Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam: De Beste Plek om te Wonen! Klik Hier voor Meer Informatie.

  • 14/05/2023

burgemeester stramanweg 108-l 1101 aa amsterdam

Locatiebeschrijving van Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam

Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam is een kleine straat in Amsterdam Zuidoost. De straat is te vinden in de buurt Venserpolder en ligt dicht bij de Johan Cruijff ArenA, de Ziggo Dome en de AFAS Live. De locatie is dus ideaal voor muziekliefhebbers en sportfans die op zoek zijn naar een verblijf in de buurt van deze evenementlocaties.

Woningen en appartementen in Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam

Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam biedt een mix van woningen en appartementen. Er zijn verschillende soorten woningen beschikbaar, waaronder eengezinswoningen, appartementen, duplexwoningen en maisonnettes. De huizen zijn modern gebouwd en bieden veel ruimte en natuurlijk licht. Veel woningen hebben ook een balkon of terras waar je buiten kunt zitten en genieten van het mooie weer.

Voorzieningen in de buurt van Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam

Er zijn verschillende voorzieningen in de buurt van Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam. Er zijn verschillende supermarkten en winkels op loopafstand. Er zijn ook verschillende restaurants en cafés in de buurt waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Daarnaast zijn er verschillende medische voorzieningen in de buurt. Er is een huisartsenpraktijk in de buurt, evenals verschillende apotheken en tandartsen. Voor noodgevallen is er het AMC Ziekenhuis in de buurt.

Transportopties van en naar Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam

Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bus- en tramhaltes in de buurt van de straat. Ook is er een treinstation in de buurt, Station Bijlmer Arena, dat op loopafstand van Burgemeester Stramanweg ligt. Vanuit Station Bijlmer Arena kun je de trein nemen naar verschillende bestemmingen in Nederland. Er zijn ook verschillende parkeergelegenheden in de buurt voor mensen die met de auto komen.

Bezienswaardigheden in de buurt van Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam

Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam ligt dicht bij verschillende bezienswaardigheden. Het Amsterdamse Bos ligt op een korte afstand van de straat en biedt een mooie natuurlijke omgeving waar je kunt wandelen, fietsen en picknicken.

De Johan Cruijff ArenA, de Ziggo Dome en de AFAS Live liggen ook dicht bij de straat. Dit zijn drie grote evenementlocaties in Amsterdam waar regelmatig concerten en sportevenementen worden gehouden. Als je van livemuziek houdt of graag naar sportevenementen gaat, is Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam een ideale plek om te verblijven.

Huur- en koopprijzen van woningen op Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam.

De huur- en koopprijzen van woningen op Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam variëren sterk, afhankelijk van de grootte en het type woning. Een appartement met één slaapkamer kost gemiddeld tussen de €800 en €1000 per maand. Een eengezinswoning met drie slaapkamers kost gemiddeld tussen de €1500 en €1800 per maand.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een woning op Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam, moet je rekening houden met prijzen tussen de €250.000 en €350.000.

FAQs

Wat zijn de voordelen van het wonen op Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam?

Een van de grootste voordelen van het wonen op Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam is de locatie. De straat ligt dicht bij verschillende evenementlocaties en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Er zijn ook verschillende voorzieningen in de buurt van de straat, zoals winkels en restaurants.

Hoeveel kost het om een ​​appartement te huren op Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam?

De huurprijzen van appartementen op Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam variëren afhankelijk van de grootte en het type woning. Gemiddeld kost een appartement met één slaapkamer tussen de €800 en €1000 per maand.

Zijn er voorzieningen in de buurt van Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam?

Ja, er zijn verschillende voorzieningen in de buurt van Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam. Er zijn verschillende winkels en restaurants in de buurt van de straat en er zijn ook verschillende medische voorzieningen in de buurt. Bovendien zijn er verschillende openbaar vervoer opties beschikbaar om in en uit de buurt te komen.

Zijn er bezienswaardigheden in de buurt van Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam?

Ja, er zijn verschillende bezienswaardigheden in de buurt van Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam. De Johan Cruijff ArenA, de Ziggo Dome en de AFAS Live liggen allemaal dicht bij de straat en bieden regelmatig concerten en sportevenementen. Daarnaast ligt het Amsterdamse Bos ook dicht bij de straat en biedt het een mooie natuurlijke omgeving waar je kunt wandelen, fietsen en picknicken.

Wat zijn de huurprijzen van eengezinswoningen op Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam?

De huurprijzen van eengezinswoningen op Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam variëren afhankelijk van de grootte en het aantal slaapkamers. Gemiddeld kost een eengezinswoning met drie slaapkamers tussen de €1500 en €1800 per maand.

Zijn er transportopties beschikbaar van en naar Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam?

Ja, Burgemeester Stramanweg 108-L 1101 AA Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bus- en tramhaltes in de buurt van de straat, evenals een treinstation op loopafstand. Er zijn ook verschillende parkeergelegenheden beschikbaar voor mensen die met de auto komen.

Keywords searched by users: burgemeester stramanweg 108-l 1101 aa amsterdam burgemeester stramanweg 101, de vries van spanje advocaten, burgemeester stramanweg 102, burgemeester stramanweg 105, royce de vries advocaat kosten, annemiek van spanje echtgenoot, burgemeester stramanweg amsterdam, burgemeester stramanweg 110

Categories: Top 28 burgemeester stramanweg 108-l 1101 aa amsterdam

Kantoorruimte te huur aan de Burgermeester Stramanweg 102-108 in Amsterdam

See more here: vietty.com

burgemeester stramanweg 101

Burgemeester Stramanweg 101 is een bekende locatie in Amsterdam, gelegen in het stadsdeel Zuidoost. Het is een gevarieerd bedrijventerrein met een eigentijds karakter en biedt ruimte aan verschillende bedrijven. Het pand biedt niet alleen ruimte voor kantoren en bedrijven, maar ook voor opslagruimtes en productiefaciliteiten. Hieronder gaan we dieper in op de geschiedenis, de huidige situatie, en de bedrijven op de locatie.

Geschiedenis

Burgemeester Stramanweg 101 was oorspronkelijk een deel van het gebied dat behoorde tot de Bijlmermeer. Dit werd op zijn beurt gebouwd in de jaren zestig als een radicale stadsuitbreiding. In de jaren negentig ontstond echter een groeiend besef dat de dichtheid van de gebieden te hoog was, wat leidde tot een hervorming van het gebied. Terwijl de hervorming van de Bijlmermeer aanhield, ontstond een initiatief om de voormalige scheepswerf van de Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij aan de oostkant van de Bijlmermeer te veranderen in een commercieel bedrijventerrein. Zo ontstond het huidige bedrijventerrein aan de Burgemeester Stramanweg.

Huidige situatie

Tegenwoordig is Burgemeester Stramanweg 101 een bedrijventerrein van ongeveer 10 hectare groot, gelegen in het stadsdeel Zuidoost. Het gebied heeft een eigentijds karakter en biedt bedrijven de mogelijkheid om kantoren, productieruimtes en opslagruimtes te huren. Het pand is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn verschillende parkeerplaatsen beschikbaar en er zijn drie metrostations in de buurt.

Bedrijven op de locatie

Burgemeester Stramanweg 101 is de thuisbasis van verschillende bedrijven. Het pand biedt functionaliteit voor bedrijven uit verschillende sectoren, zoals de productie-industrie, de bouwsector en de groothandel. Hieronder worden enkele bedrijven genoemd die zich hebben gevestigd in Burgemeester Stramanweg 101.

– Canon Medical Systems Europe B.V.: Deze vestiging van Canon Medical Systems Europe biedt ondersteuning op het gebied van diagnose en therapie in Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

– Royal Wagenborg B.V.: Deze rederij biedt oplossingen op het gebied van maritiem transport en offshore ondersteuning.

– WoningNet: Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verhuren van sociale woningen in de regio Amsterdam.

– Bouwcenter Concordia: Dit is een bouwbedrijf dat verschillende bouwmaterialen levert, van hout tot stenen en cement.

– Exterion Media: Dit bedrijf is een buitenreclamebedrijf en biedt een breed scala aan reclamemogelijkheden op straat en in het openbaar vervoer.

– Spaansen: Dit is een bouwgroep die zich specialiseert in de productie en levering van beton, zand en grind voor projecten in de bouw, infrastructuur en wegenbouw.

FAQs:

1. Kan ik gemakkelijk met de auto naar Burgemeester Stramanweg 101 komen?

Ja, Burgemeester Stramanweg 101 is gemakkelijk bereikbaar per auto. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

2. Is er openbaar vervoer beschikbaar in de buurt van Burgemeester Stramanweg 101?

Ja, er zijn drie metrostations in de buurt van Burgemeester Stramanweg 101 die het pand goed bereikbaar maken met het openbaar vervoer.

3. Zijn er faciliteiten beschikbaar voor bedrijven op Burgemeester Stramanweg 101?

Ja, het pand biedt verschillende faciliteiten voor bedrijven. Bedrijven kunnen kantoren, productieruimtes en opslagruimtes huren.

4. Wat voor bedrijven hebben zich gevestigd op Burgemeester Stramanweg 101?

Er zijn verschillende bedrijven gevestigd op Burgemeester Stramanweg 101, waaronder productiebedrijven, bouwbedrijven, groothandels en meer.

5. Wat zijn de openingstijden van Burgemeester Stramanweg 101?

Burgemeester Stramanweg 101 is een bedrijventerrein en heeft geen vaste openingstijden. Deze variëren per bedrijf dat zich er bevindt.

In conclusie is Burgemeester Stramanweg 101 een populair bedrijventerrein in Amsterdam, gelegen in het stadsdeel Zuidoost. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om kantoren, productieruimtes en opslagruimtes te huren en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bedrijven gevestigd op de locatie, waaronder Canon Medical Systems Europe, Royal Wagenborg, WoningNet, Bouwcenter Concordia, Exterion Media en Spaansen. Dit bedrijventerrein is een goed voorbeeld van hoe historische locaties in Amsterdam nieuw leven kunnen worden ingeblazen en een belangrijke rol kunnen spelen in de economie van de stad.

de vries van spanje advocaten

De Vries Van Spanje Advocaten is een toonaangevend advocatenkantoor in Nederland dat cliënten vertegenwoordigt in verschillende rechtsgebieden, zoals commercieel recht, arbeidsrecht, intellectueel eigendomsrecht, ondernemingsrecht en familierecht. Het advocatenkantoor is in 2000 opgericht door twee ervaren advocaten, André de Vries en Jaap van Spanje. Sindsdien heeft het kantoor zich ontwikkeld tot een gerenommeerd advocatenkantoor met een uitstekende reputatie.

Met een uitgebreide focus op verschillende rechtsgebieden biedt De Vries Van Spanje Advocaten een compleet pakket aan diensten aan om hun cliënten te adviseren en te ondersteunen bij hun juridische kwesties. Het kantoor beschikt over een team van deskundige en ervaren advocaten die zich richten op specifieke rechtsgebieden.

Het belangrijkste doel van De Vries Van Spanje Advocaten is om hun cliënten te voorzien van effectieve juridische oplossingen en advies te geven dat is afgestemd op hun specifieke behoeften. Het kantoor werkt nauw samen met hun cliënten om een grondig inzicht te krijgen in hun situatie en om hen voor te bereiden op mogelijk toekomstige juridische geschillen. Dit houdt in dat het kantoor hun cliënten bijstaat in alle fasen van het proces, vanaf het moment dat de kwestie zich voordoet tot het moment van de oplossing.

Commercieel recht

Het commercieel recht is een belangrijk rechtsgebied waarmee De Vries Van Spanje Advocaten zich bezighoudt. Het kantoor beschikt over advocaten die zich bezighouden met geschillen omtrent contractbreuk, aansprakelijkheid, handelsgeschillen en mededingingsrecht. Het kantoor is in staat om binnen de kortste keren te reageren wanneer cliënten worden geconfronteerd met een geschil, waardoor zij in staat worden gesteld om snel te handelen om hun bedrijf te beschermen.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is ook een rechtsgebied waarin De Vries Van Spanje Advocaten veel ervaring heeft. Het kantoor werkt met werkgevers en werknemers op verschillende gebieden, zoals ontslag, arbeidsvoorwaarden, arbeidscontracten, arbeidsongeschiktheid en collectieve arbeidsovereenkomsten. Het kantoor beschikt over advocaten die werknemers en werkgevers vertegenwoordigen in procedures bij de rechter en bij het arbitragehof.

Intellectueel eigendomsrecht

Het intellectueel eigendomsrecht is een rechtsgebied dat zich richt op het beschermen van creatieve producten zoals auteursrechten, merken en octrooien. Het kantoor is in staat om haar cliënten te adviseren en te ondersteunen bij alle aspecten van hun intellectuele eigendom, inclusief het registreren, handhaven en beschermen van hun intellectuele eigendom. Het kantoor beschikt over advocaten die actief zijn in verschillende rechtsgebieden, zoals informatietechnologie, media en de entertainmentindustrie.

Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht richt zich op de juridische aspecten van zakendoen, waaronder de oprichting van bedrijven, fusies en overnames, bedrijfsfinanciering en corporate governance. De Vries Van Spanje Advocaten beschikt over een team van ervaren advocaten die hun cliënten kunnen adviseren en bijstaan bij alle aspecten van ondernemingsrecht. Het kantoor is in staat om cliënten te adviseren over hun bedrijfsstructuur, contracten, aansprakelijkheid en geschillenbeslechting.

Familierecht

Het familierecht houdt zich bezig met zaken zoals echtscheiding, alimentatie, voogdij en erfenisrecht. Het kantoor beschikt over gespecialiseerde familierechtadvocaten die hun cliënten kunnen bijstaan in alle aspecten van het familierecht. Het kantoor begrijpt dat deze kwesties vaak emotioneel beladen zijn en dat het belangrijk is om cliënten bij te staan en te begeleiden tijdens het hele proces.

Veelgestelde vragen

1. Wat kan ik verwachten wanneer ik mijn juridische kwestie aan De Vries Van Spanje Advocaten voorleg?

Antwoord: Het kantoor neemt de tijd om uw situatie te begrijpen en zal dan bepalen hoe zij u het beste kunnen bijstaan. Een advocaat zal u adviseren over uw opties en zal een plan opstellen voor hoe uw zaak kan worden afgehandeld.

2. Hoe kan ik contact opnemen met een advocaat van De Vries Van Spanje Advocaten?

Antwoord: U kunt telefonisch contact opnemen met het kantoor op +31 (0)20 3053060 of een e-mail sturen naar [email protected]. Het kantoor heeft ook een website waar u contactformulieren kunt invullen of chatbots kunt gebruiken om contact te maken.

3. Wat zijn de kosten van het werken met De Vries Van Spanje Advocaten?

Antwoord: De kosten zijn afhankelijk van de aard van de kwestie en de diensten die het kantoor verleent. Het kantoor werkt vaak met vaste prijzen voor bepaalde diensten of werkt op basis van een uurtarief. Het kantoor zal u vooraf informeren over de kosten en zal u helpen om een betalingsstructuur te bepalen die past bij uw budget.

4. Hoe lang duurt het voordat mijn kwestie is afgehandeld?

Antwoord: De duur van uw zaak is afhankelijk van de aard van uw kwestie. Sommige zaken kunnen snel worden opgelost terwijl andere langer duren, afhankelijk van de complexiteit. Het kantoor zal u adviseren over de te verwachten tijdsduur voor uw zaak en u op de hoogte houden van de voortgang.

5. Kan ik mijn zaak overdragen aan een andere advocaat bij het advocatenkantoor?

Antwoord: Ja, u kunt uw zaak overdragen aan een andere advocaat bij het advocatenkantoor indien nodig. Het kantoor werkt als een team en zorgt ervoor dat u tijdens het hele proces wordt bijgestaan door de beste advocaat op het juiste gebied.

De Vries Van Spanje Advocaten heeft een sterke reputatie opgebouwd als een toonaangevend advocatenkantoor in Nederland. Het kantoor is in staat om cliënten op alle aspecten van het recht bij te staan en te adviseren en hen te helpen bij het verkrijgen van effectieve oplossingen voor hun juridische kwesties. Het kantoor streeft ernaar om cliënten bij te staan in alle fasen van het proces, vanaf het moment dat de kwestie zich voordoet tot het moment van de oplossing. Het voorzien van juridisch advies en ondersteuning op basis van de specifieke behoeften van de cliënt is wat De Vries Van Spanje Advocaten tot een gerenommeerd advocatenkantoor maakt.

burgemeester stramanweg 102

De Burgemeester Stramanweg 102 ligt in het oosten van Amsterdam, in de buurt van de Bijlmermeer. Het gebouw is een voormalig kantoorpand en staat op een goed bereikbare locatie langs de snelweg A2. De afgelopen jaren is het pand verbouwd tot een modern en duurzaam complex met ruimte voor kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en flexibele werkplekken.

Het pand is eigendom van de vastgoedbelegger en ontwikkelaar NSI. Na de verbouwing biedt het pand nu plaats aan 40 verschillende huurders, waaronder internationale bedrijven en lokale start-ups. Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig in het pand, zoals een restaurant, vergaderzalen, flexibele werkplekken en voldoende parkeerplaatsen.

Het complex is een goede keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een moderne en flexibele werkomgeving. De ligging van het pand is gunstig voor bedrijven die veel klanten hebben die van buiten de stad komen. De snelweg A2 is goed bereikbaar, en er zijn verschillende parkeermogelijkheden.

Duurzaamheid

De renovatie van het pand had als doel om het gebouw zo duurzaam mogelijk te maken. Zo zijn er LED-verlichting en zonnepanelen geplaatst die ervoor zorgen dat het gebouw energieneutraal is. Ook is er gekozen voor hoogwaardige isolatie en een warmte-terugwin-installatie.

Het gebouw heeft een BREEAM-NL-score van ‘Very Good’, wat betekent dat het pand een duurzaamheidskeurmerk heeft en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid. Het pand voldoet aan de BENG-eisen (Bijna Energie Neutraal Gebouw), die vanaf 2021 van kracht zijn.

Faciliteiten

Het pand biedt verschillende faciliteiten voor huurders en bezoekers, zoals:

– Een restaurant: op de begane grond bevindt zich het restaurant ‘Homemade’. Hier kun je terecht voor lunch, diner en snacks.

– Drie vergaderzalen: er zijn drie verschillende vergaderzalen beschikbaar met plaats voor 8 tot 20 personen. De vergaderzalen zijn voorzien van moderne apparatuur en kunnen per uur worden gehuurd.

– Flexibele werkplekken: op de begane grond is een open ruimte met flexibele werkplekken. Hier kun je werken, vergaderen of netwerken. Deze ruimte is gratis toegankelijk voor huurders.

– Parkeergelegenheid: er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor huurders en bezoekers.

Huurprijzen

De huurprijzen van de Burgemeester Stramanweg 102 variëren sterk, afhankelijk van de grootte en de locatie van de ruimte. Een kantoorruimte van 50 m2 kost gemiddeld €700 per maand, terwijl een kantoorruimte van 200 m2 kan oplopen tot €4000 per maand.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibele werkplekken, zijn er opties beschikbaar vanaf €100 per maand. Deze prijs is inclusief gebruik van de werkruimte en faciliteiten zoals wifi en koffie.

FAQs

Wat is de ligging van het pand?

Het pand ligt in het oosten van Amsterdam, in de buurt van de Bijlmermeer. Het pand ligt langs de snelweg A2 en is goed bereikbaar met de auto.

Wat voor faciliteiten zijn er beschikbaar?

Er zijn verschillende faciliteiten beschikbaar, zoals een restaurant, vergaderzalen, flexibele werkplekken en voldoende parkeerplaatsen.

Wat zijn de huurprijzen?

De huurprijzen variëren sterk, afhankelijk van de grootte en locatie van de ruimte. Een kantoorruimte van 50 m2 kost gemiddeld €700 per maand, terwijl een kantoorruimte van 200 m2 kan oplopen tot €4000 per maand. Voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibele werkplekken, zijn er opties beschikbaar vanaf €100 per maand.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar?

Ja, er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor huurders en bezoekers.

Is het pand duurzaam?

Ja, het pand is duurzaam. Het gebouw heeft een BREEAM-NL-score van ‘Very Good’, wat betekent dat het pand voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid.

Images related to the topic burgemeester stramanweg 108-l 1101 aa amsterdam

Kantoorruimte te huur aan de Burgermeester Stramanweg 102-108 in Amsterdam
Kantoorruimte te huur aan de Burgermeester Stramanweg 102-108 in Amsterdam

Article link: burgemeester stramanweg 108-l 1101 aa amsterdam.

Learn more about the topic burgemeester stramanweg 108-l 1101 aa amsterdam.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận