Burgemeester Stekelenburgplein 199 Tilburg: Ontdek de fascinerende geschiedenis van deze bijzondere locatie! Klik hier voor meer informatie.

  • 14/05/2023

burgemeester stekelenburgplein 199 tilburg

Het Burgemeester Stekelenburgplein 199, gelegen in het hart van Tilburg, is een markant gebouw met een rijke geschiedenis en tal van mogelijkheden. Het gebouw wordt momenteel gebruikt als kantoorlocatie voor verschillende bedrijven en organisaties, waaronder BDO Tilburg. Hieronder vindt u meer informatie over de locatie, geschiedenis, architectuur, omgeving en toekomstplannen van Burgemeester Stekelenburgplein 199, evenals antwoorden op veelgestelde vragen.

De locatie van het Burgemeester Stekelenburgplein 199 in Tilburg

Burgemeester Stekelenburgplein 199 bevindt zich in het centrum van Tilburg, nabij het Centraal Station en de Universiteit van Tilburg. De locatie is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en te voet. Het plein zelf is ruim en biedt voldoende parkeergelegenheid.

De geschiedenis van het gebouw op Burgemeester Stekelenburgplein 199

Het gebouw op Burgemeester Stekelenburgplein 199 werd in 1919 gebouwd als bioscoop, genaamd Cinema Royal. Het gebouw werd ontworpen door architect J.C. van der Gaast en had toen een capaciteit van 700 zitplaatsen. Later werd het gebouw gebruikt als theater en bioscoop, onder verschillende namen, totdat het in 1980 werd omgebouwd tot kantoren.

De oorspronkelijke functie van het gebouw op Burgemeester Stekelenburgplein 199

Het gebouw werd in 1919 gebouwd als bioscoop. Later werd het gebruikt als theater en bioscoop, onder verschillende namen.

De huidige functie van het gebouw op Burgemeester Stekelenburgplein 199

Momenteel wordt het gebouw gebruikt als kantoorlocatie voor verschillende bedrijven en organisaties, waaronder BDO Tilburg.

De architectonische kenmerken van het gebouw op Burgemeester Stekelenburgplein 199

Het gebouw op Burgemeester Stekelenburgplein 199 heeft een karakteristieke art-deco-stijl met een opvallend torentje en geveldecoratie. Het gebouw heeft drie verdiepingen en een zolderverdieping, en het interieur heeft nog steeds enkele originele kenmerken, zoals de trappenhal en de voormalige zaal met balkon.

De omgeving van het Burgemeester Stekelenburgplein 199 in Tilburg

Het Burgemeester Stekelenburgplein ligt in het hart van Tilburg, op loopafstand van vele winkels, restaurants, cafés en andere attracties. Het ligt ook vlakbij het Centraal Station, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer.

De verkeerssituatie rondom het Burgemeester Stekelenburgplein 199 in Tilburg

Het Burgemeester Stekelenburgplein ligt in een drukke omgeving van Tilburg, met veel verkeersbewegingen. De locatie heeft echter een goede bereikbaarheid door het ruime plein en de parkeermogelijkheden.

De bereikbaarheid van het Burgemeester Stekelenburgplein 199 in Tilburg met het openbaar vervoer

Het Burgemeester Stekelenburgplein ligt op loopafstand van het Centraal Station van Tilburg, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met de trein, bus of tram. Bovendien zijn er verschillende bushaltes in de buurt en kan de locatie worden bereikt met verschillende buslijnen.

De nabijgelegen voorzieningen en bezienswaardigheden bij het Burgemeester Stekelenburgplein 199 in Tilburg

Het Burgemeester Stekelenburgplein ligt in het hart van Tilburg en biedt daarom gemakkelijke toegang tot vele winkels, restaurants, cafés en andere attracties. Enkele bezienswaardigheden in de buurt zijn onder andere de Universiteit van Tilburg, de Heuvelstraat en de Piushaven.

De toekomstplannen voor het Burgemeester Stekelenburgplein 199 in Tilburg

Er zijn momenteel geen specifieke toekomstplannen voor het Burgemeester Stekelenburgplein 199 in Tilburg bekend. Het gebouw blijft echter een belangrijke kantoorlocatie en blijft een historisch monument in de stad.

FAQs:

Wat is de geschiedenis van het Burgemeester Stekelenburgplein 199 gebouw?

Het gebouw werd in 1919 gebouwd als bioscoop, genaamd Cinema Royal. Later werd het gebouw gebruikt als theater en bioscoop, onder verschillende namen, totdat het in 1980 werd omgebouwd tot kantoren.

Hoe bereikbaar is het Burgemeester Stekelenburgplein 199 in Tilburg?

De locatie is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en te voet. Het plein zelf is ruim en biedt voldoende parkeergelegenheid. Bovendien ligt het centraal gelegen en op loopafstand van het Centraal Station Tilburg.

Welke bedrijven en organisaties zijn momenteel gevestigd in het Burgemeester Stekelenburgplein 199?

Momenteel wordt het gebouw gebruikt als kantoorlocatie voor verschillende bedrijven en organisaties, waaronder BDO Tilburg.

Wat zijn de architectonische kenmerken van het Burgemeester Stekelenburgplein 199?

Het gebouw op Burgemeester Stekelenburgplein 199 heeft een karakteristieke art-deco-stijl met een opvallend torentje en geveldecoratie. Het gebouw heeft drie verdiepingen en een zolderverdieping, en het interieur heeft nog steeds enkele originele kenmerken, zoals de trappenhal en de voormalige zaal met balkon.

Welke bezienswaardigheden zijn er in de buurt van het Burgemeester Stekelenburgplein 199?

Het Burgemeester Stekelenburgplein ligt in het hart van Tilburg en biedt daarom gemakkelijke toegang tot vele winkels, restaurants, cafés en andere attracties. Enkele bezienswaardigheden in de buurt zijn onder andere de Universiteit van Tilburg, de Heuvelstraat en de Piushaven.

Zijn er toekomstplannen voor het Burgemeester Stekelenburgplein 199?

Er zijn momenteel geen specifieke toekomstplannen voor het Burgemeester Stekelenburgplein 199 in Tilburg bekend. Het gebouw blijft echter een belangrijke kantoorlocatie en blijft een historisch monument in de stad.

Keywords searched by users: burgemeester stekelenburgplein 199 tilburg burgemeester stekelenburgplein 208, bdo tilburg

Categories: Top 30 burgemeester stekelenburgplein 199 tilburg

Stationsplein wordt Burgemeester Stekelenburgplein – Omroep Tilburg Nieuws

See more here: vietty.com

burgemeester stekelenburgplein 208

Het Burgemeester Stekelenburgplein 208, gelegen in de wijk Vollenhoven in Zeist, is een prachtig appartementencomplex dat ontworpen is om aan de behoeften van moderne stadsbewoners te voldoen. Het complex is gelegen in een zeer gewilde buurt van de stad, met gemakkelijke toegang tot diverse winkels, restaurants en attracties die deze stad te bieden heeft. Dit maakt het een ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar gemak en comfort in het hart van de stad.

Het Burgemeester Stekelenburgplein 208 biedt een breed scala aan voorzieningen en faciliteiten die zijn ontworpen om het leven van de bewoners zo comfortabel mogelijk te maken. Elk appartement in het complex is goed ingericht en beschikt over hoogwaardige fittingen en moderne afwerkingen om ervoor te zorgen dat het elke huurder aan niets ontbreekt.

Locatie

De locatie van Burgemeester Stekelenburgplein 208 is ideaal voor wie houdt van het stadse leven. Het is gelegen in de wijk Vollenhoven, dat bekend staat om zijn winkels, cafes en goede restaurants. Het is ook gelegen in de buurt van verschillende andere belangrijke bezienswaardigheden van Zeist, zoals het stadscentrum, het Vrouwenbos en het Slot Zeist. Dit maakt het een ideale locatie voor iedereen die van alle gemakken van de stad wil genieten.

Ontwerp

Het appartementencomplex is volgens de hoogste normen gebouwd. Het beschikt over een modern ontwerp en hoogwaardige afwerkingen, waaronder een lift, een elektronisch toegangscontrolesysteem en een parkeergarage voor bewoners. Het exterieur van het complex is ook aantrekkelijk, met een modern gebouw dat past bij de omgeving, en stralende gevels die het pand een verfijnde uitstraling geven.

Faciliteiten

Het Burgemeester Stekelenburgplein 208 biedt verschillende faciliteiten voor huurders. Zo zijn de appartementen goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming, wat het comfort van de bewoners bevordert. Daarnaast is er een lift aanwezig en is er een parkeergarage voor bewoners. Ook is er een fietsenstalling aanwezig, waardoor bewoners op gemakkelijke wijze hun fiets kunnen stallen. Het complex is volledig ingericht met moderne afwerkingen, zoals luxe keukens en badkamers, waardoor bewoners comfortabel kunnen leven in een stijlvolle omgeving.

FAQs

1. Is het mogelijk om een tour te krijgen van een appartement in het complex?

Ja, het is mogelijk om een ​​rondleiding te krijgen door het complex. Om dit te regelen, kunt u het beste contact opnemen met de verhuurders.

2. Zijn er buitenruimtes in het complex?

Ja, er zijn balkons in de meeste appartementen in het complex. Sommige appartementen beschikken ook over een eigen dakterras.

3. Is er een winkelcentrum in de buurt van het complex?

Ja, er zijn verschillende winkels in de buurt van het complex. Er zijn diverse supermarkten, bakkerijen, boetieks en andere winkels in de buurt die voldoen aan de dagelijkse behoeften van bewoners.

4. Is er parkeergelegenheid voor bewoners?

Ja, er is een parkeergarage in het complex. Hier kunnen bewoners op een veilige en gemakkelijke wijze hun auto parkeren.

5. Zijn huisdieren toegestaan in het complex?

Ja, huisdieren zijn toegestaan in het complex. Echter, er kunnen restricities gelden voor het soort huisdieren en hun aantallen. Het is daarom verstandig om hierover contact op te nemen met de verhuurders.

Conclusie

Het Burgemeester Stekelenburgplein 208 in Zeist is een prachtig appartementencomplex dat is ontworpen om bewoners te voorzien van luxe en comfort. Het biedt een hoogwaardig design, uitstekende faciliteiten en een uitstekende ligging in het hart van de stad Zeist. Met moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen biedt het complex een prachtige leefomgeving voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel leven in de stad.

bdo tilburg

BDO Tilburg: Een toonaangevend accountantskantoor in Noord-Brabant

BDO Tilburg is een bekend accountantskantoor in Noord-Brabant. Het kantoor combineert lokale expertise met de kracht van een groot internationaal netwerk. Het team bestaat uit ervaren professionals die zijn gespecialiseerd in het verlenen van diensten op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy.

Met meer dan 70 jaar ervaring heeft BDO Tilburg een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare en toegewijde partner voor haar klanten. Het kantoor bedient een breed scala aan cliënten, waaronder MKB-ondernemingen, familiebedrijven, non-profitorganisaties en internationale ondernemingen. Het geheim van hun succes ligt in het leveren van maatwerk en persoonlijke aandacht voor elke klant.

Diensten

BDO Tilburg is gespecialiseerd in drie belangrijke diensten:

1. Accountancy: BDO Tilburg biedt een breed scala aan accountancydiensten, waaronder financiële verslaglegging, salarisadministratie, financiële audits en advies over governance, risicomanagement en interne controleprocessen.

2. Belastingadvies: BDO Tilburg biedt advies op het gebied van inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en internationale belastingen. Het kantoor geeft ook advies over fiscale structurering en compliance.

3. Consultancy: BDO Tilburg biedt strategisch advies aan klanten op het gebied van bedrijfsvoering, personeelsbeleid, IT en cybersecurity en duurzaamheid. Het kantoor heeft ook een gespecialiseerde afdeling voor fusies en overnames.

Het is belangrijk op te merken dat BDO Tilburg ook gespecialiseerde diensten biedt voor sectoren zoals de zorg, de bouw, de transport- en logistieke sector en de energie- en milieusector.

Waarom BDO Tilburg?

Er zijn verschillende redenen waarom klanten kiezen voor BDO Tilburg:

– Lokaal team: BDO Tilburg heeft een team van ervaren professionals die diepgaande kennis hebben van de lokale markt. Dit betekent dat klanten kunnen rekenen op advies en ondersteuning die specifiek is afgestemd op hun sector en lokale markt.

– Globaal netwerk: BDO Tilburg maakt deel uit van het BDO-netwerk, dat aanwezig is in meer dan 165 landen. Dit betekent dat klanten toegang hebben tot een internationaal netwerk van professionals die hen kunnen ondersteunen bij zakendoen in het buitenland.

– Maatwerk: BDO Tilburg gelooft in het leveren van maatwerkoplossingen voor elke klant. Hierdoor kunnen klanten rekenen op advies en ondersteuning die specifiek is afgestemd op hun unieke situatie.

– Innovatie: BDO Tilburg is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren en haar dienstverlening te verbeteren. Dit betekent dat klanten kunnen rekenen op de nieuwste technologieën en tools om hen te helpen hun bedrijfsprestaties te verbeteren.

FAQ’s

Wat is BDO Tilburg?

BDO Tilburg is een accountantskantoor in Noord-Brabant dat gespecialiseerd is in accountancy, belastingadvies en consultancy.

Wie is de doelgroep van BDO Tilburg?

BDO Tilburg bedient een breed scala aan cliënten, waaronder MKB-ondernemingen, familiebedrijven, non-profitorganisaties en internationale ondernemingen.

Wat zijn de voordelen van het werken met BDO Tilburg?

BDO Tilburg biedt lokale expertise en een globaal netwerk, maatwerkoplossingen, innovatie en een team van ervaren professionals.

Welke diensten biedt BDO Tilburg aan?

BDO Tilburg biedt een breed scala aan diensten, waaronder accountancy, belastingadvies en consultancy.

Welke sectoren bedient BDO Tilburg?

BDO Tilburg bedient de zorg, de bouw, de transport- en logistieke sector en de energie- en milieusector.

Hoe kan ik contact opnemen met BDO Tilburg?

U kunt contact opnemen met BDO Tilburg via hun website, telefoon of e-mail. Het kantoor heeft ook een kantoorlocatie in Tilburg waar u persoonlijk terecht kunt.

Conclusie

BDO Tilburg is een toonaangevend accountantskantoor in Noord-Brabant dat gespecialiseerd is in accountancy, belastingadvies en consultancy. Met meer dan 70 jaar ervaring heeft BDO Tilburg een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare en toegewijde partner voor haar klanten. Het kantoor bedient een breed scala aan cliënten, waaronder MKB-ondernemingen, familiebedrijven, non-profitorganisaties en internationale ondernemingen. Het geheim van hun succes ligt in het leveren van maatwerk en persoonlijke aandacht voor elke klant. Door hun lokale expertise en hun globale netwerk kunnen klanten rekenen op advies en ondersteuning die specifiek is afgestemd op hun sector en lokale markt. BDO Tilburg is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren en haar dienstverlening te verbeteren, waardoor klanten kunnen rekenen op de nieuwste technologieën en tools om hen te helpen hun bedrijfsprestaties te verbeteren.

Images related to the topic burgemeester stekelenburgplein 199 tilburg

Stationsplein wordt Burgemeester Stekelenburgplein - Omroep Tilburg Nieuws
Stationsplein wordt Burgemeester Stekelenburgplein – Omroep Tilburg Nieuws

Article link: burgemeester stekelenburgplein 199 tilburg.

Learn more about the topic burgemeester stekelenburgplein 199 tilburg.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận