Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel: Ontdek alles wat je moet weten over deze groene woonwijk! 🌳🏡

  • 14/05/2023

burgemeester schalijlaan in capelle aan den ijssel

Burgemeester Schalijlaan is een van de belangrijkste straten in Capelle aan den IJssel, een stad in de provincie Zuid-Holland. De straat begint bij de Algera-brug en loopt parallel aan de A16 snelweg, richting het oosten. De straat is vernoemd naar W.P. Schalij, die burgemeester van Capelle aan den IJssel was van 1969 tot 1975.

Ligging en geschiedenis van de Burgemeester Schalijlaan
De Burgemeester Schalijlaan is gelegen in het hart van Capelle aan den IJssel. Het is een belangrijke verbindingsweg tussen de stad en omliggende dorpen en steden. De straat loopt door een woonwijk en kruist diverse andere straten, waaronder de Slotlaan en de Abram van Rijckevorselweg.

De geschiedenis van de Burgemeester Schalijlaan gaat terug tot de jaren ’60, toen Capelle aan den IJssel begon te groeien als voorstad van Rotterdam. De straat werd aangelegd als onderdeel van een groter project om de infrastructuur van de stad te verbeteren. In de jaren ’70 en ’80 werd de straat verder ontwikkeld en kwamen er veel nieuwe woningen en bedrijven bij.

Woningen en huizen aan de Burgemeester Schalijlaan
De Burgemeester Schalijlaan heeft een gevarieerd aanbod van woningen en huizen. Aan de ene kant van de straat staan vrijstaande huizen en villa’s met grote tuinen, terwijl aan de andere kant van de straat rijtjeshuizen en appartementen te vinden zijn.

Er zijn diverse adressen aan de Burgemeester Schalijlaan waar men kan wonen, zoals Burgemeester Schalijlaan 2 Capelle aan den IJssel, Burgemeester Schalijlaan 64 Capelle aan den IJssel, Burgemeester Schalijlaan 28 Capelle aan den IJssel, Burgemeester Schalijlaan 26 Capelle aan den IJssel, en Burgemeester Schalijlaan 36 Capelle aan den IJssel.

Bedrijven en winkels aan de Burgemeester Schalijlaan
Naast woningen zijn er ook veel bedrijven en winkels te vinden op de Burgemeester Schalijlaan. Zo zijn er diverse supermarkten, kledingwinkels, bakkerijen en fastfoodketens te vinden.

Er zijn gevestigde bedrijven op de Burgemeester Schalijlaan zoals Jonker & Schut, MT logistics, en Tjaden, maar ook kleinere start-ups en ondernemers. Burgemeester Schalijlaan 70 is een belangrijk adres in de straat omdat zich hier het Gershwin Park bevindt, een groot en modern bedrijvencomplex.

Openbaar vervoer en bereikbaarheid van de Burgemeester Schalijlaan
De Burgemeester Schalijlaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijden diverse bussen die stoppen op de straat, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van Capelle aan den IJssel of naar omliggende steden te reizen.

Daarnaast is de Burgemeester Schalijlaan ook goed bereikbaar met de auto. De straat loopt parallel aan de A16 snelweg, waardoor het gemakkelijk is om naar Rotterdam of andere steden te rijden.

Veiligheid en criminaliteit op de Burgemeester Schalijlaan
De Burgemeester Schalijlaan staat bekend als een veilige straat, met weinig criminaliteit. Er zijn geen specifieke veiligheidsproblemen gemeld in de straat, maar net als in andere delen van de stad is het altijd belangrijk om waakzaam te zijn en preventieve maatregelen te nemen tegen diefstal en inbraak.

Onderwijsmogelijkheden en scholen nabij de Burgemeester Schalijlaan
Er zijn verschillende scholen in de buurt van de Burgemeester Schalijlaan. Zo is er bijvoorbeeld de Openbare basisschool De Catamaran, op de Burgemeester Schalijlaan 36. Verder is er de OBS West, de Dr. Schaepmanschool, en de CBS De Fontein in de omgeving te vinden.

Recreatie en groen op en rondom de Burgemeester Schalijlaan
Capelle aan den IJssel heeft niet veel grote parken, maar er zijn wel diverse groene gebieden waar men kan wandelen en ontspannen. Zo is er bijvoorbeeld het Schollebos, een groot park met bossen, weiden en vijvers.

Daarnaast zijn er ook diverse sportverenigingen, zoals de Capelse Tennis Vereniging, Capelle aan den IJssel Golf Club en de Zwembad de Blinkert in de buurt van de Burgemeester Schalijlaan te vinden.

Evenementen en activiteiten op en rondom de Burgemeester Schalijlaan
Er worden diverse evenementen en activiteiten georganiseerd in Capelle aan den IJssel, die zowel bewoners als bezoekers aantrekken. Zo is er bijvoorbeeld het Capelse Zomerfeest, een jaarlijks festival met live muziek, activiteiten en vuurwerk.

Daarnaast worden er ook veel kleinschalige activiteiten georganiseerd, zoals rommelmarkten en theateruitvoeringen. In de buurt van de Burgemeester Schalijlaan zijn veel winkels, horecagelegenheden en culturele instellingen te vinden.

Toekomstplannen en ontwikkelingen voor de Burgemeester Schalijlaan
Capelle aan den IJssel is nog steeds aan het groeien en de stad is voortdurend bezig met het verbeteren van de infrastructuur en voorzieningen. Er zijn diverse plannen voor verdere ontwikkelingen in de omgeving van de Burgemeester Schalijlaan.

Een van de belangrijkste projecten is de verbouwing van Gershwin Park, waarbij er meer bedrijven en woningen bij komen. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan plannen voor de herontwikkeling van het Schollebos, wat in de buurt van de Burgemeester Schalijlaan ligt.

Ervaringen en meningen van bewoners en bezoekers van de Burgemeester Schalijlaan
Bewoners en bezoekers van de Burgemeester Schalijlaan vinden over het algemeen dat het een fijne en rustige straat is, met goede voorzieningen en een gevarieerd aanbod van huizen en bedrijven.

Sommige bewoners merken op dat er veel verkeer door de straat gaat, vooral tijdens de spitsuren, waardoor het soms druk kan zijn. Ook wordt er soms geklaagd over geluidsoverlast van de snelweg of van evenementen in de buurt.

FAQs:

Wat is de Burgemeester Schalijlaan?
De Burgemeester Schalijlaan is een belangrijke straat in Capelle aan den IJssel, gelegen ten oosten van Rotterdam. De straat is vernoemd naar W.P. Schalij, die burgemeester van Capelle aan den IJssel was van 1969 tot 1975.

Welke huizen zijn er te vinden op de Burgemeester Schalijlaan?
Er zijn gevarieerde woningen te vinden op de Burgemeester Schalijlaan, zoals vrijstaande huizen en villa’s met grote tuinen, terwijl aan de andere kant van de straat rijtjeshuizen en appartementen te vinden zijn.

Wat zijn de bereikbaarheidsmogelijkheden voor en de Burgemeester Schalijlaan?
De Burgemeester Schalijlaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijden diverse bussen die stoppen op de straat, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van Capelle aan den IJssel of naar omliggende steden te reizen.

Wat is er te doen of te beleven in de omgeving van de Burgemeester Schalijlaan?
Capelle aan den IJssel heeft niet veel grote parken, maar er zijn wel diverse groene gebieden waar men kan wandelen en ontspannen. Zo is er bijvoorbeeld het Schollebos, een groot park met bossen, weiden en vijvers.

Daarnaast zijn er ook diverse sportverenigingen in de buurt van de Burgemeester Schalijlaan te vinden. Verder worden er ook veel activiteiten en evenementen georganiseerd in Capelle aan den IJssel.

Wat zijn de toekomstplannen voor de Burgemeester Schalijlaan?
Er zijn diverse plannen voor verdere ontwikkelingen in de omgeving van de Burgemeester Schalijlaan. Een van de belangrijkste projecten is de verbouwing van Gershwin Park, waarbij er meer bedrijven en woningen bij komen. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan plannen voor de herontwikkeling van het Schollebos, wat in de buurt van de Burgemeester Schalijlaan ligt.

Keywords searched by users: burgemeester schalijlaan in capelle aan den ijssel burgemeester schalijlaan 2 capelle aan den ijssel, burgemeester schalijlaan 64 capelle aan den ijssel, burgemeester schalijlaan 28 capelle aan den ijssel, burgemeester schalijlaan 26 capelle aan den ijssel, burgemeester schalijlaan afgesloten, burgemeester schalijlaan 70, brand capelle aan den ijssel, burgemeester schalijlaan 36

Categories: Top 34 burgemeester schalijlaan in capelle aan den ijssel

NL-Alert voor zeer grote brand in bedrijfspand Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel

See more here: vietty.com

burgemeester schalijlaan 2 capelle aan den ijssel

De Burgemeester Schalijlaan 2 in Capelle aan den IJssel is een locatie met veel geschiedenis, functies en bezienswaardigheden. Het gebouw heeft een prominente aanwezigheid op de Burgemeester Schalijlaan en is altijd een belangrijk onderdeel geweest van het Capelse stadscentrum.

Geschiedenis

Het gebouw dateert oorspronkelijk uit de jaren 60 en was toen een kantoorpand voor een grote, landelijke onderneming. Het gebouw werd later overgenomen door de gemeente Capelle aan den IJssel en werd een belangrijke locatie voor verschillende overheidsdiensten, waaronder het stadhuis. In de loop der jaren is het gebouw gerenoveerd en aangepast om aan de behoeften van de gemeenschap te voldoen.

Functies

Het gebouw van Burgemeester Schalijlaan 2 heeft vele functies die dienstverlening bieden aan de Capelse gemeenschap. Het is bijvoorbeeld de thuisbasis van het gemeentehuis van Capelle aan den IJssel. Dit houdt in dat het een centrale locatie is voor allerlei belangrijke overheidsdiensten, zoals burgerzaken, paspoortvernieuwingen en geboorte- en overlijdensregistratie.

Daarnaast biedt het gebouw onderdak aan verschillende afdelingen van het Sociaal Domein. Dit omvat alledaagse hulpmiddelen voor mensen die thuiszorg nodig hebben, evenals diensten voor mensen die extra hulp nodig hebben voor hun welzijn en gezondheid. Het gebouw biedt ook ruimte voor vergaderingen en evenementen, waardoor het een centrale locatie is voor de Capelse gemeenschap om samen te komen.

Bezienswaardigheden

Het gebouw van Burgemeester Schalijlaan 2 mag dan een functionele plaats zijn, maar er zijn toch enkele bezienswaardigheden te bewonderen. Allereerst is er het kenmerkende ontwerp van het gebouw, wat het tot een van de meest herkenbare gebouwen in Capelle aan den IJssel maakt. Het gebouw is recentelijk gerenoveerd en van deze kans is gebruik gemaakt om het prachtige karakter van het oorspronkelijke ontwerp in ere te herstellen.

Een andere bijzondere bezienswaardigheid op deze locatie is het bijbehorende park. Direct naast het gebouw ligt het Schollebos. Dit mooie, rustige en groene park is de perfecte plek om even te ontspannen na het doen van een administratieve taak bij de gemeente. Het park is populair onder Capellenaren en wordt gebruikt voor allerlei recreatieve activiteiten en evenementen.

FAQs:

1. Kan ik een afspraak maken voor het vernieuwen van mijn paspoort op de locatie van Burgemeester Schalijlaan 2?

Ja, u kunt een afspraak maken via de website van de gemeente Capelle aan den IJssel. Hier vindt u alle informatie over de vereiste documenten en de benodigde stappen om uw paspoort te vernieuwen.

2. Kan ik mijn parkeerkaart voor gehandicapten op deze locatie laten vernieuwen?

Ja, op deze locatie is een balie voor burgerservicetaken aanwezig waar u terecht kunt voor het vernieuwen van uw parkeerkaart voor gehandicapten.

3. Is het Schollebos toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Ja, er zijn speciale paden aangelegd voor rolstoelgebruikers en daarnaast is het park toegankelijk gemaakt voor minder mobiele mensen. Er zijn douches en toiletten aanwezig voor gehandicapten en er zijn ook banken waarop mensen even kunnen rusten.

4. Kan ik vergaderruimte huren in het gebouw van Burgemeester Schalijlaan 2?

Ja, het gebouw biedt verschillende vergaderruimtes voor zowel kleine als grote bijeenkomsten. Neem contact op met de locatie voor meer informatie over de tarieven, beschikbaarheid en de faciliteiten.

burgemeester schalijlaan 64 capelle aan den ijssel

Burgemeester Schalijlaan 64 in Capelle aan den IJssel is een prachtige locatie. Het is een rustige, groene omgeving waar iedereen tot rust kan komen. Het gebied is geweldig voor mensen die op zoek zijn naar een vriendelijke en familiale sfeer. Gereputeerde openbare scholen in de buurt maken van het gebied een favoriet bij gezinnen met kinderen. Het is gunstig gelegen dicht bij de stad, winkels, en gezellige restaurants. Het is een prachtige locatie voor jongere mensen die van het leven willen genieten.

Er zijn vele prachtige huizen te vinden in Burgemeester Schalijlaan 64. De meeste huizen bevinden zich in prachtige traditionele en eigentijdse stijlen. Het voetpad dat rond het gebied loopt, biedt een veilige wandeling voor iedereen. Het verkeer is niet te druk waardoor men zich gemakkelijk kan verplaatsen met de fiets of te voet.

Het gebied is erg veilig. Er zijn slingerende weggetjes die voorzien zijn van snelheidsbeperkingen en stopborden. Dit maakt het voor iedereen veilig om te wandelen en te fietsen. De buurt heeft ook een efficiënte straatverlichting en duidelijke bewegwijzering. Dit biedt extra veiligheid voor de buurtbewoners.

In de omgeving van Burgemeester Schalijlaan 64 zijn fantastische openbare parken en natuurreservaten te vinden. Het Hitland is een groot natuurgebied dat ideaal is voor lange wandelingen met de hond, of om te genieten van de natuur. Er zijn ook verschillende visvijvers en golfclubs in de buurt voor degenen die hun tijd graag doorbrengen op een meer ontspannen manier.

FAQs

Q. Wat zijn de gemiddelde huurprijzen in Burgemeester Schalijlaan 64?

A. De huurprijzen in Burgemeester Schalijlaan 64 variëren afhankelijk van verschillende factoren. Gemiddeld ligt de huurprijs rond de € 1.500.

Q. Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 64?

A. Er zijn verschillende voorzieningen beschikbaar in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 64, waaronder openbare parken, supermarkten, banken, restaurants, openbaar vervoer en basis- en middelbare scholen.

Q. Hoe reis ik van Burgemeester Schalijlaan 64 naar Rotterdam Centraal?

A. Reizen van Burgemeester Schalijlaan 64 naar Rotterdam Centraal is erg eenvoudig. Er zijn verschillende openbaar vervoeropties beschikbaar, waaronder bussen en treinen. De reistijd bedraagt ongeveer 30 minuten.

Q. Is het gebied in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 64 veilig?

A. Ja, Burgemeester Schalijlaan 64 is een veilige buurt. Er zijn effectieve straatverlichting, snelheidsbeperkingen, en stopborden, die de buurtbewoners veiligheid bieden.

Q. Welke soorten huizen zijn beschikbaar in Burgemeester Schalijlaan 64?

A. Burgemeester Schalijlaan 64 heeft een breed scala aan huizen te bieden, waaronder traditionele en eigentijdse stijlen.

Q. Is er openbaar vervoer beschikbaar in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 64?

A. Ja, Burgemeester Schalijlaan 64 is zeer goed verbonden met uitstekende openbaar vervoeropties, zoals bussen en treinen.

Q. Kan ik van Burgemeester Schalijlaan 64 naar de dichtstbijzijnde supermarkt lopen?

A. Ja, er zijn verschillende supermarkten beschikbaar in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 64 binnen loopafstand van ongeveer 10-15 minuten.

Q. Zijn er scholen in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 64?

A. Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt van Burgemeester Schalijlaan 64, waaronder basisscholen en middelbare scholen.

Kortom, Burgemeester Schalijlaan 64 Capelle aan den IJssel is een geweldige plek om te wonen. Het biedt een perfecte plek om te wandelen, te fietsen en te genieten van de buitenlucht. Met veel voorzieningen in de buurt, zoals restaurants en supermarkten, is het een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijk leven. Het gebied is ook veilig, wat zich uit in de aanwezigheid van stopborden, snelheidsbeperkingen en bewegwijzering. Door alle voordelen die het biedt, is Burgemeester Schalijlaan 64 een wenselijke locatie om te wonen.

burgemeester schalijlaan 28 capelle aan den ijssel

Burgemeester Schalijlaan 28 in Capelle aan den Ijssel is a beautiful property located in the heart of the Netherlands. It is an excellent home for any family looking to enjoy peace, tranquility, and convenience all at the same time.

The property is located in an ideal location with easy access to major transportation routes and public transportation networks, making it easy to travel to other parts of the city. Burgemeester Schalijlaan 28 in Capelle aan den Ijssel is also located close to many schools, shopping centers, and restaurants, making it a great option for families with children or those who enjoy the convenience of having all amenities close at hand.

This seven-room apartment has a modern architectural style, with large glass windows that allow for plenty of natural light to enter. The interior of the apartment is spacious, which provides ample room for families to live comfortably.

The property comprises an open living and dining area, an adjacent kitchen with a breakfast bar and all modern appliances, three bedrooms, and two bathrooms. The master bedroom in this apartment is very spacious and comes with an en-suite bathroom that features both a shower and a bathtub.

The overall design is modern and sophisticated, with a neutral color palette that gives the home a feeling of airiness and lightness. The clean lines create a seamless flow throughout the apartment, making it easy to move from one room to the next. The apartment is also fully air-conditioned for maximum comfort during the hot summers.

Overall, Burgemeester Schalijlaan 28 in Capelle aan den Ijssel, offers a combination of modernity, elegance, and convenient living. The attention to detail, both inside and out, is impressive, and the location is ideal for families who value easy access to all the amenities the city has to offer.

FAQs

1. What are the transportation options in the area?

Burgemeester Schalijlaan 28 in Capelle aan den Ijssel is located close to major transportation routes. It is easily accessible by car, and there is ample on-street parking available. The property is also located close to public transportation networks, making it easy to travel to other parts of the city.

2. What amenities are close by?

This property is located close to many schools, shopping centers, and restaurants, making it a great option for families with children or those who enjoy the convenience of having all amenities close at hand.

3. Can the apartment be furnished?

Burgemeester Schalijlaan 28 in Capelle aan den Ijssel is an unfurnished apartment that offers a blank canvas for you to decorate and style according to your preferences. However, it is possible to negotiate for the apartment to come furnished, depending on your leasing agreement.

4. How many bedrooms and bathrooms does the apartment have?

This seven-room apartment has three bedrooms and two bathrooms. The master bedroom in this apartment is very spacious and comes with an en-suite bathroom that features both a shower and a bathtub.

5. Is the apartment fully air-conditioned?

Yes, the apartment is fully air-conditioned, which guarantees maximum comfort during hot summer days.

6. What is the overall design and style of the apartment?

The apartment features a modern and sophisticated architectural style, with a neutral color palette that gives the home a feeling of airiness and lightness. The clean lines create a seamless flow throughout the apartment, making it easy to move from one room to the next.

7. Are there any outdoor spaces for residents to enjoy?

Unfortunately, Burgemeester Schalijlaan 28 in Capelle aan den Ijssel does not come with any outdoor spaces. However, the location of the property is ideal for those who enjoy the outdoors, as there are many parks and natural reserves nearby.

8. What is the rental fee for the apartment?

The rental fee for Burgemeester Schalijlaan 28 in Capelle aan den Ijssel varies depending on several factors, such as the length of stay, whether the apartment will be furnished or not, and other variables. It is recommended to contact the property’s rental managers to get a more accurate quote.

In conclusion, Burgemeester Schalijlaan 28 in Capelle aan den Ijssel is an excellent option for families who are looking for a modern, stylish, and convenient home to live in. The apartment is located close to all the amenities one needs to live comfortably (shopping centers, restaurants, schools), and it is easily accessible by major transportation routes. The interior of the apartment is spacious, and the attention to detail in design and functionality is truly impressive. Contact the rental managers today to book a viewing and take the first step towards your dream home in the heart of the Netherlands.

Images related to the topic burgemeester schalijlaan in capelle aan den ijssel

NL-Alert voor zeer grote brand in bedrijfspand Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel
NL-Alert voor zeer grote brand in bedrijfspand Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel

Article link: burgemeester schalijlaan in capelle aan den ijssel.

Learn more about the topic burgemeester schalijlaan in capelle aan den ijssel.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận