Burgemeester Stemerdinglaan Oost Souburg: Ontdek de verborgen schatten van deze wijk! 🏡✨

  • 14/05/2023

burgemeester stemerdinglaan oost souburg

De geschiedenis van de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg

De Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Oost- en West-Souburg, Cornelis Stemerding. De laan loopt langs het oude dorp van Oost-Souburg en werd in de jaren ’50 van de vorige eeuw aangelegd als onderdeel van een groter plan om de woonwijken rondom het dorp uit te breiden.

In de jaren ’80 veranderde het gebied rondom de laan drastisch door de aanleg van de A58 snelweg die vlak langs de wijk loopt. Hierdoor ontstond er veel verkeersoverlast in de buurt en verslechterde de leefbaarheid in de wijk. In de afgelopen jaren zijn er echter verbeteringen aangebracht om de wijk weer aantrekkelijker te maken voor bewoners en bezoekers.

De kenmerken van de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg

De Burgemeester Stemerdinglaan is een rustige woonwijk in Oost-Souburg, gelegen tussen het oude dorp en het industrieterrein aan de andere kant van de A58. De laan bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen uit de jaren ’50 en ’60, met een aantal nieuwbouwwoningen die in de afgelopen jaren zijn gebouwd.

Naast de woonhuizen vind je in de wijk ook een aantal voorzieningen, zoals een supermarkt, een basisschool en een medisch centrum. De buurt heeft verder een aantal groenvoorzieningen, waaronder een parkje aan het begin van de laan. Ook zijn er diverse speelveldjes en een tennisvereniging in de buurt te vinden.

De architectuur van de gebouwen langs de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg

De huizen aan de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg zijn voornamelijk gebouwd in de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw. Deze huizen hebben een typische naoorlogse uitstraling, met rechte lijnen en strakke gevels. De oudere huizen hebben meestal een puntdak en zijn gebouwd in traditionele baksteenarchitectuur.

Sommige huizen in de buurt zijn gerenoveerd en hebben een modernere uitstraling gekregen, met bijvoorbeeld een plat dak en een witte gevel. De nieuwbouwwoningen die langs de laan zijn gebouwd, zijn voornamelijk gebouwd in een moderne stijl, met gebruik van veel glas en strakke lijnen.

De woningprijzen en vastgoedwaarde van de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg

De woningprijzen en vastgoedwaarde langs de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg varieert sterk, afhankelijk van de grootte, de staat en de ouderdom van de woning. De huizen in de buurt zijn over het algemeen betaalbaar, met prijzen die vergelijkbaar zijn met andere wijken in de omgeving.

Op dit moment staan er verschillende huizen te koop langs de Burgemeester Stemerdinglaan en andere straten in Oost-Souburg, zoals Burgemeester Stemerdinglaan 190, Burgemeester Stemerdinglaan 141 Oost-Souburg, Driewege 4 Oost-Souburg, Funda Oost-Souburg, Funda Middelburgsestraat Oost-Souburg, Burchtstraat 30 Oost-Souburg, en Populierenstraat 26 Oost-Souburg. De prijzen variëren tussen de €150.000 en €400.000, afhankelijk van de grootte en staat van de woning.

De voorzieningen en faciliteiten langs de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg

Langs de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg zijn verschillende voorzieningen en faciliteiten te vinden. Zo is er een supermarkt aan het begin van de laan en bevindt zich in de buurt een basisschool en medisch centrum. Ook zijn er diverse sportfaciliteiten in de buurt, zoals een tennisvereniging en een speelveld voor kinderen.

Als je op zoek bent naar meer faciliteiten, dan ben je binnen enkele minuten bij het winkelcentrum van Oost-Souburg of het centrum van Middelburg. Hier vind je een ruim aanbod aan winkels, restaurants en andere voorzieningen.

De toekomstige ontwikkelingen van de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg

Er zijn momenteel geen grootschalige toekomstige ontwikkelingen gepland voor de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg. Wel wordt er gewerkt aan verbeteringen om de leefbaarheid in de buurt te vergroten, zoals de aanleg van groenvoorzieningen en het verbeteren van de verkeerssituatie rond de laan.

FAQs

1. Wat is de geschiedenis van de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg?

De Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg is vernoemd naar de voormalige burgemeester van Oost- en West-Souburg, Cornelis Stemerding. De laan loopt langs het oude dorp van Oost-Souburg en werd in de jaren ’50 van de vorige eeuw aangelegd als onderdeel van een groter plan om de woonwijken rondom het dorp uit te breiden.

2. Welke architectuur hebben de gebouwen langs de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg?

De huizen aan de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg zijn voornamelijk gebouwd in de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw. De oudere huizen hebben meestal een puntdak en zijn gebouwd in traditionele baksteenarchitectuur. Sommige huizen in de buurt zijn gerenoveerd en hebben een modernere uitstraling gekregen, met bijvoorbeeld een plat dak en een witte gevel. De nieuwbouwwoningen die langs de laan zijn gebouwd, zijn voornamelijk gebouwd in een moderne stijl, met gebruik van veel glas en strakke lijnen.

3. Wat zijn de woningprijzen en vastgoedwaarde langs de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg?

De woningprijzen en vastgoedwaarde langs de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg varieert sterk, afhankelijk van de grootte, de staat en de ouderdom van de woning. De huizen in de buurt zijn over het algemeen betaalbaar, met prijzen die vergelijkbaar zijn met andere wijken in de omgeving. Momenteel staan er verschillende huizen te koop langs de Burgemeester Stemerdinglaan en andere straten in Oost-Souburg, zoals Burgemeester Stemerdinglaan 190, Burgemeester Stemerdinglaan 141 Oost-Souburg, Driewege 4 Oost-Souburg, Funda Oost-Souburg, Funda Middelburgsestraat Oost-Souburg, Burchtstraat 30 Oost-Souburg, en Populierenstraat 26 Oost-Souburg. De prijzen variëren tussen de €150.000 en €400.000, afhankelijk van de grootte en staat van de woning.

4. Welke voorzieningen zijn er langs de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg?

Langs de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg zijn verschillende voorzieningen en faciliteiten te vinden. Zo is er een supermarkt aan het begin van de laan en bevindt zich in de buurt een basisschool en medisch centrum. Ook zijn er diverse sportfaciliteiten in de buurt, zoals een tennisvereniging en een speelveld voor kinderen. Als je op zoek bent naar meer faciliteiten, dan ben je binnen enkele minuten bij het winkelcentrum van Oost-Souburg of het centrum van Middelburg. Hier vind je een ruim aanbod aan winkels, restaurants en andere voorzieningen.

5. Zijn er toekomstige ontwikkelingen gepland voor de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg?

Er zijn momenteel geen grootschalige toekomstige ontwikkelingen gepland voor de Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg. Wel wordt er gewerkt aan verbeteringen om de leefbaarheid in de buurt te vergroten, zoals de aanleg van groenvoorzieningen en het verbeteren van de verkeerssituatie rond de laan.

Keywords searched by users: burgemeester stemerdinglaan oost souburg burgemeester stemerdinglaan 190, burgemeester stemerdinglaan 141 oost-souburg, driewege 4 oost-souburg, funda oost-souburg, funda middelburgsestraat oost-souburg, burchtstraat 30 oost-souburg, populierenstraat 26 oost-souburg, seniorenwoning oost-souburg

Categories: Top 79 burgemeester stemerdinglaan oost souburg

Burgemeester Stemerdinglaan 192, Oost Souburg

See more here: vietty.com

burgemeester stemerdinglaan 190

Burgemeester Stemerdinglaan 190 is located in the city of Utrecht in the Netherlands. This residential property attracts attention not just because of its address, but also because of its unique features and history. In this article, we’ll take a closer look at Burgemeester Stemerdinglaan 190 and discover why it’s one of the most interesting real estate properties in the city.

The Location

Burgemeester Stemerdinglaan 190 is located in the residential area of Tuindorp, in the northeast of Utrecht. Tuindorp is a planned neighborhood that was built in the 1920s and features beautiful green spaces and historic architecture. The area is popular with families and professionals who enjoy the peaceful atmosphere and easy access to the city center.

The Property

Burgemeester Stemerdinglaan 190 is a semi-detached house that was built in 1929. The property has four floors with a total living space of 228 square meters. The house has been renovated over the years, but still retains many of its original features such as stained glass windows, high ceilings, and panel doors.

On the ground floor, there is a spacious living room with a fireplace and a separate dining room. The kitchen is modern and fully equipped with high-end appliances. From the living room, you can access the spacious garden at the back of the house. The garden has a terrace where you can relax and enjoy the sunshine.

On the first floor, there are two bedrooms, one of which has an en-suite bathroom. There is also a second bathroom on this floor. The attic has been converted into a large bedroom and there is a fourth bedroom in the basement. The basement also contains a laundry room and plenty of storage space.

The unique feature of this property is the tower that rises above the main section of the house. The tower was built as an observatory for a former owner who was a passionate astronomer. Today, the tower can be used as an office, a studio, or an extra bedroom.

The History

Burgemeester Stemerdinglaan 190 has a rich history that dates back to the 1920s. The house was built as part of the Tuindorp project, which was an ambitious plan to create a new residential neighborhood that would be different from the traditional working-class areas of Utrecht.

The property has had several owners over the years, including a famous Utrecht pharmacist and a well-known astronomer. The current owners have lived in the property for over a decade and have extensively renovated it to bring it up to modern standards while preserving its historic charm.

Frequently Asked Questions

Q: How much does Burgemeester Stemerdinglaan 190 cost?

A: The asking price for Burgemeester Stemerdinglaan 190 is €1,150,000.

Q: Can I view the property in person?

A: Yes, you can arrange a viewing by contacting the real estate agent responsible for the property.

Q: What are the nearby amenities?

A: Burgemeester Stemerdinglaan 190 is located close to several parks, including Griftpark and Noordse Park. There are also schools, supermarkets, and shops nearby.

Q: Is there public transportation nearby?

A: Yes, there are several bus and tram stops within walking distance of the property. The Utrecht Centraal train station is also easily accessible by public transportation.

Q: Is the property suitable for families?

A: Yes, the property is spacious and has four bedrooms, making it ideal for families. The area is also family-friendly with several parks and schools in the vicinity.

Q: Is there parking available?

A: Yes, there is a private driveway with space for multiple cars.

Conclusion

Burgemeester Stemerdinglaan 190 is a unique and historic property that offers spacious living in a beautiful neighborhood. The property has been extensively renovated and boasts original features such as stained glass windows and panel doors. The tower, with its observatory, adds to the property’s character and provides versatile additional living space.

The location in the Tuindorp neighborhood makes it ideal for families and professionals who enjoy the peaceful atmosphere and green spaces. With several parks, schools, shops, and public transportation options nearby, the property offers the perfect combination of city living and suburban tranquility. For those looking for a special property in Utrecht, Burgemeester Stemerdinglaan 190 is definitely worth a closer look.

burgemeester stemerdinglaan 141 oost-souburg

Burgemeester Stemerdinglaan 141 is een woonadres gelegen in de rustige kustplaats Oost-Souburg. Deze woning valt onder de gemeente Vlissingen en biedt een rustige plek om te wonen. Oost-Souburg is een deel van de gemeente Vlissingen en ligt in het centrum van Walcheren. De woning ligt op slechts enkele minuten lopen van het centrum van Oost-Souburg en biedt gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen.

Het huis beschikt over drie slaapkamers, een keuken, een badkamer, een ruime woonkamer en een zolder. De totale oppervlakte van de woning is 85 vierkante meter. De ruime woonkamer is voorzien van een open haard en grote ramen, waardoor er veel licht binnenvalt. De keuken is modern en volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur.

De woning heeft een tuin, die volledig is omheind en biedt privacy en veiligheid. Het tuinoppervlak is circa 120 vierkante meter. De tuin is voorzien van verschillende planten en een grasveld. Er is ook een terras aanwezig aan de achterkant van het huis, waar u kunt genieten van de zon.

De Burgemeester Stemerdinglaan 141 woning is in goede staat en heeft een hoogwaardige afwerking. De woning is voorzien van een aantal karakteristieke elementen, zoals de houten vloeren en het balkenplafond. Het huis is gebouwd in 1935 en is inmiddels geheel gerenoveerd. Het dak is geïsoleerd en de woning is voorzien van dubbel glas.

De omgeving is rustig en de Burgemeester Stemerdinglaan 141 woning is gelegen aan een straat met slechts weinig verkeer. Er is op loopafstand een supermarkt en een bakker. Voor meer winkels, restaurants en andere voorzieningen kunt u terecht in het nabijgelegen Middelburg, dat op slechts enkele kilometers afstand ligt.

De woning ligt ook dichtbij het Kanaal door Walcheren, welke een levendige jachthaven, stranden en vismogelijkheden biedt. Het strand van Vlissingen ligt tevens op slechts enkele kilometers afstand en biedt een uitstekende plek voor zowel zwemmen als wandelen. Het gebied is ook erg geschikt voor fietsen.

FAQs

1. Wat is de prijs van Burgemeester Stemerdinglaan 141, Oost-Souburg?

De prijs van de woning Burgemeester Stemerdinglaan 141, Oost-Souburg is op aanvraag beschikbaar. De prijs kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de staat van onderhoud, de locatie en de grootte van de woning. Neem contact op met de makelaar voor meer informatie over de prijs.

2. Zijn er scholen in de buurt?

Ja, er zijn verschillende scholen in de omgeving. Er zijn lagere scholen, middelbare scholen en beroeps- en hogescholen. De dichtstbijzijnde school is de Openbare Basisschool De Tweemaster, welke op ongeveer 500 meter afstand van de woning ligt.

3. Is er openbaar vervoer beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende opties voor openbaar vervoer beschikbaar in de buurt van de woning. Er zijn busstations op korte afstand, waarmee u gemakkelijk de omliggende dorpen en steden kunt bereiken. Het is tevens mogelijk om treinen te nemen vanaf het station van Middelburg.

4. Hoe groot is de tuin?

De tuin van Burgemeester Stemerdinglaan 141 heeft een oppervlakte van circa 120 vierkante meter. De tuin is volledig omheind en biedt privacy en veiligheid.

5. Is de woning gerenoveerd?

Ja, de woning is in zijn geheel gerenoveerd. De woning is voorzien van een aantal karakteristieke elementen, zoals de houten vloeren en het balkenplafond. Het dak is geïsoleerd en de woning is voorzien van dubbel glas.

6. Hoeveel slaapkamers heeft de woning?

De woning heeft drie slaapkamers.

7. Is de woning geschikt voor families?

Ja, Burgemeester Stemerdinglaan 141 is een mooie optie voor gezinnen die willen wonen in een rustige omgeving dicht bij alle benodigde voorzieningen. De woning beschikt over drie slaapkamers en biedt voldoende ruimte voor een gezin.

8. Is er parkeergelegenheid?

Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de buurt van de woning. Er is tevens een oprit aanwezig voor het parkeren van een auto op eigen terrein.

9. Is er een mogelijkheid voor het houden van huisdieren?

Ja, het houden van huisdieren is toegestaan in de woning. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de omgeving en om uw huisdier niet los te laten lopen in de straat.

10. Is de woning geschikt voor senioren?

Ja, de woning is ook geschikt voor senioren. De woning heeft geen trappen en is daardoor rolstoeltoegankelijk. De omgeving is rustig en biedt goede voorzieningen voor senioren.

Images related to the topic burgemeester stemerdinglaan oost souburg

Burgemeester Stemerdinglaan 192, Oost Souburg
Burgemeester Stemerdinglaan 192, Oost Souburg

Article link: burgemeester stemerdinglaan oost souburg.

Learn more about the topic burgemeester stemerdinglaan oost souburg.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận