Burgemeester Stramanweg 130: Ontdek de verborgen parel van Amsterdam!

  • 14/05/2023

burgemeester stramanweg 130 1101 ep amsterdam

De Burgemeester Stramanweg 130 is een locatie in Amsterdam die veel mensen kennen vanwege de vele bedrijven die daar gevestigd zijn. Maar wist u dat er ook woningen, voorzieningen en parkeermogelijkheden zijn op deze locatie? In dit artikel zullen wij u alles vertellen over de locatie van de Burgemeester Stramanweg 130, de bereikbaarheid ervan, de historie, de bedrijven en woningen op deze locatie, voorzieningen in de buurt van deze locatie, parkeren bij de Burgemeester Stramanweg 130, toekomstplannen voor deze locatie en antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

Locatie van Burgemeester Stramanweg 130

De Burgemeester Stramanweg 130 is gelegen in Amsterdam-Zuidoost. Het is een straat die door de hele stad bekend is vanwege de bedrijven die daar gevestigd zijn. Dit is echter niet het enige dat deze locatie te bieden heeft. Er zijn ook woningen en voorzieningen te vinden op deze locatie.

Bereikbaarheid van Burgemeester Stramanweg 130

De locatie van de Burgemeester Stramanweg 130 is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde metrohalte is het metrostation Bijlmer Arena. Vanaf hier is het slechts enkele minuten lopen naar de locatie. Er zijn ook verschillende buslijnen die langs deze locatie rijden. Deze lijnen zijn onder andere 120, 126, 126, 158 en 175.

Historie van Burgemeester Stramanweg 130

De Burgemeester Stramanweg 130 is niet altijd zo’n belangrijke locatie geweest als nu. Vroeger was deze locatie vooral bekend om zijn vele pakhuizen en loodsen. Dit veranderde echter toen de Bijlmer in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw werd gebouwd. Sindsdien is deze locatie steeds belangrijker geworden en hebben vele bedrijven zich hier gevestigd.

Bedrijven op Burgemeester Stramanweg 130

De bedrijven die gevestigd zijn op de Burgemeester Stramanweg 130 komen uit verschillende sectoren. Het is een bruisende locatie waar veel gebeurt. Hieronder vindt u een kleine greep uit de bedrijven die op deze locatie te vinden zijn:

– Deloitte Nederland
– Coca-Cola European Partners Nederland
– Tele2 Nederland
– Abn Amro
– Kpmg
– T-Mobile
– Ziggo

Woningen op Burgemeester Stramanweg 130

Naast de vele bedrijven die zich op de Burgemeester Stramanweg 130 hebben gevestigd, zijn er ook verschillende woningen te vinden op deze locatie. De woningen zijn voornamelijk huurwoningen en bevinden zich in een nieuwbouwcomplex. Het complex telt in totaal 96 woningen en heeft een opvallende architectuur. De woningen zijn onder andere voorzien van een eigen balkon en berging.

Voorzieningen in de buurt van Burgemeester Stramanweg 130

Met zoveel bedrijven en woningen op deze locatie, zijn er ook verschillende voorzieningen te vinden in de buurt. Zo is er bijvoorbeeld een supermarkt op enkele minuten loopafstand, evenals verschillende restaurants en cafés. Ook is er een bioscoop en een theater in de buurt.

Parkeren bij Burgemeester Stramanweg 130

Parkeren bij de Burgemeester Stramanweg 130 kan soms lastig zijn, vooral tijdens drukke dagen. Er zijn echter verschillende parkeermogelijkheden in de buurt. Zo is er een parkeergarage bij de Bijlmer ArenA en is er ook een parkeerplaats aan de Burgemeester Stramanweg. Een andere optie is om te parkeren bij een P+R-locatie en vervolgens verder te reizen met het openbaar vervoer. Dit kan bijvoorbeeld bij de P+R Amsterdam Arena.

Toekomstplannen voor Burgemeester Stramanweg 130

De toekomst van de Burgemeester Stramanweg 130 ziet er rooskleurig uit. Er zijn verschillende plannen om deze locatie verder te ontwikkelen en te verbeteren. Zo is er bijvoorbeeld het plan om het verblijfsklimaat te verbeteren door groen en water aan deze locatie toe te voegen. Ook wordt er nagedacht over het creëren van meer ruimte voor voetgangers en fietsers.

FAQs

1. Wat is P+R Amsterdam?

P+R Amsterdam is een parkeerservice die u de mogelijkheid biedt om uw auto veilig te parkeren aan de rand van de stad en vervolgens verder te reizen met het openbaar vervoer. Dit is voordeliger dan parkeren in het centrum van de stad en daarnaast draagt u bij aan het verminderen van de verkeersdrukte in de stad.

2. Wat kan ik allemaal doen in Amsterdam?

Amsterdam heeft heel veel te bieden, van musea en kunstgalerijen tot historische gebouwen en prachtige parken. U kunt er ook uitstekend winkelen of genieten van een heerlijk diner in een van de vele restaurants. Kijk voor meer informatie op www.amsterdam.nl.

3. Wat zijn de ticketprijzen voor het openbaar vervoer in Amsterdam?

De ticketprijzen voor het openbaar vervoer in Amsterdam variëren. Als u van plan bent om vaker gebruik te maken van het openbaar vervoer, kunt u overwegen om een ov-chipkaart aan te schaffen. Hiermee kunt u ook gebruikmaken van kortingen, zoals het p+r gvb kaartje Amsterdam.

4. Waar kan ik parkeren in Amsterdam?

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden in Amsterdam, zoals parkeergarages, -plaatsen en -zones. Het kan echter duur zijn om te parkeren in het centrum van de stad. Daarom is het aan te raden om gebruik te maken van de P+R-locaties aan de rand van de stad.

5. Wat is het adres van de Burgemeester Stramanweg 130?

Het adres van de Burgemeester Stramanweg 130 is 1101 EP Amsterdam-Zuidoost.

6. Hoe bereik ik de Amsterdam Arena?

De Amsterdam Arena is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde metrohalte is het metrostation Bijlmer Arena. U kunt hier ook verschillende buslijnen nemen.

Keywords searched by users: burgemeester stramanweg 130 1101 ep amsterdam p+r amsterdam, www amsterdam, gvb amsterdam tickets price, parking amsterdam, p+r gvb card amsterdam, convention amsterdam, pr arena, parking in amsterdam central

Categories: Top 81 burgemeester stramanweg 130 1101 ep amsterdam

How Does P+R Amsterdam Work

See more here: vietty.com

p+r amsterdam

P+R Amsterdam: veilig en gemakkelijk parkeren in de stad.

Als u een dagje naar Amsterdam gaat, is het meestal niet aan te raden om met de auto de stad in te rijden. Het parkeren in Amsterdam is namelijk duur en de parkeerplaatsen zijn schaars. Gelukkig heeft de stad daar een oplossing voor gevonden: de P+R locaties. Op deze locaties kunt u veilig en gemakkelijk uw auto parkeren en vervolgens snel en goedkoop de stad verkennen.

Wat is P+R Amsterdam?

P+R Amsterdam zijn parkeergelegenheden aan de rand van de stad, waar u uw auto veilig en tegen een voordelig tarief kunt parkeren. Vanaf daar kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer om de stad in te gaan. P+R biedt een relatief goedkope manier van parkeren aan, en is daarom populair bij toeristen die met de auto naar Amsterdam komen. Bij P+R kunt u parkeren voor maximaal 96 uur (4 dagen), waarbij u de keuze heeft tussen verschillende tarieven, waaronder een dagkaart voor het openbaar vervoer.

Waar vind ik de P+R locaties?

In Amsterdam zijn er verschillende locaties van P+R. De grootste P+R locatie is te vinden bij de Amsterdam Arena, genaamd P+R Amsterdam Arena. Hier kunt u terecht voor 3900 parkeerplaatsen en een directe metroverbinding naar het centrum van de stad. Andere P+R locaties zijn P+R Sloterdijk, P+R Olympisch Stadion, P+R Bos en Lommer, P+R Zeeburg en P+R RAI. Welke P+R locatie u kiest, hangt af van uw vertrekpunt en de bestemmingen die u in de stad wilt bezoeken. Op de website van de gemeente Amsterdam vindt u een plattegrond met alle P+R locaties.

Hoe werkt P+R?

Wanneer u bij de P+R aankomt, meldt u zich bij de ingang van het terrein. Hier ontvangt u een kaartje waarmee u kunt inrijden in de parkeergarage. Nadat u uw auto heeft geparkeerd, moet u uw kaartje valideren bij de betaalautomaat. Hierna kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer. In de meeste gevallen kunt u gebruik maken van de metro, tram of bus om naar het centrum van de stad te reizen. Hiervoor heeft u een aparte ov-chipkaart nodig, of u kunt een dagkaart kopen bij de automaat op het P+R-terrein. Nadat u bent uitgestapt op de plaats van bestemming in de stad, koopt u een los kaartje voor de terugweg. Dit doet u bij een van de automaten die te vinden zijn in metro- of tramstations.

Hoeveel kost parkeren bij P+R?

De kosten voor parkeren bij P+R hangen af van de locatie en de duur van uw verblijf. Over het algemeen zijn de tarieven vergeleken met de standaard tarieven in de stad een stuk voordeliger. Zo betaalt u bijvoorbeeld € 8 per dag bij P+R Bos en Lommer en € 1 per 24 uur bij P+R Sloterdijk. Let wel op dat de tarieven zijn gebaseerd op de voorwaarde dat u gebruik maakt van het openbaar vervoer. Als u alleen wilt parkeren, dan gelden er andere tarieven. Deze tarieven kunt u terugvinden op de website van de gemeente Amsterdam.

Waarom parkeren bij P+R?

Er zijn verschillende voordelen aan het parkeren bij P+R. Ten eerste scheelt het u in de kosten voor parkeren in de stad zelf. Parkeren in Amsterdam is duur en de betaling geldt zelfs voor de zondag. Dit geldt niet bij de P+R locaties, waar u voor slechts enkele euro’s per dag kunt parkeren. Bovendien kunt u met het openbaar vervoer snel en gemakkelijk de stad verkennen, zonder dat u zich druk hoeft te maken over parkeerplaatsen in de binnenstad.

Daarnaast dragen de P+R locaties bij aan een betere bereikbaarheid van de stad. Door meer parkeerplekken aan te bieden aan de rand van de stad, blijft de binnenstad beter bereikbaar voor bezoekers die geen auto tot hun beschikking hebben. Bovendien zorgen de P+R-locaties voor minder verkeer in de stad zelf, wat een positief effect heeft op de luchtkwaliteit en de leefbaarheid in de stad.

FAQs

• Wat zijn de openingstijden van de P+R-locaties?
De openingstijden van de P+R-locaties verschillen per locatie. Over het algemeen zijn de locaties geopend vanaf 7.00 uur tot middernacht.

• Kan ik vooraf reserveren bij P+R?
Het is niet mogelijk om vooraf te reserveren bij P+R. Het is wel verstandig om voor uw bezoek de website van de gemeente Amsterdam te raadplegen voor actuele informatie en informatie over de beschikbare parkeerplaatsen.

• Kan ik met mijn fiets naar P+R?
Op sommige P+R-locaties is het mogelijk om uw fiets achter te laten. Dit geldt bijvoorbeeld bij P+R Sloterdijk en P+R Olympisch Stadion.

• Is de P+R ook geschikt voor mindervaliden?
Alle P+R-locaties zijn voorzien van parkeerplaatsen voor mindervaliden. Daarnaast is het openbaar vervoer in Amsterdam grotendeels toegankelijk voor mindervaliden.

• Kan ik een P+R-locatie alleen gebruiken als ik vanuit buiten Amsterdam naar de stad reis?
Nee, ook als u in Amsterdam woont of werkt, kunt u gebruik maken van de P+R-locaties. Het is een voordelige en gemakkelijke manier om uw auto te parkeren en de stad te verkennen.

Kortom, als u met de auto naar Amsterdam komt en op zoek bent naar een veilige en voordelige manier van parkeren; dan is P+R zeker een goede optie. Het biedt u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk de stad in te gaan en daarbij ook nog eens te genieten van de prachtige stad.

www amsterdam

Amsterdam is one of the most exciting and fascinating cities in the world. Located in the Netherlands, Amsterdam is a city famous for its canals, art, and nightlife. From walking through the stunning streets of the old town to experiencing the vibrant cultural scene and indulging in some of the best dining options in Europe, Amsterdam has something to offer everyone. In this article, we’ll explore everything you need to know about visiting Amsterdam, including some commonly asked questions from people planning their trip.

Amsterdam Attractions

The first thing to do when visiting Amsterdam is to explore the city’s many attractions. Start by touring the canals, which are a UNESCO World Heritage Site and are a perfect way to explore the city. Amsterdam’s colourful and lively neighbourhoods such as Jordaan, Oud Zuid, and De Pijp are definitely worth a visit, as is the Van Gogh Museum, which houses extensive collections of works by the famous artist.

Another popular attraction in Amsterdam is the Anne Frank House, where the famous Jewish girl hid with her family during World War II. The Rijksmuseum is also a must-visit if you’re a fan of art and culture. It houses some of the world’s most famous paintings by Dutch Masters, including Rembrandt’s Night Watch.

Amsterdam Nightlife

Amsterdam’s nightlife scene is famous for its vibrant and eclectic range of bars and clubs. The city boasts a range of bars, from traditional beer halls to trendy cocktail bars and even an “ice bar.” Popular areas for nightlife include Rembrandtplein and Leidseplein, which are home to many of the city’s best bars, clubs, and restaurants.

One of the most popular venues in Amsterdam is the Paradiso, a legendary music venue that has hosted some of the biggest names in music over the years. If you’re after an unforgettable night out, visit the Red Light District, where the bars and clubs stay open until the early hours of the morning.

Amsterdam Food and Drink

Amsterdam is a city renowned for its food and drink, with an abundance of cafes, restaurants, and bars to choose from. Whether you’re looking for a traditional Dutch meal or wanting to indulge in fine dining, Amsterdam has it all.

One of the best things to do in Amsterdam is to sample some of the city’s traditional street food. Frites, or French fries, are a local favourite, and can be found in many street food stalls and shops. Another traditional dish is Bitterballen, deep-fried balls filled with meat and gravy.

If you’re after something a bit more upscale, check out Restaurant Blauw, which serves Indonesian food. Indonesian food is a Dutch specialty, and Restaurant Blauw is widely regarded as one of the best places to try it in Amsterdam. For something more unique, check out De Kas, a restaurant that sources all its ingredients from its own greenhouse.

FAQs About Visiting Amsterdam

Q: Are the canals in Amsterdam safe for swimming?

A: While the water in Amsterdam’s canals is not harmful, swimming in them is illegal and generally not recommended. Some areas of the canals can have strong currents or deep waters.

Q: Do I need to speak Dutch to get by in Amsterdam?

A: No, English is widely spoken throughout Amsterdam, and most signs and menus are written in both Dutch and English.

Q: What is the legal drinking age in Amsterdam?

A: The legal drinking age in Amsterdam is 18 years old.

Q: Is marijuana legal in Amsterdam?

A: While marijuana use is technically illegal in Amsterdam, “coffee shops” are allowed to sell small quantities of cannabis for personal use.

Q: What is the best time of year to visit Amsterdam?

A: The best time to visit Amsterdam is during the summer months of June, July, and August when the weather is warm and the city is in full swing. However, it is also the busiest time of the year, so be prepared for crowds and long lines at popular attractions.

Q: What is the public transportation system like in Amsterdam?

A: Amsterdam has an extensive public transportation system, including buses, trams, and trains. The best way to get around the city is to purchase an OV-chipkaart, which is a rechargeable card that can be used on all modes of public transportation in Amsterdam.

In Conclusion

Amsterdam has so much to offer tourists, from its rich cultural heritage and iconic landmarks to its vibrant nightlife and world-class dining scene. It’s a city that truly has something for everyone, whether you’re a history buff, an art lover, or simply looking to experience an unforgettable vacation. With its world-renowned canals, buzzing nightlife, and delicious cuisine, Amsterdam is a must-visit destination for all travellers.

Images related to the topic burgemeester stramanweg 130 1101 ep amsterdam

How Does P+R Amsterdam Work
How Does P+R Amsterdam Work

Article link: burgemeester stramanweg 130 1101 ep amsterdam.

Learn more about the topic burgemeester stramanweg 130 1101 ep amsterdam.

See more: https://vietty.com/blognl

0 0 Đánh giá
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Xem toàn bộ bình luận