Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel: Ontdek de opkomende buurt – Klik hier!

  • 14/05/2023

burgemeester schalijlaan capelle aan den ijssel

Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel: Een overzicht

1. Wat is Burgemeester Schalijlaan en waar bevindt het zich in Capelle aan den IJssel?
Burgemeester Schalijlaan is een straat in de stad Capelle aan den IJssel, in de provincie Zuid-Holland. De straat is vernoemd naar Gerard Schalij, die van 1935 tot 1963 burgemeester van Capelle aan den IJssel was. De Burgemeester Schalijlaan loopt door de wijk Middelwatering, van het station Capelle-Schollevaar tot aan de Algerabrug over de Nieuwe Maas.

2. Geschiedenis van Burgemeester Schalijlaan en zijn naamgeving.
De naam van de straat is gekozen ter ere van Gerard Schalij, die een belangrijke rol heeft gespeeld in de groei en ontwikkeling van Capelle aan den IJssel. In de jaren ‘60 en ‘70 werd de straat aangelegd als onderdeel van een groter uitbreidingsplan van de stad. Sindsdien is Burgemeester Schalijlaan uitgegroeid tot een belangrijke verkeersader in de stad.

3. Kenmerken van Burgemeester Schalijlaan, zoals de bebouwing en het groen.
Burgemeester Schalijlaan is een lange straat die door verschillende wijken van Capelle aan den IJssel loopt. Het grootste deel van de bebouwing bestaat uit eengezinswoningen en appartementencomplexen. Veel van deze woningen zijn gebouwd in de jaren ‘60 en ‘70, toen de stad snel groeide. Naast de bebouwing is er ook veel groen te vinden langs de straat. Zo loopt de Burgemeester Schalijlaan langs het Schollebos, een groot park dat populair is onder wandelaars en joggers.

4. Populaire voorzieningen en attracties in de buurt van Burgemeester Schalijlaan.
In de buurt van Burgemeester Schalijlaan zijn verschillende populaire voorzieningen en attracties te vinden. Zo ligt winkelcentrum De Terp op loopafstand van de straat, waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er verschillende restaurants en cafés te vinden in de buurt van Burgemeester Schalijlaan. Ook het Schollebos, dat naast Burgemeester Schalijlaan ligt, is een populaire attractie in de stad. Hier kun je heerlijk wandelen, picknicken en sporten.

5. Winkelen in de omgeving: winkelcentrum de Terp en andere opties.
Winkelcentrum De Terp is het grootste winkelcentrum in Capelle aan den IJssel en ligt op loopafstand van Burgemeester Schalijlaan. Hier vind je een grote verscheidenheid aan winkels, waaronder supermarkten, kledingwinkels, drogisterijen en elektronicazaken. Daarnaast zijn er ook veel winkels te vinden in het centrum van Capelle aan den IJssel, dat op fietsafstand ligt van Burgemeester Schalijlaan. Hier vind je onder andere de HEMA, Kruidvat, en verschillende kledingwinkels.

6. Vervoersvoorzieningen en bereikbaarheid van Burgemeester Schalijlaan.
Burgemeester Schalijlaan is goed bereikbaar met de auto, en er zijn voldoende parkeerplaatsen rond de straat. Ook met het openbaar vervoer is de straat gemakkelijk te bereiken. Station Capelle-Schollevaar ligt aan de Burgemeester Schalijlaan, en vanaf hier kun je met de trein rechtstreeks naar Rotterdam reizen. Daarnaast rijden er verschillende buslijnen door de straat.

7. Scholen en onderwijsmogelijkheden voor leerlingen in de buurt van Burgemeester Schalijlaan.
Er zijn verschillende scholen in de buurt van Burgemeester Schalijlaan, waaronder basisschool de Horizon en het Comenius College. Daarnaast zijn er ook verschillende kinderopvangcentra en peuterspeelzalen in de buurt. Voor studenten is de Hogeschool Rotterdam goed bereikbaar vanaf Burgemeester Schalijlaan.

8. Gezondheidszorg: ziekenhuizen, tandartsen en huisartsenpraktijken in de omgeving.
Er zijn verschillende gezondheidsvoorzieningen te vinden in de buurt van Burgemeester Schalijlaan. Zo is er het Isala ziekenhuis in de buurt van de straat, waar je terecht kunt voor poliklinische behandelingen en kleine operaties. Daarnaast zijn er verschillende huisartsenpraktijken en tandartsen in de buurt.

9. Wonen in Burgemeester Schalijlaan: Huur- en koopwoningen, huizenprijzen, vastgoedontwikkelingen en meer.
Burgemeester Schalijlaan is een populaire wijk om te wonen, vanwege de centrale ligging en de nabijheid van verschillende voorzieningen en attracties. Er zijn zowel huur- als koopwoningen te vinden in de buurt van de straat, in verschillende prijsklassen. De gemiddelde huizenprijs in Capelle aan den IJssel ligt iets lager dan in de nabijgelegen stad Rotterdam. Er zijn echter wel veel vastgoedontwikkelingen gaande in de buurt van Burgemeester Schalijlaan en in de rest van de stad, waardoor de huizenprijzen naar verwachting zullen stijgen de komende jaren.

Burgemeester Schalijlaan 2 Capelle aan den IJssel, Burgemeester Schalijlaan afgesloten, Burgemeester Schalijlaan 70, Burgemeester Schalijlaan 26 Capelle aan den IJssel, Burgemeester Schalijlaan 28 Capelle aan den IJssel, Burgemeester Schalijlaan 64 Capelle aan den IJssel, brand Capelle aan den IJssel, Burgemeester Schalijlaan 36 Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel.

– Burgemeester Schalijlaan 2 Capelle aan den IJssel: Dit adres bevindt zich vlakbij winkelcentrum De Terp en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
– Burgemeester Schalijlaan afgesloten: Het kan voorkomen dat de straat tijdelijk afgesloten is vanwege werkzaamheden of evenementen. In dat geval wordt er vaak een omleiding aangegeven.
– Burgemeester Schalijlaan 70: Dit adres ligt in de buurt van het Schollebos en op loopafstand van het station Capelle-Schollevaar.
– Burgemeester Schalijlaan 26 Capelle aan den IJssel: Dit adres bevindt zich in de wijk Oostgaarde, vlakbij het Comenius College.
– Burgemeester Schalijlaan 28 Capelle aan den IJssel: Dit adres ligt vlakbij het station Capelle-Schollevaar en winkelcentrum De Terp.
– Burgemeester Schalijlaan 64 Capelle aan den IJssel: Dit adres bevindt zich in de wijk Middelwatering, vlakbij het Schollebos.
– Brand Capelle aan den IJssel: In januari 2021 heeft er een grote brand gewoed in een flat aan de Kanaalweg Noord-West, vlakbij Burgemeester Schalijlaan. De brand veroorzaakte veel schade, maar er vielen geen gewonden.
– Burgemeester Schalijlaan 36 Capelle aan den IJssel: Dit adres bevindt zich in de wijk Middelwatering, vlakbij het Schollebos en winkelcentrum De Terp.

FAQs

1. Is Burgemeester Schalijlaan een drukke straat?
Ja, Burgemeester Schalijlaan is een belangrijke verkeersader in Capelle aan den IJssel en kan dus druk zijn tijdens de spitsuren.

2. Zijn er voldoende parkeerplaatsen rond Burgemeester Schalijlaan?
Ja, er zijn voldoende parkeerplaatsen te vinden in de buurt van Burgemeester Schalijlaan.

3. Welke voorzieningen zijn er te vinden in de buurt van Burgemeester Schalijlaan?
In de buurt van Burgemeester Schalijlaan zijn verschillende voorzieningen te vinden, waaronder winkels, restaurants, scholen en gezondheidsvoorzieningen.

4. Zijn er ook huurwoningen te vinden in de buurt van Burgemeester Schalijlaan?
Ja, er zijn zowel huur- als koopwoningen te vinden in de buurt van Burgemeester Schalijlaan.

5. Is Burgemeester Schalijlaan afgesloten vanwege werkzaamheden?
Het kan voorkomen dat de straat tijdelijk afgesloten is vanwege werkzaamheden of evenementen. In dat geval wordt er vaak een omleiding aangegeven.

Keywords searched by users: burgemeester schalijlaan capelle aan den ijssel burgemeester schalijlaan 2 capelle aan den ijssel, burgemeester schalijlaan afgesloten, burgemeester schalijlaan 70, burgemeester schalijlaan 26 capelle aan den ijssel, burgemeester schalijlaan 28 capelle aan den ijssel, burgemeester schalijlaan 64 capelle aan den ijssel, brand capelle aan den ijssel, burgemeester schalijlaan 36

Categories: Top 100 burgemeester schalijlaan capelle aan den ijssel

NL-Alert voor zeer grote brand in bedrijfspand Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel

See more here: vietty.com

burgemeester schalijlaan 2 capelle aan den ijssel

De Burgemeester Schalijlaan 2 in Capelle aan den IJssel is een van de meest gewilde straten in deze prachtige stad. De straat biedt een rustige en comfortabele omgeving voor haar bewoners. In dit artikel zullen we deze straat in detail bespreken en enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

Burgemeester Schalijlaan 2: Een overzicht

Burgemeester Schalijlaan 2 is gelegen in de wijk ‘s-Gravenland in Capelle aan den IJssel. Het is een van de belangrijkste straten van deze wijk en biedt een prachtige woonomgeving voor de bewoners. De huizen in deze straat zijn gebouwd in de jaren 70 en bieden ruime kamers en goed onderhouden tuinen. De buurt is erg rustig en biedt een perfecte omgeving voor gezinnen met kinderen.

De meeste huizen in deze straat hebben een oppervlakte van ongeveer 120 vierkante meter en bieden drie tot vier slaapkamers met twee badkamers. Sommige van deze huizen hebben ook een fitnessruimte en een sauna. De meeste huizen hebben een open haard, een tuin en een garage.

De straat ligt dicht bij het winkelcentrum “De Terp”, waar je alles vindt wat je nodig hebt. Er zijn veel winkels, supermarkten en restaurants in de buurt. De scholen en universiteiten zijn ook gemakkelijk bereikbaar vanuit deze straat.

Burgemeester Schalijlaan 2: Waarom zou je er willen wonen?

Er zijn veel redenen waarom mensen graag in Burgemeester Schalijlaan 2 willen wonen. Een van de belangrijkste redenen is de rustige omgeving. De straat biedt een perfecte omgeving voor gezinnen met kinderen. Er is weinig verkeer en de buurt is erg veilig.

Een ander voordeel van deze straat is de toegankelijkheid. Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De snelweg is slechts een paar minuten rijden en er zijn veel bus- en tramlijnen in de buurt.

De huizen in deze straat zijn van hoge kwaliteit en bieden veel ruimte. Ze zijn gebouwd in een tijdloze stijl en zijn goed onderhouden. De meeste huizen hebben een garage, een tuin en een open haard.

Burgemeester Schalijlaan 2: Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de gemiddelde huurprijzen in Burgemeester Schalijlaan 2?

De huurprijzen in deze straat liggen hoger dan het gemiddelde in Capelle aan den IJssel, vanwege de uitstekende locatie en de hoge kwaliteit van de huizen. De gemiddelde huurprijs is ongeveer € 1.750 per maand.

2. Is Burgemeester Schalijlaan 2 een veilige straat?

Ja, Burgemeester Schalijlaan 2 is een zeer veilige straat. Het is een rustige buurt met weinig verkeer en een laag criminaliteitscijfer.

3. Zijn er openbare voorzieningen in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 2?

Ja, er zijn veel openbare voorzieningen in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 2. Het winkelcentrum “De Terp” ligt op loopafstand en biedt alles wat je nodig hebt. Er zijn ook veel scholen en universiteiten in de buurt.

4. Wat is de gemiddelde oppervlakte van een huis in Burgemeester Schalijlaan 2?

De huizen in deze straat hebben doorgaans een oppervlakte van ongeveer 120 vierkante meter. Sommige van de huizen hebben een fitnessruimte en een sauna.

5. Is er parkeergelegenheid beschikbaar in Burgemeester Schalijlaan 2?

Ja, elk huis heeft een eigen garage en er is ook parkeergelegenheid op straat.

6. Zijn er goede restaurants in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 2?

Ja, er zijn veel goede restaurants in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 2. Het winkelcentrum “De Terp” biedt een breed scala aan restaurants en cafés.

7. Is het gemakkelijk om vanuit Burgemeester Schalijlaan 2 naar andere delen van de stad te reizen?

Ja, het is gemakkelijk om vanuit Burgemeester Schalijlaan 2 naar andere delen van de stad te reizen. De snelweg is slechts enkele minuten rijden en er zijn veel bus- en tramlijnen in de buurt.

Conclusie

Burgemeester Schalijlaan 2 is een van de meest gewilde straten in Capelle aan den IJssel. De straat biedt een rustige en comfortabele omgeving voor haar bewoners. De huizen in deze straat zijn gebouwd in de jaren 70 en bieden ruime kamers en goed onderhouden tuinen. De buurt is erg rustig en biedt een perfecte omgeving voor gezinnen met kinderen. Met een perfecte mix van toegankelijkheid en kwaliteit, is Burgemeester Schalijlaan 2 een zeer gewilde woonlocatie in Capelle aan den IJssel.

burgemeester schalijlaan afgesloten

De Burgemeester Schalijlaan in het Nederlandse dorp Berkel en Rodenrijs is afgesloten voor autoverkeer. De reden voor afsluiting van de weg is het uitvoeren van belangrijke wegwerkzaamheden.

Burgemeester Schalijlaan is een van de drukke straten in Berkel en Rodenrijs, die vaak door veel auto’s wordt gebruikt. Het is gelegen in het noordelijke deel van het dorp en loopt van de N209 tot aan de Noordeindseweg. Het doel van de werkzaamheden is om de weg te verbeteren en veiliger te maken voor het verkeer.

De werkzaamheden begonnen in september 2020 en zullen waarschijnlijk tot eind 2021 duren. Tijdens deze periode is de Burgemeester Schalijlaan volledig afgesloten voor autoverkeer. Alleen fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van de weg.

Omleidingen zijn opgezet om ervoor te zorgen dat het verkeer toch gemakkelijk door het dorp kan bewegen. Bewoners en bedrijven in de betreffende gebieden hebben informatie ontvangen over de verschillende omleidingsroutes en alternatieve parkeerplaatsen in het dorp.

Omleidingsroutes en parkeerplaatsen

Er zijn verschillende omleidingsroutes die automobilisten kunnen nemen om hun bestemming in Berkel en Rodenrijs te bereiken. De omleidingen zijn duidelijk aangegeven met borden en wegwijzers.

De hoofdomleiding voor verkeer vanaf de N209 en de A12 is via de N471 naar de Anjerweg. Vanaf de Anjerweg is het mogelijk om toegang te krijgen tot de verschillende straten in Berkel en Rodenrijs.

Een andere omleidingsroute die beschikbaar is voor verkeer dat vanuit Rotterdam komt, is via de Hoekeindseweg. Via de Hoekeindseweg kunnen bestuurders gemakkelijk toegang krijgen tot de verschillende straten in het dorp.

Bewoners en bedrijven in Berkel en Rodenrijs hebben ook verschillende alternatieve parkeerplaatsen tot hun beschikking gesteld. De parkeerplaatsen bevinden zich op verschillende locaties aan de rand van het dorp en zijn duidelijk aangegeven met borden.

Waarom is de Burgemeester Schalijlaan afgesloten?

De Burgemeester Schalijlaan is afgesloten om belangrijke wegwerkzaamheden uit te voeren. De weg wordt verbeterd om de veiligheid van het verkeer te verbeteren en de doorstroming van het verkeer te bevorderen.

Een van de belangrijkste redenen voor de wegwerkzaamheden is om de verkeersveiligheid op de Burgemeester Schalijlaan te verbeteren. De weg wordt aangepast om de snelheid van het verkeer te verlagen en het fiets- en voetgangersverkeer meer ruimte te geven.

Daarnaast worden er nieuwe verkeerslichten geïnstalleerd om de doorstroming van het verkeer te verbeteren. Er worden ook nieuwe fietspaden aangelegd langs de weg om fietsers meer ruimte te geven.

De werkzaamheden omvatten ook de aanleg van nieuwe bomen en groenvoorzieningen om het uiterlijk van de weg te verbeteren.

Wat zijn de gevolgen voor bewoners en bedrijven?

De afsluiting van de Burgemeester Schalijlaan heeft verschillende gevolgen voor bewoners en bedrijven in Berkel en Rodenrijs.

Een van de grootste gevolgen is dat automobilisten niet meer over de Burgemeester Schalijlaan kunnen rijden. Dit kan leiden tot vertragingen en omleidingen voor mensen die door het dorp willen reizen.

Daarnaast kunnen de werkzaamheden leiden tot extra verkeer in andere straten in Berkel en Rodenrijs. Dit kan leiden tot verkeersopstoppingen en andere problemen op deze wegen.

Voor bewoners en bedrijven in de buurt van de Burgemeester Schalijlaan kan de afsluiting van de weg betekenen dat zij langer moeten rijden om hun bestemming te bereiken. Het kan ook leiden tot problemen bij het parkeren, omdat sommige parkeerplaatsen niet toegankelijk zijn tijdens de werkzaamheden.

FAQs

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen over de afsluiting van de Burgemeester Schalijlaan:

1. Wanneer begonnen de werkzaamheden aan de Burgemeester Schalijlaan?

De werkzaamheden begonnen in september 2020.

2. Wanneer worden de werkzaamheden voltooid?

De werkzaamheden zullen waarschijnlijk tot eind 2021 duren.

3. Waarom is de Burgemeester Schalijlaan afgesloten?

De weg is afgesloten om belangrijke wegwerkzaamheden uit te voeren, waaronder het verbeteren van de verkeersveiligheid, het aanleggen van nieuwe fietspaden en het verbeteren van de doorstroming van het verkeer.

4. Hoe kunnen automobilisten het dorp bereiken tijdens de afsluiting van de Burgemeester Schalijlaan?

Er zijn verschillende omleidingsroutes beschikbaar voor automobilisten om hun bestemming te bereiken. De routes zijn duidelijk aangegeven met borden en er zijn ook alternatieve parkeerplaatsen beschikbaar aan de rand van het dorp.

5. Welke gevolgen heeft de afsluiting van de Burgemeester Schalijlaan voor bewoners en bedrijven in Berkel en Rodenrijs?

De afsluiting van de weg kan leiden tot vertragingen en omleidingen voor automobilisten die door het dorp willen reizen. Het kan ook leiden tot extra verkeer in andere straten in Berkel en Rodenrijs en problemen met parkeren voor sommige bewoners en bedrijven.

Conclusie

De afsluiting van de Burgemeester Schalijlaan in Berkel en Rodenrijs is een belangrijk project dat tot doel heeft de weg te verbeteren en veiliger te maken voor het verkeer. Het project omvat verschillende werkzaamheden, waaronder het aanleggen van nieuwe fietspaden en het verbeteren van de doorstroming van het verkeer. Om automobilisten tegemoet te komen, zijn er verschillende omleidingsroutes en alternatieve parkeerplaatsen beschikbaar gesteld. De werkzaamheden zullen naar verwachting tot eind 2021 duren.

Images related to the topic burgemeester schalijlaan capelle aan den ijssel

NL-Alert voor zeer grote brand in bedrijfspand Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel
NL-Alert voor zeer grote brand in bedrijfspand Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel

Article link: burgemeester schalijlaan capelle aan den ijssel.

Learn more about the topic burgemeester schalijlaan capelle aan den ijssel.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận