Zoom

De openingstijden van de Hogeschool Rotterdam, Campus Kralingse Zoom, zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 22.00 uur, en in het weekend van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Plattegrond Hogeschool Rotterdam Museumpark

Een plattegrond van Hogeschool Rotterdam Museumpark is beschikbaar op de website van de hogeschool. De plattegrond bevat informatie over de verschillende gebouwen, afdelingen en voorzieningen op de campus.

Conclusie

Burgemeester s Jacobplein 1 is een prachtig gebouw met een rijke geschiedenis en een prominente locatie in het hart van Rotterdam. Het wordt momenteel gebruikt als een centrum voor onderwijs en innovatie, evenals een plek waar mensen kunnen ontspannen en samenkomen. Het gebouw en de omliggende omgeving bieden een breed scala aan evenementen, activiteiten en voorzieningen die het mogelijk maken voor bezoekers en studenten om de rijke cultuur en het erfgoed van Rotterdam te ontdekken en te verkennen.

Keywords searched by users: burgemeester s jacobplein 1 3015 ca rotterdam academieplein rotterdam, hogeschool rotterdam museumpark, openingstijden hogeschool rotterdam museumpark, hogeschool rotterdam, campus hogeschool rotterdam, hogeschool rotterdam dijkzigt openingstijden, openingstijden hogeschool rotterdam kralingse zoom, plattegrond hogeschool rotterdam museumpark

Categories: Top 49 burgemeester s jacobplein 1 3015 ca rotterdam

Woningen, drijvend park en strand: zo ziet de Rijnhaven er straks uit

See more here: vietty.com

academieplein rotterdam

Academieplein Rotterdam is een prachtig plein gelegen in het hart van Rotterdam. Het plein is een hub voor studenten van verschillende hogescholen en universiteiten in de stad. Het plein is ook populair bij toeristen die graag een bezoek willen brengen aan deze bruisende stad.

Het academieplein is omringd door verschillende gebouwen, waaronder de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Hogeschool Rotterdam en het Erasmus MC. Het plein heeft een rijke geschiedenis en heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkende transformatie ondergaan.

Geschiedenis van Academieplein

Het Academieplein Rotterdam werd rond 1960 opgericht en was oorspronkelijk bedoeld om te dienen als een parkeerplaats voor de nabijgelegen medische faculteit. Het werd beschouwd als een van de grootste parkeerplaatsen in West-Europa. In de jaren negentig werden plannen gemaakt om het plein om te vormen tot een modern gebied voor onderwijs en cultuur.

In de periode van 2005 tot 2013 werd er grootschalig gewerkt aan de transformatie van het plein tot een modern en bruisend stadsplein. Het ontwerp was gebaseerd op de oorspronkelijke structuur van het plein, maar met een moderne touch.

Het plein werd ontworpen door de Nederlander Adriaan Geuze, tevens oprichter van het prijswinnende architectenbureau West8. Het ontwerp omvatte ecologische elementen, zoals groene ruimten, waar studenten kunnen ontspannen en studeren met de geluiden van de stad op de achtergrond.

Als gevolg van de renovaties heeft Academieplein Rotterdam een belangrijke transformatie ondergaan, wat het plein één van de populairste plekken heeft gemaakt voor zowel studenten als toeristen in Rotterdam.

Wat te doen in Academieplein

Of je nu een student bent of gewoon een bezoeker die de stad wil verkennen, er valt genoeg te beleven op het Academieplein. Hier zijn enkele van de activiteiten die u kunt genieten op het plein.

1. Bezoek het Museum Boijmans Van Beuningen

Museum Boijmans Van Beuningen is een must-visit voor alle kunst- en cultuurliefhebbers. Dit museum is de thuisbasis van een enorme collectie van kunstwerken die teruggaat tot de middeleeuwen.

2. Ga winkelen in de buurt

Het centrum van Rotterdam is beroemd om zijn geweldige winkelmogelijkheden, met honderden winkels in de buurt. Van lokale markten tot grote winkelketens, er is voor elk wat wils.

3. Bezoek de Erasmus Universiteit

De Erasmus Universiteit Rotterdam is een wereldberoemd centrum voor onderzoek en onderwijs in de sociale wetenschappen. Het is de moeite waard om een bezoek te brengen aan de campus en de prachtige architectuur van het gebouw te bewonderen.

4. Geniet van een drankje in een van de bars

Het plein is ook de thuisbasis van vele bars en cafés, waar u kunt genieten van heerlijke drankjes. De drankjes variëren van ambachtelijk bier tot cocktails en wijn.

Veelgestelde vragen over Academieplein Rotterdam

Q: Hoe kom ik naar Academieplein Rotterdam?

A: Academieplein is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, fiets of met de auto. De metrohalte Beurs ligt op slechts een korte loopafstand van het plein.

Q: Wanneer is Academieplein Rotterdam geopend?

A: Academieplein Rotterdam is de hele dag beschikbaar voor bezoekers. De openingstijden van de verschillende cafés en bars op het plein variëren echter.

Q: Is het Academieplein geschikt voor kinderen?

A: Ja, het plein is zeker geschikt voor kinderen. De groene ruimten bieden een aangename omgeving voor jonge kinderen om te spelen en te verkennen.

Q: Is er toegang tot wifi op het Academieplein?

A: Ja, er is wifi beschikbaar op het plein. De meeste cafés en bars bieden ook gratis wifi aan hun klanten.

Q: Wat zijn enkele van de evenementen die op Academieplein Rotterdam worden gehouden?

A: Het Academieplein is de thuisbasis van vele evenementen, van markten tot concerten. Het plein herbergt jaarlijks de Rotterdamse Museumnacht en de Motel Mozaique Festival.

Q: Kan ik het Academieplein Rotterdam bezoeken tijdens de COVID-19-pandemie?

A: Ja, het plein is nog steeds open voor bezoekers tijdens de COVID-19-pandemie. Houd er echter rekening mee dat sommige evenementen en bars beperkingen kunnen hebben vanwege de pandemie.

Conclusie

Het Academieplein Rotterdam is een van de populairste plekken voor studenten en toeristen in Rotterdam. Met zijn prachtige groene ruimten en iconische architectuur heeft het plein een belangrijke transformatie ondergaan en is het een hub geworden voor onderwijs en cultuur in de stad. Er zijn tal van activiteiten te doen op het plein, variërend van winkelen tot het bezoeken van de verschillende musea in de buurt. Als u Rotterdam bezoekt, mag u het Academieplein niet missen.

hogeschool rotterdam museumpark

Hogeschool Rotterdam Museumpark is een hogeschool in het hart van Rotterdam, Nederland. Het is gelegen naast het Museumpark en biedt educatie op het gebied van management, communicatie, technologie, recht en zorg aan ongeveer 35.000 studenten. De hogeschool is opgericht in 1988 en heeft sindsdien een sterke positie opgebouwd in de Nederlandse onderwijssector.

Het Museumpark is de thuisbasis van verschillende musea, waaronder het Museum Boijmans Van Beuningen en de Kunsthal Rotterdam. Dit biedt studenten een inspirerende leeromgeving binnen een culturele omgeving, met veel evenementen en tentoonstellingen binnen handbereik. Bovendien heeft de hogeschool verschillende samenwerkingsverbanden met bedrijven en organisaties in de regio, waardoor studenten de kans krijgen om hun theoretische kennis in de praktijk te brengen.

Faciliteiten

Hogeschool Rotterdam Museumpark beschikt over moderne faciliteiten om te voldoen aan de behoeften van studenten en medewerkers. Er zijn verschillende kantines en restaurants verspreid over de campus waar studenten kunnen genieten van ontspanning en sociale interactie. Bovendien biedt de hogeschool studenten toegang tot een uitgebreide bibliotheek, die zowel fysieke als digitale bronnen bevat.

De campus huisvest ook verschillende laboratoria en workshops waar studenten praktische ervaring kunnen opdoen. Deze faciliteiten zijn beschikbaar voor verschillende programma’s, waaronder engineering, verpleegkunde en media- en entertainmentmanagement.

Programma’s

Hogeschool Rotterdam Museumpark biedt een breed scala aan undergraduate- en graduate-programma’s in verschillende vakgebieden. Dit omvat:

– Bedrijfskunde
– Communicatie
– Economie
– Engineering
– Gezondheidszorg en welzijn
– IT en technologie
– Kunst en cultuur
– Onderwijs
– Recht
– Sociale wetenschappen

Studenten kunnen kiezen uit voltijd-, deeltijd- en duale programma’s, afhankelijk van hun behoeften. De hogeschool biedt ook een aantal internationale programma’s aan, waardoor studenten de mogelijkheid hebben om internationale ervaring op te doen en andere culturen te leren kennen.

Docenten

Hogeschool Rotterdam Museumpark is trots op de kwaliteit van de docenten die lesgeven aan de hogeschool. Het docententeam bestaat uit hooggekwalificeerde professionals die hun kennis en expertise gebruiken om studenten te begeleiden en te inspireren. Docenten stimuleren de ontwikkeling van vaardigheden die relevant zijn voor de arbeidsmarkt en ondersteunen studenten bij het opbouwen van een netwerk van relaties in de industrie.

De carrièreservice van de hogeschool biedt studenten ook ondersteuning bij hun carrièreontwikkeling. Het team adviseert studenten bij het vinden van stageplaatsen en banen, en organiseert verschillende carrièregerichte evenementen zoals loopbaanbeurzen en netwerksessies.

FAQ’s

Wat zijn de toelatingsvoorwaarden voor een hogeschool?

De toelatingsvoorwaarden verschillen per programma en universiteit. Over het algemeen moeten studenten echter een diploma van de middelbare school hebben en slagen voor een toelatingsexamen of beoordelingsproces. Daarnaast kan er ook gevraagd worden om aanvullende documentatie, zoals cijferlijsten en motivatiebrieven.

Wat is het inschrijfproces voor een hogeschool?

Het inschrijfproces verschilt per universiteit en programma, maar over het algemeen moet je de officiële aanmeldingsprocedure volgen. Dit omvat meestal het indienen van een aanvraagformulier en bijbehorende documenten, zoals een transcript van records en taalvaardigheidscertificaten. Na het indienen van de aanvraag ontvangen studenten doorgaans een bericht of ze toegelaten zijn en wat de volgende stappen zijn.

Wat betekent het om een duaal programma te volgen?

Duaal studeren is een vorm van onderwijs die zowel praktijkervaring als theoretische kennis combineert. Studenten die een duaal programma volgen, werken meestal de helft van de tijd voor een bedrijf of organisatie en studeren de andere helft van de tijd. Dit biedt studenten een unieke kans om hun vaardigheden en kennis in de praktijk te brengen, terwijl ze nog steeds formele onderwijservaring opdoen.

Wat zijn de voordelen van een internationaal programma?

Het volgen van een internationaal programma biedt studenten de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen en andere culturen te leren kennen. Dit kan helpen bij het ontwikkelen van interculturele competenties en het versterken van taalvaardigheden. Bovendien bieden internationale programma’s vaak de mogelijkheid om te netwerken met internationale professionals en andere studenten. Dit kan nuttig zijn bij het vinden van een baan na het afstuderen of het nastreven van internationale carrièrekansen.

Wat is de beste manier om een stageplaats te vinden?

Er zijn verschillende manieren om een stageplaats te vinden, zoals via stagesites, -beurzen en vacaturesites. Het is ook mogelijk om zelf bedrijven te benaderen waar je graag zou willen stage lopen. Het is belangrijk om een duidelijk CV en motivatiebrief te hebben en professioneel te communiceren met potentiële werkgevers. Hogescholen bieden meestal ook ondersteuning bij het vinden van stageplaatsen en carrièreservices kunnen adviseren bij het creëren van een professioneel CV en sollicitatiebrief.

Conclusie

Hogeschool Rotterdam Museumpark is een gerenommeerde hogeschool in Rotterdam, Nederland, gevestigd in de buurt van inspirerende culturele bezienswaardigheden. Met een breed scala aan programma’s en een toegankelijke campusomgeving biedt de hogeschool studenten een solide basis voor het ontwikkelen van vaardigheden die relevant zijn voor de arbeidsmarkt. Docenten en personeel bieden ondersteuning en begeleiding bij elke stap van het academische traject, van toelating tot afstuderen.

openingstijden hogeschool rotterdam museumpark

Openingstijden Hogeschool Rotterdam Museumpark

Hogeschool Rotterdam heeft een prachtige locatie in het Museumpark in Rotterdam. Het gebouw, dat vroeger een ziekenhuis was, is omgetoverd tot een moderne universiteit met leslokalen, auditoriums en een bibliotheek. Het Museumpark is tevens de thuisbasis van verschillende culturele instellingen in Rotterdam, zoals Boijmans van Beuningen Museum, het Nederlands Architectuurinstituut en het Natuurhistorisch Museum Rotterdam.

Openingstijden Hogeschool Rotterdam Museumpark

De openingstijden van Hogeschool Rotterdam Museumpark variëren afhankelijk van de dag en het seizoen. Hieronder vindt u de actuele openingstijden:

Maandag: 08:00 uur tot 22:00 uur
Dinsdag: 08:00 uur tot 22:00 uur
Woensdag: 08:00 uur tot 22:00 uur
Donderdag: 08:00 uur tot 22:00 uur
Vrijdag: 08:00 uur tot 18:00 uur

In de weekenden is het gebouw gesloten, tenzij er specifieke evenementen of activiteiten plaatsvinden dat weekend. Ook zijn er aangepaste openingstijden tijdens feestdagen, zoals Kerstmis, Nieuwjaarsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren. Deze openingstijden zullen van tevoren worden gecommuniceerd met medewerkers en studenten.

Het is belangrijk op te merken dat elke afdeling van Hogeschool Rotterdam zijn eigen openingstijden kan hebben. Bijvoorbeeld, de bibliotheek kan op sommige dagen eerder of later openen dan het gebouw zelf. Studenten wordt aangeraden om de openingstijden van elke afdeling te controleren voordat ze naar de campus komen.

Faciliteiten

Hogeschool Rotterdam Museumpark biedt studenten en medewerkers een breed scala aan faciliteiten en voorzieningen. Hier zijn er een aantal:

• Bibliotheek: De bibliotheek van Hogeschool Rotterdam Museumpark heeft een uitgebreide collectie boeken, tijdschriften, e-books en andere bronnen die relevant en nuttig zijn voor studenten en medewerkers. Er zijn ook studieplekken en computerwerkplekken beschikbaar.
• Auditoriums: Het gebouw heeft verschillende grote auditoriums die worden gebruikt voor lezingen, presentaties en andere evenementen.
• Kantine: Er is een kantine in het gebouw waar studenten en medewerkers eten en drinken kunnen kopen. Er zijn ook andere eetgelegenheden in de buurt.
• Werkruimtes: Er zijn verschillende werkruimtes beschikbaar voor studenten en medewerkers die een rustige plek nodig hebben om te werken of te studeren.

Veelgestelde vragen

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over Openingstijden Hogeschool Rotterdam Museumpark:

1. Waar kan ik informatie vinden over de openingstijden van specifieke afdelingen van Hogeschool Rotterdam?

Elke afdeling van Hogeschool Rotterdam heeft zijn eigen openingstijden. Studenten kunnen de openingstijden van elke afdeling vinden op de website van Hogeschool Rotterdam of door contact op te nemen met de betreffende afdeling.

2. Kan ik buiten de openingstijden in het gebouw blijven om te studeren of te werken?

Nee, het gebouw is alleen geopend tijdens de openingstijden die hierboven zijn vermeld. Studenten en medewerkers worden vriendelijk verzocht om tijdig het gebouw te verlaten wanneer het sluit.

3. Zijn er studieplekken beschikbaar in het gebouw?

Ja, er zijn verschillende studieplekken beschikbaar in de bibliotheek en andere delen van het gebouw.

4. Is er een parkeerplaats bij Hogeschool Rotterdam Museumpark?

Nee, er is geen parkeerplaats bij Hogeschool Rotterdam Museumpark. Er zijn echter verschillende parkeergarages in de buurt waar studenten en medewerkers hun auto kunnen parkeren.

5. Is er een garderobe beschikbaar in het gebouw?

Ja, er is een garderobe beschikbaar in het gebouw waar studenten en medewerkers hun jassen en tassen kunnen opbergen.

Conclusie

De openingstijden van Hogeschool Rotterdam Museumpark variëren afhankelijk van de dag en het seizoen. Het gebouw is geopend van maandag tot en met vrijdag, en is in het weekend gesloten. Elke afdeling van Hogeschool Rotterdam heeft eigen openingstijden, dus het is raadzaam om de openingstijden van elke afdeling te controleren voordat je naar het gebouw komt. Hogeschool Rotterdam Museumpark biedt een breed scala aan faciliteiten en voorzieningen, waaronder een bibliotheek, auditoriums, een kantine en werkruimtes. Studenten en medewerkers worden aangemoedigd om deze faciliteiten te gebruiken tijdens hun tijd op de campus. Voor meer informatie over openingstijden en faciliteiten, kunnen studenten de website van Hogeschool Rotterdam raadplegen of contact opnemen met de betreffende afdeling.

Images related to the topic burgemeester s jacobplein 1 3015 ca rotterdam

Woningen, drijvend park en strand: zo ziet de Rijnhaven er straks uit
Woningen, drijvend park en strand: zo ziet de Rijnhaven er straks uit

Article link: burgemeester s jacobplein 1 3015 ca rotterdam.

Learn more about the topic burgemeester s jacobplein 1 3015 ca rotterdam.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận