Skip to content

Burgemeester Stramanweg 100 B: Waarom dit een must-see locatie is!

New EV Sneaks Up on Everyone

burgemeester stramanweg 100 b

Burgemeester Stramanweg 100 B: de geschiedenis en mogelijkheden

Burgemeester Stramanweg 100 B is een commercieel pand gelegen in Amsterdam-Zuidoost. Het pand is geschikt voor verschillende doeleinden zoals wonen en werken. De locatie en omgeving zijn ideaal voor bedrijven die dicht bij elkaar willen zitten. In dit artikel behandelen we de geschiedenis van het pand, de voorzieningen en faciliteiten in de buurt, de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden en de huurprijzen.

Locatie en omgeving van Burgemeester Stramanweg 100 B

Burgemeester Stramanweg 100 B is gelegen op een centrale locatie in Amsterdam-Zuidoost. Het pand is gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen A1, A2 en A10. Hierdoor is het pand goed bereikbaar met de auto. Tegenover het pand ligt metrostation Bullewijk, waardoor reizen met het openbaar vervoer ook eenvoudig is.

In de omgeving van Burgemeester Stramanweg 100 B zijn verschillende bedrijven gevestigd, zoals Ikea, MediaMarkt en Pathé Arena. Ook zijn er verschillende restaurants en winkels in de buurt. Het Amsterdamse Arenapark, waar verschillende bedrijven en kantoren gevestigd zijn, is op ongeveer vijf minuten rijden van het pand.

Geschiedenis van het pand

Het pand waar Burgemeester Stramanweg 100 B in gevestigd is, is gebouwd in 1965. Destijds was het pand in gebruik als kantoorruimte voor een verzekeringsmaatschappij. In 1990 is het pand verbouwd en zijn er verschillende bedrijven in het pand gevestigd. Momenteel is het pand in eigendom van een vastgoedbedrijf en zijn er verschillende bedrijven gevestigd.

Voorzieningen en faciliteiten in de buurt

Burgemeester Stramanweg 100 B bevindt zich in de buurt van verschillende voorzieningen en faciliteiten. Zo zijn er verschillende restaurants en bars in de omgeving waar je na je werk kunt eten of borrelen. Ook zijn er in de omgeving verschillende sportscholen, waaronder Fit For Free en Basic-Fit.

Voor de dagelijkse boodschappen bevindt winkelcentrum Amsterdamse Poort zich op vijf minuten rijden van het pand. Hier zijn verschillende supermarkten, waaronder Albert Heijn en Lidl, gevestigd. Ook zijn hier diverse winkels te vinden.

Soorten bedrijven die zich bevinden in het pand en de omgeving

Burgemeester Stramanweg 100 B is geschikt voor verschillende soorten bedrijven. Momenteel zijn er verschillende bedrijven gevestigd in het pand, waaronder een marketingbureau, een IT-bedrijf en een architectenbureau. Ook in de omgeving zijn er verschillende soorten bedrijven te vinden. Zo zijn er bedrijven in de financiële sector, mediabedrijven en bouwbedrijven in de buurt gevestigd.

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden

Burgemeester Stramanweg 100 B is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het pand bevindt zich vlakbij de snelwegen A1, A2 en A10. Ook is het pand gelegen tegenover metrostation Bullewijk, waardoor je binnen enkele minuten op Amsterdam Centraal Station of Schiphol Airport bent.

Voor de deur van het pand zijn verschillende parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast zijn er in de buurt verschillende parkeergarages waar je kunt parkeren.

Mogelijkheden voor wonen en werken in het pand

Burgemeester Stramanweg 100 B biedt verschillende mogelijkheden voor wonen en werken. Het pand beschikt over verschillende ruime en lichte kantoorruimtes die geschikt zijn voor verschillende bedrijven. Ook kunnen sommige ruimtes gebruikt worden als woonruimte.

Daarnaast zijn er ook verschillende voorzieningen in het pand aanwezig die bijdragen aan een aangename werkomgeving. Zo is er een vergaderruimte beschikbaar en is er een pantry waar je kunt lunchen.

Prijzen en huuropties van Burgemeester Stramanweg 100 B

De prijzen en huuropties van Burgemeester Stramanweg 100 B verschillen per ruimte. Voor prijzen en huuropties kun je het beste contact opnemen met het vastgoedbedrijf dat eigenaar is van het pand. Het is mogelijk om het pand te huren voor zowel langere als kortere periodes. Voor grotere bedrijven is het ook mogelijk om meerdere ruimtes in het pand te huren.

FAQs

1. Kan ik het pand bezichtigen voordat ik huur?

Ja, het is mogelijk om het pand te bezichtigen voordat je het huurt. Neem hiervoor contact op met het vastgoedbedrijf dat eigenaar is van het pand.

2. Kan ik het pand huren voor een korte periode?

Ja, het is mogelijk om het pand te huren voor zowel langere als kortere periodes. Neem hiervoor contact op met het vastgoedbedrijf dat eigenaar is van het pand.

3. Zijn er parkeermogelijkheden beschikbaar?

Ja, er zijn parkeermogelijkheden beschikbaar voor de deur van het pand. Daarnaast zijn er in de buurt verschillende parkeergarages waar je kunt parkeren.

4. Wat voor soort bedrijven zijn er gevestigd in het pand en de omgeving?

Momenteel zijn er verschillende bedrijven gevestigd in het pand, waaronder een marketingbureau, een IT-bedrijf en een architectenbureau. In de omgeving zijn er bedrijven in de financiële sector, mediabedrijven en bouwbedrijven gevestigd.

5. Is het mogelijk om woonruimte te huren in het pand?

Ja, het is mogelijk om sommige ruimtes in het pand te gebruiken als woonruimte. Informeer hiervoor bij het vastgoedbedrijf dat eigenaar is van het pand.

Keywords searched by users: burgemeester stramanweg 100 b

Categories: Top 43 burgemeester stramanweg 100 b

New EV Sneaks Up on Everyone

See more here: vietty.com

Images related to the topic burgemeester stramanweg 100 b

New EV Sneaks Up on Everyone
New EV Sneaks Up on Everyone

Article link: burgemeester stramanweg 100 b.

Learn more about the topic burgemeester stramanweg 100 b.

See more: https://vietty.com/blognl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *