Bezoek Burgemeester Smeetsweg 1 in Zoeterwoude – Ontdek het verborgen juweel van Zuid-Holland!

  • 14/05/2023

burgemeester smeetsweg 1 2382 ph zoeterwoude

Locatiebeschrijving Burgemeester Smeetsweg 1 in Zoeterwoude

De Burgemeester Smeetsweg 1 bevindt zich in de Nederlandse gemeente Zoeterwoude, in de provincie Zuid-Holland. Zoeterwoude is een relatief kleine gemeente met ongeveer 10.000 inwoners, gelegen ten noordwesten van Leiden. Deze locatie is goed bereikbaar via de A4 en de N11, die beide langs Zoeterwoude lopen. Bovendien is Zoeterwoude gunstig gelegen ten opzichte van andere steden in de Randstad, zoals Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

De Burgemeester Smeetsweg 1 is een belangrijke weg die dwars door Zoeterwoude loopt. Aan deze weg bevinden zich verschillende wooncomplexen en bedrijfspanden, waaronder het Europees hoofdkantoor van bierbrouwerij Heineken.

Geschiedenis van Burgermeester Smeetsweg 1 en omgeving

De Burgemeester Smeetsweg is genoemd naar de voormalige burgemeester van Zoeterwoude, W.J.M. Smeets. Deze weg is ontstaan nadat in de periode tussen 1930 en 1960 nieuwe woonwijken werden gebouwd aan de rand van Zoeterwoude. De Burgemeester Smeetsweg was toen nog een rustige plattelandsweg, die voornamelijk werd gebruikt door landbouwers.

In de jaren 70 en 80 veranderde de omgeving drastisch toen bedrijven als Heineken en Nutricia zich in Zoeterwoude vestigden. Hierdoor ontstond er steeds meer werkgelegenheid en groeide het aantal inwoners van Zoeterwoude snel. De Burgemeester Smeetsweg werd steeds belangrijker als verkeersader en werd geleidelijk aan omgebouwd tot een belangrijke doorgaande weg.

Woongemeenschappen en Vastgoed op Burgermeester Smeetsweg 1

Op de Burgemeester Smeetsweg 1 bevindt zich voornamelijk bedrijfsmatig vastgoed, waaronder het Europese hoofdkantoor van Heineken. Naast dit pand staan er nog enkele andere bedrijfspanden aan deze weg, zoals de vestiging van TNO en de Van Lanschot Bankiers.

Direct naast de Burgemeester Smeetsweg bevinden zich enkele wooncomplexen. Zo staat er aan de rand van Zoeterwoude het appartementencomplex ‘De Zoete Oase’, met 58 luxe appartementen met een prachtig uitzicht over de polder. Bovendien bevindt zich aan de Oude Rijndijk, slechts enkele honderden meters van de Burgemeester Smeetsweg, het appartementencomplex ‘De Oude Tramhalte’, met 47 eigentijdse woningen.

Voorzieningen rondom Burgermeester Smeetsweg 1

De Burgemeester Smeetsweg 1 ligt nabij het centrum van Zoeterwoude. Hier bevinden zich enkele supermarkten en speciaalzaken, waaronder een drogisterij en een bakkerij. Voor uitgebreid winkelen kunnen bewoners van Zoeterwoude terecht in het nabijgelegen winkelcentrum ‘De Hoge Akker’ in Leiden, op slechts 10 minuten rijden met de auto.

Op loopafstand van de Burgemeester Smeetsweg bevindt zich een sportcomplex met verschillende sportfaciliteiten. Zo kunnen bewoners hier terecht voor voetbal, tennis en fitness. Ook heeft Zoeterwoude zijn eigen zwembad, gelegen aan de rand van de gemeente.

Winkels en winkelcentrum in de buurt van Burgemeester Smeetsweg 1

Zoals eerder genoemd, is het winkelcentrum ‘De Hoge Akker’ in Leiden het dichtstbijzijnde grote winkelcentrum. Hier kunnen bezoekers terecht voor een breed scala aan winkels. Zo zijn er diverse kledingwinkels, schoenenwinkels, elektronicazaken en boekwinkels, evenals supermarkten en drogisterijen. Ook zijn er verschillende horecagelegenheden te vinden in het winkelcentrum.

Daarnaast bevindt zich in het centrum van Zoeterwoude een kleine supermarkt en verschillende andere speciaalzaken. Voor een groter aanbod aan winkels kunnen bewoners van Zoeterwoude uitwijken naar het nabijgelegen Leiden of andere grote steden in de Randstad.

Recreatieve mogelijkheden op en rond Burgemeester Smeetsweg 1

Direct naast de Burgemeester Smeetsweg bevindt zich een groot sportcomplex. Hier zijn diverse sportfaciliteiten te vinden, zoals voetbalvelden, tennisbanen en fitnessruimtes. Daarnaast ligt het zwembad van Zoeterwoude op korte afstand van deze locatie.

De omgeving van Zoeterwoude is ook zeer geschikt voor recreatieve activiteiten. Zo ligt recreatiegebied Vlietland op slechts enkele kilometers afstand van de Burgemeester Smeetsweg. Hier kunnen bezoekers terecht voor diverse watersporten, zoals surfen en kanoën. Ook zijn er verschillende wandel- en fietsroutes uitgestippeld in de omgeving van Zoeterwoude.

Toegankelijkheid en openbaar vervoer vandaag de dag in de omgeving van Burgemeester Smeetsweg 1

De Burgemeester Smeetsweg is goed bereikbaar met de auto en ligt dichtbij de A4 en de N11. Ook zijn er verschillende buslijnen die Zoeterwoude verbinden met andere steden in de omgeving. Zo kunnen reizigers met buslijn 6 rechtstreeks naar het centrum van Leiden reizen.

Daarnaast bevindt zich op loopafstand van de Burgemeester Smeetsweg het station Zoeterwoude-Rijndijk. Hier stoppen sprinters richting Leiden, Den Haag en Rotterdam. Dit station ligt op enkele minuten loopafstand van de Burgemeester Smeetsweg en is daarom ook goed bereikbaar voor bewoners en bezoekers van deze locatie.

FAQs

Wat is het telefoonnummer van Heineken Zoeterwoude?
Het telefoonnummer van het Europese hoofdkantoor van Heineken is +31 71 545 9780.

Wat is het telefoonnummer van het Heineken hoofdkantoor?
Het telefoonnummer van het internationale hoofdkantoor van Heineken is +31 20 523 9239.

Hoe kan ik contact opnemen met Heineken voor de horeca?
Voor vragen of opmerkingen over de horeca kan contact worden opgenomen met Heineken via het telefoonnummer +31 20 523 9239 of via het contactformulier op de website van Heineken.

Wat is het telefoonnummer van Heineken Leiden?
Er is geen specifiek telefoonnummer voor Heineken in Leiden beschikbaar. Het dichtstbijzijnde kantoor van Heineken bevindt zich in Zoeterwoude.

Wat is het telefoonnummer van de Heineken klantenservice?
Het telefoonnummer van de Heineken klantenservice is +31 20 523 9239.

Waar bevindt zich het kantoor van Heineken in Leiden?
Heineken heeft geen kantoor in Leiden, maar het Europese hoofdkantoor bevindt zich op de Burgemeester Smeetsweg 1 in Zoeterwoude, op een paar kilometer afstand van Leiden.

Wat is het telefoonnummer van de technische dienst van Heineken?
Het telefoonnummer van de technische dienst van Heineken is +31 71 545 9780.

Keywords searched by users: burgemeester smeetsweg 1 2382 ph zoeterwoude telefoonnummer heineken zoeterwoude, heineken telefoonnummer, heineken hoofdkantoor telefoonnummer, heineken contact horeca, heineken leiden telefoonnummer, heineken klantenservice telefoonnummer, heineken kantoor leiden, heineken technische dienst telefoonnummer

Categories: Top 62 burgemeester smeetsweg 1 2382 ph zoeterwoude

College van burgemeester en wethouders | Burgemeester René Verhulst

See more here: vietty.com

telefoonnummer heineken zoeterwoude

Telefoonnummer Heineken Zoeterwoude in Nederlands

Heineken is een Amsterdamse multinational met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1864. Het bedrijf, bekend van het iconische groene bierflesje, is tegenwoordig een van de grootste bierproducenten ter wereld en heeft vestigingen in meer dan 70 landen. Een van de belangrijkste productievestigingen van Heineken bevindt zich in Zoeterwoude, een gemeente in Zuid-Holland, Nederland.

Als u op zoek bent naar het telefoonnummer van Heineken Zoeterwoude, dan hebben wij goed nieuws: we hebben het voor u gevonden! In dit artikel delen we het telefoonnummer van Heineken Zoeterwoude en enkele veelgestelde vragen over het bedrijf.

Telefoonnummer Heineken Zoeterwoude

Het telefoonnummer van Heineken Zoeterwoude is: +31 71 545 6111. Dit is het algemene telefoonnummer van de vestiging. Als u contact wilt opnemen met een specifieke afdeling, kunt u het beste het nummer van die afdeling zoeken op de website van Heineken.

Veelgestelde vragen over Heineken Zoeterwoude

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over Heineken Zoeterwoude:

Wat doet Heineken Zoeterwoude?

Heineken Zoeterwoude is een van de belangrijkste productievestigingen van Heineken. Hier wordt bier gebrouwen en verpakt voor binnenlandse en exportmarkten. Jaarlijks worden er miljoenen hectoliters bier geproduceerd in Zoeterwoude.

Hoe groot is Heineken Zoeterwoude?

Heineken Zoeterwoude is de grootste brouwerij van Heineken ter wereld. Het productieproces van Heineken Zoeterwoude omvat de hele brouwerijketen: van grondstoffen zoals gerst en hop tot het brouwen, gisten en de distributie van het bier naar de consument.

Hoeveel mensen werken er bij Heineken Zoeterwoude?

Heineken Zoeterwoude heeft ongeveer 2.000 medewerkers in dienst. Hierbij gaat het om een mix van ondersteunende functies zoals administratie en logistiek en werkzaamheden in de brouwerij zelf, zoals brouwers en verpakkingsmedewerkers.

Biedt Heineken Zoeterwoude rondleidingen aan?

Ja, het is mogelijk om een rondleiding te boeken bij Heineken Zoeterwoude. Tijdens deze rondleiding krijgt u een kijkje achter de schermen van de brouwerij en leert u meer over het productieproces van het bier. U kunt een rondleiding boeken via de website van Heineken.

Kan ik Heineken-producten kopen bij Heineken Zoeterwoude?

Nee, Heineken Zoeterwoude heeft geen winkel waar u Heineken-producten kunt kopen. Wel kunt u in de omgeving van Zoeterwoude bij diverse supermarkten en drankspeciaalzaken terecht voor Heineken-producten.

Wat is de geschiedenis van Heineken Zoeterwoude?

Heineken Zoeterwoude heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1930. Destijds werd de brouwerij opgericht als een samenwerking tussen Heineken en de voormalige brouwerij Oranjeboom. In de loop der jaren is de brouwerij uitgebreid en gemoderniseerd en is het productieproces steeds verder geoptimaliseerd.

Wat voor bieren worden er gebrouwen bij Heineken Zoeterwoude?

Naast het bekende Heineken-pilsbier worden er bij Heineken Zoeterwoude ook andere bieren gebrouwen, zoals Amstel, Brand en Desperados.

Wat doet Heineken Zoeterwoude aan duurzaamheid?

Heineken heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en dat geldt ook voor Heineken Zoeterwoude. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt aan het terugdringen van het energieverbruik en het verminderen van afval. Ook wordt er gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen.

Conclusie

Heineken Zoeterwoude is een belangrijke productievestiging van Heineken en is verantwoordelijk voor de productie van miljoenen hectoliters bier per jaar. Het telefoonnummer van Heineken Zoeterwoude is +31 71 545 6111. Heb je nog andere vragen over Heineken Zoeterwoude? Kijk dan op de website van Heineken of neem contact op met de klantenservice.

FAQs:

1. Is Heineken Zoeterwoude de grootste brouwerij van Heineken?

Ja, Heineken Zoeterwoude is de grootste brouwerij van Heineken ter wereld.

2. Hoeveel mensen werken er bij Heineken Zoeterwoude?

Heineken Zoeterwoude heeft ongeveer 2.000 medewerkers in dienst.

3. Biedt Heineken Zoeterwoude rondleidingen aan?

Ja, het is mogelijk om een rondleiding te boeken bij Heineken Zoeterwoude.

4. Kan ik Heineken-producten kopen bij Heineken Zoeterwoude?

Nee, Heineken Zoeterwoude heeft geen winkel waar u Heineken-producten kunt kopen.

5. Wat voor bieren worden er gebrouwen bij Heineken Zoeterwoude?

Naast het bekende Heineken-pilsbier worden er bij Heineken Zoeterwoude ook andere bieren gebrouwen, zoals Amstel, Brand en Desperados.

6. Wat doet Heineken Zoeterwoude aan duurzaamheid?

Er wordt bijvoorbeeld gewerkt aan het terugdringen van het energieverbruik en het verminderen van afval. Ook wordt er gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen.

heineken telefoonnummer

Heineken, een van de bekendste biermerken ter wereld, heeft een telefoonnummer waar klanten en andere geïnteresseerde partijen gebruik van kunnen maken. Het Heineken telefoonnummer is een handige manier om contact op te nemen met de brouwerij en vragen te stellen of feedback te geven. In dit artikel zullen we meer informatie geven over het Heineken telefoonnummer en hoe het te gebruiken, evenals het beantwoorden van enkele veelgestelde vragen.

Het Heineken Telefoonnummer

Het Heineken telefoonnummer is 0800-4354663. Bellen naar dit nummer is gratis en het is beschikbaar voor zowel nationale als internationale oproepen. Het telefoonnummer is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur.

Wanneer u het Heineken telefoonnummer belt, wordt u begroet door een geautomatiseerde stem die u door een aantal opties zal leiden. U kunt bijvoorbeeld drukken op “1” om informatie te krijgen over de verschillende producten van Heineken, of “2” om meer te weten te komen over de geschiedenis van het bedrijf. Andere opties zijn onder andere “3” voor informatie over vacatures en “4” om doorverbonden te worden met een klantenservicemedewerker.

Als u ervoor kiest om doorverbonden te worden met een klantenservicemedewerker, wordt u geholpen door een vriendelijke en professionele medewerker die uw vragen zal beantwoorden en eventuele problemen zal oplossen.

Waarom zou u contact opnemen met Heineken?

Er zijn verschillende redenen waarom u contact zou kunnen opnemen met Heineken. Hieronder staan enkele veelvoorkomende redenen:

– Vragen over producten: of u nu wilt weten welke bieren Heineken aanbiedt of waar u een specifiek product kunt kopen, de klantenservicemedewerkers bij Heineken kunnen u helpen.

– Klachten: als u een probleem heeft met een product van Heineken, zoals een bedorven flesje bier, kunt u contact opnemen met de klantenservice om dit probleem te melden. Als het probleem ernstig is, zullen ze het oplossen.

– Complimenten: als u een geweldige ervaring heeft gehad met een product van Heineken of met hun klantenservice, kunt u contact opnemen en uw complimenten delen.

– Feedback: Heineken is altijd op zoek naar manieren om hun producten te verbeteren en hun klantenservice te optimaliseren. Als u suggesties heeft voor verbeteringen, kunt u contact opnemen met de klantenservice en uw feedback delen.

Veelgestelde vragen over het Heineken Telefoonnummer

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen over het Heineken telefoonnummer:

Q: Is het Heineken telefoonnummer gratis?
A: Ja, het Heineken telefoonnummer is gratis om te bellen.

Q: Is het Heineken telefoonnummer 24 uur per dag beschikbaar?
A: Nee, het Heineken telefoonnummer is alleen beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur.

Q: Hoe kan ik de klantenservice van Heineken bereiken als ik niet kan bellen?
A: Als u niet kunt bellen, kunt u de klantenservice van Heineken bereiken via e-mail of door het contactformulier op hun website in te vullen.

Q: Kan ik het Heineken telefoonnummer gebruiken voor klachten en feedback?
A: Ja, het Heineken telefoonnummer is de perfecte manier om klachten en feedback aan Heineken door te geven.

Q: Kan ik het Heineken telefoonnummer gebruiken om informatie te krijgen over vacatures?
A: Ja, het Heineken telefoonnummer biedt informatie over vacatures bij het bedrijf.

Conclusie

Het Heineken telefoonnummer is een handige manier om contact op te nemen met de brouwerij en vragen te stellen of feedback te geven. Als u vragen heeft over producten van Heineken of als u problemen ondervindt met hun producten, kunt u contact opnemen met hun klantenservice. Het Heineken telefoonnummer is gratis te bellen en beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur. Als u niet kunt bellen, kunt u Heineken bereiken via e-mail of door het contactformulier op hun website in te vullen.

heineken hoofdkantoor telefoonnummer

Heineken hoofdkantoor is een wereldberoemd Nederlands bierbedrijf dat opgericht werd in 1864. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland en heeft vestigingen over de hele wereld. Het bedrijf is zo groot dat het nu het op een na grootste bierbedrijf ter wereld is. De prestaties van het bedrijf zijn ongekend en haar producten worden veel gebruikt in verschillende gelegenheden. In dit artikel zullen wij ons richten op het Heineken hoofdkantoor telefoonnummer en zullen wij enige algemene informatie over het bedrijf delen.

Heineken hoofdkantoor in Amsterdam

Het Heineken hoofdkantoor in Amsterdam is de centrale plaats waar het bedrijf al haar activiteiten coördineert. Het is gelegen op een wereldberoemde plaats in Amsterdam, namelijk aan de Stadhouderskade 78 in Amsterdam. Het gebouw werd in 2011 gerenoveerd en kreeg een nieuwe, moderne uitstraling. De renovatie werd verzorgd door de beroemde Nederlandse architectenbureau Benthem Crouwel. Het nieuwe gebouw kan wel meer dan 500 mensen huisvesten en is ontworpen om duurzaam en milieuvriendelijk te zijn. Het is ook een aantrekkelijke werkplek voor de medewerkers van het bedrijf.

Heineken bier

Heineken bier is één van de meest geconsumeerde bieren ter wereld en het merk is bekend in alle uithoeken van de aarde. Het bedrijf produceert veel verschillende soorten bieren, maar Heineken is het meest bekend. Het bier heeft een kenmerkende smaak en een uniek aroma waardoor het populair is onder haar klanten. Heineken heeft ook een aantal andere bekende bieren zoals Desperados, Amstel en John Smith’s. Het bedrijf heeft een aantal prijzen en onderscheidingen ontvangen, waaronder verschillende keren de prijs voor beste brouwmeester.

Heineken hoofdkantoor telefoonnummer

Het Heineken hoofdkantoor in Amsterdam heeft een eigen telefoonnummer. Het telefoonnummer is +31 20 261 1211 en is bereikbaar tijdens kantooruren, van maandag tot en met vrijdag. Het telefoonnummer is bedoeld voor verschillende vragen en het beantwoorden van hulpvragen van zijn klanten en de rest van de wereld. Als je contact wilt opnemen met het Heineken hoofdkantoor, is dit het telefoonnummer dat je moet bellen. Het personeel van het bedrijf op deze nummer is behulpzaam en zal proberen om uw vragen goed te beantwoorden. U kunt ook terecht op hun website voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Hieronder volgen enkele veelgestelde vragen over het Heineken hoofdkantoor telefoonnummer.

1. Kunnen alle vragen worden beantwoord door het personeel van het Heineken hoofdkantoor?

Ja. Het personeel van het Heineken hoofdkantoor is getraind om vragen van klanten en andere partijen te beantwoorden. Ze zullen proberen om uw vragen goed te beantwoorden.

2. Kan ik het Heineken-bier telefonisch bestellen?

Nee. Het Heineken-bier kan niet telefonisch worden besteld. U kunt echter terecht bij uw lokale supermarkt of slijterij om het bier te kopen.

3. Kan ik solliciteren voor een baan bij Heineken via het telefoonnummer?

Nee. In feite raden wij u aan om uw sollicitatie online te plaatsen op de website van Heineken.

4. Kan ik een klacht indienen via het telefoonnummer?

Ja, u kunt via het telefoonnummer een klacht indienen of hulp vragen met iets waarvoor u de hulp van het bedrijf nodig heeft.

5. Is het Heineken hoofdkantoor geopend voor bezoekers?

Het Heineken hoofdkantoor in Amsterdam is niet geopend voor het publiek. Als u geïnteresseerd bent in een rondleiding bij het bedrijf, moet u naar de lokale Heineken Experience in Amsterdam gaan.

Conclusie

Het Heineken hoofdkantoor in Amsterdam is een belangrijke speler in de wereld van bierbrouwen en heeft wereldwijde faam verworven in de afgelopen decennia. Het bedrijf is opgericht in 1864 en heeft nog steeds de kwaliteit van haar producten en diensten verbeterd. Het hoofdkantoor van Heineken in Amsterdam is een modern gebouw dat volledig is geoptimaliseerd om het beste te bieden aan de medewerkers en klanten van het bedrijf.

Als je contact wilt opnemen met het Heineken hoofdkantoor, bel dan het telefoonnummer +31 20 261 1211. Het telefoonnummer is bereikbaar tijdens de kantooruren van maandag tot en met vrijdag. Het personeel is bekwaam en zal proberen om uw vragen goed te beantwoorden.

Er zijn wellicht meer vragen die u heeft over het Heineken hoofdkantoor, maar met deze informatie hopen we u de nodige informatie te hebben gegeven om u verder te helpen. Onthoud dat het personeel van Heineken behulpzaam is en altijd bereid is om te helpen bij het beantwoorden van uw vragen.

Images related to the topic burgemeester smeetsweg 1 2382 ph zoeterwoude

College van burgemeester en wethouders | Burgemeester René Verhulst
College van burgemeester en wethouders | Burgemeester René Verhulst

Article link: burgemeester smeetsweg 1 2382 ph zoeterwoude.

Learn more about the topic burgemeester smeetsweg 1 2382 ph zoeterwoude.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận